25. februar 2013.13 god. comment_109056 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361757713' post='109047'] I oprostio se od Kevina i Josha....[/quote] Evo ti iskreno. Bolji je od obojice. Josh ti jos za dvije godine nece dobiti pravu priliku, prvo treba da se pokaze na posudbama pa da onda zaigra za Chelsea... Kevin nije kreator igre, a i ne moze se porediti sa Pjanicem... Trece, svako bi dobio sansu da se pokaze ali Josh je jos mlad i neiskusan da ga se moze posmatrati kao prvotimac Chelsea. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109083 Trenutno je nas kreator igre kako bi zapravo talijani rekli trekvartista Juan Mata sto se vidi, jer je najbolji asistent i strijelac kluba, ako ne on onda imamo Oscara. Dok je Hazard onaj pravi ofenzivni AMC vjerujem da bi imao najbollju statistiku i bio top 5 na svijetu da igra svoju prirodnu poziciju iza napadaca (ali bolji je od Mate i Oscara na krilu, i zato ga trener zrtvuje na toj poziciji). Znaci imamo 3 AMC-a sto ce nam jos jedan koji je losiji od njih troje. Takodjer ocekujem od sljedeceg managera da pokusa Oscara transforimirati u povucenijeg veznog igraca kao sto sada nas Lampard, jer zasto kupovati nekog kad vjerujem da Oscar moze s vremenom zamjeniti Lamparda na toj poziciji Njih troje su za Miralem Pjanica doktori nogometa, ovaj u bijednoj Romi i talijanskoj ligi nije standardan. Nama treba zadnji vezni koji zna poslati dugu loptu, dubinsku loptu to Mikel i Ramires nisu. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109092 Danas se pojavljuju neke vesti koje nas ponovo povezuju sa mladim bekom iz Sautemptona,te da je plan da se Shaw kupi i ostavi na pozajmicu pozdravljam ove vesti Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109094 Svidja mi se to, ako treba i 2 sezone kod njih, takvu masinu ne bi trebali propustiti... Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109103 [quote name='obiwankenobi34' timestamp='1361795385' post='109083'] Trenutno je nas kreator igre kako bi zapravo talijani rekli trekvartista Juan Mata sto se vidi, jer je najbolji asistent i strijelac kluba, ako ne on onda imamo Oscara. Dok je Hazard onaj pravi ofenzivni AMC vjerujem da bi imao najbollju statistiku i bio top 5 na svijetu da igra svoju prirodnu poziciju iza napadaca (ali bolji je od Mate i Oscara na krilu, i zato ga trener zrtvuje na toj poziciji). Znaci imamo 3 AMC-a sto ce nam jos jedan koji je losiji od njih troje. Takodjer ocekujem od sljedeceg managera da pokusa Oscara transforimirati u povucenijeg veznog igraca kao sto sada nas Lampard, jer zasto kupovati nekog kad vjerujem da Oscar moze s vremenom zamjeniti Lamparda na toj poziciji [b]Njih troje su za Miralem Pjanica doktori nogometa, ovaj u bijednoj Romi i talijanskoj ligi nije standardan.[/b] Nama treba zadnji vezni koji zna poslati dugu loptu, dubinsku loptu to Mikel i Ramires nisu. [/quote] U sunce ti, šta nam ovaj napriča Nemoj više care, molim te.. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109107 Haj sve ostalo, ali i dalje stoji da je oscar, hazard i mata bolji od pjanica... Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109112 Pa da Miralem Pjanic to je kao da ja sada tvrdim da je Luka Modric top 10 veznjaka na svijetu jer je Hrvat, istva stvar... Naravno da su Hazard, Oscar i Mata bolji, i zalost je sto ne igraju na svojim prirodnim pozicijama, jer ima mjesta samo za jednog. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109118 Ocito ne pratis İtalijansku ligu i ocito veoma veoma malo znas o Pjanicu, jer da znas ne bi rekao da Pjanic nije standardan u Romi a ustvari realnost je potpuno drugacija ali ti je ne znas. Ali svako ima pravo na svoje misljenje i kad pises o necemu onda budi siguran u to sto pises i prvo malo googlaj, pogledaj koju utakmicu pa onda sudi ko je bolji i ko je redovniji u svom klubu... Nema potrebe da se uopste ulazi s tobom u daljnju raspravu jer vidim da nisi dovoljno informisan u vezi Pjanica. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109129 Ni Hazard, Mata i Oscar nisu igraci tima Pjanic. Pjanic je tipicni CMF, dok su ova 3 AMF, uz to da mogu igrati na krilima ! Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109165 haha jeste navalili na Pjanica! tesko da je Chelsea zainteresovan za Pjanica, a i Pjanic za Chelsea! zato ohladite Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109191 Evo Bale ponovo sam osvaja bodove za Tottenham i trenutno je ispred nas na tabeli. Igračina na kubik. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109199 [quote name='ADiS' timestamp='1361779875' post='109056'] Evo ti iskreno. Bolji je od obojice. Josh ti jos za dvije godine nece dobiti pravu priliku, prvo treba da se pokaze na posudbama pa da onda zaigra za Chelsea... Kevin nije kreator igre, a i ne moze se porediti sa Pjanicem... Trece, svako bi dobio sansu da se pokaze ali Josh je jos mlad i neiskusan da ga se moze posmatrati kao prvotimac Chelsea. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 [/quote] Iskreno, Pjanic je tvoja zelja, trnutno nema validnih informacija o interesovanju, pa diskusiju pomeramo za neko drugo vreme. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109216 Povezuju nas sa Kiesslingom,napadačem Leverkusena. 29 godina,15 golova u 22 ligaške utakmice. cijena 6 milijuna funti,tako piše ClubCall. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109217 neka hvala ovo je za kiesslinga,ne za pjanića Uređeno 26. februar 2013.13 god., autor izmjene: Kalouda Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109224 Talijanska liga, ja to ne nazivam ligom vise, sada je rangu nasih balkanskih liga Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109225 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361842606' post='109199'] Iskreno, Pjanic je tvoja zelja, trnutno nema validnih informacija o interesovanju, pa diskusiju pomeramo za neko drugo vreme.[/quote] Trenutno. Trenutno nema nikakvih onteresovanja ni za jednog igraca jer jos nije ni Mart a do prelaznog roka ima jos dosta. Onda bi trebali sve diskusije koje se odnose na transfere pomjeriti za neko drugo vrijeme. Naravno da je moja zelja da Chelsea kupuje najtalentovanije i najperspektivnije igrace danasnjice, isto kao sto mi je zelja bila da dovedu Hazarda. E sad ako kazes da nije bilo nikakve medijske spekulacije onda se varas.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109230 Juventus nas izbacio,Milan dobio Barcelonu. da bar balkanski klubovi imaju takve rezultate. za Pjanića se ništa ne govori već dugo,od veznjaka se spominju Isco i Fellaini. to što bi Bosanci htjeli da on ode u veliki klub i postane svjetski poznat,to je druga stvar. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109234 [quote name='ADiS' timestamp='1361872816' post='109225'] Trenutno. Trenutno nema nikakvih onteresovanja ni za jednog igraca jer jos nije ni Mart a do prelaznog roka ima jos dosta. Onda bi trebali sve diskusije koje se odnose na transfere pomjeriti za neko drugo vrijeme. Naravno da je moja zelja da Chelsea kupuje najtalentovanije i najperspektivnije igrace danasnjice, isto kao sto mi je zelja bila da dovedu Hazarda. E sad ako kazes da nije bilo nikakve medijske spekulacije onda se varas.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 [/quote] Opet me lose tumacite, i posle Whisper ispadne zlocinac Rekao sa da nema "validnih" informacija o tome, a spekulacija, hvala Bogu uvek ima. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109239 Pjanić se zadnji put spominjao prije nekih dva mjeseca,i to je bila špekulacija,ništa pouzdana. od tada NIŠTA!! povezali smo se od tada sa hrpom igrača,on nije ni spomenut. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109243 Pa u jednom prelaznom roku Chelsea povežu sa oko 100-tinjak igrača, doći će Mire ponovo na red @mister posebni Pjanić je već sad svjetski poznat, a vrlo je mlad. Njemu je samo nebo granica ovog @vanekenobija ne vrijedi komentarisati... Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109249 Vidjet cemo tog vaseg Pjanica, ali po meni nije kapacitet za Chelsea imamo puno boljih opcija po meni Juventus je nas izbacio jer Di Matteo nije imao muda se suprostaviti Juventusu, i izgubiti vodstvo od 2:0 je isto bila njegova greska A Barcelona je procitana knjiga momcad koja nema plana B. Ne vrijedi, jer si zadrt i nisi objektivan Npr. netko je napisao Isco i Fellaini koji su daleko bolji igraci od njega. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109307 [quote name='Wisey' timestamp='1361181148' post='108007'] Pa čekaj jel to hoćeš reći da Torres nije bio svjetska klasa ? Po kom osnovu može postati promašaj kao Torres ? Pa nije on tek tako propao kad je došao kod nas, puno je tu različitih faktora utjecalo. Bale je trenutno bolji igrač od bilo kojeg u našem timu. Ja sam uvjeren da bismo sa njim bili jedno 30% jači. [/quote] Vec par dana gledam komentare na ove tvoje izjave i sasvim mi je jasno zasto nisi podrzan. Tako ti je to ovdje... Nase je najbolje! Ali cinjenice se zanemaruju i to da je Bale trenutni bolji i od Hazarda a i od Mate. Ne bih ga mijenjao ni za jednog ali bih da rado vidio u Chelseau... Prijavi
28. februar 2013.13 god. comment_109539 iskočila je jedna vest koja nije relevantna nit uliva neko posebno poverenje,nit mislim da će biti bilo šta od toga,nit zaslužuje pažnju,al kad nema ič ničeg može i to naime izvori iz Nemačke javljaju da se Engleski gigatni Junajted i Čelzi zainteresovani za igrača Šalkea,u pitanju je Julian Draxler [indent] "There has always been reported interest from international clubs. And now we have had inquiries for Julian" Schalke general manager Horst Heldt [/indent] Setio sam se priče o debitatnom nastupu za reprezentaciju Nemačke ovog mladog i perspektivnog igrača ,naime selektor Nemačke,čini mi se Joakim Lev pozvao je ovog igrača telefonom,da mu javi,jelte da je pozvan da igra za prvi tim,medjutim,selektor je susreo sa stalnim odbijanjem poziva,ispostavilo se da je Dreksler u tom trenutku bio na času istorije(srednja škola) te nije mogao da se javi pa je na kraju selektor morao da mu pošalje sms poruku. Prijavi
28. februar 2013.13 god. comment_109552 Cini mi se odlican igrac igra sa obje noge sto volim kod igraca koji igraju na krilnim pozicijama ili iza napadaca, odlican udarac i centarsut, dobar dribling sada je samo pitanje koliko nam je potreban takav igrac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.