Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

• Autor

Fali joj malo elegancije. Gdje će ovakva vani, ko da je na Zvezdama Granda jebte. Da ne znam da mu je cura rekao bih da je go-go plesačica.

Vruće u kafani. :D

Ostale slike su ok, što sam ja vidio barem. Ne znam.

Ona je dokaz da je Dzimhur napravio uspjeh ulaskom u trece kolo, prije je mogao setat samo polu-tranvestite.

A Njemci debili ga prozivaju sto bodri svoju djevojku, porede ga sa zenama fudbalera. Kakvi kreteni. Ana cvjeta, osvaja RolanGarros :D

ANA IVANOVIC SALALLALALA 

Šokiran sam porazom Rogera.

Isto  L-) Mozda ocekujemo previse od njega..

Isto  L-) Mozda ocekujemo previse od njega..

Ma dobro, čovjek sad ima porodicu nije njemu tenis više u prvom planu ali kad je u igri sto posto može dobiti svakoga.

Ma mani te priče nije više njemu tenis u prvom planu,pa da nije oprostio bi se.
Juče ga Stan bukvalno pomeo sa terena. Sve mu je išlo od ruke,Feder je očajno reternirao , Stan imao više vinera,bolje postotak servisa ma baš sve u korist Stana. Federer odigrao jako loš meč,malo je iznenađujuće kada vidiš rezultat 3:0 ali ako si gledao meč vidio bi da je potpuno zasluženo.

Ana Ivanović zasluženo u polufinalu,i tamo je favorit' i mogla bi lako do finala.

Danas finale prije finala: Nole - Rafa . Nema favorita.Rafa kako turnit odmiče diže formu,Nole standardno dobar.Danas uživati u tenisu i vjerovatno maratonskom meču. Mislim da ko prođe od njih dvojice da će hladno i uzeti RG .Svim srcem uz Rafu.

VAMOS RAFA !

Normalno je da Roger igra sve slabije kako godine idu ali ono što ja hoću reći je da zaista kad čvojek dobije porodicu da se tada stvari za njega iz korijena pormijene isto tako mislim da može osvojiti još koji Grand Slam ali da mu se stvari moraju poklopiti.

To zadnje što si napisao otkriva tvoj nivo objektivnosti.

Dobra kvota na Nadala, treba igrat. Inace sto se tice Federera, ne znam sto se toliko ljudi cude ubjedljivom porazu, pa Wawrinka je vec neko vrijeme za klasu bolji igrac od Fedex-a, Federerovo vrijeme je proslo, sledeci put ce ga i Dzimhur proc.

Dobra kvota na Nadala, treba igrat. Inace sto se tice Federera, ne znam sto se toliko ljudi cude ubjedljivom porazu, pa Wawrinka je vec neko vrijeme za klasu bolji igrac od Fedex-a, Federerovo vrijeme je proslo, sledeci put ce ga i Dzimhur proc.

Kaže čovjek koji je pojeo manje ćevapa nego što je Federer pobjeda ostvario.

Kaže čovjek koji je pojeo manje ćevapa nego što je Federer pobjeda ostvario.

E pa zapamti kad ce sledeci put Federer moci da dobije Wawrinku.

Hoćemo se kladiti da će ga dobiti sledeći put?

Ma ne moze ga dobit naredna tri puta, a kamoli sledeci.

Ma mani te priče nije više njemu tenis u prvom planu,pa da nije oprostio bi se.
Juče ga Stan bukvalno pomeo sa terena. Sve mu je išlo od ruke,Feder je očajno reternirao , Stan imao više vinera,bolje postotak servisa ma baš sve u korist Stana. Federer odigrao jako loš meč,malo je iznenađujuće kada vidiš rezultat 3:0 ali ako si gledao meč vidio bi da je potpuno zasluženo.

Ana Ivanović zasluženo u polufinalu,i tamo je favorit' i mogla bi lako do finala.

Danas finale prije finala: Nole - Rafa . Nema favorita.Rafa kako turnit odmiče diže formu,Nole standardno dobar.Danas uživati u tenisu i vjerovatno maratonskom meču. Mislim da ko prođe od njih dvojice da će hladno i uzeti RG .Svim srcem uz Rafu.

VAMOS RAFA !

Pa kako mozes tako nesto reci bez pravog argumenta.Covjek je bas izjavio da vise nema vremena da se posveti tenisu kao sto je to nekada radio,sad mu je porodica na prvom mjestu pa tek onda sve ostalo.To se da vidjeti i po broju odigranih turnira ove i prosle godine za razliku od prethodnih.Takodjer i odnos pobjeda i poraza protiv nekih igraca kao sto su Wawrinka,Berdih i ostali gdjej e u zadnje vrijeme njih par nanizao a prije nije mogao ni set izgubiti..Pa sama cinjenica da sa Wawrinkom ima 16:3 odnos u pobjedama dovoljno govori o odnosu snaga i tome koliko Federer sad treneri odnosno ne trenira s tim da je ta 3 meca izgubio u zadnje 2 godine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.