Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

• Autor
Cuj Gasquet pobijedi Wawrinku na kraju, koje sranje a bas sam htio ponovo vidjeti njega protiv Djokovica

Ovako Djokovic osim onog kiksa u proslom kolu skoro se prosetao do finala

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Koji li ce od njih dvojice biti vicesampion, pitanje je sad.

Ja sam na početku turnira rekao da Murray osvaja .. ćemo da vidimo 

I Federer i Murray igraju trenutno izvanredno.Zaista ocekujem da jedan od njih uzme ovogodisnji Wimbledon.S obzirom da su kod ovih najboljih igraca male nijanse u pitanju gdje vecinom odlucuje trenutna forma i inspirisanost igraca,mislim da ce bas jedan od ove dvojice uzeti ovaj trofej.Vidjet cemo,preostaje nam samo da uzivamo u mecevima koji slijede.

Vidi se na Noletu da nije ni blizu one igre sa proteklih turnira, ocigledno da je pao psihicki. Iskreno volio bih da osvoji, ali bice to tesko, ako moram birati nekog drugog, volio bih da to bude Federer jer igra daleko najljepsi tenis, a Murray me nervira jer je citava Britanija navucena njemu tako da nema sanse da bih volio da on osvoji sta.

Andy Murray i njegova defanziva protiv Rogera Federera i njegove napadačke igre.

Andy Murray i njegov return protiv Rogera Federera i njegovog servisa. Serija uzastopno osvojenih servis gemova se zaustavila u meču protiv Simona na cifri od 116, na Wimbledonu je osvojio 72/73 gema na svoj servis, a u 5 mečeva je ponudio ukupno 3 brejk lopte protivnicima. Iza prvog servisa osvaja 85%, a iza drugog 67% poena.

Andy Murray protiv Rogera Federera koji u meč ulazi sa 9:0 omjerom u polufinalima Wimbledona.

Murray je do polufinala izgubio dva seta (Seppi, Karlović), Federer jedan (Groth).

Federer protiv godina (najstariji igrač u polufinalu Wimbledona nakon 2006. i Bjorkmana), Murray protiv fudbalske reprezentacije Engleske.

Mauresmo protiv jutarnje mučnine, Fognini protiv sudije, Balotelli protiv markera, Grčka protiv onog nečeg sa kreditima.

Nakon meča jedan će biti pobjednik, drugi gubitnik. Jedan će sigurno biti Švicarac, za drugog nismo sigurni, Škot ili Britanac, to već zavisi.

Nadal neće gledati, ima trening.

Od ovog meča očekujemo puno, nemojte nas razočarati.

Mali uvod.

Sjajan mec danas. Andy se borio kao lav I Steta što nije barem jedan set uzeo.Bio je raspolozen za tenis ali Na njegovu nesrecu igrao je protiv isto tako raspolozenog Fedexa.Odlični Murray protiv svemirca Federera.Dobro je rekao komentator :"Veoma dobar Federer je bolji za klasu igrac od veoma dobrog Murraya".
U nedelju finale, navijat ce se za Federera.

Čuj navijaćete za Federara, hehe. Nisam znao, činjenica da na cijelom forumu samo ja navijam za Novaka nikad mi to ne bi otkrila.

mislim da bari i chelsea fan jedini ejakuliraju na fedexa od davnina, ima i đokman podršku od nas pogotovo od rela koji njegov poster drzi okacen u sobi

Ejakuliram 5 puta dnevno.

• Autor

Kako ćeš za onog Murraya navijati, pa ja odavno odvratnije pojave na teniskom terenu, skupa s njegovom ložom, ne vidjeh. A i ko igrač je čista defanziva., nema tu ljepote.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.