23. maj 2013.13 god. comment_124743 Cinjenica je da Chelsea nije zvanicno zainteresovan ni za jednog igraca. Jedino je neka ozbiljnija prica isla oko Schurrlea, pa je i to utihnulo. Sve sto se sada desava jesu uobicajena novinska naklapanja radi tiraza. Mou je stavio veto na transfere dok ne preuzme ekipu i proceni stanje stvari. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124822 ChelseaFC rival Galatasaray for Atletico's Turkish winger Turan http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2329916/Chelsea-join-race-sign-Atletico-Madrid-winger-Arda-Turan.html Galatasaray president Unal Aysal: "Chelsea are involved with Arda Turan and we won't be able to match what they are offering" Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124829 ChelseaFC rival Galatasaray for Atletico's Turkish winger Turan http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2329916/Chelsea-join-race-sign-Atletico-Madrid-winger-Arda-Turan.html Galatasaray president Unal Aysal: "Chelsea are involved with Arda Turan and we won't be able to match what they are offering" winger??? mislim prije da je vezni a ne winger. ili se ja ne razumijem u nogomet Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124830 ChelseaFC rival Galatasaray for Atletico's Turkish winger Turan http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2329916/Chelsea-join-race-sign-Atletico-Madrid-winger-Arda-Turan.html Galatasaray president Unal Aysal: "Chelsea are involved with Arda Turan and we won't be able to match what they are offering" Samo ce unistiti De Bruyna i Piazona. Ne znam sta jedan mladi igrac treba uciniti da ih impresionira. Ako De Bruyne nije zasluzio priliku, onda stvarno ne znam ko jeste. I da jeste krilo, cine se @Only blue da se ne razumijes. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124920 London Evening Standard javlja da Mourniho iz Madrida dolazi s Diegom Lopezom Što se mene tiče može - kvalitetan golman (sigurno bolji od Turnbulla i Hilaria), a nema problema s grijanjem klupe u velikom klubu i jako je dobro branio u odsustvu Ikera (a i kasnije kada mu je mou dao prednost) Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124924 Samo ce unistiti De Bruyna i Piazona. Ne znam sta jedan mladi igrac treba uciniti da ih impresionira. Ako De Bruyne nije zasluzio priliku, onda stvarno ne znam ko jeste. I da jeste krilo, cine se @Only blue da se ne razumijes. nit brzine, nit probojnosti a i nije klasično krilo. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124925 nit brzine, nit probojnosti a i nije klasično krilo. Onda je Antonio Valencia najjace krilo. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124929 Onda je Antonio Valencia najjace krilo. to ja nisam rekao, ali on je propao u Manchesteru. Da je negdje drugdje dobio više mogućnosti vjerujem da bi uspio. Turan nije krilo kakvo ja zamišljam. Robben, Ribery, Reus, Hazard, Joaquin, Figo Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124943 to ja nisam rekao, ali on je propao u Manchesteru. Da je negdje drugdje dobio više mogućnosti vjerujem da bi uspio. Turan nije krilo kakvo ja zamišljam. Robben, Ribery, Reus, Hazard, Joaquin, Figo Ti stvarno ne gledas fudbal, pa dobio je priliku, ove sezone vise neko ikada, pa nista nije uradio. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125115 Vrijeme je da nekoga dovedemo! :D Ne treba nam niko, samo Mou... Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125121 Pomalo su me pocele iritirat ove stvari oko Reala, pa bog te onu kupuju pola Evrope, hoce kupit boga oca. Sad odjednom Cavani kod njih, Neymar, Bale ovaj onaj, ma mrs u kurac ba. I onda je Chelsea plasticni klub koji se rasipa parama, jebem ja svakog ko to kaze. NAMA TREBA POJACANJA, A ZA SAD NE VIDIM NITI JEDNE OZBILJNE PRICE O IGRACIMA, koji ce kurac Chelsea-u jedan Yilmaz ??? Alo nama treba elita u napadu kako bi bili ozbiljni kandidati u osvajanju trofeja i lige. Ne samo napad, govorim opcenito, krilo, zadnji vezni. Jedan Moses na krilu ne moze predstavljat opasnost za timove ranga Reala, Barce, ManU, City, Juventus. Taj decko je samo za kupova ba, treba nam klasa u timu, dok nje nema nemamo o cemu vise pricat! Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125124 NAMA TREBA POJACANJA, A ZA SAD NE VIDIM NITI JEDNE OZBILJNE PRICE O IGRACIMA. Ozbiljne price o pojacanjima ocekuj tek posle 01. 07 ;) Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125126 Ozbiljne price o pojacanjima ocekuj tek posle 01. 07 ;) Eh do tad cu dobit slom živaca i pola kose ce mi opasti...ne bi me cudilo da nam neki klen dodje 5 do 12, takva je nasa politika kluba. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125147 Onda bi najbolje bilo raspustit akademiju i prodat sve mlade igrače i talente jer koji će nam kurac ako treba da uzmemo world class igrača na svakoj poziciji i da za njega iskeširamo najmanje 30-40 M, a ovi mladići su došli za džabe i ako im se pruži prilika za par godina će biti bogovi ali ne može čovjek to da dokaže nikome... Špic: Bog te jebo Lukaku je životinja konjina jak je ko zemlja pravi napadač za PL ali ne može se čekat da se uklopi ne ne mora Isus neki sa nebesa sići i odma postizat 3 gola po utakmici, pa nije ovo španska liga jebo ga svak, pored njega tu su Demba,Torres,Feruz i koji će nam jebeni kurac još neki špic ? DMF/CMF:Ake,Chalo,Cheek,Josh,KDB pa ako neko od njih ne napravi dobru karijeru ja ću sam sebe jebati u šupak, nek uče tu su Ess i Lamps gdje možeš naći bolje idole od njih dvojice na tim pozicijama, dok oni ne zaigraju na pravom nivou tu su Rami i Mikel Odbranu koju imamo neću da komentarišem gledam ove klince na posudbama kako igraju to nije humano... za to jedno jebano krilo sam rekao probat nekog od mladih neće otići sezona i sve u pičku materinu ako na jednoj poziciji nemamo world class igrača Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125189 dovodio je murinjo odlične igrače u Real za smešne pare,ozil,keidira,sahin koji su stvarno vrhunski igrači,varan isto nadam se samo da će nešto slično da smisli i kad je Čelzi u pitanju Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125288 Barcelona onako jaka dovodi Neymara, Bayern prejak doveo Goetze a ovdje neki umisljaju da je Chelsea toliko jak da nam ne trebaju novi igraci. De malo progledajte u realnost ljudi... Dolaskom Neymara u Barcu volio bih da nasi krenu pregovore sa Alexisom koji je vec sada sigurno izgubio mjesto u prvoj postavi (koja mu je ustvari ionako bila upitna i nesigurna). Boli me ona stvar sto neki ovdje ne vole Alexisa, ne pitam vas da li ga volite ili ne, covjek je igracina i volio bih ga vidjeti u Chelseau. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125295 Ipak Farcelona radi najbolji posao. Otrpeli su par godina bez trofeja, dok nisu stvorili sistem koji im je za relativno kratko vreme doneo sve moguce trofeje. Naravno, kupuju i oni, ali u svakom momentu na terenu imaju 8-9 igraca iz svoje skole. S druge strane Real Madrid je sve svoje probleme resavao novcem i kupovinom vrhunskih pojedinaca, koji i pored napora Posebnoga nisu uspeli da postanu dovoljno jak kolektiv. Manchester City se takodje ubio od trosenja poslednjih godina, a jedva su uzeli dva trofeja, a pritom se obrukali u LS. BVB je tim bez ijednog skupog pojacanja vec nekoliko sezona, pa su preslisali dva gore navedena potrosaca i zasluzeno igrali finale LS. Novac ne resava sve probleme. U Chelsea-ju bi se stvarno poceli baviti razvijanjem sistema rada, posebno jer imamo izuzetno talentovane omladince, od kojih bar 5orica mogu u prvi tim. To sto su gro nasih navijaca Romanova kopija(zele sve na gotovo, odjednom), je druga tema. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125301 To je politika kluba i slazem se sa tobom. Barceloni su se podudarile mnoge zvijezde da su u jednoj generaciji zaigrali Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Messi. Nasa uprava je pokazala da ima plan sa mladim igracima i eto mnogi su dobili sanse, neki ce imati i sanse da zaigraju za prvi tim, neki ce utonuti u tamu kao sto je nekada najveci talenat, Kakuta. U Chelseau su se vec poceli baviti razvijanjem sistema (mozemo vidjeti na igrama i titulama mladog tima) samo sljedecem treneru treba dati vremena da poslozi kockice u prvom timu kako treba. Chelsea je ambiciozan klub, ambiciozniji od BVBa, koji ce narednih godina biti ponovo ono sto je bio prije par godine. Borba za sredinu tabele. Zivi bili pa vidjeli, oni se ne mogu porediti sa Bayernom mogu im samo ovako s vremena na vrijeme biti neki konkurenti a Bayern je za njih vjeciti gigant. BVB i Bayern su dva razlicita, neuporediva svijeta. Mi imamo igrace za buducnost, znamo to svi, da ih ne nabrajamo ali trebamo imati i grace i za sljedecu sezonu jer Roman je kupio Chelsea i njemu je primarni cilj da klub osvaja trofeje. To je covjek koji ne voli gubiti i ne moze cekati duzi proces. Ne mozemo kuditi njegovu nestrpljivost. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125303 Prvo govoris iz svog,ugla, a onda prebacujes na gazda Romana. Sistem se ne stvara tako sto se kupi Cavani za 60 mil a Lukaku ostavi da trune na klupi ili se sutne u neki drugorazredni klub na pozajmicu. Ista stvar i sa ostalim mladicima. Ili se tim kupije, ili se stvara, nema tu zlatne sredine. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125310 hhohohoho ho barselona stvara ekipu,mnogo je jaka liga u španiji,do mojega,sve imaju jaku konkurenciju pa može neko da im parira u PL da zajebeš par poteza odma neko ima da uskoči ispred tebe toliko ne mogu da prihvatim to hvaljenje barselone i reala da je to nešto neverovatno,jbg nisu oni krivi što im je takva liga barselona i da odluči da se skoncentriše na mlade igrače ponovo imaju sigurno mesto u evropi a u engleskoj je sve neizvesno do zadnjeg kola Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125327 A jbg jedan tim kao sto je Borussia prvo sto je napravila jest da je dovela trenera. Bili su u drugoj ligi, presli u prvu i poceli stvarat tim. Sve dolazi sa strpljenjem i s trenerom koji ce sjedit jedan duzi period na klupi nekog kluba. Ljudi nisu osvajali trofeje jedan period dok nisu sastavili tim koji ce parirat Bayernu. Jebi ti to, kad pogledas malo oni su jednom uvalili 5 komada Bayernu, sto nije mala stvar. Ali mi smo takav klub da hocemo sve na gotovo, zeljni smo trofeja i hocemo svake sezone napadat na Ligu Prvaka, Premier ligu itd. ne ide to tako... ako vec zelimo imati tim od nasih igraca, bez kupovine, onda se mora cekati sezona - dvije da se tim uigra, da dodje do izrazaja. To govorim za igrace tipa Lukaku, KDB, Azpilicueta itd. Zato i ima ona stara: "Strpljen, spašen" ; al izgleda da toga nema kod naseg dragog čaleta Romana. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125330 Pa doveli smo mi hazarda oscara. Sjajna pojacanja. Samo treba trener da malo uklopi ovu ekipu kako treba. Mi smo ove godine prelosi bili kakvu ekipu imamo btw. Kad je Dortmund bio u drugoj ligi? EDIT: Bili tamo 76-te u drugoj ligi :D Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125338 hhohohoho ho barselona stvara ekipu,mnogo je jaka liga u španiji,do mojega,sve imaju jaku konkurenciju pa može neko da im parira u PL da zajebeš par poteza odma neko ima da uskoči ispred tebe toliko ne mogu da prihvatim to hvaljenje barselone i reala da je to nešto neverovatno,jbg nisu oni krivi što im je takva liga barselona i da odluči da se skoncentriše na mlade igrače ponovo imaju sigurno mesto u evropi a u engleskoj je sve neizvesno do zadnjeg kola Brate, ajde uozbilji se malo. Prvo niko ne govori o snazi Farcelone vec o sistemu stvaranja ekipe, koji je najbolji na svetu trenutno. Nadji mi ti jedan tim sa toliko igraca iz svoje skole a takvim rezultatima. To sto ih mi ne volimo je jedna, a realnost sasvim druga stvar. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.