29. maj 2015.11 god. comment_218884 Biti medju 100 u nečemu je samo po sebi veliki podvig a danas se predstavio tensikom svijetu u sasvim solidnom svjetlu. Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218885 Historija samo pobjednike pamti. Valjda je to svima jasno. Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218887 Ja za tog lika nikad ne bih čuo da mu se ovde ne divite što je ispao u drugom kolu, toliko o osvetljivanju obraza, ako to smatrate uspehom tako nešto, to dovoljno govori koliko vam je narod patetičan. :D Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218888 smorio sam se više da brišem postove al šta da radiš za ovo to dovoljno govori koliko vam je narod patetičan. :D odo da spavam,jer treba sutra ceo dan da radim Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218889 Koja zavist majko moja.Pola bi vas guzice dalo da ste danas bili na njegovom mjestu.Zalosno je koliko je negativnosti u ljudima i koliko zavide drugima.Sama cinjenica da si igrao protiv mozda najveceg sportiste ikada a ne samo tenisera je samo po sebi veliko dostignuce. Evo jedan primjer:Nekada najbolji kosarkas Evrope,Sarunas Marciulionis je na Olimpijadi u Barseloni 1992. za vrijeme igranja svoje reprezentacije protiv tadasnjeg protivnika SAD tzv. Dream team-a dok je Jordan pucao slobodna bacanja,trazio od trenera da ga zamjeni, sjeo ispod obruca i starim fotoaparatom slikao njega i ostale igrace.Do tad nevidjeni prizor.Covjek koji je najuspjesniji Litvanski kosarkas,bio i najbolji Evropski kosarkas je posle utakmice rekao da bi momentalno mogao prestati igrati kosarku jer je on ostvario svoj san time sto se rukovao i slikao posle meca sa velikim Jordanom i Magic Johnsonom. Toliko. Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218890 Koja zavist majko moja.Pola bi vas guzice dalo da ste danas bili na njegovom mjestu.Zalosno je koliko je negativnosti u ljudima i koliko zavide drugima.Sama cinjenica da si igrao protiv mozda najveceg sportiste ikada a ne samo tenisera je samo po sebi veliko dostignuce. Ne znam, nekako me bole mudo. :/ Ne vidim zašto bih bio ljumoran na Džumbira. smorio sam se više da brišem postove al šta da radiš za ovo odo da spavam,jer treba sutra ceo dan da radim Pa nije neistina, i naši su jadni. :D Prijavi
29. maj 2015.11 god. comment_218896 Svaka cast Dzumhuru, odlican uspeh. Svaka cast. Ne kontam vas nezadovoljne, sa necim se mora poceti. Verovatno biste se smejali i Maticu pre par godina kada su ga odbijali Zvezda i Partizan (zato sto ima toliko boljih u fk blizancima). Ako bude dobar (mozda) svi ce ga kovati u zvezde. Licemerje. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218898 Ne znam, nekako me bole mudo. :/ Ne vidim zašto bih bio ljumoran na Džumbira. Pa nije neistina, i naši su jadni. :D ne možeš tako da generalizuješ,ni jedan narod nije jadan,niti bosanski,niti hrvatski,niti srpski,isto važi za svaki narod u svetu držite se teme "tenis" i bez vredjanja i ponižavanja Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218899 Banuj chiba. Ako već težiš ka nekim osnovnim pravilima na forumu onda znaš šta ti je raditi. Ako već nećeš onda ćemo se nastaviti vrijeđati. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218901 Historija samo pobjednike pamti. Valjda je to svima jasno. Ko kaže da mali Damir neće biti pobjednik? I Nolica je nekad krčio put ka vrhu i izgubio u prvih 5 mečeva protiv Rogera. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218902 Ko kaže da mali Damir neće biti pobjednik? I Nolica je nekad krčio put ka vrhu i izgubio u prvih 5 mečeva protiv Rogera. s 17 godina Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218913 Ja za tog lika nikad ne bih čuo da mu se ovde ne divite što je ispao u drugom kolu, toliko o osvetljivanju obraza, ako to smatrate uspehom tako nešto, to dovoljno govori koliko vam je narod patetičan. :D E nek ste vi u Srbiji historijski pobjednici, svakac cast Djokovicu na najbolji moguci nacin predstavlja svoju zemlju, ali ja nemam od toga nikakve koristi, a bas je ruzno reci da nikad nisi cuo za Dzmhura dok nije najavljeno da mu je protivnik Federer. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218917 a bas je ruzno reci da nikad nisi cuo za Dzmhura dok nije najavljeno da mu je protivnik Federer. Šta je tu ružno? Nisam ni ja čuo za njega dok se vi niste tu počeli prepirati oko njega. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218922 Pa nije problem u tome što niste čuli za njega, nego u tome što očigledno ne pratite tenis .. ne igra se samo na GS-ovima Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218925 Šta je tu ružno? Nisam ni ja čuo za njega dok se vi niste tu počeli prepirati oko njega. Culi ste vise puta za njega siguran sam, ali recenica i narod vam je patetican mi je pravo zasmetala, nismo sigurno pateticniji od ostalih. Prijavi
30. maj 2015.11 god. Autor comment_218926 Ja glupe rasprave, chiba će vam podijelit par banova i nastavljamo dalje. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218930 Wow, zar te je toliko pogodila ona izjava da želiš da budem odstranjen? Izvinjavam se u tom slučaju, nije mi bila namera da ikog uvredim. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218936 Wow, zar te je toliko pogodila ona izjava da želiš da budem odstranjen? Izvinjavam se u tom slučaju, nije mi bila namera da ikog uvredim. To je bio odgovor na Wiseyov post. Ja se nadam da nece niko biti odstranjen jer nema razloga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.