Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Pa i trebao bi osvojit, dominacija je trenutno i samo to treba da pokaze i na rl. Al pritisak i ocekivanje je nesto jebeno

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Bilo bi fino da nije ovolika euforija, Bošnje ga već proglasile pobjednikom turnira.

euforija zato što je ušo u treće kolo ? :O jbt hahahhaa

euforija zato što je ušo u treće kolo ? :o jbt hahahhaa

Nismo mi Srbija da da imamo velikog šampiona koji sije stah u kosti protivnicma i da psuje navijače i publiku (ovim rizikujem ban) mi smo jedna zemlja u kojoj se za sport odvaja isto kao za kulturu u prevodu kirkiri i zato je ovaj Dzumhurov podvig da ga tako nazovem još veči.

Čitam danas da je imao ponudi Hrvatske kada je imao 14. godina, realno gledajući koliko god mi je drago da je ostao da igra za BIH, toliko milsim da bi mnogo više ostvario da su ga Hrvati uzeli pod svoje ali ko zna.

Taj meč Federer Dzumhur ću gledati sa takvim uživanjem jer ko god pobijedi moj je.

Ispade sad da država treba ulagat u nešto od čega neće imat koristi. Tenis je individualni sport i individualno se i finansira. Nema država veze s tim.

Daj Relomire nemoj zezat, kakve je on uslove imao u BIH, koliiko mu je teniski savez BIH pružio pomoć. Sve to bi imao u Hrvatskoj na mnogo većem nivou.

cf97 kompleksaš :D

jednostavno mi ne leži čovjek možda zato što sam veliki Rogerov fan, a ja ovako volim malo da vam dam vatre,

Daj Relomire nemoj zezat, kakve je on uslove imao u BIH, koliu mu je teniski savez BIH pružio pomoć. Sve to bi imao u Hravatskoj na mnogo većem nivou.

je l đokoviću srbija pomogla ? nije hehe

Daj Relomire nemoj zezat, kakve je on uslove imao u BIH, koliu mu je teniski savez BIH pružio pomoć. Sve to bi imao u Hravatskoj na mnogo većem nivou.

jednostavno mi ne loži čovjek možda zato što sam veliki Rogerov fan, a ja ovako volim malo da vam dam vatre,

cf97 kompleksaš :D

Kakvu pomoć. Zaradio je od ovog sad 80k eura. Misliš da daje ikom išta od tih para? Misliš da Đoković daje Teniskom savezu Srbije išta? Daje kurac. Tenis ne možwš trenirat ako nemaš love. Nije to fudbal da te skaut zapazi i kupi. Šta misliš zašto tenis zovu bijeli sport? Sigurno ne zato što je za siromahe.

Kakvu pomoć. Zaradio je od ovog sad 80k eura. Misliš da daje ikom išta od tih para? Misliš da Đoković daje Teniskom savezu Srbije išta? Daje kurac. Tenis ne možwš trenirat ako nemaš love. Nije to fudbal da te skaut zapazi i kupi. Šta misliš zašto tenis zovu bijeli sport? Sigurno ne zato što je za siromahe.

Naravno sve što si rekao je suva istina, ili da imaš love ili da zarizikaš pa prodaš sve digneš 15 kredita ako baš imaš vjere u nekoga ali realno puno bi mu bilo lakše da se probije pod Hrvatskom zastavom koja je ipak zemlja sa solidnom teniskom tradicijom i sa ljudima koji imaju više iskustva u svemu tome nego kod nas gdje su u teniskom savezu kao i svugdje zaposleni ljudi ne koji su sposobni i koji znaju o tenisu nego ljudi iz vladajuće partije .

njemu je trener njegov otac, nije nikakav lik iz sda,...

Nije al mu je glavni  čovjek iz saveza SDA-a i do kraja karijere imaće posla sa tim kretenima.

je l đokoviću srbija pomogla ? nije hehe

Drugo je Nole on je prirodni talenat.

ajd ne seri

Čekaj da pustim vodu... :dres:

Nemojte da ispadne krivo volim ja ovu državu više nego bilo koju na svijetu samo kažem šta mislim i kako ja to vidim. Možda i nisam u pravu možda će se sve to uskoro promijeniti,

https://www.youtube.com/watch?v=FHspLPdfai8

Joooj čovjek ušao u treće kolo. Hajmo prelo.

Al' šta da se radi, možda da ima paratenis tu bi bilo dobri, invalidi su nam super talentovani. Evo baš sad gledao ove u BL što protestvuju, bruku su spremni. Odbojkaši su najbolji na svijetu, a koliko su sposobni invalidi u ovoj državi govori i činjenica da nam vode državu. 

I Borna Ćorić se plasirao u treće kolo! (vs. Robredo) Momak jednostavno puca od snage, odigrati onakav 5. set nakon iscrpljujuća 3 sata, zadavati onakve forhende, vraćati se nakon 0:40 doslovno svaki gem u zadnjem setu, zatim vratiti i brejk .. svaka mu čast. Iduće kolo protiv Sock-a/Carena Buste, tako da ima velike šanse za prolaz dalje. Onda aBd ide poslastica protiv Nadala. 

Drago i zbog Dzumhura, šteta što ga zakači jedan od favorita turnira.

Federer pomeo Džumhura sa 3:0 (6:4, 6:3 i 6:2), a naši idioti mu čestitaju, kao osvjetlao nam je obraz, fantastično odigrao i slične gluposti.

Dok je Srbima i Hrvatima neuspjeh ne stići do 3. kola, nama je to nacionalni praznik u pm. Samo se sramotimo jebote, kad neko sa strane čita pomisli: Kakvi idioti, slave neuspjeh ko da je osvojio turnir. Nikad mi nećemo na zelenu granu sve dok nam ovakvi neuspjesi budu servirani kao uspjesi.

Federer pomeo Džumhura sa 3:0 (6:4, 6:3 i 6:2), a naši idioti mu čestitaju, kao osvjetlao nam je obraz, fantastično odigrao i slične gluposti.

Dok je Srbima i Hrvatima neuspjeh ne stići do 3. kola, nama je to nacionalni praznik u pm. Samo se sramotimo jebote, kad neko sa strane čita pomisli: Kakvi idioti, slave neuspjeh ko da je osvojio turnir. Nikad mi nećemo na zelenu granu sve dok nam ovakvi neuspjesi budu servirani kao uspjesi.

Samo ti sjedi i pametuj preko interneta, nimalo nije sramota ispasti od najboljeg tenisera svih vremena, uz to ovo je jedan od najvaznijih turnira za igrace i ovde najbolji teniseri daju svoj maksimum. Svaka cast Damiru Dzumhuru itekako je osvjetlo obraz ove predivne drzave zvana Bosna i Hercegovina.

Osvjetlao je obraz tebi i sličnima. Misliš da će neko ko nije Bosanac (prvenstveno Bošnjak) reći: Svaka čast malom, odličan je što je ispao u 3. kolu turnira? Hoće, kako da ne. Osvjetlao je obraz BiH isto što je i reprezentacija osvjetlala u Brazilu, ili rukometna u Kataru. Samogubimo, gubimo i gubimo, a nekom je to osvjetljavanje obraza. Stipu me molim te.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.