Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Mislim da bi Mikel i u Sarajevu grijao klupu pokraj Cimirota i Radovca, kakav Mikel nije on bio nikad kvalitet, sigurno ga treba prodati zajedno s Ramiresom tupavim.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Što se tiče transfera, mislim da na nekim pozicijama konstantno tapkamo u mjestu, tu prije svega mislim na pozicije desnog krila i poziciju ofanzivnog veznog, što se ofanzivnog veznog tiče, mi smo se odrekli Mate igrača koji je bio naš najbolji igrač dvije sezone da bi igrao Oscar koji nije u stanju sastaviti dobrih 5 utakmica, znači ne slinim za Matom ali tu smo pogrešili

Mislim da Mata nije otišao zbog Oskara, nego da bi Azar postao nosilac, njih dvojica ne mogu da funcionišu u istoj ekipi.  U tom smislu nam se isplaćuje. :D Uzeo bih ovakvog Edena ispred Mate bez dileme.

Mislim da Mata nije otišao zbog Oskara, nego da bi Azar postao nosilac, njih dvojica ne mogu da funcionišu u istoj ekipi.  U tom smislu nam se isplaćuje. :D Uzeo bih ovakvog Edena ispred Mate bez dileme.

Ne bih se slozio. Meni su njih dvojica bas odgovarali jedan drugome, dosta su se dobro razumjeli u igri. Vidio sam neki dan i da ga je naveo kao suigraca u idealnoj five-a-side ekipi.

• Autor

Koliko god smo imali dobrih transfera što se kaže uboli imali smo i par velikih promašaja. Prije svega tu je Cuadrado koji nije dobio priliku,Felipe koji je plaćen 20tak miliona a realno ne vrijedi toliko ili bar nije to pokazao pa i Willian koji se još uvijek "traži" .

Ponovo kažem nama treba provjereno krilo,ne potencijal nego provjereni igrač!

Onako, činjenica je da smo ovako izbalansiraniji i da Edenovi kvaliteti mogu da dođu do izražaja

Pa kako mislis da dodje Eden do izrazaja ako dovedemo Lacazettea?

Chelsea target Southampton’s Morgan Schneiderlin and Nathaniel Clyne.

(Guardian)

Obojica bi bila dobra pojačanja, prvi je sigurno bolji od Mikela i Ramiresa, drugi je desni bek + Englez.

Koeman was intent upon building his team around the Frenchman, indicating it would take over £27m to prise Schneiderlin away

Soton bi za njih trazio jedno 80 miliona.

dakle za sad nas povezuju sa sledećim igračima,imajući u vidu samo kolko tolko proverene izvore

• Anderson iz Lacija -još jedan brazilac i još jedno krilo,pominje se suma od 40 miliona evra
  • Dibala iz Palerma - omaleni argentinac ove sezone zablistao,predsednik Palerma tvrdi da će otići najverovatnije za 40 miliona evra
  • Pogba - o njemu se manje više sve zna,verovatno zvezda letnjeg prelaznog roka
  • Gomez iz Valensije - novo čedo Hesusove škole fudbala,Matić junior
  • Grin iz qpr - bez starca nema udarca,u više navrata blistao ove sezone,trebalo bi da nasledi Čeha na klupi
  • Daglas kosta - čovek koji je zaljubljen u čelzi
  • Kenedi - flumineze -totalni anonimus,dovesti isključivo na insistiranje Caeta
  • Varan - zajedno sa Zumitom največi talenat na pozicji štopera
  • Par klinaca iz anderlehta 
  • i na kraju onaj rumun,ne sećam se kako mu je ime
  • Šnajderlin - Whisperova velika žela
  • Klajn - bolje kod nas da dodje nego da ode u Junajted
  • Sterling - dobra usta za pušenje 
  • Koke (AM) - Nabildana verzija Fabregasa,Kun svršava na njega
  • Humels - fuck nou

update

Chelsea target Southampton’s Morgan Schneiderlin and Nathaniel Clyne.

(Guardian)

Obojica bi bila dobra pojačanja, prvi je sigurno bolji od Mikela i Ramiresa, drugi je desni bek + Englez.

Koeman was intent upon building his team around the Frenchman, indicating it would take over £27m to prise Schneiderlin away

ma ne vredi oni tolke pare

ajd,onaj mali što je otišo u junajted on ima potencijala da bude TOP klasa,dok će Šnajderlin i Klajn uvek biti predobri ali ne nešto više

da ga jebem ako za takve igrače moraš da pljuneš tolke pare

to samo Rodzers može za lalanu i lovrena da da 50 miliona

pa naši Azpilkueta,Ivanović,Kejhil su koštali sve skupa nešto oko 20 miliona funti(lupam)

mnogo,mnogo ima tu preplaćivanja

I Terry free, znači dobiješ vrh odbranu za 20 miliona.. Sad ima Zouma da menja Cahilla koji posustaje, i Ivanović ne pruža više konstantno bajne partije, ko što smo navikli, ali nam malo 'zamaže oči' golovima.. Ne kažem da je loš, daleko bilo.

Jebe nas desno krilo i treći špic, jer od Drogbe legende više nema meda, srce oće al noge ne mogu

moram da se vratim na jednu staru vest

krosvela iz WH sam svrstao u izvore koji nisu "provereni" 

sad sam prelistao ponovo ko,gde i šta je javio/preneo 

izvor je ipak ESPN,tako da Krosvel ide na "vruću" listu 

http://www.espnfc.com/story/2388752/chelsea-to-target-aaron-cresswell-if-filipe-luis-departs-sources

Andre Gomes:

"I'm not worried about what the future holds. I am convinced that I will stay in Valencia because I am very happy here."

"I just think about spending the next season in Spain. Chelsea? I do not know anything and also my agent is not aware of any opportunity."

a sto se Snajderlinga tice L'Ekip je preneo da smo u borbi sa Arsenalom za njegov potpis, a radi se o 30 mil. eura.

Kakav Koke odd 38 miliona.... Atletico se konsolidovao finansijski, nasao prilicno jake sponzore, i vise ne mora posto poto da prodaje svoje najbolje. Posebno ako su tako dobri kao Griezzman i Koke. 50 miliona je pocetna cena, obojica su jako mladi, a igraju na izuzeetno visokom nivou vec par sezona.

Jedino da im Mou vrati Luisa(pisali neprovereni izbori) da ublazi cenu... 

A M faktor na sredinI(Morgan - Matic) definitivno oslobadja Fabregasa vecine defanzivnih zadataka, a to nam je preko potrebno. Nema on snage da igra u oba pravca celu sezonu, i to se vidi.

Nimalo odusevljen Kokeom.

Ja sam za Pogbu ili Snajderlinga.

Jes da je Pogbi cena tolika kolika jeste, al on je WC igrac, i sa njim u ekipi samo je nebo granica. On i Matic u duetu to bi bilo nesto savrseno.

A ako ne uspemo u tome Snajd je odlicno rezerno resenje, ima iskustva u PL, sjajan igrac, mlad.

A voleo bih da ojacamo klupu neko od njih bi po meni bio idealan za to:

1. F. Delap- A.V. je u kanalu, a ovaj sjajni igrac samo tamo trune, pametno bi bilo krenuti po njega + je englez (hg).

2. Šeiku Kujte- on moze i stopera da igra i zadnjeg i centralnog veznog igrac tipa DL4 samo sto je mnogo ozbiljniji, sa njim mi fakticki ne bi morali da jurimo stopera.

3. Mile Jedinak- jes da je u godinama, al strasno igra.

4. Džejk Livermor- borben igrac, najvise je pretrcao ove zezone u PL.

5. jos mi se jedan crnac svideo igrom, al se ne mogu setiti koji, isto je iz PL.

Prodamo Mikela, Oscara.

Pruzimo RLC sansu, iako sumnjam u to, al bih to najvise veleo.

A voleo bih da ojacamo klupu neko od njih bi po meni bio idealan za to:

1. F. Delap- A.V. je u kanalu, a ovaj sjajni igrac samo tamo trune, pametno bi bilo krenuti po njega + je englez (hg).

2. Šeiku Kujte- on moze i stopera da igra i zadnjeg i centralnog veznog igrac tipa DL4 samo sto je mnogo ozbiljniji, sa njim mi fakticki ne bi morali da jurimo stopera.

3. Mile Jedinak- jes da je u godinama, al strasno igra.

4. Džejk Livermor- borben igrac, najvise je pretrcao ove zezone u PL.

5. jos mi se jedan crnac svideo igrom, al se ne mogu setiti koji, isto je iz PL.

Jel misliš Fabiana Delpha?

Što se tiče igrača koje si nabrojao, mislim da ni jedan od njih niju u stanju igrati neku ozbiljnu ulogu u Chelseaju, možda vrh bi bila klupa i da odrade nešto u rotaciji i to je to. Nema tu igrača koji nam donosi nešto specijlano ili neki kvalitet..

To su sve osrednji igrači, meni se recimo od tih osrednjih igrača sviđa kako igra Yannick Bolasie, ali ne vidim da bi nešto uradio u Chelsea koji je potpuno drugi nivo u odnosu na Palace, Hull itd.

Već sam negdje pisao da je bolje da pazarimo jednog kapitalca nego tri polovnjaka.

Jel misliš Fabiana Delpha?

Što se tiče igrača koje si nabrojao, mislim da ni jedan od njih niju u stanju igrati neku ozbiljnu ulogu u Chelseaju, možda vrh bi bila klupa i da odrade nešto u rotaciji i to je to. Nema tu igrača koji nam donosi nešto specijlano ili neki kvalitet..

To su sve osrednji igrači, meni se recimo od tih osrednjih igrača sviđa kako igra Yannick Bolasie, ali ne vidim da bi nešto uradio u Chelsea koji je potpuno drugi nivo u odnosu na Palace, Hull itd.

Već sam negdje pisao da je bolje da pazarimo jednog kapitalca nego tri polovnjaka.

Da, na njega sam mislio.

1/4 i jeste da ojacamo klupu, lepo sam napisao. Primarne mete su prva dva pomenuta imena.

A prva tri brojcano poredjana bi nam svakako bili korisniji od Mikela, Ramiresa, Oscara.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.