14. juni 2015.11 god. comment_220237 Nadal osvaja Wimbldon !!! Prije će sunce izaći na zapadu. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220320 "Srce mi ubrzano kuca kada vidim kakav auto sam mogao da osvojim. Poručujem sponzorima turnira da mogu da mi dodele i neki skromniji", našalio se Troicki po završetku "Mercedes kupa". "Viktore, izvini za auto", odgovorio je Španac, koji je slavio rezultatom 7:6, 6:3, iskoristivši jedinu brejk šansu koja mu se ukazala na meču. "Ponosan sam na sebe. Posebno zato što je ovo moje prvo finale na travi posle pet godina. U sezoni kakva je ova, svaka titula mi je veoma važna. Zadovoljan sam i igrom i rezultatom, ali moram da čestitam i Viktoru na sjajnoj partiji", rekao je Nadal. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220321 Gledaj haube u mečke jbte hljeb.Motor veci od pola auta. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220399 https://www.youtube.com/watch?v=y2xO1wxN2VQ Ovaj ko Tomica Nikolić. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220498 Kakav meč danas izmedju Kohlschreibera i Rogera, genije iz Bazela dobijo isključivo na psihu i na pomenutu genijalnost, https://www.youtube.com/watch?v=3TpfUB0SqQs Koga zanima neka pogleda, kakvih je tu udaraca bilo. Odavano nisam vidio ovoliku borbu. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220499 E kako je nisko pao ovaj Federer, da se mora nadmudrivat sa Filipom Koslajberom. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220501 E kako je nisko pao ovaj Federer, da se mora nadmudrivat sa Filipom Koslajberom. Ovakav Kohschreiber bi mogao dobiti svakoga, ako nisi gledao meč bolje ne komentiraj. Tvog Rafu bi satrao u 2 seta. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220826 Do sada ne vidjeno u zenskom tenisu https://www.youtube.com/watch?v=loDOgSSOQUU Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221102 Kad Nadal ima ritual prije svakog servisa od 50 sekundi, uspio je i Novaka nadmasiti. Doduse Novak jedino sto radi je da tapka lopticu 20 puta. Nadal vadi gace iz dupeta, namjesta siske, podesava koljena i vjesanja, zavrce rukave, provjerava loptice. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221872 1. kolo Wimbledona Federer-Dzmhur Evo vec drugi put igra u mjesec dana sa najboljim teniserom svih vremena. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221880 Ne dao Bog da mu uzme set, bosanci će svršavat. Ako ga kojim slučajem dobije (mada neće, a navijam za njega), očekujem naslov u Avazu, DAJTE NOLETA DA SE IGRAMO I naravno poplavu sperme Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221886 Ljudi imaju pravo da se raduju uspjesima BH tenisera, ne kažem neki pretjeruju ali treba reći da je Dzumhur veliki plus za našu zemlju i da je njegov uspjeh ogroman kad se uzmu u obzir uslovi u kojima je trenirao i mnoge druge stvari. Kada u Srbiji Novaka kuju u zvijezde i kada se svaki dan o njemu piše po stotine i stotine članaka, zašto se ne bi pisalo i o uspjehu mladog Bosanca iz siromašne Bosne i Hercegovine, Pritom nisam rekao da Novak nije zaslužio sav publicitet i respekt, čak naprotiv. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221890 Govorim iskljucivo o bosnjacima(vecina).Ljudi su zavidni,ljubomorni i licemjerni.Dok god Dzumhur i ostali "prosjecni" sportisti ne postizu neke znacajnije uspjehe,oni ce likovati,govoriti kako su levati,kakvi oni,pojma nemaju itd. itd. Kad bi se kojim slucajem ti isti sportisti probili u sami vrh,postali slavni i uspjesni,ti pljuvaci bi se prvi dičili njima i kovali ih zvijezde.Preko noci bi postali njihovi najveci heroji i idoli. Tuzno al debelo istinito. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221891 Kao prvo, Džumhur ne postiže nikakve rezultate. Lik pobjeđuje na nekim šklj turnirima, kad dođe na neki Grand Slam ne može dalje od 2-3 kola, a i tu kad dospije na ulicama Sarajeva kolone auta proslavljaju 'uspjeh'. Kao drugo, mrzim lika jer na terenu psuje Boga kad god nešto pogriješi, i to je glavni razlog što mu i ne želim uspjeh. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221892 Govorim iskljucivo o bosnjacima(vecina).Ljudi su zavidni,ljubomorni i licemjerni.Dok god Dzumhur i ostali "prosjecni" sportisti ne postizu neke znacajnije uspjehe,oni ce likovati,govoriti kako su levati,kakvi oni,pojma nemaju itd. itd. Kad bi se kojim slucajem ti isti sportisti probili u sami vrh,postali slavni i uspjesni,ti pljuvaci bi se prvi dičili njima i kovali ih zvijezde.Preko noci bi postali njihovi najveci heroji i idoli. Tuzno al debelo istinito. Ne kažem da si u krivu, ima nešto u tome što govoriš ali svrstavati jednog mladog igrača koji je tek počeo da se probija medju prosječne igrače nije fer. Znaš li šta znači biti medju 100 u današnjem tenisu? Pa konkurencija je jača nego ikad, Ljudi koji podcjenuju tudje uspjehe mi se nikada nisu svidjali, Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221895 Ne kažem da si u krivu, ima nešto u tome što govoriš ali svrstavati jednog mladog igrača koji je tek počeo da se probija medju prosječne igrače nije fer. Znaš li šta znači biti medju 100 u današnjem tenisu? Pa konkurencija je jača nego ikad, Ljudi koji podcjenuju tudje uspjehe mi se nikada nisu svidjali, Naravno da je uspjeh. Kao prvo, Džumhur ne postiže nikakve rezultate. Lik pobjeđuje na nekim šklj turnirima, kad dođe na neki Grand Slam ne može dalje od 2-3 kola, a i tu kad dospije na ulicama Sarajeva kolone auta proslavljaju 'uspjeh'. Kao drugo, mrzim lika jer na terenu psuje Boga kad god nešto pogriješi, i to je glavni razlog što mu i ne želim uspjeh. Kao prvo momak je najbolji teniser nase zemlje.Dovoljno da mu se ukaze postovanje.Shvati da nismo imali nikad bolje rangiranog tenisera od njega.Bio je doduse Amer Delic ali je igrao pod Americkom zastavom kad je ostvario ranking karijere i tad odabrao nas pasos.Znaci to u svijetu tenisa barem sto se tice nase zemlje je itekako dobro. Za ovo drugo se slazem.Primitivno do bola.Ali po meni nista manje primitivno nego kad Djokovic psuje mater nekom u publici.Al hajd,Djokovic je uspjesan pa mu se moze,jel to? PS:Tsonga je sa 23 godine bio rangiran kao 200-ti igrac svijeta.A pazi karijere. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221896 Mene samo zanima zašto kada raspravljate o tom liku Džmumhuru, zašto spominjete Đokovića u tim raspravama.. Kakve veze njih dvojica imaju Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221897 Mene samo zanima zašto kada raspravljate o tom liku Džmumhuru, zašto spominjete Đokovića u tim raspravama.. Kakve veze njih dvojica imaju Obican primjer uspjesnog sportiste/tenisera. Prijavi
26. juni 2015.11 god. comment_221899 Kada u Srbiji Novaka kuju u zvijezde i kada se svaki dan o njemu piše po stotine i stotine članaka, zašto se ne bi pisalo i o uspjehu mladog Bosanca iz siromašne Bosne i Hercegovine Ovo zvuci ko da su Novak i Dzumhur priblizno jednakog kvaliteta. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.