Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
According to The Guardian Galatasaray are to test John Terry's resolve to remain atChelsea after the Turkish champions indicated they would be prepared to match the defender's salary, and offer him regular first-team football, as they prepare a formal bid for his services.

ovo se ne smije nikako desiti!!!

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Galata je sigurno u mogucnosti da plati sedmicnu platu Terryu koliku ima i u Chelseau. Imaju visoke ambicije i mnogoo kešaa.

Kad dodje Mourinho ova prica ce pasti u vodu jer sam siguran da je Terry u planovima za narednu sezonu..

Neymar izgleda na leto prelazi u Barsu, navodno su se celnici santosa i Barse dogovorili sve preko vikendaa,a suma je navodno 27 miliona, dakle ne dolazi kod nas,sto je po meni odlicno :D

Neymar izgleda na leto prelazi u Barsu, navodno su se celnici santosa i Barse dogovorili sve preko vikendaa,a suma je navodno 27 miliona, dakle ne dolazi kod nas,sto je po meni odlicno :D

jesi siguran da je 27 miliona??

To s Neymarom je gotova stvar maltene. Vec naredne sedmice ce se i zvanicno sve potvrditi. Sto se cijene tice, ne znam da li ce biti 27 mil, ali treba reci da je Barcelona platila nekoliko miliona na predugovor jos prije 2 godine, cini mi se... Sad kad pomislim da je mogao kod nas doci, pfff... Pogledajte koliko je Eden fizicki besprijekoran za svoje godine. Tonu tekmi u nogama i tek se sad, bukvalno na kraju sezone povrijedio. Neymar bi negdje oko 10. kola otisao na bolovanje. Lakse je u Farsici. Padnes dvaput na travnatu povrsinu i bas tog drugog puta se okrenes prema sudiji, rasiris ruke u znak bojkota u fazonu "Nema smisla vise, pa on me gura, alo!", protivnik dobija momentalni zuti bez obzira na tezinu faula, a tebi niko nista nece do kraja tekme. 

Jos jedan medju mnogima koji poznaje vjestinu simuliranja. Frajer se baca ko u partizanskim filmovima cim udjes u duel s njim. 

AS ROMA / CHELSEA FC : Rumours are true . Discussions about a possible transfer of 29-year old defensive midfielder . AS Roma is asking for 18M euros . Chelsea FC apparently is offering 10M euros + bonuses.

Ja sam da se DMC kupi jer nam je prijeko potreban, kao napadac i desni krilni napadac jer Oscar, Moses su za klupe rodjeni a Marina neka salju odakle je i dosao. Smece nam ne treba, treba ga se rijesiti.

Lukaku                                                               Rooney/Falcao                           klupa:

Hazard      Rooney      Mata                               Hazard      Mata        RFW                     Moses, Oscar, Lampard, Essien, Obi Mikel, Ramires...

CM           DMC                                          DeBruyne    DMC                              prodati:
.
...... ....... ....... ......                                              ...... ....... ....... ......                               Benayoun, Malouda, Marin, Fereira itd....

Kao sto sam i prije govorio RWF, CM, DMC i FW
4 pozicije koje MORAMO kupiti, bez obzira na cijenu.
Onaj koji misli da nam te pozicije nisu potrebne ili da ih ne treba pojacati neka ne pise gluposti neka me fino citira i obrazlozi rijesenje i odgovor koji ima...

Glupa ti je ova izjava da je Oscar rođen za klupu jer nije, aj stavi matu na desno krilo pa da vidimo kako će igrat, on je srednji vezni/ofenzivni kako oćeš, uglavnom ako ne igra prirodnu poziciju ne možeš ništa drugo ni očekivati

Ja sam da se DMC kupi jer nam je prijeko potreban, kao napadac i desni krilni napadac jer Oscar, Moses su za klupe rodjeni 

Svojevremeno je moj profa govorio:

"Nisi ni svestan svoje nesvesti" 

Glupa ti je ova izjava da je Oscar rođen za klupu jer nije, aj stavi matu na desno krilo pa da vidimo kako će igrat, on je srednji vezni/ofenzivni kako oćeš, uglavnom ako ne igra prirodnu poziciju ne možeš ništa drugo ni očekivati

To sam stavio onako. Znam da je najbolji u sredini ali je u Valenciji igrao na lijevoj strani i bio odlican. cisto da se zna.

Mata je igracina, njega gdje god da stavis on se moze prilagoditi. Klasa je to..

Svojevremeno je moj profa govorio:

"Nisi ni svestan svoje nesvesti" 

Eto i ja ti sad kazem isto... :p

Oscar se pokazao malo vise od Mosesa, tako da ne ocekujem sljedece sezone MAZACAR nego Oscara na klupu i neka se bori za svoju poziciju.

Koristini njega uz matu i hazarda bi bila glupost i bila bi nam patnja sa trofejima kao i ove godine...

Ocekujem pravog desnog napadaca a ne Oscara i Ramiresa da krpe te pozicije...

Pravo krilo po mogucnosti desno krilo, Di Maria

Napadac, Cavani ili Lewandowski, ili riskirati i vratiti Lukaku sa posudbe pokusat s njim

Veznjak, zadnji vezni, ali da ima kreaciju i trku

Lijevi bek zamjena za A. Colea, jer sam skeptican oko R. Bertranda

I volio bi da ukrademo ispred ociju Manchesteru Fellainija i Bainesa, jer sa njih dvoje ce Manu prejak biti

Pravo krilo po mogucnosti desno krilo, Di Maria

Napadac, Cavani ili Lewandowski, ili riskirati i vratiti Lukaku sa posudbe pokusat s njim

Veznjak, zadnji vezni, ali da ima kreaciju i trku

Lijevi bek zamjena za A. Colea, jer sam skeptican oko R. Bertranda

I volio bi da ukrademo ispred ociju Manchesteru Fellainija i Bainesa, jer sa njih dvoje ce Manu prejak biti

Neka dovedu koga god žele, ali samo ne Di Maria. On i njegovi šutevi preko stadiona

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.