Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Mirror kaže da spremamo ponudu za Rooneya na zimu. Treba United paziti jer bi ga mogli ko Borussia Lewandowskog izgubit za badave. Natezat će njih Rooney.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Monaco od 1.1. ulazi u francuski porezni sustav i svaki milijunaš mora plaćati 75% poreza. Moglo bi doći do rasprodaje zvijezda. PSG ima neograničen budžet, pa nema veze, ali Rybolovljev je uzeo klub kad je bilo 0% stopa poreza tamo. Pričat će se o Falcau ove zime, sigurno. Znači na njegovih 14 milijuna plaće godišnje ide
od 1.1. još 11 milijuna poreza. Ne isplati se ga držat tamo.
Ne mislim na kneževinu, nego ovo vrijedi samo za AS Monaco.

Glup im je malo taj zakon. AS Monaco koji igra u francuskoj ligi je oslobođen plaćanja poreza jer ima sjedište u Kneževini Monaco, dok igrači ostalih klubova su dužni plaćati porez. Zakon bi se TREBAO odnositi i na Monaco jer se takmiči u ligi u kojoj skoro svi igrači ostalih klubova plaćaju ogroman porez. Oslobođeni plaćanja tog poreza su samo lošiji klubovi, koji nemaju igrača koji prima više od milion eura godišnje.

kako im se samo da izmisljat takve gluposti :D

samo me zanima kako bi im Hazard, Pogba i Varane uopce igrali u ligi prvaka :D

Glup im je malo taj zakon. AS Monaco koji igra u francuskoj ligi je oslobođen plaćanja poreza jer ima sjedište u Kneževini Monaco, dok igrači ostalih klubova su dužni plaćati porez. Zakon bi se TREBAO odnositi i na Monaco jer se takmiči u ligi u kojoj skoro svi igrači ostalih klubova plaćaju ogroman porez. Oslobođeni plaćanja tog poreza su samo lošiji klubovi, koji nemaju igrača koji prima više od milion eura godišnje.

U Monaku osobe su oslobođene plaćanja poreza, a ne kompanije. Iznimka su Francuzi prijavljeni nakon neznam koje godine plaćaju porez po nekom međunarodnom dogovoru s francuskom.

Kompanije koje imaju sjedište u Monaku a većinu love zarađuju u inozemstvu imaju ogromne poreze - ako se ne varam oko 40% + socijalna davanja su isto ogromna.

Tako da kneževina Monako već dere nogometni klub Monako :D - jedino su igrači imali koristi

U Monaku osobe su oslobođene plaćanja poreza, a ne kompanije. Iznimka su Francuzi prijavljeni nakon neznam koje godine plaćaju porez po nekom međunarodnom dogovoru s francuskom.
Kompanije koje imaju sjedište u Monaku a većinu love zarađuju u inozemstvu imaju ogromne poreze - ako se ne varam oko 40% + socijalna davanja su isto ogromna.
Tako da kneževina Monako već dere nogometni klub Monako :D - jedino su igrači imali koristi

Nije točno da ih deru. Kolko sam upućen, nakon preuzimanja kluba u 2. ligi, Rybolovlev je ajmo reć dobio garanciju da će bíti oslobođen plaćanja poreza ako uvede klub u 1. ligu. Dakle, vješt pregovarač. Ništa on ne plaća, zato i može dovoditi kog hoće.
Inače, njega se proziva zbog offshore pranja love, čovjek je majstor izbjegavanja plaćanja poreza, zato i je bogat. Čitajte malo :D.
Htjedoh reći da ako mu je jedna ili više firmi registrirana na lokaciji tipa Dj. Otoci ili tako neke lokacije ne plaća ama baš nikakav porez nikom, a ono što mora platit mu je otpisano. Čoek zna :D.

Ne znam koliko je Matt Law iz Telegrapha pouzdan, ali ovo su njegove riječi:

Mourinho has insisted that he does not expect to sign a new striker in January, although the supposed £32 million release clause in Diego Costa’s Atlético Madrid contract may provide a temptation if Chelsea raise money from sales. Manchester United’s Wayne Rooney and Manchester City’s Edin Dzeko are believed to be more realistic targets in the summer. As things stand, Rooney and Dzeko will both have one year remaining on their contracts at the end of the season and Chelsea will hope they do not sign new deals in the meantime.

Ultimately, Mourinho would like to sign two strikers and bring Lukaku back from his Everton loan for the start of next season. Eto’o is understood to be keen on a summer switch to Major League Soccer and he has offers. His Chelsea move has not been a success and the former Barcelona player received abuse and criticism on Twitter after posting a picture of himself alongside the scoreline Chelsea 1 Sunderland 2.
Ba’s future also lies away from Stamford Bridge and Torres will have two years remaining on his contract in the summer, which may be the point Chelsea finally cut their losses on a £50 million signing who has struggled to repeat the form which made him one of Europe’s most coveted players at Liverpool.

Sky Italia pise da cemo poslati 33m funti za Diega Costu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.