14. april 2015.11 god. comment_213104 Pa demba ba mu je najdrazi igrac, kako mozes pasti na troll uopste ? Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213124 Abola pise da smo zainteresovani za Gaitana iz Benfike http://www.abola.pt/clubes/ver.aspx?t=3&id=542364 http://metro.co.uk/2015/04/13/chelsea-scout-argentine-star-nico-gaitan-ahead-of-potential-25-2million-transfer-5148158/ 25m funti to je oko 35m evra, a na Chelseaseason pise da ocemo da platimo 41m evra Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213126 Prosjek takodje, nije vrijedan tih para i ovoga kluba.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213131 E ovo vec nije smesno. Gaitan really ?? Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213136 To, daj nam gajtan žicu.. Pa će dogodine opet neki omladinac dugovati Mourinhu bocu vina kad ga ubaci u 91. minuti Capital One kupa protiv Dagenham and Redbridgea. Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213137 To, daj nam gajtan žicu.. Pa će dogodine opet neki omladinac dugovati Mourinhu bocu vina kad ga ubaci u 91. minuti Capital One kupa protiv Dagenham and Redbridgea. ACADEMY DAY BITCH Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213141 Gaitan really ?? Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Sarkazam ? :D Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213159 http://chelseabalkan.com/index.php/201504144932/vijesti/transferi/nathan-stigao-na-ljekarski-pregled-u-london.html Ovo više nije normalno! PUUUU Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213169 http://chelseabalkan.com/index.php/201504144932/vijesti/transferi/nathan-stigao-na-ljekarski-pregled-u-london.html Ovo više nije normalno! PUUUU Ovaj će samo ljekarski pregled obaviti u Londonu i onda će nekoliko godina provesti na posudbama. Ako ništa, barem ga nismo platili 32 miliona funti da cese jaja. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213451 Navodno Mourinhova meta na ljeto će biti Enner Valencia, dok će Bamford dobiti novi ugovor ali će biti poslat na još jednu pozajmicu. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213452 idemo dalje Imena sa kojima se povezujemo a da su preneli izvori koji su mi jos uvek pod znakom pitanja Aron Kresvel- WH zanimljivo,treba obratiti paznju na ovo* Koke - AM povezivali smo se sa njim i prosle godine,navodno velika zelja Oca ali se od njega odustalo zbog ogromne otkupne klauzule* Ikardi - Inter ,nakon Destra jos jedno ime,napadac iz Italije sa kojim nas povezuju,kako sky sports jos nije preneo ovu pricu a di marzio se nije oglasio(ako mi nesto nije promaklo) mislm da ne treba pridavati mnogo paznje Taliska - benfika dobro je poznato da ga je Otac nahvalio proslo leto,konkretne ponude nema jos uvek Emenike - fener bez komentara Valensija - WH - dovodi se u vezu sa Čelzijem već neko vreme,ne treba pridavati suviše pažnje,pogotovo kad se dovodi u kontekstu da se prodajom Oskara finansira njegov transfer Danny Rose - Toti - strašno,ne znam kako su imali hrabrosti da lupe tako nešto Bejl - RM - prosto mi je neverovatno da se ovaj transfer ostvari a pogotovo ne isplatom kakve otkupne kluzule od 75 miliona funti Henderson - Liverpul - iako je preneo Telegraf verovatno još jedna buva puštena od strane agenta dotičnog igrača ili pak prosto filovanje stranica u trenutku kad Liverpul tapka u mestu sa Sterlingom Ros Barkli - Everton - svako dete može povezati mladu zvezdu Evertona sa Čelzijem,ne vidim kako bi Čelzi mogo da iskešira pomenutih 40 miliona funti s obzirom na njegov pad forme u proteklom periodu Falkao - Monako - o njemu se manje više sve zna,logično je da se povezuje sa nama,još uvek nemu tu nekih jakih izvora MIranda - AM-prežvaka priča od prošle,pretprošle godine Gaitan - Benfika - javila priča ovih dana da naša najnovija igračka,Nejtan ide na pozajmicu u portugal a u suprtonom smeru Gaitan...verujem da će na kraju završiti u Valensiji ili u Zenitu update *prebačeni u deo koji je vezan za "proverene" izvore dakle za sad nas povezuju sa sledećim igračima,imajući u vidu samo kolko tolko proverene izvore Anderson iz Lacija -još jedan brazilac i još jedno krilo,pominje se suma od 40 miliona evra Dibala iz Palerma - omaleni argentinac ove sezone zablistao,predsednik Palerma tvrdi da će otići najverovatnije za 40 miliona evra Pogba - o njemu se manje više sve zna,verovatno zvezda letnjeg prelaznog roka Gomez iz Valensije - novo čedo Hesusove škole fudbala,Matić junior - navodno nije "svestan interesa od strane Čelzija(tvrdi pazar) Grin iz qpr - bez starca nema udarca,u više navrata blistao ove sezone,trebalo bi da nasledi Čeha na klupi Daglas kosta - čovek koji je zaljubljen u čelzi - prati se njegova situacija sa kolenom Kenedi - flumineze -totalni anonimus,dovesti isključivo na insistiranje Caeta Varan - zajedno sa Zumitom največi talenat na pozicji štopera Par klinaca iz anderlehta i na kraju onaj rumun,ne sećam se kako mu je ime Šnajderlin - Whisperova velika žela Klajn - bolje kod nas da dodje nego da ode u Junajted - šuška se da je Junajted završio transfer Sterling - dobra usta za pušenje Koke (AM) - Nabildana verzija Fabregasa,Kun svršava na njega Humels - fuck nou - sve više se povezuje sa Junajtedom Nejtan - praktično gotov transfer Kresvel -WH-stidljivo se javlja kao plan b.c.d... Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213455 Mislim da ne bio loš potez dovođenje Cabayea, ne spominjemo se u vezi njega više je to neko moje mišljenje, bilo je perioda kada je bila intezivna priča oko njegovog povratka u Premiership mislim da su Liverpool i Arsenal bili spominjani. Nema jak status u PSG-u većinom je rezerva, a dokazao je da može biti uspješan u Premiershipu. Mislim da bi se mogao dovesti za nekih 20-24 milona eura, ima tu i mana, recimo problem bi možda mogle predstavljati godine jer ima 29 godina a isto tako problem je što mu ni mi ne bi mogli garantovati status startera. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213586 Bila na Areni sinoc repriza LS duela Atletico - Real. Pazljivo sam pratio Kokea i Varanea. Varane strahovito brz za stopera, ali je bio amaterski nesiguran kroz ceo mec. Potpuno se uklapa sa Ramosom, ne razumeju se, cesto obojica izlecu na istu loptu pa se sudare... Decko stvarno ima talenta, ali nema ko da mu pokaze kako i sta, da mu bude mentor na terenu. Ako se iole ozbiljno razmislja o njegovom dovodjenju, to mora biti ovog leta, dk JT jos uvek igra, da covek moze da mu prenese znanje i omoguci da potpuno razvije potencijal, inace nece mrdnuti iz mesta, posebno ako ostane u Realu. Koke, u utakmici u kojoj treba da opravda onih 60 miliona koliko ga cene, potpuno van igre, presing ga ubija. Simeone nikad ne igra totalni fudbal, ne smeta mu takticka postavka, jednostavno nema taj kvalitet da iskoci protiv jakih rivala i odluci veliku utakmicu. Bar do sada to nije pokazivao. Uglavnom, mnogo je 100 miliona. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213588 Koke, u utakmici u kojoj treba da opravda onih 60 miliona koliko ga cene, potpuno van igre, presing ga ubija. Simeone nikad ne igra totalni fudbal, ne smeta mu takticka postavka, jednostavno nema taj kvalitet da iskoci protiv jakih rivala i odluci veliku utakmicu. Bar do sada to nije pokazivao. pa sigurno ne vredi te pare jer ako ti dajes za nekog 60+ miliona očekuješ da pravi razliku na terenu što Koke sigurno ne čini jeste dobar igrač,bolji je recimo od Fabregasa u odbrani(meni se recimo iz tog razloga svidja) ali daleko od toga da je mašina za golove kao što je Lampard bio a sigurno nema viziju fabregasa ne podcenjujem ga,baš naprotiv ali neće taj činiti čuda na terenu,veliki deo posla pada i na Gabija,Tijaga.. eto,skoro smo došli do istog zaključkaa za varana je istina,jeste da je kod nas zajebana sredina za igrače koji igraju sredinu,napad ali za defanzivu nismo tolko loša sredina,čak naprotiv,mnogi igrači koji su kod nas dolazili su napredovali Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213626 Slazem se sa Whispom, i ja sam kod Varanea vidio tu dozu nesigurnosti nazad, ali sa druge strane nevjerovatna brzina, takav nam stoper treba, mislim da bi on, Zouma i Dave mogli biti betoncina u buducnosti. Razlog vise za njegovo dovodjenje je taj sto kad imas tako brzog stopera mozes napraviti jako dubok pritisak na protivnika, ovako se Terryem i Cahillom je teze dosta nisu neki trkaci... Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213631 Razlog vise za njegovo dovodjenje je taj sto kad imas tako brzog stopera mozes napraviti jako dubok pritisak na protivnika, ovako se Terryem i Cahillom je teze dosta nisu neki trkaci... upravo to,glavna razlika u odnosu na naš sada već legendarni dvojac ne mogu se nikako setiti kakav je Karvaljo bio po tom pitanju,ali Zuma nam je prvi štoper posle dugo vremena da je brz(situacija sa Sterlingom,Aguerom) Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213633 Dvojac Carvalho Terry je bio jako dobar po tome pitanju( plus bili su dosta mladi) , jos je tu bio i Makelele, Essien, Ballack, kao pravi back up koji zna kako pomoci odbrani a sada je to jedino Matic jer Ramires trci ko muva bez glave... Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213689 Nisu ni Terry ni Carvalho u mladim danima mnog trcali. Ali, njihovo postavljanje, branjenje prostora i citanje igre protivnika je bilo za udzbenike. Kao kad gledas one kineze sto sinhrono skacu u vodu. Znali su se u dusu, i savrseno pokrivali jedan drugog. Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213694 Nisu ni Terry ni Carvalho u mladim danima mnog trcali. Ali, njihovo postavljanje, branjenje prostora i citanje igre protivnika je bilo za udzbenike. Kao kad gledas one kineze sto sinhrono skacu u vodu. Znali su se u dusu, i savrseno pokrivali jedan drugog. da to je to sto sam i ja rekao samo si sr ti bazirao samo na njih dvojicu, slazem se naravno. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213701 Suska se o mogucem rastanku Isca i Reala, nesto na sta treba obiljno obratiti paznju... Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213702 Ako postoji šansa sigurno da bi Isca trebali pokušati dovesti. Odličan igrač, u Realu nije standardan jer nije više plačen od nekih igrača. Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213704 Odličan igrač, u Realu nije standardan jer nije više plačen od nekih igrača. na koj me to klub podseća :-/ Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213705 na koj me to klub podseća :-/ Nemas brige, Marina bi morala masno da ga plati :D Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213706 na koj me to klub podseća :-/ Podsjeća i na Chelsea, upravu si, ali u Realu je to u većoj mjeri, dok bi kod nas Isco bio u vrhu kada bi se gledala financijska strana transfera. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.