Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Delphu predvidjam Liverpool, to mu je neki maksimum. 

Sto se ostalih tice, nasa deca nek propadaju, ko ih jebe...

Mediji to previdjaju, nadam se da Sef nece. 

Zamena za Fabregasa, kreativni veznjak nam je potreban kao zednom vodaa. Snejider je tu mogao kao kec na deset, al on je mnogo alav na pare, a od Marine ce dobiti samo karinu, i to onu plasticnu, na baterije, s rotirajucom glavom.

I ne vidim ko bi mogao tu da se uklopi, a da je voljan da bude drugi izbor... Mozda Sahin... Ili dovesti nekog mladjeg(Tielemans, Praet) pa ga forsirati, al to vec nije Mourinhov stil.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Da, na njega sam mislio.

1/4 i jeste da ojacamo klupu, lepo sam napisao. Primarne mete su prva dva pomenuta imena.

A prva tri brojcano poredjana bi nam svakako bili korisniji od Mikela, Ramiresa, Oscara.

Da, ali mislim da mi prvo moramo pojačati prvu postavu, znači dovesti igrača/igrače za prvu postavu, jer nama ni prva postava nije savršena i ima tu pozicija koje malo je reći škripe. Realno mi nemamo prvu postavu za koju možemo reći da bi nam bilo drago da i u naredne 2-3 sezone igramo sa sadašnjom prvom postavom, znači prvo pojačati prvu postavu provjernim igračima a onda je lako natrpati klupu osrednjim igračima i igračima koji mogu odraditi zadatke kada treba.

Da, ali mislim da mi prvo moramo pojačati prvu postavu, znači dovesti igrača/igrače za prvu postavu, jer nama ni prva postava nije savršena i ima tu pozicija koje malo je reći škripe. Realno mi nemamo prvu postavu za koju možemo reći da bi nam bilo drago da i u naredne 2-3 sezone igramo sa sadašnjom prvom postavom, znači prvo pojačati prvu postavu provjernim igračima a onda je lako natrpati klupu osrednjim igračima i igračima koji mogu odraditi zadatke kada treba.

Pa to nema ni jedan klub, 3 godine su ogroman vremenski period i u zivotu, a kamo li u fudbalu, pogotovo u novije vreme, svasta se moze desiti, od promene trenera, prko teskih povreda i slicnog.

Pa dovodjenjem cmfa (Pogba, Snajderling po mom ukusu, ima tu jos igraca kao opcije npr. Koke...) resavamo dve pozoicije(cmf i amf), i prakticno ostaje to desno krilo, tu iako imamo igraca ne znamo na cemu smo. Taj odg. cemo saznati u toku sl. sezone.

E sad, pitanje je koliko Bane i Teri mogu sl. sezone, i sta ce biti sa Luisom, ali na njega se ne oslanjam.

Ako cemo gledati iz tvog ugla onda nam trebaju desni bek, stoper, plejmejker, desno krilo. Velika je to promena za jedno leto, a i nece se dogoditi.

Pa to nema ni jedan klub, 3 godine su ogroman vremenski period i u zivotu, a kamo li u fudbalu, pogotovo u novije vreme, svasta se moze desiti, od promene trenera, prko teskih povreda i slicnog.

Ako cemo gledati iz tvog ugla onda nam trebaju desni bek, stoper, plejmejker, desno krilo. Velika je to promena za jedno leto, a i nece se dogoditi.

Napisao sam 2-3 sezone, znači to može biti sljedeća i ona tamo sezona, hoću da ti kažem da naša prva postava nije jaka da se nosi sa prvom postavom Barcelone, Bayerna ili Reala, možemo mi protiv njih nekad igrat ravnopravo ali smo u deficitu kada je kvalitet u pitanju.

To nije moj ugao već je to realno stanje pozicija gdje škrpimo.

Veliko je pitanje da li Ivanović može iznijeti još jednu sezonu sam na mjestu desnog beka, nemamo ni jednog štopera koji je da tako kažem u najboljem stanju Terrya stigle godine, Cahill ne može vratiti formu iz prošle sezone, Zouma još uvijek nije provjeren tj. fali mu utakmica. Takođe trenutno nemamo ni jednog igrača za kojeg možemo sa sigurnošću reći da će u recimo sljedeće dvije utakmice asistirati bar jednom, desno krilo je rak rana već par godina.

Isto tako znam da nema šanse da sve te pozcije popunimo jer nije realno, vjerovatno će fokus biti jedna ili dvije pozicije a ostalo ćemo i dalje krpiti kako znamo i umjemo.

Znači ima

Nije loš al je puno navikan

pa sigurno ne vredi te pare

jer ako ti dajes za nekog 60+ miliona očekuješ da pravi razliku na terenu što Koke sigurno ne čini

jeste dobar igrač,bolji je recimo od Fabregasa u odbrani(meni se recimo iz tog razloga svidja) ali daleko od toga da je mašina za golove kao što je Lampard bio a sigurno nema viziju fabregasa

ne podcenjujem ga,baš naprotiv ali neće taj činiti čuda na terenu,veliki deo posla pada i na Gabija,Tijaga..

Stiže nam novi brazilac  :D

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-have-offer-accepted-atletico-5496355?

He reportedly wants to leave the club to further his career, and Globo Esporte say a bid from the Blues has been accepted.

https://twitter.com/Cynegeticus/status/586666870473826305

ovo bi trebalo da je sigurno zato što je ovaj lik dopisnik sky sports

Da bar nasi umeju da ih prospu po Evropi s pristojnim bay back klauzulama, i bilo bi nesto od toga. OVako, sve ovo je trpanje na gomilu. Strucnost sportskog sektora na nivou.

Da bar nasi umeju da ih prospu po Evropi s pristojnim bay back klauzulama, i bilo bi nesto od toga. OVako, sve ovo je trpanje na gomilu. Strucnost sportskog sektora na nivou.

jbt whis ti kao da igraš menadzera,pa neće ti svako tek tako pristati na takvu klauzulu ,nije da ti jednostarno možeš nekome da nametneš svoje uslove

ti za pozajmici da daješ po 200 hiljade do milion i preko,niko ti neće davati po 5-10 miliona za godinu dva pa makar mu ti te pare vratio

a i nije da se tako nešto ne koristi,torgan,salah,bertrand,kako je bilo ranije,sve smo bolji i bolji u tom poslu preprodaje,da ne kažem da smo prvi,pioniri,normalno da ne može sve iz prve da se odradi perfektno

jbt whis ti kao da igraš menadzera,pa neće ti svako tek tako pristati na takvu klauzulu ,nije da ti jednostarno možeš nekome da nametneš svoje uslove

ti za pozajmici da daješ po 200 hiljade do milion i preko,niko ti neće davati po 5-10 miliona za godinu dva pa makar mu ti te pare vratio

a i nije da se tako nešto ne koristi,torgan,salah,bertrand,kako je bilo ranije,sve smo bolji i bolji u tom poslu preprodaje,da ne kažem da smo prvi,pioniri,normalno da ne može sve iz prve da se odradi perfektno

Na menadzeru niko nece bay back, mamicu im :D

Pioniri ? Ajax, Porto, Benfica, Partizan... Jedino ako mislis na PL....

Na menadzeru niko nece bay back, mamicu im :D

Pioniri ? Ajax, Porto, Benfica, Partizan... Jedino ako mislis na PL....

pa rekoh ti da se tako  nešto teško ugovora,stavi se u položaj kluba koji kupuje a ne onog koji prodaje

a jest,porto,benfika ali ne mogu oni sa čelzijem da se uporede,zato što oni mogu sebi da priušte da forsiraju te igrače u svojim klubovima i da rade sa njima a mi ne

čak i teoretski možeš nekog da gurneš,mi imamo toliko resursa da neko mora da ide na pozajmicu

a i nije da porto uvek pogodi,kolko ima i kod njih promašaja

na kraju krajeva,slažem se da može i mora bolje samo što nama prem kao jebano takmičenje pravi veliku prepreku,zato što ti kad kupiš 80 % tih  klinaca oni ne mogu da dobiju dozvolu dok ih u portugaliji lagano registruju

na kraju krajeva,slažem se da može i mora bolje samo što nama prem kao jebano takmičenje pravi veliku prepreku,zato što ti kad kupiš 80 % tih  klinaca oni ne mogu da dobiju dozvolu dok ih u portugaliji lagano registruju

Sasvim dovoljno talenta postoji medju omladincima kojima ne treba radna dozvola, cak i previse ;)

Proslog ljeta smo omrstili brk u Atleticu. Dva igraca kupili i jednog vratili s posudbe.

A upamtite sad sto vam kazem, sto je za nas Atletico bio proslo ljeto ovo bi nam mogla biti Borussia Dortmund. Vjerujem da ce ljeto bit rasprodaja u njih. A ljudi slabo posluju sto se tice prodaje igraca. Cesto im najbolji odu dzabe il za neke klauzulne iznose.

Koja biste dva igraca iz BVB-a voljeli vidjeti u Chelseaju? Ne bi bilo lose dovesti Reusa/Pierre-Emerica i Bendera/Hummelsa.

sto ne Hummels ?

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Nije ni bleda senka igraca koji je nosio BVB do dve uzastopne titule i finala LS. Od t utakmice i on i Subotic su znacajno pali u igri. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.