Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Ovakvog Wawrinku može dobiti samo Djokovic (a vidijeli smo da je i to teško moguće) ili vrlo inspirisani Federer. Ako ovako nastavi osvojiće bar 4, 5 Grand Slam titula.

Što se tiče Djokovica svaka mu čast još jednom je pokazao svoju igračku veličinu, nevjerovatno je kako čovjek dobro igra pod pritiskom. Mislim da je to ono što ga odvaja od drugih tensiera trenutno. Porilično sam siguran da će osvojiti taj RG jer to zaslužuje.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Đoković je pokazao svoj glavni nedostatak, a to je psihička barijera. Tu barijeru nemaju Rafa i Federer. Vidjelo se danas da nije igrao ni blizu kako zna, jednostavno se usro. Ako ne savlada taj problem sumnjam da će preko 10 GS titula, a Rolan Garros tek može da otpiše.

Kako god, idemo dalje, šta bi sad.

---------------------------------------------------

Što se tiče ovog da me treba banovati, samo ću reći: "Ako bude ban neka bude KULIN". HUMOOOOUR let's go. Pozdrav za sve u studiju i režiji, pogotovo za urednika chibu.

Inače iako se često svađam sa Ivanovićem ipak moram reći da je dobar momak, a i roditelji su mu dobri momci. (HUMOUR AGAIN OPAAAA)

Ču pokazao nedostatak, čovjek izdominirao, odigrao vrhusnki. Neki ovdje kao da nisu gledali meč a što se tiče Novakove psihe tu je jedan od najačih u istorjii čak možda jači od Rogera u najboljim  danima a znate koliki sam njegov fan. Ja se jednostavno trudim biti objektivan.

Dakle ovo je bio jedan od najboljih mečeva sezone i nemojte zamjerati Djokoviću na porazu sve je osvojio ove sezone što je mogao. Ne može čovjek sve pobijediti, da je naletio na nekoga drugog pobijedio bi ali Wawrinka je bio na nivou na kojem ga nikada do sada nisam gledao ovo se  odnosi i na Austrraliju 2014.-e.

Uostalom zašto je dobio onolike ovacije.

Ne, nije do psihe, čovjek ima 17-3 protiv Wawrinke i ta tri poraza kad je najbitnije bilo. Fantastičan turnir je odigrao, ali je zakazao kad je bilo najpotrebnije. Ne zamjerim mu i nemam šta, jer je i dalje majstor, ali suština je to, da je mogao i bolje, bar onako kako nas je navikao ovaj turnir.

I meni je zao sto Novak nije osvojio.Ali sta ces,zivot ide dalje a njima podebela suma novca na konto.Moram pohvaliti Wawrinku za danasnji nastup.Novak po meni uopste nije igrao lose vec je Wawrinka bio nepogresiv.Onakvo lemanje lopte,winneri sa svih strana su pljustali,cak njih 60 je imao,nevjerovatno zaista.Sve je bukvalno zavisilo od njega tj. da li ce on zabiti winer ili ce napraviti neforsiranu gresku.Apsolutno je sve zavisilo od njega i ovaj put je imao duplo vise winera od gresaka i s takvom igrom rezultat nije ni mogao biti drugaciji.

Moj Djoko da si ostao na pravoj strani danas bi slavio Rolan Garros :P Wawrinka Federova smrt dohvatio i Noleta :D 

Da li ste znali da je Lendl citave karijere jurio Vimbldon i na kraju izjavio: "Trava je za krave."

A Novak ce  da kaze? Sljaka je za seljake. :D

• Autor

Ma biće još turnira za Novaka, osvojiće on to osim ako se neko čudo ne desi. Nadal je u padu, Federer stari i sad je Đokovićevo vrijeme.

mislio sam da smo mi ovde zaludjeni za sportom al kad vidim/čujem neke analize za tenis  @-)  /:)

jbt kakve rasprave pa to nema nigde  :D  na svakih pola sata izbacuju prognoze,pa vetar,pa temperatura

al kad krene psovanje,jbt mi smo kultura na nivou za ono  =;  ispred kladionice samo što se ne pobiju  =))

mislio sam da smo mi ovde zaludjeni za sportom al kad vidim/čujem neke analize za tenis  @-)  /:)

jbt kakve rasprave pa to nema nigde  :D  na svakih pola sata izbacuju prognoze,pa vetar,pa temperatura

al kad krene psovanje,jbt mi smo kultura na nivou za ono  =;  ispred kladionice samo što se ne pobiju  =))

Treb'o si ih banovati odmah, pokupice djeca neku psovku od njih i onda doci ovde registrovati se na forum i narusiti ugled. I eto problema.

on-thread

Ove dublove sam samo gledao dok su Braca Brajan i Zimonjic/Nestorovic palili tourom.

djokovic-rg.jpg

Od svega, na kraju susreta komentator s eurosporta vise prica o noletu i njegovoj losoj predstavi i njegovoj ekstra dobroj sezoni i kako je izgubio jer je umoran i kako je izgubio jer je Stan odigrao nikad bolji tenis

Ma jebote povraca mi se od takvih likova, a dosta nj navijaca su tako komentarisali finale

Nesto ko sto su nasu titulu omalovazavali

Kredit treba ici Wawrinki, svaka cast na igri. Pomeo je noleta, a rijetki su takvi

UZALUD TRUD DZABA VAM SVE VIKTOR PONOVO MELJE !!!

Ne mora uzeti nijedan gem, dosao je do finala. Ne treba pretjerivati. Svaka cast momku, sto nije poludio nakon ove godine, ovo sto radi na terenu je za svaku pohvalu.

Ma nije ni Rafa u nekoj strasno dobroj formi. Prvo polufinalu nekog turnira na travi još od 2011 I Wimbldona,ali eto lakse od ocekivanog prodje Gaela.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.