Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Citav Twitter bruji o tome da Mou ide po Firmina (22) iz Hoffenheima. Hoce ga i Klopp. Cijena 15m funti. Ove sezone najefikasniji Brazilac u Evropi sa 16 golova, ukupno 22.

Ovo mirise na odlazak Oscara

Kadasu se ovako raspisali za nas a nije ni transfer period otvoren...bojim se sta ce biti kada zvanicno pocne otvorena pijaca...pa nas ce na dan sa 3 igraca minimum povezivati.

L'Equipe insist that Eden Hazard remains Paris Saint Germain's top target for this summer, and they could also add his Chelsea team-mateDavid Luiz in a double swoop. They also want Barcelona's Dani Alves - but to finance these moves and with FFP in mind they will seemingly be willing to a number of their current squad including Christophe Jallett, Ezequiel Lavezzi, Javier Pastoreand Marco Verratti.

Samo da mi odradimo dobar posao što se transfera tiče,najviše bi me usrećilo da dovedemo jednog kvalitetnog veznjaka da igra uz Matića i vraćanje Lukakua u klub.

Kada se zvanično počinje prelazni rok?

Ne znam da li se šališ ili si ozbiljan. Vjerovat ću da se šališ jer ovako nešto napisati je nonsens.

Lavezzi - 29 godina vs Hazard 23 godine (Statistiku ti neću postaviti jer bi bilo smiješno dokazivati preveliku razliku u kvaliteti. Poređenja radi, Lavezzi je srebro, Hazard je zlato) 

Skoro pa neuporedivo.

Ne znam da li se šališ ili si ozbiljan. Vjerovat ću da se šališ jer ovako nešto napisati je nonsens.

Lavezzi - 29 godina vs Hazard 23 godine (Statistiku ti neću postaviti jer bi bilo smiješno dokazivati preveliku razliku u kvaliteti. Poređenja radi, Lavezzi je srebro, Hazard je zlato) 

Skoro pa neuporedivo.

Al mozemo jos da dokupimo nekog mladica koji ima potencijala 

Navodno jer mu nisu čestitali rođendan. O.o

Yaya Toure is considering leaving Manchester City as the club didn't wish him happy birthday. [Telegraph]

A hoće li ikada Kuna prodavati nabijem ih na kur.

"Manchester City je Agueru čestitao rođendan tako da nema potrebe da napušta klub,malo je klubova koji bi se sjetili rođendana usred ovih poplava" izjavio je agent Kuna Aguera.

Nisam znao da Mangala ima istog agenta kao i Mourinho. Kad vidis jos ove izjave kako bi prije u Chelsea nego City moglo bi se mozda nesto i desiti.

Izgleda da Kroos napusta Bayern. United se mnogo spominje.

Nasi da su pametni pa da urade trade kroos-luiz.

Veza Kroos-Matic :D

Ejakulirao sam od same pomisli.

Shaw ili Rodri, za koga ste vi?!

http://www.squawka.com/comparison-matrix#bundesliga/2013/2014/ricardo_rodriguez/66/66/2390/0/p|premier_league/2013/2014/luke_shaw/64/64/747/0/p#pass_completion/assists/tackles_won/interceptions/aerial_duels_won/chances_created#total

Shaw je nas navijac, mladji je, englez je, poznaje PL-u.

Ali statistika, ali i igra je na strani Rodrigeza, i sto je jos bitno, a to je da bi nas Rodrigez izasao jeftinije bar 5 mil.

Shaw nije u Unitedu, još uvijek razmišlja. Evra produžio na godinu dana kod njih, a kod nas Cole otišao.

http://www.theguardian.com/football/2014/may/23/luke-shaw-manchester-united-deal-stalls?CMP=twt_gu

The west London club are currently keeping only a watching brief given their current financial situation, with it being understood that Chelsea are not willingto pay Southampton’s asking price of £30m and would offer Shaw a salary of around £60,000 a week compared with the £100,000 United were considering paying.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.