30. april 2014.12 god. comment_173447 Realnost je da je momčad ostarila, a i ne uklapa se u Mourinhov stil, bilo bi zanimljvo diskusirati o ovome Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173466 Momčad uopšte nije stara niti je po meni potrebna neka očigledna rekonstrukcija. Mi smo počeli raditi rekonstrukciju prije dvije godine a ta faza još nije završena. Potrebna su dva, tri igrača da se složi slagalica i vjerujem da će to Mourinho ovog ljeta uraditi... Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173470 Na ljeto napadac i igrac pored Matica. To je to. Kakva rekonstrukcija realno. U LP nam gradili napade Ramires,Mikel,Lampard i Luiz. Halo ba.. :D Odlicno smo dogurali ove sezone u LP Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173475 Nisam se ni ja nadao da ćemo doći do polufinala, sljedeće godine u inat hejterima idemo u finale i jebat mater svima. U inat. Da smo malo više kvalitete u veznom redu i napadu imali, osvojili bi premierligu, prošli bi u finale lige prvaka. Nedostajalo je kvalitete u sredini i u napadu. To je to. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173478 Nasli veceras da je rekonstrujisete odmah nakon poraza,mi nemamo uopste losu ekipu,treba nam kvalitetan napadac a po meni najbolja opcija je Baloteli jer Milan neigra ligu prvaka,potreban nam je veznjak i ako bih ja tu probao s Ocarom u vezi s Maticem,sto se tice prodavanja igraca nek Mikel bude prioritet za prodaju u narednom prelaznom roku i na napadace netreba racunati. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173482 Nasli veceras da je rekonstrujisete odmah nakon poraza,mi nemamo uopste losu ekipu,treba nam kvalitetan napadac a po meni najbolja opcija je Baloteli Ja mislim da je taj idiot zadnji igrač na svijetu koji nam je potreban. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173483 Ma hajd zakljucavaj temu ovo je rasprava za prelazni rok, kakva rekonstrukcija Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173484 Ja mislim da je taj idiot zadnji igrač na svijetu koji nam je potreban. On je jedini kojeg bi mogli dovesti a da je kvalitetan napadac,bolja opcija i od Coste i Mandzukica,a i sam Baloteli je izjavio dabi volio ponovo raditi s Mourinhom i da su sada u mnogo boljim odnosima nego u vrijeme dok su bili u Interu. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173492 Napadac i kreativac tipa Modrica za prvih 11 nam treba kao kruh. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173494 Prodati Salaha, Ivanovića, Kejhila i Azara, dovesti Gecea, Rojsa i Humelsa, na golu Begović umesto Čeha, a u napadu Baloteli i Mandžukić. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173498 Nasli veceras da je rekonstrujisete odmah nakon poraza,mi nemamo uopste losu ekipu,treba nam kvalitetan napadac a po meni najbolja opcija je Baloteli Kako si puk'o. Ovo je zabrinjavajuće. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173625 _______________________Courtois_______________________ _____Azpi________Cahill_________Zouma________Shaw_____ _________________ Matić_________Pjanić_________________ _____Salah__________________________________Reus_____ _____________Lukaku___________Diego Costa_____________ Za ova 4 igrača novac bi se dobio prodajom igrača koji spadaju u kategoriju precijenjenih (Hazard, Oscar ...) Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173630 A na klupi Gvardiola mačka. Ne dao bog da Kosta veže dve utakmice bez gola, morao bi da se proda i dovede Tevez. A ako Salah zakaže (ne postigne barem 27 golova i upiše 35 asistencija protiv direktnih rivala za titulu), može Nejmar. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173645 Ovaj True Blue 97 nakon mjesec, dva iz guzice izašao i počeo nas ponovo zamarati svojim glupim idejama. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173649 Ovako to treba da izgleda po mom strucnom misljenju : Cech/Courtois(svejedno) - Ivanovic, Cahill, Terry , Azpilicueta - Matic, Vidal, Reus, Willian, Hazard - Diego Costa. Naravno, od toga nema nista, Diego Costa najverovatnije dolazi, a sto se tice Vidala ili Reusa, nemoguce je da dodju obojica, mozda eventualno jedan od njih. Salio sam se za ono 'strucno' :D Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173686 Al trebaš onda nastaviti klupovati Strahinja dragi. To je taj letni prelazni rok Strahinja dragi. Doći će nam novi igrači Strahinja dragi. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173697 Dolasci: Costa,Shaw,Pjanić(ako bog da) ,ZoumaOdlasci: Ramires,Torres,Ba,Moses,Bertrand,Marin,Romeu,Kakuta,Mikel,HilarioVratiti sa posudbe: Lukaku,T.Hazard,Chalobah,Piazon,CourtoisPosuditi: Loftus Cheek,Cristiansen,Ake,Traore,i jos nekoliko iz U21... Otprilike prvih 11 ovako bi trebalo izgledati za novu sezonu: Cech/Courtois Ivanovic,Cahil,Terry,Azpi/Shaw Matic,Pjanic Schurlle,Willian,Hazard Costa Drugih 11 : Cech/Courtois Ivanovic,Cahil,Zouma,Azpi/Shaw Luiz,Lampard Salah,Oscar,T.Hazard Lukaku/Eto + 3. postava koja bi igrala kupove i slicna sranja. Naravno ovo su zelje,mogucnosti tj. ostvaranje mojih zelja drugo.Ali da bi bili prejaki,zaista bi bili.Kao najvazniju stavku izdvojio bih dovodjenje napadaca i igraca sredine terena,koji itekako zna baratati sa loptom,koji ima mekan prijem lopte prije svega,a i dobru napadacku viziju i kreativnost.Dosta mi je vise Ramiresa i njegovih drvenih nogu,da ne pricam o mozgu. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173700 Jose: 'Chelsea will be quiet and calm during the transfer window, we will make a couple of critical signings.' Rekao na konferenciji. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173735 Dailymail i drugi nas povezuju sa igracem HSV-a Hakan Calhanoglu. Inace najbolji igrac HSV-a. Dosta pratim HSV, drugi omiljeni tim. Mogao bi se dovesti za 12 miliona izgleda. 20 godina, turcin. Moguce rjesenje za tog playmakera, iako je ove sezone najvise odigrao na lijevom krilu u HSV-u. Nije mu strano ni odigrati na centralnom veznom. Majstor za slobodnjake i ubacaje. Odlican sut ima te dosta radi za ekipu defanzivno. Obraduj me Mourinho i dovedi ga. Odlazi iz Hamburga sigurno ukoliko ovi ispadnu u drugu sto je uveliko moguce, jedino da u playoffu se izvuku. Postavljao sam davno na temi Bundesliga njegov slobodnjak protiv Dortmunda. :D Novi Ozil :D Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173753 Soxx sve kako si ti napisao i ja bi, i da mi je predrag HSV, i da ih pratim i da mi se jako sviđa ovaj igrač Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173761 Nema potrebe za dovođenjem tog igrača. Da je kvalitetan, jeste. Ima dobar slobodnjak i centaršut. Međutim, Salah, Willian, Schurrle i Hazard su dovoljno kvalitetni da bi pretrpavali tim još jednim sličnim igračem. Dobar je, ali ovo što imamo je sasvim dovoljno. To nije ključna niti kritična pozicija koja nam je potrebna i koja je falila ove sezone. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173763 Primarna pozicija mu je AMC ili ti ga ofanzivni vezni (onaj srednji). To sto igra Oscar u nas. A bgm, sa ovakvim Oscarom necemo daleko dogurati. 12 miliona je malo za ovakvog igraca a i da ispadne flop sta je 12 miliona koliko ih znamo bacit svake godine na nista. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173765 Primarna pozicija mu je AMC ili ti ga ofanzivni vezni (onaj srednji). To sto igra Oscar u nas. A bgm, sa ovakvim Oscarom necemo daleko dogurati. 12 miliona je malo za ovakvog igraca a i da ispadne flop sta je 12 miliona koliko ih znamo bacit svake godine na nista. Tih 12 milijuna ionako bacamo u vjetar svake godine (Torresova plaća), tako da nam to i ne znači previše. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.