4. juni 2015.11 god. comment_219513 Ne možete podnijet da Srbin Srećko ne voli Noleta a voli Federera, mora da je izdajica srpskog naroda :P Ko ti je Srecko _ Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219519 Tesko je na osnovu njihovih medjusobnih duela donjeti sud ko je najbolji jer su toliko meceva odigrali i toliko je sitnica odlucivalo njihove pobjede.Po tome bi Nadal bio najbolji vjerovatno ali otom potom. Generalno male su razlike izmedju ove trojke,zaista.Svi imaju svoje prednosti i mane.Nadal je ubjedljivo najbolji defanzivac u historiji tenisa,Federer najbolji ofanzivac.Nole je tu negdje izmedju .Istakao bih Noletov uspon od 2011.Kao glavni razlog tome je popravljanje fizicke spreme a samim tim podigao je i defanzivnu igru na jos jedan veci nivo,skoro pa ko Nadal.To je njegova najveca prednost u odnosu na raniji period. Ja stvarno pratim tenis poodavno i veliki sam fan sve trojice.Medjutim,ono sto je stvarno impresivno,to je bas ovo sto sto sam ja rekao,ocjena kvaliteta igraca golim okom.Ono sto Federer radi je suhi talenat.Nesto kao Messi,Maradona pa i nas Hazard.On vise nema tu eksplozivnost,brzinu i izdrzljivost kao nekada pa i takav uspjeva da rani i pobjedi svoje najvece rivale.Ko god je imalo objektivan vidjet ce da kako koja godina odmice da je i Federer slabiji sto je sasvim normalno u svijetu sporta,pogotovo ako je to individualni sport.Za sve one koji misle suprotno,nek pogledaju mec Federer-Nadal iz 2007. finale Wimbledona pa cete vidjeti i Federerovu sposobnost vracanja udaraca iz nemogucih pozicija,tj. koliko je covjek bio brzi i defanzivno bolji igrac.Toga vise nema i i svaki iole bolji udarac protivnika Federer izbacuje u aut ili u mrezu.Medjutim to ne umanjuje pobjede i osvajanje mnogobrojnih titula drugih tenisera,to je jednostavno tako.Nole zasluzuje sve cestitke,ovo sto on trenutno radi je tenisko savrsenstvo. Federer,Nadal,Djokovic su vanserijski igraci,mozda i najbolji ikada uz Samprasa,Lendla i Borga.Licno meni je Federer najbolji ikada,Srbima Djokovica a nekima Nadal.Bezveze se prepucavamo a ja bas svaki put uzivam dok gledam neki mec izmedju ove trojke,pogotovo ako sam se kladio na nekog od njih :P Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219533 Vidi se ko je kulturna teniska publika, nakon zucne rasprave svi se sloze hehe. Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219536 Kao prvo da kažem da nisam Rogerov advokat. Nego fan i da ga volim ali me fascinira kako neki ljudi koji nisu ni blizu Rogera i teško da će ikada biti (uz dužno poštovanje) daju sebi za pravo da govore kako je najveći u istoriji i jedna od najvećih sportista ikad za penziju (to je tako podcjenivački i zaista glupo zvuči). Ne shvatam to, hoćeš li mi ti objasniti na osnovu čega je to tako? Zašto vam Roger toliko smeta? Šta vam je radio osim to što je Nadalov protivnik. Da li je možda ubio nekogao? Ti ne moraš voliti Rogera kao sto ni ja ne volim Rafu ali bi ga bar trebaš poštovati i ne podcjenjivati zbog svega što je uradio. Izvini ako sam te uvrijedio iako mislim da nisam ali si me zaista iznervirao ovim. Ne samo ti nego ljudi koji svakaodnevno pričaju o tome. Vi se prosto nadate tome ali to se neće desiti, poslušajte sve ozbiljen teniske stručnajke i bivše igrače od Wilandera preko Mcenroea, svi su oni facinirani Rogerom i time kao čovjek igra i kako odoljeva godinama, samo si se ti našao i tebi slični da to pišete. Ja kažem da je Federer i meni najbolji svih vremena ali isto tako kažem da je njegovo vrijeme odbrojano i da nema skoro,kažem skoro više šta pokazati. Jedno je najdraži teniser drugo je najbolji. Rafa jeste kralj šljake i ima bolji omjer sa Federerom ali nije najbolji. Sumnjam da će RF više uzeti GS-a. Živi bili pa vidjeli. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219608 Sramota, prekinuse mec jer je Djovak povrijedjen pa da proba do sutra sanirat, komedija. Uopste nije padalo toliko da se nije moglo igrat, a jos je i opste poznato da se na sljaci igra bolje kad je vlazna. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219621 Čuj nije padalo toliko da se nije moglo igrat :D Dovoljno je da malo propada i odmah nije za igru. Publika je napustila teren odmah po objavi da se prekida meč, a to je bilo oko pola 8. Nisu ih nikako mogli vratiti za sat vremena da po noći igraju. Sutra očekujemo da Nole rutinski ovo završi. Mislim da će mu pauza dobro doći jer ga i nije baš išlo u ovom četvrtom setu. Prijavi
5. juni 2015.11 god. comment_219634 Sramota, prekinuse mec jer je Djovak povrijedjen pa da proba do sutra sanirat, komedija. Uopste nije padalo toliko da se nije moglo igrat, a jos je i opste poznato da se na sljaci igra bolje kad je vlazna. boli sto Nole navija za najveci klub u Srbiji? :D (sad sam najebo) Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219638 boli sto Nole navija za najveci klub u Srbiji? :D (sad sam najebo) Pogrijesio si, Nole je clan a ne navijac, najveceg sportskog drustva u Srbiji i jednog od najvecih u Evropi, a navija za Crvenu Zvezdu i Crvenu Zvezdu Telekom. Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219671 Ma kompleksi. Grobari na pomen zvezde zamrze život i kad su u mnogo boljoj situaciji kao što je sad. Bole stare rane. Počeli protiv Noleta srati jer je Delija, zviždi mu cijeli pionir, pokazuju koliki su seljaci jednostavno. Dok npr. ja navijam iz sveg srca za Troickog koji je grobar, nemam predrasude prema tome, međutim nisu svi isti. Jednostavno čovjeka ne pljuju ni Švabe, ni Indijci ni Murat ni Tvrtko, ali pljuje ga gospoda koja za razliku od Noleta "PLAĆA POREZ SRBIJI" tako što uđe na stadion i razbjebe sve što se može razjebati. Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219676 Ko prvo odakle tebi da ja mrzim smrada Djokovica zato sto je gejlija ? A ko drugo to za porez nismo mi izmislili, nego to pisu i cigani i firmasi i radovci, tako da don't sheat. A to sto Delije bodre Troickog to se moze macku o rep okacit, pa ti Panteri bolesni su momka nepravedno suspendovanog vrijedjali na sve moguce nacine. VAMOS RAFA !!! PUTA DJOVAK Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219681 Ko prvo odakle tebi da ja mrzim smrada Djokovica zato sto je gejlija ? A ko drugo to za porez nismo mi izmislili, nego to pisu i cigani i firmasi i radovci, tako da don't sheat. A to sto Delije bodre Troickog to se moze macku o rep okacit, pa ti Panteri bolesni su momka nepravedno suspendovanog vrijedjali na sve moguce nacine. VAMOS RAFA !!! PUTA DJOVAK Mrzi ga zbog svojih razloga to me ne interesuje, ljudi su ga vrijeđali isključivo jer je Delija, jer sumnjam ja da Grobari brinu o upravi za indirektno oporezivanje pa ga zbog poreza mrze. Delije nikad nisu srale Đokoviću, Firmaši isto, samo su Grobari pokazali taj nivo "poštovanja". Dječurliju po netu koja se naziva navijačima pa sebi uzima za pravo da pljuje nekoga u ime čitave zajednice Delija je druga stvar, dok Delije na stadionu ili negdje okupljeni sigurno neće raditi to što navodim. + Ako već ima člansku kartu vašeg kluba i ako je partizanov teniser tako treba i da se ponašate, a ne da glumite neotesane neandertalce pa da se tako odnosite prema najboljem srpskom sportisti u istoriji. Troickog nije niko vrijeđao, sad si počeo i izmišljati. Ne vidim u čemu je stvar sa vama, pa i ja sam Delija, a pratim sve u vezi npr. Mitrovića, Nastasića, Markovića i sličnih i smatram ih našim. Dok možda jedan Grobar u milion to isto smatra npr. za Vidića. Da ne govorim za neke druge koji nisu ni blizu Nemanjinom nivou. Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219697 Aj Chiba banuj ga , ne mogu vise da se raspravljam s Bosancem :D Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219699 treba da banujem i jednog i drugog zato što smarate,jer o svemu tupite samo ne o tenisu Prijavi
7. juni 2015.11 god. comment_219705 Prekinite sa tom raspravom besmislena je, Evo vam ovdje primjera idiotizma. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.