Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Ja za tog lika nikad ne bih čuo da mu se ovde ne divite što je ispao u drugom kolu, toliko o osvetljivanju obraza, ako to smatrate uspehom tako nešto, to dovoljno govori koliko vam je narod patetičan. :D

Koja zavist majko moja.Pola bi vas guzice dalo da ste danas bili na njegovom mjestu.Zalosno je koliko je negativnosti u ljudima i koliko zavide drugima.Sama cinjenica da si igrao protiv mozda najveceg sportiste ikada a ne samo tenisera je samo po sebi veliko dostignuce.

Evo jedan primjer:Nekada najbolji kosarkas Evrope,Sarunas Marciulionis je na Olimpijadi u Barseloni 1992. za vrijeme igranja svoje reprezentacije protiv tadasnjeg protivnika SAD tzv. Dream team-a dok je Jordan pucao slobodna bacanja,trazio od trenera da ga zamjeni, sjeo ispod obruca i starim fotoaparatom slikao njega i ostale igrace.Do tad nevidjeni prizor.Covjek koji je najuspjesniji Litvanski kosarkas,bio i najbolji Evropski kosarkas je posle utakmice rekao da bi momentalno mogao prestati igrati kosarku jer je on ostvario svoj san time sto se rukovao i slikao posle meca sa velikim Jordanom i Magic Johnsonom.

Toliko. 

Koja zavist majko moja.Pola bi vas guzice dalo da ste danas bili na njegovom mjestu.Zalosno je koliko je negativnosti u ljudima i koliko zavide drugima.Sama cinjenica da si igrao protiv mozda najveceg sportiste ikada a ne samo tenisera je samo po sebi veliko dostignuce.

Ne znam, nekako me bole mudo. :/ Ne vidim zašto bih bio ljumoran na Džumbira.

smorio sam se više da brišem postove al šta da radiš za ovo  

odo da spavam,jer treba sutra ceo dan da radim

Pa nije neistina, i naši su jadni. :D

Svaka cast Dzumhuru, odlican uspeh. Svaka cast.

Ne kontam vas nezadovoljne, sa necim se mora poceti. Verovatno biste se smejali i Maticu pre par godina kada su ga odbijali Zvezda i Partizan (zato sto ima toliko boljih u fk blizancima).

Ako bude dobar (mozda) svi ce ga kovati u zvezde. Licemerje.

Ne znam, nekako me bole mudo. :/ Ne vidim zašto bih bio ljumoran na Džumbira.

Pa nije neistina, i naši su jadni. :D

ne možeš tako da generalizuješ,ni jedan narod nije jadan,niti bosanski,niti hrvatski,niti srpski,isto važi za svaki narod u svetu

držite se teme "tenis" i bez vredjanja i ponižavanja 

Historija samo pobjednike pamti. Valjda je to svima jasno.

Ko kaže da mali Damir neće biti pobjednik? I Nolica je nekad krčio put ka vrhu i izgubio u prvih 5 mečeva protiv Rogera.

Ko kaže da mali Damir neće biti pobjednik? I Nolica je nekad krčio put ka vrhu i izgubio u prvih 5 mečeva protiv Rogera.

s 17 godina

Ja za tog lika nikad ne bih čuo da mu se ovde ne divite što je ispao u drugom kolu, toliko o osvetljivanju obraza, ako to smatrate uspehom tako nešto, to dovoljno govori koliko vam je narod patetičan. :D

E nek ste vi u Srbiji historijski pobjednici, svakac cast Djokovicu na najbolji moguci nacin predstavlja svoju zemlju, ali ja nemam od toga nikakve koristi, a bas je ruzno reci da nikad nisi cuo za Dzmhura dok nije najavljeno da mu je protivnik Federer.

Pa nije problem u tome što niste čuli za njega, nego u tome što očigledno ne pratite tenis .. ne igra se samo na GS-ovima 

Šta je tu ružno? Nisam ni ja čuo za njega dok se vi niste tu počeli prepirati oko njega.

Culi ste vise puta za njega siguran sam, ali recenica i narod vam je patetican mi je pravo zasmetala, nismo sigurno pateticniji od ostalih.

Wow, zar te je toliko pogodila ona izjava da želiš da budem odstranjen?

Izvinjavam se u tom slučaju, nije mi bila namera da ikog uvredim.

Wow, zar te je toliko pogodila ona izjava da želiš da budem odstranjen?

Izvinjavam se u tom slučaju, nije mi bila namera da ikog uvredim.

To je bio odgovor na Wiseyov post. Ja se nadam da nece niko biti odstranjen jer nema razloga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.