27. juni 2013.13 god. comment_131702 po meni bi najidealnije bilo da se ta trojka stalno tokom utakmice izmjenjuje... Ne znam koliko je rotacija dobra stvar baš uvijek. Nekad je lijepo imati vrhunska krila, koja su baš krila i ništa više. Kao što su Ribery i Robben. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131720 Ne znam koliko je rotacija dobra stvar baš uvijek. Nekad je lijepo imati vrhunska krila, koja su baš krila i ništa više. Kao što su Ribery i Robben. Schurrle______Mata_______Hazard _____Oscar_____ubica DMF______ Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131722 Ne znam koliko je rotacija dobra stvar baš uvijek. Nekad je lijepo imati vrhunska krila, koja su baš krila i ništa više. Kao što su Ribery i Robben. sve ovisi o načinu igre i uigranosti, siguran sam da bi ovo dobro funkcioniralo i izluđivalo protivnike... Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131726 I kod Bayerna se ofenzivni trojac, pogotovo kad je Müller unutra, rotira, nije da su fiksirani za svoje pozicije. A imamo toliko veznjaka da je moguće dosta svakojakih kombinacija, što je dobro, jer ćemo bit nepredvidljivi. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131742 Schurrle______Mata_______Hazard _____Oscar_____ubica DMF______ Ne bih nikada Hazarda bacio na desnu stranu zbog Schurrlea, ma ne bih niti zbog jednog drugog igrača. Hazard je najbolji ili na desetci ili lijevo i tu nek i igra. A ovo Oscar kao CM mi se opasno sviđa ;) nego šta ćemo sa KDB-om whisp?? :P Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131745 Ne bih nikada Hazarda bacio na desnu stranu zbog Schurrlea, ma ne bih niti zbog jednog drugog igrača. Hazard je najbolji ili na desetci ili lijevo i tu nek i igra. A ovo Oscar kao CM mi se opasno sviđa ;) nego šta ćemo sa KDB-om whisp?? :P Ako te zanima kako bih ja voleo da bude: Hazard_____________Mata ____Kevin______Oscar___ ________Ramires________ Ono gore je ipak neko realnije predvidjanje. Mada, i ova formacija bi mogla da uspe, ako Ramiz nabaci jos malo misica a Oscar pokaze disciplinu i agresivnost kao na KK. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131748 Hazard_____________Mata ____Kevin______Oscar___ ________Ramires________ i onda dodje city i od nas ostane samo palačinka :D Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131762 Ne bih nikada Hazarda bacio na desnu stranu zbog Schurrlea, ma ne bih niti zbog jednog drugog igrača. Hazard je najbolji ili na desetci ili lijevo i tu nek i igra. A ovo Oscar kao CM mi se opasno sviđa ;) nego šta ćemo sa KDB-om whisp?? :P Šurla lijevo, tata desno da ulijeće kao i prije a hazard nova 10-tka Oscar i kdb se bore za mjesto u vezi ili zamjene za ovu trojku. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131772 i onda dodje city i od nas ostane samo palačinka :D Sa jednim pokretljivim DMF-om da prati Tourea umesto Oscara ili Keva i sa Mourinhom, ovaj sastav ce razmontirati Shityevce ;) Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131774 moguće svakako, ako se onaj tko upravlja njima na đojstiku dobrano potrudi Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131776 Sa jednim pokretljivim DMF-om da prati Tourea umesto Oscara ili Keva i sa Mourinhom, ovaj sastav ce razmontirati Shityevce ;) malo ću da skrenem sa teme,whis,odkad mi Srbi pišemo imena stranih igrača,trenera,kako god na onako kako se pišu?? inače pod murinjom je čelzi važio za jednu od fizički najspremnijih ekipa,ali to je bilo drugo vreme i drugi igrači nadam se da će nešto uraditi po tom pitanju,prošle sezone nas je siti zgazio ne zato što su tehnički bolji nego zato što su igrali kao životinje Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131787 malo ću da skrenem sa teme,whis,odkad mi Srbi pišemo imena stranih igrača,trenera,kako god na onako kako se pišu?? inače pod murinjom je čelzi važio za jednu od fizički najspremnijih ekipa,ali to je bilo drugo vreme i drugi igrači nadam se da će nešto uraditi po tom pitanju,prošle sezone nas je siti zgazio ne zato što su tehnički bolji nego zato što su igrali kao životinje Znam ja kako je nama Vuk ostavio, ali ja pisem kako pisem iz postovanja prema ostalim clanovima Foruma, da se ne sarenimo ko vasar :D Nasi momci su iz prosle sezone(znamo kakva je bila) izasli zivi, zdravi i bez ozbiljnih povreda, i jos sa trofejem i direktnim plasmanom u LS. Kud ces bolje fizicke pripremljenosti :P Salim se, naravno, ali pokazali su visok nivo izdrzljivosti, cak i lagani i mrsavi Mata, Oscar i Hazard su dobro izgurali sezonu. I sada je cilj Chelsea-ja dominacija, ali na drugi nacin, kroz tacan pas, tehnicke sposobnosti. Siguran sam da Mou ima vec pripremljen plan rada za ove igrace. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131788 Ako je istina svaka im čast: A mi Oscara doveli za 30 milki :D Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131789 Ako te zanima kako bih ja voleo da bude:Hazard_____________Mata ____Kevin______Oscar___ ________Ramires________ Ono gore je ipak neko realnije predvidjanje. Mada, i ova formacija bi mogla da uspe, ako Ramiz nabaci jos malo misica a Oscar pokaze disciplinu i agresivnost kao na KK. Ne bi to moglo funkcionirat. Ramires nije zadnji vezni, a drukčije je igrat u triu sa Paulinhom i Luiz Gustavom koji su defenzivno bolji od Ramiresa i Kevina. A kad bi imali trio u sredini, pitanje šta sa Matom, jer je u sredini daleko bolji nego na krilu. Možda za neke slabije utakmice kad odmaramo Matu, ali da umjesto Oscara ili Kevina igra pravi zadnji vezni, a Ramires centralnog. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131793 Ako je istina svaka im čast: A mi Oscara doveli za 30 milki :D e o ovome sam ja Cae govorio sinoć. Mi za jednoga dadnemo više ili za 2-3 pa na posudbu Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131798 e o ovome sam ja Cae govorio sinoć. Mi za jednoga dadnemo više ili za 2-3 pa na posudbu Pa to je Roman. Previse rasipa pare. Da imamo nekog drugog vlasnika malo bi racionalnije trosili pare i zelje navijaca ne bi bile visoke. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131824 Ma to je sve od kluba do kluba, mi smo poznati da plaćamo previše, a Juve da je škrt, mi bi ih sve kupili za više Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131825 vecina ovih je dzaba doslo, tako smo ih i mi mogli dovesti, ali nismo... Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131827 Ne bi to moglo funkcionirat. Ramires nije zadnji vezni, a drukčije je igrat u triu sa Paulinhom i Luiz Gustavom koji su defenzivno bolji od Ramiresa i Kevina. A kad bi imali trio u sredini, pitanje šta sa Matom, jer je u sredini daleko bolji nego na krilu. Možda za neke slabije utakmice kad odmaramo Matu, ali da umjesto Oscara ili Kevina igra pravi zadnji vezni, a Ramires centralnog. Zanima me kad ces potpisati taj ugovor sa Realom Iz Madrida.... Verovatno ti uslovi ne odgovaraju... Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131839 Zanima me kad ces potpisati taj ugovor sa Realom Iz Madrida.... Verovatno ti uslovi ne odgovaraju... Kakav ugovor?? Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131888 Mozzartsport javlja da Mourinho oce Lewandovskog The Sun kaze da je Mou ponudio 5mil funti za golmana Norwicha Johna Ruddya Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131889 The Sun kaze da je Mou ponudio 5mil funti za golmana Norwicha Johna Ruddya E TO. Bas sam hteo da pitam ko bi bio dobar za klupu??? Ceh je prvi izbor. Tibo na pozajmnici. Turbul i Hilario otisli. Blackman je bez iskustva, a i rizicno je ostat samo sa njim. Pa sta vi mislite? Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131890 E TO. Bas sam hteo da pitam ko bi bio dobar za klupu??? Ceh je prvi izbor. Tibo na pozajmnici. Turbul i Hilario otisli. Blackman je bez iskustva, a i rizicno je ostat samo sa njim. Pa sta vi mislite? Ruddy odlican za klupu Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131893 Ruddy je predobar golman, ne bih volio njega ipak da mi ostave Norwich sa nekim idolima... Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131894 Ruddy je car. Mada, bilo bi glupo za njega da pređe u Chelsea. U Norwichu je broj 1, brani konstantno i navijači ga vole. Vjerujem da je jedini razlog zašto bi uopće razmislio o odlasku = novac. A znajte i da će nas Norwich oguliti za njega, sigurno ga neće pustiti jefitno. Ne znam što ne zovu Marka Scwarzera ili još bolje, Shaya Givena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.