Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Realnost je da je momčad ostarila, a i ne uklapa se u Mourinhov stil, bilo bi zanimljvo diskusirati o ovome

Momčad uopšte nije stara niti je po meni potrebna neka očigledna rekonstrukcija. Mi smo počeli raditi rekonstrukciju prije dvije godine a ta faza još nije završena.

Potrebna su dva, tri igrača da se složi slagalica i vjerujem da će to Mourinho ovog ljeta uraditi...

Na ljeto napadac i igrac pored Matica. To je to. Kakva rekonstrukcija realno. U LP nam gradili napade Ramires,Mikel,Lampard i Luiz. Halo ba.. :D

Odlicno smo dogurali ove sezone u LP

Nisam se ni ja nadao da ćemo doći do polufinala, sljedeće godine u inat hejterima idemo u finale i jebat mater svima. U inat.

Da smo malo više kvalitete u veznom redu i napadu imali, osvojili bi premierligu, prošli bi u finale lige prvaka.

Nedostajalo je kvalitete u sredini i u napadu. To je to.

Nasli veceras da je rekonstrujisete odmah nakon poraza,mi nemamo uopste losu ekipu,treba nam kvalitetan napadac a po meni najbolja opcija je Baloteli jer Milan neigra ligu prvaka,potreban nam je veznjak i ako bih ja tu probao s Ocarom u vezi s Maticem,sto se tice prodavanja igraca nek Mikel bude prioritet za prodaju u narednom prelaznom roku i na napadace netreba racunati.

Nasli veceras da je rekonstrujisete odmah nakon poraza,mi nemamo uopste losu ekipu,treba nam kvalitetan napadac a po meni najbolja opcija je Baloteli

Ja mislim da je taj idiot zadnji igrač na svijetu koji nam je potreban.

Ja mislim da je taj idiot zadnji igrač na svijetu koji nam je potreban.

On je jedini kojeg bi mogli dovesti a da je kvalitetan napadac,bolja opcija i od Coste i Mandzukica,a i sam Baloteli je izjavio dabi volio ponovo raditi s Mourinhom i da su sada u  mnogo boljim odnosima nego u  vrijeme dok su bili u Interu.

Prodati  Salaha, Ivanovića, Kejhila i Azara, dovesti Gecea, Rojsa i Humelsa, na golu Begović umesto Čeha, a u napadu Baloteli i Mandžukić.

Nasli veceras da je rekonstrujisete odmah nakon poraza,mi nemamo uopste losu ekipu,treba nam kvalitetan napadac a po meni najbolja opcija je Baloteli 

Kako si puk'o. Ovo je zabrinjavajuće.

_______________________Courtois_______________________

_____Azpi________Cahill_________Zouma________Shaw_____

_________________ Matić_________Pjanić_________________

_____Salah__________________________________Reus_____

_____________Lukaku___________Diego Costa_____________

Za ova 4 igrača novac bi se dobio prodajom igrača koji spadaju u kategoriju precijenjenih (Hazard, Oscar ...)

A na klupi Gvardiola mačka. Ne dao bog da Kosta veže dve utakmice bez gola, morao bi da se proda i dovede Tevez. A ako Salah zakaže (ne postigne barem 27 golova i upiše 35 asistencija protiv direktnih rivala za titulu), može Nejmar.

Ovako to treba da izgleda po mom strucnom misljenju :
Cech/Courtois(svejedno) - Ivanovic, Cahill, Terry , Azpilicueta - Matic, Vidal, Reus, Willian, Hazard - Diego Costa.

Naravno, od toga nema nista, Diego Costa najverovatnije dolazi, a sto se tice Vidala ili Reusa, nemoguce je da dodju obojica, mozda eventualno jedan od njih. 

Salio sam se za ono 'strucno' :D

Dolasci:

Costa,Shaw,Pjanić(ako bog da) ,Zouma

Odlasci:

Ramires,Torres,Ba,Moses,Bertrand,Marin,Romeu,Kakuta,Mikel,Hilario

Vratiti sa posudbe:

Lukaku,T.Hazard,Chalobah,Piazon,Courtois

Posuditi:

Loftus Cheek,Cristiansen,Ake,Traore,i jos nekoliko iz U21...

Otprilike prvih 11 ovako bi trebalo izgledati za novu sezonu:

Cech/Courtois
Ivanovic,Cahil,Terry,Azpi/Shaw
           Matic,Pjanic
Schurlle,Willian,Hazard
               Costa

Drugih 11 :

Cech/Courtois

Ivanovic,Cahil,Zouma,Azpi/Shaw
           Luiz,Lampard
  Salah,Oscar,T.Hazard
             Lukaku/Eto            + 3. postava koja bi igrala kupove i slicna sranja.

Naravno ovo su zelje,mogucnosti tj. ostvaranje mojih zelja drugo.Ali da bi bili prejaki,zaista bi bili.Kao najvazniju stavku izdvojio bih dovodjenje napadaca i igraca sredine terena,koji itekako zna baratati sa loptom,koji ima mekan prijem lopte prije svega,a i dobru napadacku viziju i kreativnost.Dosta mi je vise Ramiresa i njegovih drvenih nogu,da ne pricam o mozgu.

Dailymail i drugi nas povezuju sa igracem HSV-a Hakan Calhanoglu.
Inace najbolji igrac HSV-a. Dosta pratim HSV, drugi omiljeni tim. Mogao bi se dovesti za 12 miliona izgleda. 20 godina, turcin.

Moguce rjesenje za tog playmakera, iako je ove sezone najvise odigrao na lijevom krilu u HSV-u.

Nije mu strano ni odigrati na centralnom veznom. Majstor za slobodnjake i ubacaje. Odlican sut ima te dosta radi za ekipu defanzivno.

Obraduj me Mourinho i dovedi ga. Odlazi iz Hamburga sigurno ukoliko ovi ispadnu u drugu sto je uveliko moguce, jedino da u playoffu se izvuku.

Postavljao sam davno na temi Bundesliga njegov slobodnjak protiv Dortmunda. :D

457031127-455228.jpg

Novi Ozil :D

Nema potrebe za dovođenjem tog igrača. Da je kvalitetan, jeste. Ima dobar slobodnjak i centaršut. Međutim, Salah, Willian, Schurrle i Hazard su dovoljno kvalitetni da bi pretrpavali tim još jednim sličnim igračem. Dobar je, ali ovo što imamo je sasvim dovoljno.

To nije ključna niti kritična pozicija koja nam je potrebna i koja je falila ove sezone.

Primarna pozicija mu je AMC ili ti ga ofanzivni vezni (onaj srednji). To sto igra Oscar u nas. A bgm, sa ovakvim Oscarom necemo daleko dogurati.

12 miliona je malo za ovakvog igraca a i da ispadne flop sta je 12 miliona koliko ih znamo bacit svake godine na nista.

Primarna pozicija mu je AMC ili ti ga ofanzivni vezni (onaj srednji). To sto igra Oscar u nas. A bgm, sa ovakvim Oscarom necemo daleko dogurati.

12 miliona je malo za ovakvog igraca a i da ispadne flop sta je 12 miliona koliko ih znamo bacit svake godine na nista.

Tih 12 milijuna ionako bacamo u vjetar svake godine (Torresova plaća), tako da nam to i ne znači previše. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.