Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

po meni bi najidealnije bilo da se ta trojka stalno tokom utakmice izmjenjuje...

Ne znam koliko je rotacija dobra stvar baš uvijek. Nekad je lijepo imati vrhunska krila, koja su baš krila i ništa više. Kao što su Ribery i Robben.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ne znam koliko je rotacija dobra stvar baš uvijek. Nekad je lijepo imati vrhunska krila, koja su baš krila i ništa više. Kao što su Ribery i Robben.

Schurrle______Mata_______Hazard

_____Oscar_____ubica DMF______

sve ovisi o načinu igre i uigranosti, siguran sam da bi ovo dobro funkcioniralo i izluđivalo protivnike...

I kod Bayerna se ofenzivni trojac, pogotovo kad je Müller unutra, rotira, nije da su fiksirani za svoje pozicije.
A imamo toliko veznjaka da je moguće dosta svakojakih kombinacija, što je dobro, jer ćemo bit nepredvidljivi.

Schurrle______Mata_______Hazard

_____Oscar_____ubica DMF______

Ne bih nikada Hazarda bacio na desnu stranu zbog Schurrlea, ma ne bih niti zbog jednog drugog igrača.  Hazard je najbolji ili na desetci ili lijevo i tu nek i igra.

A ovo Oscar kao CM mi se opasno sviđa ;)  nego šta ćemo sa KDB-om whisp?? :P

Ne bih nikada Hazarda bacio na desnu stranu zbog Schurrlea, ma ne bih niti zbog jednog drugog igrača.  Hazard je najbolji ili na desetci ili lijevo i tu nek i igra.

Ako te zanima kako bih ja voleo da bude:

Hazard_____________Mata

____Kevin______Oscar___

________Ramires________

Ono gore je ipak neko realnije predvidjanje. 

Mada, i ova formacija bi mogla da uspe, ako Ramiz nabaci jos malo misica a Oscar pokaze disciplinu i agresivnost kao na KK. 

Šurla lijevo, tata desno da ulijeće kao i prije  a hazard nova 10-tka

Oscar i kdb se bore za mjesto u vezi ili zamjene za ovu trojku.

i onda dodje city i od nas ostane samo palačinka :D

Sa jednim pokretljivim DMF-om da prati Tourea umesto Oscara ili Keva i sa Mourinhom, ovaj sastav ce razmontirati Shityevce ;)

Sa jednim pokretljivim DMF-om da prati Tourea umesto Oscara ili Keva i sa Mourinhom, ovaj sastav ce razmontirati Shityevce ;)

malo ću da skrenem sa teme,whis,odkad mi Srbi pišemo imena stranih igrača,trenera,kako god na onako kako se pišu??

inače pod murinjom je čelzi važio za jednu od fizički najspremnijih ekipa,ali to je bilo drugo vreme i drugi igrači

nadam se da će nešto uraditi po tom pitanju,prošle sezone nas je siti zgazio ne zato što su tehnički bolji nego zato što su igrali kao životinje

malo ću da skrenem sa teme,whis,odkad mi Srbi pišemo imena stranih igrača,trenera,kako god na onako kako se pišu??

inače pod murinjom je čelzi važio za jednu od fizički najspremnijih ekipa,ali to je bilo drugo vreme i drugi igrači

nadam se da će nešto uraditi po tom pitanju,prošle sezone nas je siti zgazio ne zato što su tehnički bolji nego zato što su igrali kao životinje

Znam ja kako je nama Vuk ostavio, ali ja pisem kako pisem iz postovanja prema ostalim clanovima Foruma, da se ne sarenimo ko vasar :D

Nasi momci su iz prosle sezone(znamo kakva je bila) izasli zivi, zdravi i bez ozbiljnih povreda, i jos sa trofejem i direktnim plasmanom u LS. Kud ces bolje fizicke pripremljenosti :P

Salim se, naravno, ali pokazali su visok nivo izdrzljivosti, cak i lagani i mrsavi Mata, Oscar i Hazard su dobro izgurali sezonu. 

I sada je cilj Chelsea-ja dominacija, ali na drugi nacin, kroz tacan pas, tehnicke sposobnosti. Siguran sam da Mou ima vec pripremljen plan rada za ove igrace. 

Ako te zanima kako bih ja voleo da bude:

Hazard_____________Mata

____Kevin______Oscar___
________Ramires________

Ono gore je ipak neko realnije predvidjanje.
Mada, i ova formacija bi mogla da uspe, ako Ramiz nabaci jos malo misica a Oscar pokaze disciplinu i agresivnost kao na KK.

Ne bi to moglo funkcionirat.
Ramires nije zadnji vezni, a drukčije je igrat u triu sa Paulinhom i Luiz Gustavom koji su defenzivno bolji od Ramiresa i Kevina.
A kad bi imali trio u sredini, pitanje šta sa Matom, jer je u sredini daleko bolji nego na krilu.
Možda za neke slabije utakmice kad odmaramo Matu, ali da umjesto Oscara ili Kevina igra pravi zadnji vezni, a Ramires centralnog.

Ako je istina svaka im čast:

1044276_482508585166184_1212923823_n.jpg

A mi Oscara doveli za 30 milki :D

e o ovome sam ja Cae govorio sinoć. Mi za jednoga dadnemo više ili za 2-3 pa na posudbu

e o ovome sam ja Cae govorio sinoć. Mi za jednoga dadnemo više ili za 2-3 pa na posudbu

Pa to je Roman. Previse rasipa pare. Da imamo nekog drugog vlasnika malo bi racionalnije trosili pare i zelje navijaca ne bi bile visoke.

Ne bi to moglo funkcionirat.
Ramires nije zadnji vezni, a drukčije je igrat u triu sa Paulinhom i Luiz Gustavom koji su defenzivno bolji od Ramiresa i Kevina.
A kad bi imali trio u sredini, pitanje šta sa Matom, jer je u sredini daleko bolji nego na krilu.
Možda za neke slabije utakmice kad odmaramo Matu, ali da umjesto Oscara ili Kevina igra pravi zadnji vezni, a Ramires centralnog.

Zanima me kad ces potpisati taj ugovor sa Realom Iz Madrida.... Verovatno ti uslovi ne odgovaraju...

Mozzartsport javlja da Mourinho oce Lewandovskog

The Sun kaze da je Mou ponudio 5mil funti za golmana Norwicha Johna Ruddya

The Sun kaze da je Mou ponudio 5mil funti za golmana Norwicha Johna Ruddya

E TO. Bas sam hteo da pitam ko bi bio dobar za klupu???

Ceh je prvi izbor.

Tibo na pozajmnici.

Turbul i Hilario otisli.

Blackman je bez iskustva, a i rizicno je ostat samo sa njim.

Pa sta vi mislite?

E TO. Bas sam hteo da pitam ko bi bio dobar za klupu???

Ceh je prvi izbor.

Tibo na pozajmnici.

Turbul i Hilario otisli.

Blackman je bez iskustva, a i rizicno je ostat samo sa njim.

Pa sta vi mislite?

Ruddy odlican za klupu

Ruddy je car. Mada, bilo bi glupo za njega da pređe u Chelsea. U Norwichu je broj 1, brani konstantno i navijači ga vole. Vjerujem da je jedini razlog zašto bi uopće razmislio o odlasku = novac. A znajte i da će nas Norwich oguliti za njega, sigurno ga neće pustiti jefitno.

Ne znam što ne zovu Marka Scwarzera ili još bolje, Shaya Givena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.