Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Novak gubio 2:0 u setovima ali na kraju ipak preokrenuo I prosao Andersona. Nije blistao da je Anderson samo malo jači u glavi prosao bi, mislim da uplasio pobjede. Nole u najvaznijim trenucima pokazao zasto je broj jedan.

Dvije brejk lopte koje je Novak spasio i dvije duple Andersona u petom setu su odlučile, tanak je Nole.

El drmaju kompleksi hehehehehhehe

Ocekujem da ce Murray osvojiti turnir. :D

Kad je Anderson vodio 2:0 u setovima, nakon toga ima je odlican ritern, dobro se kretao, imao dva puta priliku da napravi brejk i vjerovatno dobije mec, Djokovic na kraju to sve lijepo iskoristio i pobijedio. Komentator na sportklubu je toliko neralno prenosio mec, mogu sve razumjeti da neko navija za tenisera jer dolazi iz iste im zemlje ali da citav mec govori koliko Anderson ima srece a jedini koji je imao srece je bio Djokovic. Na kraju kaze treba cestitati Andresonu pruzio je dobro igru.

Prvo procitaj moj post pa onda pocni ocjenjivati kakav sam ja, nigdje nisam ni najmanje umanjio Djokovicevu pobjedu, nego sam samo kritikovao komentatore jer nisu profesionalno prenosili ovaj mec. Da li sam dvolican to bi trebali reci drugi, bar sam ja taj koji je uvijek bio iskren i bez dlake na jeziku iznosi stvari o kojima mislim.

Pusti ovoga nacionalsitu sve si ti dobro rekao i ja sma gledao ciejli meč i stekao iste zaključke posebno se slažem za retarda Bransialva Pravicu od kojeg ima 500 boljih komentatora tenisa na Balkanu i kojeg je neki političar progurao,

Igi ja nemam nikakve komplekse on Novaka ja sam normalan čovjek koji nikoga ne mrzi i koji se ne boji prizanti da ne voli Novaka Djokovica iako je to u sredini u kojoj živim opasno reći.

Pa vi maksimalno pokusavate da oblatite covjeka. Nije galamio na djevojcicu nego na sebe, ako ste za to culi, ljudi tako oslobadjaju bijes.

Samo sto ocigledno bolesni mozgovi u svojoj nemoci, da naprave nesto na terenu protiv njega (jer ih dere ko djecu malu) pisu svakakve stvari ne bili ga malo poljulali. O tome kakva je on osoba nemate pravo govoriti, pa on je sam vise pomogao BiH (sa kojom slabo sta ima) nego vi koji zivite i koji ste se rodili u njoj, ladite jaja sa svojih 25-30 godina i pljujete osobu koja je za vas stvorila svijet.

Tacno sam budala sto uopste pokusavam da objasnim ljudima ovakve stvari jer iako su stariji do mene ne mogu da shvate odredjenu cinjenicu, JER SU ZALUDJENI U SVOJIM IDEALIMA.

Pa sta je to on uradio za Bosnu i Hercegovinu?.

Vijest je potpuno nebitna, novinari pisu nebitne stvari.

Uradio je kad su bile poplave, nije to bila mala stvar. Ujedinio je region i napisao u kameri Bosna, Srbija i Hrvatska. To je bila velika stvar,

• Autor
Ma Nole ljudina, aj sad nije svako gospodin ko Federer na terenu jbg Nole najbolji sportista na Balkanu i najbolji predstavnik, pokazao je to vec dosta puta

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

I meni je Nole ekstra tip.Sta vise,drazi mi je upravo zbog tog svog mentaliteta koji prilici  nama sa ovih prostora.Steta samo sto je Srbin inace bih se kleo u njega :P hehehe

edit: Gledati mec u kojem igra Federer je neprocjenjivo,majke mi.Koliko to sve elegantno izgleda je prosto nevjerovatno,covjek moze oci odmoriti.Realno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.