Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361278950' post='108146']
Kako mislis da bude mira i normalnih odnosa u svlacionici, kad gazda Paja nijednog trenera nije zadrzao dovoljno dugo, da se tako nesto stvori.
Postoji jos jedan problem, koji vecina ne vidi, a oni koji vide, ne priznaju.
[b]Ako trener nije po ukusu Terrya i Lampsa, nema nikakve sanse da uspe u Chelsea-ju.[/b]
Njih dvojica su ultimativni autoritet medju igracima, i tako ce biti sve dok budu u klubu.
Nisam ja protiv njih dvojice, samo smatram da je im je dozvoljen preveliki uticaj na celokupan tim, sto se i oseca na terenu. Kad njih dvojice nema, nema ko da prica sa igracima, da ih motivise....
[/quote]

Daj molin te,na temelju cega si ti ovo zakljucio? Šta stojiš s njima u svlačionici ili si procitao u The Sunu?
Pa postoji toliko stvari koji mi ne možemo niti cemo ikad znat,naravno govorin o situacijama iz svlacionica,sta mi ili neki novinarčić mozemo znati o njihovim odnosima u svlacionici i tko je gazda,trener ili Lamps?To su sve banalne stvari koje nemaju veze s nogometon a još manje s problemom u kojem se Chelsea nalazi ;)
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

According to [i]Bild[/i], [b]Inter Milan[/b] are set to enter the race for [b]Hamburg[/b] forward [b]Heung-min Son[/b]. The South Korea international has previously been linked with a move to the Premier League after reportedly attracting interest from the likes of [b]Chelsea[/b] and [b]Tottenham[/b]
Mislim da bi nasi trebali pratiti Mareka Hamsika jer je trenutno glavni igrac Napolija i jedan od najboljih veznjaka u Seria A ligi...
Iskusan je, ima 25 godina i vrlo dobar igrac...
Mozda zamjena za Lamparda.

editovano.. :P
[quote name='ADiS' timestamp='1361396905' post='108328']
Mislim da bi nasi trebali pratiti Mareka Hamsika jer je trenutno glavni igrac Lazija i jedan od najboljih veznjaka u Seria A ligi...
[/quote]

Igra u Napoliju, ali za ovo sve ostalo se apsolutno slažem. :-bd
Cristian Cuevas

"Everything went very quickly and everything was settled this week," the player said on Radio Cooperativa. "Chelsea were following me for over a year and we finally reached an agreement."

"I am already taking English classes so I can integrate quickly. It will be a big change," he added. "I could account for all the differences there were when I was there. But I am calm and very happy."

[left][background=rgb(255, 255, 255)]izgleda da je "popularno ovih dana uzimati časove engleskog jezika"[/background][/left]

[left][color=#000000][background=rgb(255, 255, 255)]nekim tabloidima(ne mislim na ovaj slučaj) je to dovoljan razlog za objavljivanje ekskluzivnih vesti kad su u pitanju transferi igrača iz južne amerike[/background][/color][/left]
[quote name='ADiS' timestamp='1361396905' post='108328']
Mislim da bi nasi trebali pratiti Mareka Hamsika jer je trenutno glavni igrac Lazija i jedan od najboljih veznjaka u Seria A ligi...
[/quote]

Igračina žešća, ali McEachran,Piazon, De Bruyne i ostali mladići.
Idealna zamjena za nasu legendu Lamparda je Toni Kroos[quote name='Kalouda' timestamp='1361447505' post='108411']
Igračina žešća, ali McEachran,Piazon, De Bruyne i ostali mladići.
[/quote]

Sve su to potencijala, ali idealna zamjena za Lamparda (ne znam da li to postoji kao prvo) je Toni Kroos on je vec dokazan igrac, vjerujem da bi se snasao u Premiershipu.
Znam nazalost, to je samo moja zelja koja ce se tesko ostvariti... Nikad ne znas kad dodje Guardiola on moze sve upropastiti, pa se otvori prilika za dovodjenjem Kroosa. ali tek sljedece ljeto ionako se nadamo da ce Lampard ostati s nama do tada.
Kroos je ofenzivni veznjak,Lampard centralni.
veznjaka itekako imamo,dovođenje novih je samo nepotrebno gomilanje.
Obrana dobra,eventualno napadač tak da imamo više opcija u napadu.
I naravno sve to uigrat.
[b]Kako prenosi Sky Sports, mlada nada iz Čilea, 17-godišnji Cristian Cuevas je izjavio da je dogovoreno da prelazi u Chelsea ovog ljeta.[/b]

Cuevas je prije, u 2012. trenirao na Stamford Bridgeu na probnom roku, i transfer koji bi ovog mladog i perspektivnog veznjaka doveo na Bridge na duže vrijeme je dogovoren sa njegovim klubom O'Higgins.

Cuevas je izjavio za El Tipografo:
"Jako sam sretan. Sve je finalizirano u ovom tjednu i pridružujem se novom klubu na polovici godine. Chelsea me prati duže od godinu dana. Ono što sam želio se i dogodilo, a to je da se selim u taj klub. U-20 SP će početi polovicom ove godine i ja se nadam da ću biti u momčadi te igrati par minuta jer bi jako to htio. Ako ću igrati u SP-u onda odlazim u englesku nakon njega, ako ne, odlazim tamo u lipnju."
Po meni jedini koji bi mogao igrati u Chelseau je otišao u Inter. Vjerojatno prate Halilovića, Jedvaja ili Vrsaljka, jer ne vjerujem da još netko iole može biti u vezi s CFC
Halilovic je buducnost nogometa, ima potencijal bili top 5 igraca na svijetu, gledao sam ga u par navrata momak je fenomenalan, bilo bi ga bolje sto prije dovesti i isklesati i ojacati za Premiership,

Vrsaljko nije toliko dobar igrac, iz Zadra sam igrao sa s njim nogomet, jedina odlika mu je veliki kapacitet pluca i sto je mogao od svih nas duplo vise trcati mislim za beka to je i najbitnija stvar, ali tu igraca vec imamo.

Da i onaj novi Brazilac sto nam dolazi je desni bek.
[b] a jebeš ga kad imamo 27 desnih bekova i 10 štopera koji mogu da igraju desnog beka[/b]

[b] Baines to the Bridge: Everton left-back Leighton emerges as shock Chelsea target[/b]

izvor mirror.co.uk

Nisam za njegovo dovodjenje iako ga mnogo gotivim,fenomenalan igrač,al jbg skup je papreno,više sam za to da se vreme i novac uloži u nekog mladog igrača koga bi bacili u vatru kad kol ode,do tad bertrand i kol su sasvim dovoljni,iako kol nija kao što je nekad bio i dalje je jedan od najboljih,na drugu stranu bertrand je naša škola,trebalo bi sledeće sezone po mom mišljenju povećati minutažu na beku ,na taj način bi sačuvali kola odmornog,ove sezone je Bertrand samo par puta odigrao na beku,vidim da ga prokleti benitez više ne gura u vezni red tako da barem nešto pozitivno

jedino što bi dobili njegovim dovodjem ,da ne ulazim sad u to kako bi to uticalo na druge igrača u timu je to da on ne predje u junajted,što mislim da je sasvim izvesno,pošto bi sasvim logično bilo da on predje tamo a ne kod nas

prelaskom u junajted bi mi postao mrzak
Da mene pitaju kojeg lijevog beka da dovedemo, odgovor bi bio Luke Shaw. Ako njega nećete ili ne možete, onda dajte šansu Van Aanholtu i Ryanu. Šta će ti Baines koji je blizu tridesetim ili tako sličan igrač...

Što se tiče priče o Kroosu gore, pa imamo Kevina koji nije ni sekundu manje talentovan i slabiji igrač o švabe.. Mislim da je ovaj naš i kompletniji igrač.
u ljetnom prijelaznom roku zelim samo 3 tipa, iz Madrida jednog menadzera i jednog igraca, te iz plavog Liverpula jednog igraca sa bujnom kosom :D/
[quote name='how yes no' timestamp='1361707245' post='108842']
Da mene pitaju kojeg lijevog beka da dovedemo, odgovor bi bio Luke Shaw. Ako njega nećete ili ne možete, onda dajte šansu Van Aanholtu i Ryanu. Šta će ti Baines koji je blizu tridesetim ili tako sličan igrač...

Što se tiče priče o Kroosu gore, pa imamo Kevina koji nije ni sekundu manje talentovan i slabiji igrač o švabe.. Mislim da je ovaj naš i kompletniji igrač.
[/quote]

Apsolutno se slazem. Pravedno bi bilo da Colea nasledi jedan Englez. Ako ne Ryan onda Luke Shaw.

Sto se Kroosa tice:
1. Bayern ga ne bi pustio, za razumnu cenu.
2. On nebi menjao Bayern za Chelsea.
3. DOvoljno je igraca na sredini koji ce nositi igru tima u buducnosti.
Sta bih ja uradio na ljeto?

Kupio napadaca, samo Falcao ili Cavani. Rijesio se [color=#ff0000][b]Torresa[/b][/color].
[b]Demba Ba, Lukaku + [color=#008000]napadac[/color][/b] i krenuti lagano na trofeje s tri napadaca...

Rijesio bih se, [b][color=#ff0000]Benayouna [/color][/b]pa makar ga i dzaba dali jer ionako nemamo nikakve koristi od njega.
Vratio sa posudbe [b]Kevina De Bruynea [/b]i kupio kretora igre [b][color=#008000]Pjanica[/color].[/b]
Vratio bih[b] Essiena.[/b]

Eto, ta dva igraca bih ja kupio ali u biti mislim da su to dvije pozicije na kojima smo najtanji i koje treba pojacati...
Eh sad koje bi sve igrace na rapolaganju imali za sljedecu sezonu mrsko mi pisati ali treba obratiti paznju i na Piazona i Josha, jer sumnjam da ce i sljedece sezone dobiti neku vecu minutazu pa bi mozda jos jedna posudba bila najbolja opcija za njih.

Sto se tice odbrane, mislim da tu nemamo sta dodati a ni oduzeti...
[quote name='ADiS' timestamp='1361748450' post='109035']
Sta bih ja uradio na ljeto?

i kupio kretora igre [b][color=#008000]Pjanica[/color].[/b]

[/quote]

I oprostio se od Kevina i Josha....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.