Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ruddy je car. Mada, bilo bi glupo za njega da pređe u Chelsea. U Norwichu je broj 1, brani konstantno i navijači ga vole. Vjerujem da je jedini razlog zašto bi uopće razmislio o odlasku = novac. A znajte i da će nas Norwich oguliti za njega, sigurno ga neće pustiti jefitno.

Ne znam što ne zovu Marka Scwarzera ili još bolje, Shaya Givena.

Given je bio rezerva u Cityu i zato je otisao iz Citya

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ruddy je car. Mada, bilo bi glupo za njega da pređe u Chelsea. U Norwichu je broj 1, brani konstantno i navijači ga vole. Vjerujem da je jedini razlog zašto bi uopće razmislio o odlasku = novac. A znajte i da će nas Norwich oguliti za njega, sigurno ga neće pustiti jefitno.

Ne znam što ne zovu Marka Scwarzera ili još bolje, Shaya Givena.

Ja planiram pisat nešto o toj tematici, pa sam malo istraživao.
Schwarzer želi branit redovito zbog Svjetskog, zato i nije produžio sa Fulhamom, jer su doveli Stekelenburga.
A Given je otišao iz Ville zato što nije bio prvi izbor, a bome ima i lijepu plaću (60000 tjedno).
Craig Gordon, on je sad slobodan, Roberta Greena bi se moglo riješit.

Given nije branio ni u Villi, mislim da bi rado prihvatio sjediti na klupi jednom Cechu u Chelseaju nego tamo.

Craig Gordon, njega su sjebale povrede, lik je potpuno nestao. Čitao sam da ga Rangersi žele vratiti sada. 

Julio Cesar je predobar golman da bi sjedio na klupi kod nas, al eto kad bi htio on bilo bi odlično.

Neil Alexander, trenutni golman Rangersa ne zna svoju buducnost jos, citao sam prije par tjedana da se ne zna hoce li obnoviti ugovor jer mu nude manju placu. Nije ni Alexander los golman, barem sta se klupe tice bi mogao posluzit, ali iskreno nisam ga u zadnje vrijeme istrazivao pa ne znam kakva mu je forma.

I ja bi volio Cesara, samo me brine koliku bi on placu trazio.

Sent from my calculator using Tapatalk

Najbolje bi bilo kad bi se mogao naci home grown golman. 

Ali kad vec licitiramo Vincent Enyeama, golman Lille-a na pozajmici u Maccabiu iz Tel Aviva je odlican back-up golman. Cak je i dobro branio protiv Spanaca na KK. 

30 godina ima, idealno za drugi izbor. 

btw: Sto rece Wajz, ogulice nas...

papertalk-logos-thesun.gif

• Chelsea must double their £5million bid to land Norwich keeper John Ruddy.
I ja bi volio Cesara, samo me brine koliku bi on placu trazio.

Sent from my calculator using Tapatalk

Cesar je glavni golman brazila a slijedeće godine je svjetsko u brazilu gdje računaju na njega.

Njemu trenutno nije bitna plaća, nego spremnost za sp i konstantno igranje.

Given želi otić iz Ville zato što ne brani, ne znam zašto bi došao kod nas gdje isto neće redovno branit.
Cesar će vjerojatno u Romu, a njemu je bitno da brani zbog Svjetskog.
A što se ovog Ruddyja tiče, dat 10 milijun za rezervnog golmana (ako stvarno toliko traže), a neće branit 10 utakmica godišnje, bila bi glupost prve klase.
15713081-d30d-42c3-a51e-50922539f125.jpg
BREAKING NEWS: Chelsea and Sevilla have reached an agreement for the season-long loan of Marko Marin, subject to the completion of legal documentation and a medical.

Po meni odličan golman je Beonit Costil, samo što on ima 25 godina i ne vjerujem da želi biti rezerva, ali odlično se pokazao u Rennesu

Od ostalih po meni dobrih tu su: De Sanctis, Vorm, Ulreich, Carrasso, Schwarzer, Wetklo, Kameni

Što se Kondogbije tiče, čini se da udio u transferu ima neki investicijski fond, što komplicira stvari.
Sevillin predsjednik izjavio da ako dođe ponuda iznad 6 milijuna eura da moraju prodat ili izjednačit ponudu.
A Real je navodno spreman ostavit ga tamo još godinu dana, što bi im bilo pametno, taman kad Xabi ode dođe im ovaj.

za drugog golmana bih pokusao dovesti Aleksa Mcartya golmana Redinga koji je i dobio poziv u reprezentaciju Engleske u proslim utakmicama.

Priča je da smo blizu dogovora za Kondogbiu, više bi se trebalo znati poslije U-20 prvenstva. Transfer je pomalo kompliciran zato što je igrač samo jednim dijelom u vlasništvu Sevilli, ostatak prava na njega polaže tzv. Doyen grupacija.

Ova firma je odavno poznata u svijetu sporta, recimo posjeduju našeg Miroslava Stevanovića jer su ga otkupili od Vojvodine za milion i po eura. Pored toga, dijelom imaju prava i na Falcaa, Zakariu Labyada, Mangalu, Stevena Defoura i mnoge druge.

Tek sad mi je zao sto nismo pokusali dovesti Neymara ovo ljeto. Da smo njega kupilu mogli smo se komotno rijesiti Torresa a da ne trazimo drugog napadaca nego da se Lukaku i Demba Ba bore za tu poziciju. Kako bi tek bio jak tandem Neymar-Hazard-Mata.

Torres je nepouzdan, Cavani je preskup a nama je napadac prijeko potreban. Sve preko 40 mil eura za Cavanija je previse.

Hulk je potpuno drugaciji igrac od protekle dvije sezone i ne vrijedi ni pola novca koji je dat za njega.

Djeca sa kojima se povezujemo nece pojacati klub ni za naredne 2-3 godine a svakako imamo jak i perspektivan mladi tim.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

@Adis

Ne postoji tandem od tri igrača. Malo sam se nasmijao na taj komentar, al nea veze. :P

@Whisp

Nisam tačno upoznat, ali ono što znam je da Chelsea nastoji otkupiti igrača u potpunosti, dakle želi da igrač bude 100% u našem vlasništvu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.