6. juli 2015.11 god. Autor comment_223408 Koji ludjak ovaj Troicki, iznerviro se i vice sudiji mrs djubre jedno :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223409 Gdje nece vodio 2:0 u setovima na kraju ga okrene onaj Kanadjanin. Ipak na kraju cestitao I pruzio ruku sudiji. Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223414 Ma Troicki je vazda bio propuh u glavi, ovo mu je bila životna šansa a imao je 2:0, Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223595 https://www.youtube.com/watch?v=FTIKtoGJP1Q OOOO VIKTORE GROBARE Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223596 Novak gubio 2:0 u setovima ali na kraju ipak preokrenuo I prosao Andersona. Nije blistao da je Anderson samo malo jači u glavi prosao bi, mislim da uplasio pobjede. Nole u najvaznijim trenucima pokazao zasto je broj jedan. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223600 Dvije brejk lopte koje je Novak spasio i dvije duple Andersona u petom setu su odlučile, tanak je Nole. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223602 Dvije brejk lopte koje je Novak spasio i dvije duple Andersona u petom setu su odlučile, tanak je Nole. El drmaju kompleksi hehehehehhehe Ocekujem da ce Murray osvojiti turnir. :D Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223627 Kad je Anderson vodio 2:0 u setovima, nakon toga ima je odlican ritern, dobro se kretao, imao dva puta priliku da napravi brejk i vjerovatno dobije mec, Djokovic na kraju to sve lijepo iskoristio i pobijedio. Komentator na sportklubu je toliko neralno prenosio mec, mogu sve razumjeti da neko navija za tenisera jer dolazi iz iste im zemlje ali da citav mec govori koliko Anderson ima srece a jedini koji je imao srece je bio Djokovic. Na kraju kaze treba cestitati Andresonu pruzio je dobro igru. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223644 A da je Dzmumhur tako radio valjalo bi je li, dvolični čovječe Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223704 Prvo procitaj moj post pa onda pocni ocjenjivati kakav sam ja, nigdje nisam ni najmanje umanjio Djokovicevu pobjedu, nego sam samo kritikovao komentatore jer nisu profesionalno prenosili ovaj mec. Da li sam dvolican to bi trebali reci drugi, bar sam ja taj koji je uvijek bio iskren i bez dlake na jeziku iznosi stvari o kojima mislim. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223705 Pusti ovoga nacionalsitu sve si ti dobro rekao i ja sma gledao ciejli meč i stekao iste zaključke posebno se slažem za retarda Bransialva Pravicu od kojeg ima 500 boljih komentatora tenisa na Balkanu i kojeg je neki političar progurao, Igi ja nemam nikakve komplekse on Novaka ja sam normalan čovjek koji nikoga ne mrzi i koji se ne boji prizanti da ne voli Novaka Djokovica iako je to u sredini u kojoj živim opasno reći. Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223710 E ako ovako ranjenu Serenu nisu mogle izbacit stvarno ne znam kada će moći. Nema konkurencije u ženskom tenisu . Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223827 Jebo ti sportistu koji se ne zna ponašati u teškim trenucima meča http://www.avaz.ba/clanak/186013/kad-nole-izgubi-zivce-prvi-teniser-svijeta-izderao-se-na-skupljacicu-loptica Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223835 Pa vi maksimalno pokusavate da oblatite covjeka. Nije galamio na djevojcicu nego na sebe, ako ste za to culi, ljudi tako oslobadjaju bijes. Samo sto ocigledno bolesni mozgovi u svojoj nemoci, da naprave nesto na terenu protiv njega (jer ih dere ko djecu malu) pisu svakakve stvari ne bili ga malo poljulali. O tome kakva je on osoba nemate pravo govoriti, pa on je sam vise pomogao BiH (sa kojom slabo sta ima) nego vi koji zivite i koji ste se rodili u njoj, ladite jaja sa svojih 25-30 godina i pljujete osobu koja je za vas stvorila svijet. Tacno sam budala sto uopste pokusavam da objasnim ljudima ovakve stvari jer iako su stariji do mene ne mogu da shvate odredjenu cinjenicu, JER SU ZALUDJENI U SVOJIM IDEALIMA. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223841 Pa sta je to on uradio za Bosnu i Hercegovinu?. Vijest je potpuno nebitna, novinari pisu nebitne stvari. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223843 Pa sta je to on uradio za Bosnu i Hercegovinu?. Vijest je potpuno nebitna, novinari pisu nebitne stvari. Uradio je kad su bile poplave, nije to bila mala stvar. Ujedinio je region i napisao u kameri Bosna, Srbija i Hrvatska. To je bila velika stvar, Prijavi
8. juli 2015.11 god. Autor comment_223860 Ma Nole ljudina, aj sad nije svako gospodin ko Federer na terenu jbg Nole najbolji sportista na Balkanu i najbolji predstavnik, pokazao je to vec dosta putaGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223865 Federer, drugaciji mentalitet, miran, smiren, a to odlikuje gospodu. Djokovic je vise u fazonu borca. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223868 Ma oba su veliki sportisti i ljudi e sad po naše lične percepcije je ko nam više leži, Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223886 I meni je Nole ekstra tip.Sta vise,drazi mi je upravo zbog tog svog mentaliteta koji prilici nama sa ovih prostora.Steta samo sto je Srbin inace bih se kleo u njega :P hehehe edit: Gledati mec u kojem igra Federer je neprocjenjivo,majke mi.Koliko to sve elegantno izgleda je prosto nevjerovatno,covjek moze oci odmoriti.Realno. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223931 Nole uzeo Čilića 3:0 (6:4,6:4,6:4) i prošao u polufinale Vimbldona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.