30. juni 2015.11 god. comment_222289 Federer slomio pičku Džumhuru s po muke. Jebace te zemo Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222303 Federer je prejak teniser, mislim da bi ga pobijedio s muhalicom da je igro. Nije dzaba najbolji igrac u historiji tenisa. Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222308 Fedex napravio iznenadjenje... Rijetki su ovakvi momenti, Damir imao los dan i to je jasno i zemiPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222313 hahahah majke mi Zemo ima meni najsmjesnije postove na forumu ...cuj muhilicom :D Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222481 hahahah majke mi Zemo ima meni najsmjesnije postove na forumu ...cuj muhilicom :D Pa to je ono zargonski receno, u stvarnosti je to nemoguce, mlad je Dzumhur ima vremena za napredovanje. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222562 Pa to je ono zargonski receno, u stvarnosti je to nemoguce, mlad je Dzumhur ima vremena za napredovanje. No shit? eto ja mislio moze ga pobjediti i sa muhilicom :D Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222563 , mlad je Dzumhur ima vremena za napredovanje. Mozes ga bacit, 23 godine a najveci mu uspjeh 3 kolo i izdrzanih sat i po sa Federerom, Nadal je sa 18 godina GrandSlem-ove osvajao PO MOM MIŠLJENJU teže uzeti RG nego Wimbledon? Pa to je sto posto tacno, ko god drugacije tvrdi nije normalan. Wimbldon se moze osvojiti bez dobre igre, dovoljan je samo servis, dok na sljaci mora svaki segment igre da dodje do izrazaja. Ovi sto tvrde da je lakse osvojit RG od Wimbldona,pa sto onda "kralj" tenisa nikad nije osvojio RG? Sto Djokovic nikad nije osvojio RG ? Sljaka trazi od prvog kola do finala, 100% koncetraciju i fizicku spremnost, najjaci samo opstaju. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222636 Pa zavisi kako kome. Igracima koji igraju na fiziku je lakse osvojit RG, jer imas vise sanse da trcis, da udaras, jer loptica sporije odskace. Dok na Wimbledonu pobjedjuju igraci koji imaju bolju tehniku servisa i udaraca, a ne moraju biti trkala. Vidi se po tome koliko Federer ima titula tu - cista tehnika. Nadal na sljaci nesto vise, ali potvrdjuje tvrdnju. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222705 Mozes ga bacit, 23 godine a najveci mu uspjeh 3 kolo i izdrzanih sat i po sa Federerom, Nadal je sa 18 godina GrandSlem-ove osvajao Pa to je sto posto tacno, ko god drugacije tvrdi nije normalan. Wimbldon se moze osvojiti bez dobre igre, dovoljan je samo servis, dok na sljaci mora svaki segment igre da dodje do izrazaja. Ovi sto tvrde da je lakse osvojit RG od Wimbldona,pa sto onda "kralj" tenisa nikad nije osvojio RG? Sto Djokovic nikad nije osvojio RG ? Sljaka trazi od prvog kola do finala, 100% koncetraciju i fizicku spremnost, najjaci samo opstaju. Damir je imao 100 puta bolje uslove od Nadala. A u ovome drugom dijelu si naveo toliko netačnih i smiješnih stvari da neću ni komentarisati i samo ću upitati ko je to za tebe kralj tenisa? Jel to onaj mali što psuje publiku? Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222745 https://www.facebook.com/TrollTennis/videos/773705399414791/ Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222747 -Od 2011. pa do danas Đoković je osvojio trofeja skoro pa koliko svi drugi igrači zajedno. Nzm da li se misli na Grand slamove ili sve ukupno btw lepa kvota na Federera za osvajanje oko 7 valjda Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222819 Jbt Nadal tri puta gubi od narkomana :D Jedini koji se drogira od te dvojice je Nadal hehe Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222841 Jbt Nadal tri puta gubi od narkomana :D Ko ce koga ako nece svoj svoga hehe. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222858 Damir je imao 100 puta bolje uslove od Nadala. A u ovome drugom dijelu si naveo toliko netačnih i smiješnih stvari da neću ni komentarisati i samo ću upitati ko je to za tebe kralj tenisa? Jel to onaj mali što psuje publiku? Samo je jedan najbolji, veliki Roger Federer. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222922 Čekaj jel ovo pala prvo u protivnikovo polje pa se vratila njemu? A Monfils je ubjedljivo najveća budala u tenisu, showman :D Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222923 Čekaj jel ovo pala prvo u protivnikovo polje pa se vratila njemu? A Monfils je ubjedljivo najveća budala u tenisu, showman :D Upravo to vratila mu se nakon visokog odskoka, tip je unikatna budala tu se slažem. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222984 Koliko je samo mečeva Monfils izgubio upravo zbog toga što je showman. Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223384 Danas odličan dan na Wimbledonu. Upravo Troicki i Pospisil praše. Velika je to borba, u maloj je prednosti Srbin ali to ne mora ništa da znači jer je i Kanadjanin sjajan teniser. Tu sam odigrao hendikep na Vaseka i očekujem da dodje. Gaquet i Kyrgios meč koji je takodje u toku, njega ne gledam ali moram reći da očekuejm veliku borgu. Prošle godine je Australac preokrenuo izgubljen meč protiv Francuza. Unator setu prednosti blagu prednost dajem Kyrgiosu zbog slabe psihe Francuza iako je po mom skormnom sudu Gasquet jedan od najtalenovanijih na turu, naravno u tu grupu spada i njegov protivnik samo je on još u godinama kada može da taj potencijal ostvari za razliku od Gasqueta koji nikada neće biit jedan od najboljih. Čilić bi mogao da izgubi set ali ne vjerujem da će izgubiti od Denisa Kudle od kojeg je objaktivno bolji igrač, mada znao da je Čilić imao jako teške mečeve do sada. Pet setova bi moglo da se desi u najgorem slučaju ali očekujem pobjedu Hrvata ito ne pretjerano tešku. Update o drugim mečeviam stiže kad napravim ručak. Prijavi
6. juli 2015.11 god. comment_223404 Ja gledam mec legendarnih sestara Williams I uzivam, prvi set pripao Sereni. Drugi set je tek poceo I tu ocekujem da uzme Venus I da onda Serena u treceg to rijesi u svoju korist. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.