Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

To, daj nam gajtan žicu.. Pa će dogodine opet neki omladinac dugovati Mourinhu bocu vina kad ga ubaci u 91. minuti Capital One kupa protiv Dagenham and Redbridgea.

To, daj nam gajtan žicu.. Pa će dogodine opet neki omladinac dugovati Mourinhu bocu vina kad ga ubaci u 91. minuti Capital One kupa protiv Dagenham and Redbridgea.

ACADEMY DAY BITCH

Ovaj će samo ljekarski pregled obaviti u Londonu i onda će nekoliko godina provesti na posudbama.

Ako ništa, barem ga nismo platili 32 miliona funti da cese jaja.

idemo dalje

Imena sa kojima se povezujemo a da su preneli izvori koji su mi jos uvek pod znakom pitanja

• Aron Kresvel- WH zanimljivo,treba obratiti paznju na ovo*
  • Koke - AM povezivali smo se sa njim i prosle godine,navodno velika zelja Oca ali se od njega odustalo zbog ogromne otkupne klauzule*
  • Ikardi - Inter ,nakon Destra jos jedno ime,napadac iz Italije sa kojim nas povezuju,kako sky sports jos nije preneo ovu pricu a di marzio se nije oglasio(ako mi nesto nije promaklo) mislm da ne treba pridavati mnogo paznje
  • Taliska - benfika dobro je poznato da ga je Otac nahvalio proslo leto,konkretne ponude nema jos uvek
  • Emenike - fener bez komentara
  • Valensija - WH - dovodi se u vezu sa Čelzijem već neko vreme,ne treba pridavati suviše pažnje,pogotovo kad se dovodi u kontekstu da se prodajom Oskara finansira njegov transfer
  • Danny Rose - Toti - strašno,ne znam kako su imali hrabrosti da lupe tako nešto
  • Bejl - RM - prosto mi je neverovatno da se ovaj transfer ostvari a pogotovo ne isplatom kakve otkupne kluzule od 75 miliona funti
  • Henderson - Liverpul - iako je preneo Telegraf verovatno još jedna buva puštena od strane agenta dotičnog igrača ili pak prosto filovanje stranica u trenutku kad Liverpul tapka u mestu sa Sterlingom
  • Ros Barkli - Everton - svako dete može povezati mladu zvezdu Evertona sa Čelzijem,ne vidim kako bi Čelzi mogo da iskešira pomenutih 40 miliona funti s obzirom na njegov pad forme u proteklom periodu
  • Falkao - Monako - o njemu se manje više sve zna,logično je da se povezuje sa nama,još uvek nemu tu nekih jakih izvora
  • MIranda - AM-prežvaka priča od prošle,pretprošle godine
  • Gaitan - Benfika - javila priča ovih dana da naša najnovija igračka,Nejtan ide na pozajmicu u portugal a u suprtonom smeru Gaitan...verujem da će na kraju završiti u Valensiji ili u Zenitu

update

*prebačeni u deo koji je vezan za "proverene" izvore

dakle za sad nas povezuju sa sledećim igračima,imajući u vidu samo kolko tolko proverene izvore

• Anderson iz Lacija -još jedan brazilac i još jedno krilo,pominje se suma od 40 miliona evra
  • Dibala iz Palerma - omaleni argentinac ove sezone zablistao,predsednik Palerma tvrdi da će otići najverovatnije za 40 miliona evra
  • Pogba - o njemu se manje više sve zna,verovatno zvezda letnjeg prelaznog roka
  • Gomez iz Valensije - novo čedo Hesusove škole fudbala,Matić junior - navodno nije "svestan interesa od strane Čelzija(tvrdi pazar)
  • Grin iz qpr - bez starca nema udarca,u više navrata blistao ove sezone,trebalo bi da nasledi Čeha na klupi
  • Daglas kosta - čovek koji je zaljubljen u čelzi - prati se njegova situacija sa kolenom
  • Kenedi - flumineze -totalni anonimus,dovesti isključivo na insistiranje Caeta
  • Varan - zajedno sa Zumitom največi talenat na pozicji štopera
  • Par klinaca iz anderlehta 
  • i na kraju onaj rumun,ne sećam se kako mu je ime
  • Šnajderlin - Whisperova velika žela
  • Klajn - bolje kod nas da dodje nego da ode u Junajted - šuška se da je Junajted završio transfer 
  • Sterling - dobra usta za pušenje 
  • Koke (AM) - Nabildana verzija Fabregasa,Kun svršava na njega
  • Humels - fuck nou - sve više se povezuje sa Junajtedom
  • Nejtan - praktično gotov transfer
  • Kresvel -WH-stidljivo se javlja kao plan b.c.d...

Mislim da ne bio loš potez dovođenje Cabayea, ne spominjemo se u vezi njega više je to neko moje mišljenje, bilo je perioda kada je bila intezivna priča oko njegovog povratka u Premiership mislim da su Liverpool i Arsenal bili spominjani.

Nema jak status u PSG-u većinom je rezerva, a dokazao je da može biti uspješan u Premiershipu.

Mislim da bi se mogao dovesti za nekih 20-24 milona eura, ima tu i mana, recimo problem bi možda mogle predstavljati godine jer ima 29 godina a isto tako problem je što mu ni mi ne bi mogli garantovati status startera.

Bila na Areni sinoc repriza LS duela Atletico - Real.

Pazljivo sam pratio Kokea i Varanea. 

Varane strahovito brz za stopera, ali je bio amaterski nesiguran kroz ceo mec. Potpuno se uklapa sa Ramosom, ne razumeju se, cesto obojica izlecu na istu loptu pa se sudare... Decko stvarno ima talenta, ali nema ko da mu pokaze kako i sta, da mu bude mentor na terenu. Ako se iole ozbiljno razmislja o njegovom dovodjenju, to mora biti ovog leta, dk JT jos uvek igra, da covek moze da mu prenese znanje i omoguci da potpuno razvije potencijal, inace nece mrdnuti iz mesta, posebno ako ostane u Realu. 

Koke, u utakmici u kojoj treba da opravda onih 60 miliona koliko ga cene, potpuno van igre, presing ga ubija. Simeone nikad ne igra totalni fudbal, ne smeta mu takticka postavka, jednostavno nema taj kvalitet da iskoci protiv jakih rivala i odluci veliku utakmicu. Bar do sada to nije pokazivao. 

Uglavnom, mnogo je 100 miliona. 

Koke, u utakmici u kojoj treba da opravda onih 60 miliona koliko ga cene, potpuno van igre, presing ga ubija. Simeone nikad ne igra totalni fudbal, ne smeta mu takticka postavka, jednostavno nema taj kvalitet da iskoci protiv jakih rivala i odluci veliku utakmicu. Bar do sada to nije pokazivao. 

pa sigurno ne vredi te pare

jer ako ti dajes za nekog 60+ miliona očekuješ da pravi razliku na terenu što Koke sigurno ne čini

jeste dobar igrač,bolji je recimo od Fabregasa u odbrani(meni se recimo iz tog razloga svidja) ali daleko od toga da je mašina za golove kao što je Lampard bio a sigurno nema viziju fabregasa

ne podcenjujem ga,baš naprotiv ali neće taj činiti čuda na terenu,veliki deo posla pada i na Gabija,Tijaga..

eto,skoro smo došli do istog zaključka

a za varana je istina,jeste da je kod nas zajebana sredina za igrače koji igraju sredinu,napad

ali za defanzivu nismo tolko loša sredina,čak naprotiv,mnogi igrači koji su kod nas dolazili su napredovali

Slazem se sa Whispom, i ja sam kod Varanea vidio tu dozu nesigurnosti nazad, ali sa druge strane nevjerovatna brzina, takav nam stoper treba, mislim da bi on, Zouma i Dave mogli biti betoncina u buducnosti. Razlog vise za njegovo dovodjenje je taj sto kad imas tako brzog stopera mozes napraviti jako dubok pritisak na protivnika, ovako se Terryem i Cahillom je teze dosta nisu neki trkaci... Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Razlog vise za njegovo dovodjenje je taj sto kad imas tako brzog stopera mozes napraviti jako dubok pritisak na protivnika, ovako se Terryem i Cahillom je teze dosta nisu neki trkaci... 

upravo to,glavna razlika u odnosu na naš sada već legendarni dvojac

ne mogu se nikako setiti kakav je Karvaljo bio po tom pitanju,ali Zuma nam je prvi štoper posle dugo vremena da je brz(situacija sa Sterlingom,Aguerom)

Nisu ni Terry ni Carvalho u mladim danima mnog trcali. Ali, njihovo postavljanje, branjenje prostora i citanje igre protivnika je bilo za udzbenike. Kao kad gledas one kineze sto sinhrono skacu u vodu. Znali su se u dusu, i savrseno pokrivali jedan drugog. 

Nisu ni Terry ni Carvalho u mladim danima mnog trcali. Ali, njihovo postavljanje, branjenje prostora i citanje igre protivnika je bilo za udzbenike. Kao kad gledas one kineze sto sinhrono skacu u vodu. Znali su se u dusu, i savrseno pokrivali jedan drugog.

da to je to sto sam i ja rekao samo si sr ti bazirao samo na njih dvojicu, slazem se naravno.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.