Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ovog ljeta moramo obavezno osvježit srednji dio terena. Ostalo je manje bitno. Čak i bez napadača vjerujem da bi mogli sljedecu godinu izgurat solidno. Jer ipak imamo Dembu, Lukaku-a i Torresa.

Kao što sam počeo nama je najbitnije dovest jednog centralnog veznog. Ne isturenog veznog, ne krila, nego centralni vezni.

Razlog tome je što mnogi to ovdje ne priznaju, ali mi smo apsolutno šuplji na toj poziciji. Samo pogledajte utakmice protiv jačih ekipa. Pa u 80% (još sam i malo rekao) takvih tekmi nas zabiju u naših 16 metara. Razlog tome je sljedeči. Nemamo igrača koji može smirit igru, preuzet i sakrit loptu i brzo i kvalitetno ju distributirat naprijed.

Od trenutnog rostera koga imamo. Ramires koji nezna ni štopat ni dodat loptu, a o ovom ostalom da ne govorim. Mikela koji ima "brzinu svijetlosti" i kojem je vrhunac odma se riješit lopte prvom do sebe. Lampard koji je vec u godinama i koji ne može sam izgurat cijelu sezonu. De Bruyne-a koji je za sada samo dobar igrač i ništa više. McEachran koji je toliko velika nada da u jednom Swensiu nije mogo igrat u prvih 11, a kamoli da bude lider ovdje.

Znači prvo i najbitnije CM, a onda tek napadači i ostale pm.

Ma Chelsea kvalitetno kupuje, sad koliko se treba oslanjat na omladinski pogon ne znam. Imamo par mladića koji zaslužuju prvi tim, ne bi sada o imenima. Ali u uvjetima kad ti je osvajanje trofeja prioritet, teško je davati povjerenje mladim igračima i nisu svi treneri tome skloni. Chelsea ima drukčije prioritete pod Abramovičem od korištenja igrača iz pogona, što se vidi po broju promjenjenih trenera. Kolko je to dobro ili loše, ne znam. Ja nisam za forsiranje igrača, ali dati priliku treba povremeno.

Abramović bi rezultate preko noći zato stalno kupuje.To mi jedino smeta kod Chelseaja.Npr trenutno ima odlicne igrace ali on ce vjerovatno i ovog ljeta potrositi puno novca umjesto da ne kupuje i da se ekipa jos vise uigra.Po meni samo treba kupiti nekog dobrog napadaca,rijesiti se torresa i ono najbitnije,vratiti Lukakua.

To je politika kluba i slazem se sa tobom. Barceloni su se podudarile mnoge zvijezde da su u jednoj generaciji zaigrali Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Messi.

Nasa uprava je pokazala da ima plan sa mladim igracima i eto mnogi su dobili sanse, neki ce imati i sanse da zaigraju za prvi tim, neki ce utonuti u tamu kao sto je nekada najveci talenat, Kakuta.

U Chelseau su se vec poceli baviti razvijanjem sistema (mozemo vidjeti na igrama i titulama mladog tima) samo sljedecem treneru treba dati vremena da poslozi kockice u prvom timu kako treba. Chelsea je ambiciozan klub, ambiciozniji od BVBa, koji ce narednih godina biti ponovo ono sto je bio prije par godine. Borba za sredinu tabele. Zivi bili pa vidjeli, oni se ne mogu porediti sa Bayernom mogu im samo ovako s vremena na vrijeme biti neki konkurenti a Bayern je za njih vjeciti gigant. BVB i Bayern su dva razlicita, neuporediva svijeta.

Mi imamo igrace za buducnost, znamo to svi, da ih ne nabrajamo ali trebamo imati i grace i za sljedecu sezonu jer Roman je kupio Chelsea i njemu je primarni cilj da klub osvaja trofeje. To je covjek koji ne voli gubiti i ne moze cekati duzi proces. Ne mozemo kuditi njegovu nestrpljivost.

tako je roman bi brze rezultate.zato je i otpustao tolike trenere.Nikome nije dopustio da do kraja obavi posao i svoju neku viziju.A to nije dobro jer kao sto si rekao treneru i ekipi treba vremena da postignu nesto i uigraju makar to bilo i par sezona.Ali nemozemo mi tu nista,samo se nadati da ce se roman opametiti.

Mozda na kraju bude Van Ginkel igrac kojeg smo vec duze vrijeme trazili. Na fazon Modrica.

Danas sam procitao o nasem novom igracu i bas se postavlja pitanje; da li ce ovaj mali na posudbu ili je ovo igrac kojeg dugo trazimo? Porede ga sa Ballackom i njegovim stilom igre. Gledajuci statistiku mali nije los ali da je zreo za premiershipa to je tesko vjerovati...

sporsport u clanku napisao kako ovaj

"On, za razliku od većine mlađih igrača koji dođu u Chelsea, ne bi trebalo da bude poslat na posudbu u neki drugi klub"

Ne znam gdje su ovo pronasli, al nadajmo se da je istina. ;)

http://www.weaintgotnohistory.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2013/5/25/4365086/chelsea-fc-barcelona-thiago-alcantara-transfer-target-lowered-buyout

Dobar tekst. Odlican je ovo igrac, mnogo se povezuje sa Unitedom. Nama bas fali jedan kreativac na centralnom veznog a ovaj kosta jebenih 18 miliona. Samo treba on da pristane da zeli ici.

https://www.youtube.com/watch?v=pZEtXuclS6s

Ode u United ko kruh.

Za onog mladog Nizozemca vjerojatno niste nikad ni čuli do jučer,vidili ga možda ako ste gledali naše u Vitesseu,al glavno da znate da nije za Chelseaja.
Proglašem za nizozemskog talenta godine,već igrao za reprezentaciju,koja je jedna od jačih na svijetu.
Ovaj je box-to-box veznjak,De Bruyne to i nije,a ni McEachran.
A za posudbu,spominje se da ga Mourinho želi u ekipi,znači trebao bi odmah uskočit,ako uopće dođe.
A kad serete po Emanalu,sjetite se Hazarda,Oscara,Azpilicuete,Mosesa...

Za onog mladog Nizozemca vjerojatno niste nikad ni čuli do jučer,vidili ga možda ako ste gledali naše u Vitesseu,al glavno da znate da nije za Chelseaja.
Proglašem za nizozemskog talenta godine,već igrao za reprezentaciju,koja je jedna od jačih na svijetu.
Ovaj je box-to-box veznjak,De Bruyne to i nije,a ni McEachran.
A za posudbu,spominje se da ga Mourinho želi u ekipi,znači trebao bi odmah uskočit,ako uopće dođe.

Prekrižio sam ti Hazarda jer njega bi i malo dijete otkrilo koliko je bio poznat i tražen, a sa Mosesom se i nije nešto proslavio

Misliš Oscara i Azpija koje je AVB htio dovesti kada je bio naš trener? A Hazard - i slijepac može vidjeti njegovu kvalitetu

Ovo od tebe nisam ocekivao. 

Posao sportskog direktora je mnogo vise od:
"Dobar dan, posto Hazard?"

Gotove igrace ume da kupi i sam Roman, za toliko je gledao fudbal. 

Poznavanje trzista je osnovni kvalitet coveka koji bi trebalo da zauzima tu funkciju. Mora da ima sposobnost da dodje do zeljenog igraca pre ostalih, a ne da se oslanja na plateznu moc vlasnika.

Pravi sportski direktor mora da zna da ubedi igraca u kvalitete kluba, bez da ovaj dobije blanko cek. 

Iako smo bili sampioni Evrope u to vreme, da nismo mogli finansijski da ispratimo City i United, Hazz bi sad igrao u Manchesteru. 

Cinjenica da je AVB jurio i raspitivao se za Oscara i kad je otisao u Tottenham, dovoljno govori. 

Meni se čini da se vama mišljenje o njemu zasniva uglavnom na medijskim napisima i glasinama,tipa zbog njega otišao Wilkins,on doveo Beniteza,on smeta dolasku Mourinha jer ovaj želi slobodu što se transfera tiče,a tu je Emanalo problem jer je to njegovo područje.
Roman želi takav sistem rada,da postoji barem nekakva stabilnost,ako se već treneri mjenjaju da ostaje nešto nepromijenjeno.
Ja da ulažem silne milijune u nešto,ne bi mogao da nemam nikakvog dodira sa odlučivanjem,bilo da sam sudjelujem u odlukama,bilo da imam nekog svog čovjeka od povjerenja.
Ne kažem da je lik super,bajan,krasan,ali nije ni najgori sportski direktor,kakvim ga neki prikazuju.

Slobodno prekrižite i Mosesa jer je većinu utakmica(za nas jako bitnih plivao kao riba po suvom)dok smo Oscara zarad igranja Mosesa zanemarili..To je bila Benitezova neka vizija slabo kada sam ih vidjeo zajedno u prvih 11..Da se uključim u konstruktivnu diskusiju,novi sam ovde i pozdravljam sve forumaše. :)

Sve dok osvajamo trofeje ne mogu vise nista reci protiv ovog covjeka. Njegovim dolaskom se promijenila politika kluba, prvenstveno tranfer politika i pocelo se ka razvijanju akademije, znaci politika koju svi na forumu podrzavamo. Postoji jedna poslovica, "Ne mijenjaj konja koji pobjeđuje".

~ Mourinho wants to sign French defender Mangala, who also wishes to work with him, but FC Porto are asking €35m

~ ASRoma President James Palotta and GM Baldini were in London on Wednesday to discuss the potential sale of De Rossi to CFC (Express)

~ Chelsea could make a €24m bid for #ASRoma midfielder Daniele De Rossi with Real Madrid also interested (Gazzetta dello Sport)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.