Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ljudi nama treba 3 napadaca minimum za pocetak sezone, ne 2, ne jedan (videli smo epilog). Lukaku,Ba, Torres ako ode, treba nam jos jedan,mozda Falkao, Aubyang ili kako se vec zove,ne mogu zapamtiti, bez 3 spica ne vredi pocinjati sezonu nikako. Ima dana kada te nece nista,povrede,umor,da ne nabrajam,znate i sami vec. Konkurencija obavezna.

Inace,ovo ne znam koliko je pouzdan izvor,ali o Alonsou, da ne namerava da napusta Real.

http://www.givemefootball.com/344461-real-madrid-star-plays-down-chelsea-transfer-speculation

Torres nek ide..a zasto nebi bili dovoljni Lukaku i Ba...Istina je da nam treba neki prvoklasni napadac ali zasto chelsea uvijek mora kupovati velika imena...zasto nebi Lukaku-u dali priliku da igra i napravili od njega igracinu..trebat ce vremena ali i dotad je bolje on nego Troles

ajde se podsjeti kako nam je prošla ova sezona s 2 napadača

na greškama se uči, bar bi se trebalo...

sta se raspravljate o Roneyu to je napadacina i sami znate koliko nam je puta uvalio gol,malo je onakvih igraca kao sto je Roney koji voli i asistirati i uopste nije sebican samo bas neznam dali bi on htio prijeci kod nas ipak je dugo igrao za Mancester Utd, nesto mi govori da ce on ostati tamo.

Rooney je izuzetan napadac, i godinama unazad dokazuje svoj kvalitet u PL. Ali desilo se ocekivano, pao je u senku RVPa, koji ima strasnu sezonu. 

papertalk-logos-dailymirror.gif

• Chelsea have gatecrashed Bayern Munich's attempts to sign Manchester United and England striker Wayne Rooney and are ready with a £30m bid.

Posebno ako se radi o pomenutoj ceni, ja sam apsolutno za njegovo dovodjenje. 

Mada, kao sto sam vec rekao, celu ovu pricu smatram za novinsku izmisljotinu. 

Rooney je igračina, napadačina i naravno da bih uvjek bio ZA, da se takav igrač dovede. Naročito kad u klubu nam fali, extra kvalitetan napadač. Istina, kao pojavu ga ne simpatišem nikako, ali da bi nam legao, legao bi.

I ovo gore što govore kako ne igra kao napadač, istina, ali samo ove sezone i opet i kao takav je zabio mnoštvo golova. A dok je igrao kao najistureniji, znamo svi šta je radio.

Mada, ne treba se mnogo zamarati tom pričom, jer je vjerovatno šuplja.

Ajmo malo realnosti i cinjenica. 

On je igracina to stoji. Ali nece on otici u drugi engleski klub (osim u Everton mozda),dugo je on u Manchesteru,tamo je ikona. Mozda mu je muka od Manchestera,mozda mu je vise dosta crvene boje ili ne znam ja cega,ali on u Chelsea ne verujem da bi hteo da dodje,ipak neko postovanje mislim da ima prema Manchesteru i da to nece prirediti ako nikom drugom,onda bar navijacima,nece preci u rivalski klub. Pre ce on u Madrid,ako su jos zainteresovani za njega, ne bi me cudila ni Barselona,fali im napadac,prave rekonstrukciju tima,verujem da ce ako napusti ManU otici van engleske.

ROONEY NIKADA, NIKADA!!! NE GLEDO IH JA AKO ON DOĐE SVE DOK NE ODE!!! NEKA PREKRIŽI TKO ŽELI!

Ja bih ipak radje gledao njega u plavom dresu nego Torresa...

Ali slažem se s Grenom. Ako ode gotovo sigurno će to biti van Engleske.

Može iz rivala, jedino ako će biti za nas ono što je Ashley Cole bio svih ovih godina. Tek tad će biti prihvaćen.

Bek je bek, napadač je napadač. Nije isto dovesti Colea ili Torresa koji nas je bušio u dresu Liverpoola i radovao se kao malo dijete. Jbg, ja to ne mogu podnijeti.

Mislim da bi nam Rooney odlicno odgovarao uz nas vezni red bas zato sto moze igrati i povucenije kao lazna devetka. Problem je sto on trenutno ima nenormalna primanja (cak i za nas :-O ) kojih se nece lako odreci kad ima onih koji bi mu ih ponudili ponovo kao npr psg

Mislim da bi nam Rooney odlicno odgovarao uz nas vezni red bas zato sto moze igrati i povucenije kao lazna devetka. Problem je sto on trenutno ima nenormalna primanja (cak i za nas :-O ) kojih se nece lako odreci kad ima onih koji bi mu ih ponudili ponovo kao npr psg

Za Romana primanja nisu prob. samo ne će njega United pustit u Chelsea, to je problem.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

ajde se podsjeti kako nam je prošla ova sezona s 2 napadača

na greškama se uči, bar bi se trebalo...

Ove sezone nije stvar u tome koliko smo imali napadaca nego kvaliteta napadaca.mogli smo ih imati 5 i opet bi forsirali torresa.A i dio prve polusezone smo imali samo torresa koji je igrao katastrofalno.

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
According to The Guardian Galatasaray are to test John Terry's resolve to remain atChelsea after the Turkish champions indicated they would be prepared to match the defender's salary, and offer him regular first-team football, as they prepare a formal bid for his services.

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
According to The Guardian Galatasaray are to test John Terry's resolve to remain atChelsea after the Turkish champions indicated they would be prepared to match the defender's salary, and offer him regular first-team football, as they prepare a formal bid for his services.

to smo javili na forumu još juče,brži smo od sky-a :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.