17. februar 2013.13 god. comment_107898 Kako imam neki jeben osjećaj da će Suarez preći u Chelsea na ljeto. Abramovič prema Emenalovom naputku stalno dovodi igrače iz Liverpoola. Benayoun, Torres, Meireles, Benitez. A mislim da je Suarez ljetna akvizicija. I mislim da se neće proslaviti :/ Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107929 [quote name='Caeruleus' timestamp='1361118962' post='107898'] Kako imam neki jeben osjećaj da će Suarez preći u Chelsea na ljeto. [/quote] Kao i Hulk što je prešao poslednjeg dana prelaznog roka. Prijavi
17. februar 2013.13 god. Autor comment_107930 Pa ima pravo na osjecaj . Ja se samo nadam da ce se Lukaku vratiti i da ce Mou doci . Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107934 [quote name='Igi' timestamp='1361125323' post='107929'] Kao i Hulk što je prešao poslednjeg dana prelaznog roka. [/quote] Hulkov transfer u Chelsea će biti jako aktualan na ljeto, vidjet ćeš. Nije on zadovoljan u Zenitu. A možda i u City ode. Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107942 [quote name='Wisey' timestamp='1361110494' post='107857'] Bale bi u ovom momentu bez ikakvih problema upao u bilo koji tim na svijetu. Takav igrač je svakome potreban. [/quote] Ključne riječi su: "u ovom momentu". Prošle sezone nije bio ni približno u ovakvoj formi - pitanje kakav će biti u slijedećoj. Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107943 wisey nadam se da se šališ za Balea.. mislim za njegovu kupovinu, prejak je igrač Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107958 [quote name='visk' timestamp='1361129631' post='107942'] Ključne riječi su: "u ovom momentu". Prošle sezone nije bio ni približno u ovakvoj formi - pitanje kakav će biti u slijedećoj. [/quote] Može biti samo bolji i bolji. Mlad je, raste u igri, postaje sve jači i jači a još nije dostigao vrhunac svoje karijere. To će čak i statistički podaci potvrditi. Gareth Bale je svjetska klasa, igrač koji pravi prevagu i nema tima u koji on ne bi upao. Ako bi nam Mou došao treba izbaciti koliko god traže za Balea i napraviti ekipu strah i trepet. Kaloudinho Zašto bih se šalio ? PS. ne vjerujem da će ga prodati Spudsi ali eto, dream signing što bi rekli Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107975 [quote name='Wisey' timestamp='1361138964' post='107958'] Može biti samo bolji i bolji. Mlad je, raste u igri, postaje sve jači i jači a još nije dostigao vrhunac svoje karijere. To će čak i statistički podaci potvrditi. Gareth Bale je svjetska klasa, igrač koji pravi prevagu i nema tima u koji on ne bi upao. Ako bi nam Mou došao treba izbaciti koliko god traže za Balea i napraviti ekipu strah i trepet. Kaloudinho Zašto bih se šalio ? PS. ne vjerujem da će ga prodati Spudsi ali eto, dream signing što bi rekli [/quote] Prodace oni njega.... Realu, Bayernu, Farceloni, PSG-u, Anzhi-u... Isto ko sto je Modric otisao u Real, da se ne bi pojacavao direktan rival, tako ce i Bale. Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107978 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361142638' post='107975'] Prodace oni njega.... Realu, Bayernu, Farceloni, PSG-u, Anzhi-u... Isto ko sto je Modric otisao u Real, da se ne bi pojacavao direktan rival, tako ce i Bale. [/quote] Modrića su prodali jer je on sam to očajno htio. Bale nije takav, barem se ne naslućuje. Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107980 [quote name='Wisey' timestamp='1361142873' post='107978'] Modrića su prodali jer je on sam to očajno htio. Bale nije takav, barem se ne naslućuje. [/quote] Kukao je on istim intenzitetom, pa i gore, kad je Chelsea nudio priblizno istuu cifru. Drzi ga nada o igranju LS. Ako se kojim slucajem ne palsiraju medju TOP4, podici ce glas, sigurno Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107984 Bila bi ogromna šteta da igrač poput Balea ne osvoji neki trofej. Igra u ajmo reć neambicioznom klubu, klubu koji se ne bori za trofeje, i igra u repki koja je blago rečeno užas. Isto sam tako rekao i za Luku, on u Tottenhamu ne bi digao niti jedan trofej, a u Realu već je Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_107989 Sta se opet kuva sa Falkaom,kazu da su u nekoj emisiji pricali da je transfer vec dogovoren (opet?!). Vise ni ne znam da li toliko zelim El TIgrea,verovatno bi se vise radovao povratku zveri iz WBA. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_107991 [quote name='Wisey' timestamp='1361138964' post='107958'] Može biti samo bolji i bolji. Mlad je, raste u igri, postaje sve jači i jači a još nije dostigao vrhunac svoje karijere. To će čak i statistički podaci potvrditi. Gareth Bale je svjetska klasa, igrač koji pravi prevagu i nema tima u koji on ne bi upao. Ako bi nam Mou došao treba izbaciti koliko god traže za Balea i napraviti ekipu strah i trepet. [/quote] A može ga sutra postati torres br. 2. S razlikom da je Torres odličnu formu imao puno više vremena od njega. Tvrdim (i dalje ću) da igrač koji ne pokaže konstantu nekoliko sezona ne može biti nazivan svjetska klasa. Da je netko rekao c ronaldo, messi, ibra ili netko treći koji iz sezone u sezonu igraju odlično ne bih ništa prigovorio, ali dok bale ne pokaže ovakvu formu slijedećih godinu-dvije ja ovo smatram bljeskom jednog igrača s potencijalom, a ne svjetskom klasom za kojeg treba keširati 40+ milijuna. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108001 pa ne mora chelsea kupiti baš svakog igrača za kog se svi ineresuju , ja bi radije gledo lalkoviča,kakutu ili de bruynea Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108007 [quote name='visk' timestamp='1361149034' post='107991'] A može ga sutra postati torres br. 2. S razlikom da je Torres odličnu formu imao puno više vremena od njega. Tvrdim (i dalje ću) da igrač koji ne pokaže konstantu nekoliko sezona ne može biti nazivan svjetska klasa. Da je netko rekao c ronaldo, messi, ibra ili netko treći koji iz sezone u sezonu igraju odlično ne bih ništa prigovorio, ali dok bale ne pokaže ovakvu formu slijedećih godinu-dvije ja ovo smatram bljeskom jednog igrača s potencijalom, a ne svjetskom klasom za kojeg treba keširati 40+ milijuna. [/quote] Pa čekaj jel to hoćeš reći da Torres nije bio svjetska klasa ? Po kom osnovu može postati promašaj kao Torres ? Pa nije on tek tako propao kad je došao kod nas, puno je tu različitih faktora utjecalo. Bale je trenutno bolji igrač od bilo kojeg u našem timu. Ja sam uvjeren da bismo sa njim bili jedno 30% jači. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108011 Balea pratim vise od 5 godina i smatram ga jednim fantasticnim igracem i uvjek sam za njegov dolazak, ali da je bolji od Hazarda, pa ni Mate nije, tebe su Wisey ocito kupila 2 slobodna protiv Lyona jer od tada i brujis toliko o Baleu. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108019 [quote name='Wisey' timestamp='1361181148' post='108007'] Pa čekaj jel to hoćeš reći da Torres nije bio svjetska klasa ? Po kom osnovu može postati promašaj kao Torres ? Pa nije on tek tako propao kad je došao kod nas, puno je tu različitih faktora utjecalo. Bale je trenutno bolji igrač od bilo kojeg u našem timu. Ja sam uvjeren da bismo sa njim bili jedno 30% jači. [/quote] Torres je bio svjetska klasa, ali više nije. I što misliš da se neki slični ili drugi faktori ne mogu njemu dogoditi nakon ove jako dobre polusezone? Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108062 Mirror napiše da Chelsea želi Torresa,naši prenose da je sve dogovoreno. ja sam protiv Balea,lijevo imamo Hazarda koji je igračina. Više bih volio da se našim mladim nadama pruži prava prilika,nego da trošima puste milijune na igrače tipa Bale. na ljeto bi uzeo napadača tipa Bony,jer se Romelu vjerojatno ne vraća još,tak da imamo više opcija u napadu. vratit pojedine mlade,uklopit to i harat godinamaMirror napiše da Chelsea želi Torresa,naši prenose da je sve dogovoreno. ja sam protiv Balea,lijevo imamo Hazarda koji je igračina. Više bih volio da se našim mladim nadama pruži prava prilika,nego da trošima puste milijune na igrače tipa Bale. na ljeto bi uzeo napadača tipa Bony,jer se Romelu vjerojatno ne vraća još,tak da imamo više opcija u napadu. vratit pojedine mlade,uklopit to i harat godinama Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108070 Ja vam odgovorno tvrdim da je Bale igrač koji donosi prevagu i koji bi nas pojačao minimum za 30%. Sa njim bismo se mogli uključiti u legitimnu borbu za titulu. Ne sviđa mi se jedino što dajva počesto. To ne podnosim. A to da sam napisao poslije Lyona, puka slučajnost i više povod nego uzrok. Bale je taj koji drži cijelu jednu ekipu unutar top 4 i vrlo je moguće da će je izgurati na to mjesto kroz cijelu sezonu. Nešto slično kao Van Persie s Arsenalom prošle godine. Mislim da će City i Real pokušati za njega jer on vraća primat klubovima koji imaju najveće ambicije. Uzmi Balea iz Tottenhama i oni bi bili sredina tabele, baš kao i prošlogodišnji Arsenal bez RVP-a. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108092 [quote name='Wisey' timestamp='1361181148' post='108007'] [size=4]Bale je trenutno bolji igrač od bilo kojeg u našem timu. .[/size] [/quote] Mogu sve da razumem, ali da kazes da je bolji od Mate, to nikako. Juan je za njega izmislio fudbalsku tehniku, pregled igre, osecaj za dodavanje... I jednako dobro izvodi slobodnjake Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108095 [quote name='Wisey' timestamp='1361181148' post='108007'] Bale je [i][b][u]trenutno[/u] bolji igrač od bilo kojeg u našem timu[/b][/i]. Ja sam uvjeren da bismo sa njim bili jedno 30% jači. [/quote] Bale mozda jeste u boljoj formi od vecine nasih igraca(trenutno ),ali recimo od Mate nije ni sad bolji niti ce biti,plus sto Matinja jos nije u pravoj formi(da ne pricamo o Hazardu). I sto rece kolega Visk kljucna rijec je [b][i]TRENUTNO[/i][/b],on tamo igra sam i ima odrijesene ruke da cini sta mu volja,kao Ronaldo u Realu. Ne sumnjam da ako ga zaobidju povrede moze da biljezi konstantno zavidne partije,ali potrebne su mu utakmice,recimo da odradi do kraja ovu sezonu. I da,tog sam misljenja da je ova ekipa(samo kad bi se vratio Lux sa pozajmice) sposobna za najvece domete,samo treba tog pobjednickog mentaliteta,ritma,kontinuiteta da se uvucu u igraceve glave.Tacno znamo ciji je to posao (necu sad da komentarisem ovdje),i to je ono kljucno pojacanja koje je nama potrebno.Special One! Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108108 Mislim da tu i leži problem. Ako ćemo napadati najveće trofeje onda nam Mata ne bi smio biti glavni igrač. Mata jest fantastičan nogometaš, ali nije taj koji će riješiti najveće utakmice i odnijeti trofej na Stamford. On je genijalan dodavač, jako inteligentan na terenu a sad zamislite da ima lijevo od sebe jednu mašinu od igrača ko što je Bale, desno strašnog tehničara Hazarda, ispred nek bude ko hoće (Demba ili Lukaku). Naravno uz Josea na klupi. Pa golovi bi padali ko na traci. Vjerujte mi, ako mu se ne dese povrede, ovakav Bale nije ništa naspram onog šta će on postati. Nebo je granica, još ako ga Jose uzme pod svoje... Džaba ja i pričam kad je sve u sferi snova, ali kad je dosadno. Ta nećemo non-stop o FSW-u. Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108113 E pa,bas i o tome pricamo,nije problem sto je Mata nas najbolji igrac,vec je problem to sto je nas tim nula.Ajde necu reci nula,ali smo slabi,nemamo kontinuitet dobrih igara i zato je npr. jedna velicina od kluba poput Liverpoola tamo gdje jeste zbog istog problema. Vjerujem da si se pogresno izjasnio,mislim da si htio reci da nam tim ne bi smio zavisiti od jednog igraca,ma ko god on bio i to je tacno.A to da je problem sto je Mata nas najbolji igrac,mislim da uopste nema smisla.Ja se nadam da niko na ovom forumu nije protiv toga da Mata bude nas najbolji igrac,jer to zasluzuje kako igrama tako i ponasanjem.Samo se iskreno nadam da se tim probudi al cisto sumnjam iz prostog razloga sto je kod nas korijen svih problema svlacionica.Dokle god ne bude mira,medjusobnog postovanja i uvazavanja na relaciji igraci<-->menadzer nema nista od titule. Ha,cini mi se da imamo novog Cae-a,onaj nas smorio sa onom kako joj bjese ime Lohan valjda,evo sada je nas kolega Wisejcic ocaran igrama Bale-a i svim silama ubjedjuje nas da ga dovedemo ha Prijavi
18. februar 2013.13 god. comment_108119 evo jedne šale na Bejlov račun : "Spurs ace Bale is another Premier League player being linked with a Spanish move and Reina admits he would not be sorry to see him go. The 30-year-old joked: "If Real Madrid signs Bale I'll be delighted. He causes me a lot of problems." Prijavi
19. februar 2013.13 god. comment_108146 [quote name='DROGBA750' timestamp='1361225926' post='108113'] E pa,bas i o tome pricamo,nije problem sto je Mata nas najbolji igrac,vec je problem to sto je nas tim nula.Ajde necu reci nula,ali smo slabi,nemamo kontinuitet dobrih igara i zato je npr. jedna velicina od kluba poput Liverpoola tamo gdje jeste zbog istog problema. Vjerujem da si se pogresno izjasnio,mislim da si htio reci da nam tim ne bi smio zavisiti od jednog igraca,ma ko god on bio i to je tacno.A to da je problem sto je Mata nas najbolji igrac,mislim da uopste nema smisla.Ja se nadam da niko na ovom forumu nije protiv toga da Mata bude nas najbolji igrac,jer to zasluzuje kako igrama tako i ponasanjem.Samo se iskreno nadam da se tim probudi al cisto sumnjam iz prostog razloga sto je kod nas korijen svih problema svlacionica.Dokle god ne bude mira,medjusobnog postovanja i uvazavanja na relaciji igraci<-->menadzer nema nista od titule. Ha,cini mi se da imamo novog Cae-a,onaj nas smorio sa onom kako joj bjese ime Lohan valjda,evo sada je nas kolega Wisejcic ocaran igrama Bale-a i svim silama ubjedjuje nas da ga dovedemo ha [/quote] Kako mislis da bude mira i normalnih odnosa u svlacionici, kad gazda Paja nijednog trenera nije zadrzao dovoljno dugo, da se tako nesto stvori. Postoji jos jedan problem, koji vecina ne vidi, a oni koji vide, ne priznaju. Ako trener nije po ukusu Terrya i Lampsa, nema nikakve sanse da uspe u Chelsea-ju. Njih dvojica su ultimativni autoritet medju igracima, i tako ce biti sve dok budu u klubu. Nisam ja protiv njih dvojice, samo smatram da je im je dozvoljen preveliki uticaj na celokupan tim, sto se i oseca na terenu. Kad njih dvojice nema, nema ko da prica sa igracima, da ih motivise.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.