Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Citam sad Romanu je puno dati onoliko novca za Falcaa.Kao njemu puno.Pa trebo si na to misliti kad si kupovo torresa.Stalno bi neka imena a pred nosom ima Lukakua koji ima 19 god i moze postati novi Drogba.E moj romane.Ma najbolje da nikog ne dovode osim Mourinha i da se rijesi torresa.Roman ne shvaca da treba vremena da se ekipa uigra,on bi rezultate preko noci.Chelsea ima odlicne igrace i u zadnje vrijeme su poceli igrati jako dobro treba tako nastaviti s ovim igracima a ne kupiti neke igrace koji se mozda nece uklopiti u igru.United i city imaju odlicne špice zato se i nemozemo nositi s njima u prvenstvu jer imamo torresa kojeg se forsiralo i kad je igro lose da losije ne moze.Po meni imamo najbolji vezni red u ligi,samo taj napad treba nekako rijesiti.

Točno tako. Sad kad smo se nakupovali kvalitetnih igrača, treba stati, i nekoliko narednih sezona biti Wenger. Beskrajna kupovina iz sezone u sezonu ne vodi nikamo.

Točno tako. Sad kad smo se nakupovali kvalitetnih igrača, treba stati, i nekoliko narednih sezona biti Wenger. Beskrajna kupovina iz sezone u sezonu ne vodi nikamo.

Tako je samo sto Chelsea-eva pametna uprava to ne shvaca

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Dubro jel se smije reći da nam Aubameyang nije toliko potreban ili ćeš reć da smo reardirani? :P 
Pokraj Lukakua nema ne treba nitko u napadu, doduše Aubameyang nije toliko zvučno ime ko Falcao ili Cavani ali svejedno, mislim da smo u ofenzivi dobro popunjeni. 

volio bih da dođe al sumnjam da će naša uprava i onaj slijepac emenalo to riješiti, a najgore ako troles ostane, onda smo tek nahebali. 

Dubro jel se smije reći da nam Aubameyang nije toliko potreban ili ćeš reć da smo reardirani? :P 
Pokraj Lukakua nema ne treba nitko u napadu, doduše Aubameyang nije toliko zvučno ime ko Falcao ili Cavani ali svejedno, mislim da smo u ofenzivi dobro popunjeni. 

Ne inzistiram ja na njegovom dovođenju, samo kažem da bi bio najbolja opcija u slučaju bilo kakvog transfera, ipak imamo samo jedno pravo krilo (Moses) i dva prava centarfora od kojih će jedan dočekati šansu nikad (Ba, Feruz).

Tukakua neću ni komentirati.

Zasto si onda bio protiv AVBa od samog pocetka? Covjek koji je imao filozofiju da stvori jedan novi Chelsea, drugaciji stil, doveo dobre mlade igrace ali za uspjeh je trebalo vremena kojeg nije dobio. Zasto si isto tako bio protiv Wengera kad god bi se neka rasprava o njemu pocela?

Zasto si onda bio protiv AVBa od samog pocetka? Covjek koji je imao filozofiju da stvori jedan novi Chelsea, drugaciji stil, doveo dobre mlade igrace ali za uspjeh je trebalo vremena kojeg nije dobio. Zasto si isto tako bio protiv Wengera kad god bi se neka rasprava o njemu pocela?

Jer je AVB čovjek koji ne zna raditi svoj posao, što se kasnije i pokazalo točnim. Mogu i ja imati filozofiju da trebam pogađati devedesetku škaricama u svakom napadu, al je neću moći provesti, kontaš? Wengerov je problem što on nije doveo nekoliko klasnih igrača koji mogu nositi tim dok se mladi razvijaju, kao što su to kod nas Mata, Hazard, Ramires, Ivanović, Cahill, Luiz...Rekao sam da SADA treba biti Wenger na nekoliko sezona, ne oduvijek niti zauvijek.

Jer je AVB čovjek koji ne zna raditi svoj posao, što se kasnije i pokazalo točnim. Mogu i ja imati filozofiju da trebam pogađati devedesetku škaricama u svakom napadu, al je neću moći provesti, kontaš? Wengerov je problem što on nije doveo nekoliko klasnih igrača koji mogu nositi tim dok se mladi razvijaju, kao što su to kod nas Mata, Hazard, Ramires, Ivanović, Cahill, Luiz...Rekao sam da SADA treba biti Wenger na nekoliko sezona, ne oduvijek niti zauvijek.

A koliko si ti stručan pa da kažeš da AVB ne zna raditi svoj posao? Da ne zna sigurno ne bi bio u Tottenhamu i borio se sad s nama za 3 poziciju, a mi potrošili mnogo više novca na neka pojačanja.

Pogledaj filozofiju Sir Alex Fergusona, pa je uporedi sa Wengerovom koji godinama ne zna za trofej a unazad dvije-tri godine ni ligu prvaka ne može osigurati. iako su imali tri napadaca u Man Unitedu, kupili su još jednog i to kakvog, čovjek pobjegao od Wengera i njegove filozofije, vizije koja nićemu ne vodi.

Sada su osvojili ligu i opet će se pojačati i to sa mnogo jačim igračima.

A filozofija Wengera je da dovodi mlade dobre igrače i da ih kasnije kada sazriju prodaju gigantima, da ti ih ne nabrajam, znaš sam.

A koliko si ti stručan pa da kažeš da AVB ne zna raditi svoj posao? Da ne zna sigurno ne bi bio u Tottenhamu i borio se sad s nama za 3 poziciju, a mi potrošili mnogo više novca na neka pojačanja.

Pogledaj filozofiju Sir Alex Fergusona, pa je uporedi sa Wengerovom koji godinama ne zna za trofej a unazad dvije-tri godine ni ligu prvaka ne može osigurati. iako su imali tri napadaca u Man Unitedu, kupili su još jednog i to kakvog, čovjek pobjegao od Wengera i njegove filozofije, vizije koja nićemu ne vodi.

Sada su osvojili ligu i opet će se pojačati i to sa mnogo jačim igračima.

A filozofija Wengera je da dovodi mlade dobre igrače i da ih kasnije kada sazriju prodaju gigantima, da ti ih ne nabrajam, znaš sam.

Apsolutno si krivo shvatio moj post što se tiče Wengera, al' ko će ti sad objašnjavati..

Ma može, samo nek ode Torres, ma nek ide i Demba, jebe mi se što ga svi volite, tu je Lukaku i eto nek dođe Rooney i još jedan kvalitetan, pa neka se bore za mjesto, šta kad napadač nema svoj dan, ko će ga zamijenit onda, pa neće sigurno Torres ili recimo Benayoun da uskoči na špicu, to sve mora Mou riješit

na izjave da su nam Ba, Torres (ako ostane) i Lukaku dovoljni mogu reći samo wake up

Torres nek ide..a zasto nebi bili dovoljni Lukaku i Ba...Istina je da nam treba neki prvoklasni napadac ali zasto chelsea uvijek mora kupovati velika imena...zasto nebi Lukaku-u dali priliku da igra i napravili od njega igracinu..trebat ce vremena ali i dotad je bolje on nego Troles

* Wayne Rooney has requested Manchester United for a transfer away from Old Trafford

* Guardian also confirms Wayne Rooney wanted to leave Manchester United 2 weeks ago

a sta ce im veznih igraca imaju ko u prici...Luiz poceo davat golcine kad igra zadnjeg veznog tako da bi on to mogao igrati

Neznam zasto Roman stalno hoce kupovati kad ima odlicne igrace...Treba ih uigrati i unaprijediti.Npr Lukaku moze postati novi Drogba samo kada bi igrao jer trpa u WBA pa zasto nebi u Chelsea-u.Falcao bi nas dosta pojacao to je sigurno jer s torresom smo igrali kao bez napadaca to su uvidjeli i stoperi pa su poceli zabijati golove.ako dođe falcao onda jos imamo lukakua,torresa i dembu.sta s njima?Po meni Torres treba otici jer je pehist i nesiguran je.A ne bih htio da lukaku sjedi na klupi,onda bolje nek ostane u WBA-u.Schurrle je predobar igrac i ima dobar šut ali imamo dovoljno veznih a i necemo valjda ko city samo kupovati...uostalom hazard igra poziciju koju i schurrle igra...znam da je to nemoguce ali htio bih da nikoga ne dovodimo osim Mourinha tako da Lukaku moze napredovati i Demba koji je dobar

hazard i schurrle nisu vezni igrači nego krila. nama treba još jedan razbijač i jedan mladi veznjak ( sredina terena) da napreduje uz matu i lamparda dok je još tu 

hazard igra ofanzivnog veznog

Prodati Torresa, vratiti Lukakua. Ostaviš Dembu i dovedeš Rooneya. :) Rooney jeftiniji od Falcaa, a jednako dobar.

Uvjek sam ZA taj transfer.

Demba, Romelu i Wayne. šta će ti više

Prodati Torresa, vratiti Lukakua. Ostaviš Dembu i dovedeš Rooneya. :) Rooney jeftiniji od Falcaa, a jednako dobar.

Uvjek sam ZA taj transfer.

Demba, Romelu i Wayne. šta će ti više

Upravu si, u potpunosti,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.