Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Evo moj kompletni osvrt na ekipu, kako bi trebala izgledat idu sezone i koga bi trebali dovest

GOLMANI:

- Cech, Trunbull, pojanje

- zna cech bi naravno bio prvi golman, te nam tu treba pojanje, nekakva kvalitetna zamjena za cecha jer ako se on nedajboe ozlijdi ili nešto zamjene nema. tre golman, rezerva radi, hilario ili trunbull, meni svejednu trunbull je mla pa eto...

OBRANA:

- Ivanovi Cole, Luiz, Ferreira, Cahill,Terry,Azzipilicueta,Bertrand...

- tu nam netreba nikakvo pojanje, sve poziciji imamo dobro i kvalitetno popunjene, ferreiru sam ostavio jer je on legenda i maskota, a moe posluit i u kup utakmicama...

SREDINA:

-romeu, ramires, lampard, mata, oscar, mikel,moses,hazard,marin,KDB, essien, pojanje

- e sad, sredinu sam slagao po formaciji koju prepostavljam da mourinho igrat (4-2-3-1), essiena bi vratia s posudbe jer vjerujem da opet moe biti onaj stari ako se pokae pravim romeu bi poslao na neku posudbu jer u tom sluju ne bi dobio prave prilike i šteta je da sjedi na klupi, naravno prva zamjena je mikel, a imamo i ramiresa (govorim o DMC)

- do njega, na nekavom CM, bi volio vidjeti rotaciju Lamparda i KDB-a, a volio bi da se i osacr isproba na to mjesto, tu naravno takor moe uletit ramires pa i luiz tako da smo tu dobro popunjeni.

- e što se ti one naprijed trojke tu su mata i hazard sigurni, osacr moe solidno odradit krilo a moe se i mata gurnit na krilo pa osacra  u sredinu, moses je solidno krilo, a ja nebi otpiso ni marina koji pravu priliku i nije dobio. Takor mislim da bi nam tu dobro došlo jedno pojanje u obliku kvalitetnog krila, to nemora biti neka skupa, svijetska klasa vemla igrakoji moe stvarati  kvalitetnu i zdravu konkurenciju u timu.

- naravno prodaja benayouna i maloude

NAPAD:

- Lakuku, Demba Ba, pojanje

- ovdije bi volio vidjeti jednu svijetsku klasu (moj favorit rooney, makar su i flacao i cavani isto odlii). Lakuku svakako zasluuje priliku ali je po meni još uvijek premlad i neiskusan da idem s njim kao pravim napadam, a tu je i Demba koji je odlin ali treba imati i snanu klupu. U svakom sluju neka se njih troje kolju za poziciju u timu pa ko ispadne najbolji a moda nebi bilo loše probat ni s dva napada...

- torresa mi je ao ali njgovo vrijeme u chelsau je prošlo...

TRENER:

- svi okujemo i nadamo se mourinhu pa tako i ja, on nije jedino riješenje ali je najrealnije.

tam komentare kako mnogi kau da nam je mourhino jedini spas, ja se time neslaem. Mislim da je kljuo da, koji god trener da do,da  mu damo povjernje, više vremena (moda to sve ne idealno izgledati veidu ali to nije razlog da trener dobije otkaz, moramo mu dati minimalno jednu sezonu da to sve posloi) i više slobode tj. transfere obavljati samo u dogovoru s trenerom, ako tako ne bude ne nam ni mourinho pomo...

eto dosta je dugo i detaljno pa ako vam se da tat...

evo za kraj po meni idealna formacija:

713479_Chelsea.jpg                ili             713479_Chelsea.jpg

s tim da umjesto mikela ide essien...

PS: tek sad vidim masu grešaka, od brzine pisnanja i što ja zanam, ne dam mi se ispravljat sad shvati te kad fali koje slovo...

PS: tek sam sad svati da na forumu nema slova s kvacicama, u tome je najveći problem, uglavom shvatit ce te...

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Na desnom krilu bih volio vidjeti Wallcota, jbg potp. je novi ugovor,pa je vjerojatno skuplji, ali bolji mi je on nego DiMaria.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

izjava Beniteza u vezi sa kupovinom igrača :

"Chelsea will be much better next season because they will spend €100m [£85m] and they will sign three or four players," said Benítez. "The foundation is already there. The future is bright for them."

u vezi Murinja :

"I don't know who the next coach will be, I am not the person who should say, but everyone speculates the same person."

ESPN 

Walcotta nebi dzabe. Vjerujem da bi ga arsenalovi igraci rado prodali odmah. Jest da on zabije, ima finu zavrsnicu  brz je. Ali to je ljencuga najveca. Nije radilica nimalo.

Kad bismo doveli Thea, bilo bi ono "leaves Arsenal wins a trophy" :D.
Šalu na stranu, Wallcot mi je bolji od DiMarie, i našeg Mosesa,ovog Shurleea i tako tih, pa mogu reći i od Hulka, jer bio bio jeftiniji. 
Mada bi nam Hulk legao ko kec na 10, ali jbg Zenit više para izvalio.

Glupa ti je ova izjava da je Oscar rođen za klupu jer nije, aj stavi matu na desno krilo pa da vidimo kako će igrat, on je srednji vezni/ofenzivni kako oćeš, uglavnom ako ne igra prirodnu poziciju ne možeš ništa drugo ni očekivati

Cisto da znas i ti i ostali;

Mata je ove sezone odigrao 12 utakmica na poziciji AMR i imao 6 golova i 7 asistencija sa prosjecnom ocjenom 7,55 dok mu je prosjecna ocjena na AMC 7,53.

Eto, sad vidis kako je igrao.

Ne znam zasto ste vi ubedjeni da Oscar mora da igra u manevru, kad je on rodjeni CMF. 

Valjda zato sto ga nikada nismo vidjeli u Celsiju da igra CM iako se sjecam da smo prizeljkivali da odigra barem jednu utakmicu na toj poziciji.

Usudio bih se reci da nam cak niti ne treba toliko novca za pojacanja vezu nikako nebih dirao jer niti jedan klub nema bolju vezu od nas Lampard,Hazard,Oscar,Mata,Ramires...jedino bih u spicu doveo jednog igraca,ali nebih volio da to bude igrac tipa Falcao,Cavani...,vec mladi igraci mozda Roberta jer ima potncijal.Moje misljenje je da ne trba dovoditi puno igraca jer sada ova postava je sve uigranija i uigranija,te mozemo pobijediti bilo koji klub na svijetu.Torres se nadam da nece otici,Demba je tek dosao,jos ako dodje neko od spice super,ako ne nikakav problem

Usudio bih se reci da nam cak niti ne treba toliko novca za pojacanja vezu nikako nebih dirao jer niti jedan klub nema bolju vezu od nas Lampard,Hazard,Oscar,Mata,Ramires...jedino bih u spicu doveo jednog igraca,ali nebih volio da to bude igrac tipa Falcao,Cavani...,vec mladi igraci mozda Roberta jer ima potncijal.Moje misljenje je da ne trba dovoditi puno igraca jer sada ova postava je sve uigranija i uigranija,te mozemo pobijediti bilo koji klub na svijetu.Torres se nadam da nece otici,Demba je tek dosao,jos ako dodje neko od spice super,ako ne nikakav problem

Naša veza možda jeste na papiru jaka ali ne i na terenu. Benfika je juče u prvom bila dosta bolja upravo zbog naše loše veze. Jedan Kreativac nam je hitno potreban i desno krilo uzevši u obzir da bi po mom mišljenu Oscar bio bolji na štoperu nego na krilu, jednostavno nije probijac. I naravno ako su tačni navoci da Mou nije oduševljen Mosesom.

Manchester je titulu osvojio sa 4 sjajna napadača medju kojima su 2 koja su u top 5 na svijetu sigurno a ti bi sa Dembom I Torresom, koji po meni uopšte nije nešto puno bolji nego prošle godine.

Pogledajte koliko golova je dao u PL i kad je zabio zadnji i predzadnji u ligi. Boli me uvo za njegove golove Baselu i Steaui, meni je važno da je kada je bilo najpotrebnije fulao a to je u finalu Svejtskog klupskog prvenstva.

Nama je prijeko potreban špic a ako ostanemo sa Torresom kao recimo prvom opcijom nećemo osvojit PL još sigurno 3 godine. On je igrač koji se ne uklapa u Chelsea i velika je greška i po meni neshvatljiva stvar što je ostao u klubu dvije godine. To je volja jednog čovjeka koji ga je tješio nakon finala LP.

Pogledajte samo njegovu platu, i da normalno je da jedan napadač u Chelseaju koji igra na toliko frontova i klubu koji ima toliko kreativaca koji mogu asistirati centarforu ima 20 golova na kraju sezone.

Treba napomenuti da je Benitez doveden samo zbog njega i da on jeste malo živnuo ali opet treba reći da je u ključnim Demba postizao glove i da se Benitez više mogao osloniti na njega nego na plavušu.

Zbog njega je otišao sjajni Sturridge, igrač koji je mogao pokrivati dvije pozicije i koji nam je bio idealan za desno krilo. Ali ne bojim se je, doće Mou i otjerati plavušu u to sam siguran.

Moje mišljnje je da ako dovedmo Ronalda i Xabi Alonsa i zadržimo Torresa da će prelazni rok opet biti neuspješan zbog njegovog ostanka. Da je neko brojao njegove dribline koji us bili neupješni od početka sezone mislim da bi došao do broja nekoliko hiljada dok bi se oni uspješni driblinzi mogli izbrojati na prste jedne ruke(dobro, malo sam pretjerao).

Torres je štetočina koja treba otići, njegov odlazak bio bi naše najveće pojačanje.

• Autor

Ako nam vec treba desno krilo a treba , moja zelja je ERIC LAMELA . 
Momak je zvijer . Dao je 15-tak golova u Romi , gotovo svaku utakmicu je medju boljima . A pri tom ima samo 21 godinu . 
E sada ne znam kolika bi bila cijena , sigurno ne ispod 25 miliona . 

Tema nije Želje za transfer rok,to očito neki ne shvaćaju.
Ako se vidi negdje za nekog igrača napiše se,mišljenje o njemu,šta igra,gdje igra,a ne sastavljat neke svoje dream timove i spominjat igrače s kojima se ama baš nikad nismo povezali.

Na ovoj temi je odavno sve jasno..
Dubro tuce po Lukakuu,pojedinci sastavljaju Dream team,ovi ozbiljniji okace poneki link o spekulacijama,G.Posebni to naravno odma pobije i tako u krug..
Zanimljivo,samo nastavite !

Chelsea and Manchester United have joined the chase for Egyptian wonder-kid Ramy Rabia, Sky Sports understands. The 19-year-old centre-half has emerged as one of the hottest properties in Africa. The Al Ahly stopper made his club debut aged just 17 and he already has five full caps for Egypt. Rabia is set to captain Egypt at the Under-20 World Cup in Turkey next month, and a host of clubs are ready to continue monitoring him. Borussia Dortmund, Lille and Schalke are all known to be keeping tabs on him but now Chelsea and United have joined the list of suitors. Rabia is believed to favour a move to England, and has recently signed with leading agents SEM. An SEM spokesman confirmed: "A number of clubs have expressed an interest, but at the moment Ramy is looking forward to the Under-20 World Cup."

Chelsea and Manchester United have joined the chase for Egyptian wonder-kid Ramy Rabia, Sky Sports understands. The 19-year-old centre-half has emerged as one of the hottest properties in Africa. The Al Ahly stopper made his club debut aged just 17 and he already has five full caps for Egypt. Rabia is set to captain Egypt at the Under-20 World Cup in Turkey next month, and a host of clubs are ready to continue monitoring him. Borussia Dortmund, Lille and Schalke are all known to be keeping tabs on him but now Chelsea and United have joined the list of suitors. Rabia is believed to favour a move to England, and has recently signed with leading agents SEM. An SEM spokesman confirmed: "A number of clubs have expressed an interest, but at the moment Ramy is looking forward to the Under-20 World Cup."

Pokenjam se Chelseaju nasred ovih wunderkindova pi**i materina i svega jebem ih retardirane. Ako ga dovedu završit će ko KDB, Kakuta, McEachran. Nek dovedu dobrog DMF-a može i De Rossi, napadača i krilo i neka se smire. Evo vidjeli smo včrs kakav nas golman čeka za 2 godine.

To za Ronalda je smijesno koliko je nerealan njegov dolazak u Chelsea.

slažem se, ronaldo je previše vezean za united da bi došao kod nas, dokaz za to je što u lp nije slavio gol protiv uniteda...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.