Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Bale je i dalje magičan igrač u odnosu na naše desne poluigrače. 

25 utakmica u ligi, 12 golova, 5 asistencija.

Šta bi to vi?

Willian ne može za 5 sezone sakupiti 12 golova. 

Ako je naš Brazilac plaćen 30 miliona funti a igra kao primadona, onda Bale svakako vrijedi 75 miliona funti.

Rado bih ga vidio u Chelseau. Ili njega ili Alexisa Sanchesa. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ja ne vjerujem da ćemo uopće dovodit krilo. Cuadrado je tek doveden, plaćen 30M, Mou je rekao da ćemo najbolje od njega vidjeti sljedeće sezone, tu je Willian. Ako ode Oscar, Willian dođe na 10-ku i onda je na krilu Cuadrado. Vjerujem da bi se tada dovelo krilo, ali definitnivno ne Bale nego neko jeftino rješenje jer po meni će Cuadrado biti prvi izbor. Po meni je u tom slučaju najbolje vratiti Salaha/Traorea/Atsua/Mosesa (bas tim redom). Isto tako na stoperu ako slučajno ode Cahill volio bih da se da prilika Kalasu ili Akeu kao trećem stoperu, a da prvi par budu Terry i Zoumita. Na zadnjem veznom ne vjerujem da će biti promjena osim što bi mogao Loftus-Cheek biti više u akciji iduće sezone. Što se tiče napada, ako Didier ode, Bamforda za 3 napadača ne može bolje. Homegrown igrač, dobar napadač, učiti će od najboljih. Iako mišljenja sam da će Solanke biti bolji igrač, još je on mlad za 3 napadača, a i manje bi napredovao tako nego u U21

I ja sam za Balea, iz razloga što za njega Premiership nije strana liga

Dobro bi nam došao, ali samo pod uslov da ode Willan, Oscar i Ramires, jer svaki od njih igra ako ne stalno, ponekad na krilu

Nama bi najveće pojačanje bilo da Oscar napusti klub, još kad skontaš da bi nam neke budale za to još i platile. Milina.

Nama bi najveće pojačanje bilo da Oscar napusti klub, još kad skontaš da bi nam neke budale za to još i platile. Milina.

Logično.

Balea ne bih nikako jer bi lik koštao oko 60 milki a on ne vrijedi toliko, nek ide u scum, oni su ionako retardirani i nije im problem opet kupiti novog Di Mariju. Balea i Sancheza je nepristojno porediti. 

Pa treba da ga guramo na pogrešnu poziciju pa da kukamo kako je prevara od igrača

Di će Eden

Edena na 10ku, strasna bi to perverzija bila s njima. 

Svi bi mi voljeli tako nekog Depaya ili Lacazettea, ali sef je ogranicen na portugalski jezik pa kupuje samo Brazilce i Portugalce, svako sto godina kupi nekog, a da nije ciganin. Dzaba prevodilac...

Svi bi mi voljeli tako nekog Depaya ili Lacazettea, ali sef je ogranicen na portugalski jezik pa kupuje samo Brazilce i Portugalce, svako sto godina kupi nekog, a da nije ciganin. Dzaba prevodilac...

Ili kupi eventualno nekog ko je igrao po Portugalu i zna jezik, kao što je Nemanja Matić. Čim je čuo da Nemanja zna portugalski, odmah ga je zvao i rekao ja tebe moram da imam u timu.

Ljudi moji ja sam ubedjen da bi mi trebali da pazarimo ovog Harry Kane-a i staviti ga da igra 10-ku mesto Oscara.

Ljudi moji ja sam ubedjen da bi mi trebali da pazarimo ovog Harry Kane-a i staviti ga da igra 10-ku mesto Oscara.

Kane je napadac i nema karakteristike potrebne za 10-ku.

• Autor

Sve je to nedokazano.Kakav Depay,Anderson i ostali nedokazani igrači.Nama treba dokazano desno krilo a Bale je sigurno to.Real je pokazao interes za Ramiresom uvaliti im Ramija i još para i imaš perverziju od ekipe. U Realu nisu zadovoljni sa njim,nije se dobro snašao.

Eden na jednoj strani , Bale na drugoj koja bi to perverzija bila :O

Bale bi nam donio dimenziju više u igri.Osim trenutne kvalitete koju imamo(kombiniranja Cesc-Eden,igra na malom prostoru prodori Edena,Fabregasove lopte s "očima" između dva štopera...) Cesc bi iz dubine diktirao igru,slao duge lopte koje bi Bale po pravilu stizao jer je brz i veoma prodoran što je pokazao u Spursima. Osim toga mi nemamo nekog igrača da može opaliti loptu sa 25 metara sve je to traljavo (izuzev Nemanje koji rijetko kad pokuša) a Bale sigurno to može. Dalje nemamo izvođača slobodnih udaraca sa malo veće udaljenosti (nama Willian to izvodi) a svi znamo kakav top u nozi ima Bale. 

Po mom skromnom mišljenju Premiership je idealna liga za njega.

Sterling bi super, kao i Bale. Prednost im je takodje sto su domaci igraci, a mi smo tanki po tom pitanju. Mogao bi i Barkey doci u obzir, u njemu bi vidio, hajde recimo, potencijalnog buduceg Lampsa (iako je daleko od toga trenutno).

Ja smatram da kada bi doveli Balea, nikako ga prikovati na neku poziciju, već njemu te Hazardu dat potpunu slobodu, nek se zajebavaju na terenu, to bi bio show, Eden se igra, a ovaj ubija svojim šutevima, a obojica u kontrama malo je reći strašni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.