12. februar 2012.14 god. comment_25793 Kralju , postovao sam te STRAVA , ali sve "rokove" si probio . Na ljeto lagano mijenjaj klub obavezno , idi u WBA , Osasunu , PSG ti nisi vise ni za Atletica Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25794 [quote name='Blues_95' timestamp='1329063423' post='25793'] Kralju , postovao sam te STRAVA , ali sve "rokove" si probio . Na ljeto lagano mijenjaj klub obavezno , idi u WBA , Osasunu , PSG ti nisi vise ni za Atletica [/quote] Slazem se u svemu neka igra do kraja sezone jer ga ionako ne možemo prodat prije a do tada bolje da igra nego da sjedi na klupi... Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25795 A zabijao je i na utakmicama http://www.youtube.com/watch?v=3spFq95ncT4&feature=g-vrec&context=G2b1f449RVAAAAAAAAAQ Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25807 Njemu je prošao rok trajanja još kad smo ga doveli...pa kolko glupi moramo biti da koristimo nešto čemu je rok trajanja prošao prije više od godinu dana?? Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25812 uff al sad negdje trljaju ruke u Newcaslteu , prvo je Pool nama uvalio Torkea i mislili al smo im ga uvalili ajmo sad po najperspektivnijeg napadača engleske i doveli Carrola za 40 milki , i na kraju kad se sve zbroji i oduzme Newcasltle je najviše profitirao imaju Sengealski ubojit tandem u naadu koji je košta dduplo manje od samo jednog od ove dvojce, ako ne i manje od duplo. I na krjau im još ostalo para a jedan njihov senegalac e bolji od ove dvojce zajedno. Treba priznat popušili smo i uvalit Torresa nekom dok je još "ime" dok ga još bar ovi arapi žele, budemo li čekali s njim nečemo ga moć više uvalit za više od 10 milki a sad bi mogli možda pobrat 20-30, što treba iskoristit ,ajmo zasukat rukave i napravit dobar posao. HAHAHAH samo s đalim to je isto ko da crnogorcu kžeš uzmi lopatu i očisti mi prilaz , napdalo snjega. Al bilo bi ljepo kad bi se iskoristilo njegovo "ime" dok se još može. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25819 Navijači Newcastle su *ebali mater Pardewu zbog toga što je dobio 40 miliki za Carolla a obećao im dovesti nekog kao zamjenu, a nije. E onda je na ljeto doveo Dembu kao slobodnog igrača. Ostalo mu 40 miliona, ovaj bolji od Carolla, navijači presrećni... Kasnije pametno potroši 40 miliona i evo ih na bod od LŠ. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25822 e pa o tom ja pričam naguzili su i Nas i Pool a mi ve kao veliki klubovi ovo ono na kraju Newcastle nas naguzi i sad bolji od nas, svaka im čast , a evo jebi me ako nemaju jedan od najboljih napda u PL Prijavi
12. februar 2012.14 god. Autor comment_25850 pricajte vi sta hocete, opet Torresu nema ko dati PRAVU LOPTU, kako je Mata dodao savrsenu loptu protiv Swansea, covjek je fino pospremio u gol, pa onda Anelkina asistencija protiv Manchestera = gol torresa danas vidite, kako Bosingwa momacki ubacije, covjek stoji u 16stercu on njemu bogu iza nogu salje loptu. mozete vi pricati, psovati, galamiti, urlikati, ljutiti se koliko hocete, al to je ono sto njemu najvise treba, ruku na srce, treba i on vise poraditi, al Boze moj, ne mozemo svaku utakmicu ocekivati da ce briljirati, mi dizemo prevelik hype oko njega i tih 50 mil Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25856 Zar igrac koji kosta 50 miliona ovisi o drugim igracima?Pogledajte Torresa u Liverpoolu prije,nije ta vezna linija nista bolja od nase( ) mozda se istice samo Gerard ali svi znamo da je Torres bezbroj puta postizao golove kada Gerarda nije bilo u igri. Evo,najbolji primjer je utakmica sa Unitedom i ona sjajna prilika kada je Torres morao zakucati loptu iza ledja De Gea. Kod onakve prilike 10/10 napadaca bi sutiralo po golu ali Torres ne. Mislim da nema vise mjesta u Chelsea! Na ljeto pa-pa Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25860 Vaha davno je rečeno, da on nikada nije vrijedio tih 50 miliona, te da nije on kriv što je Abramovic budala, pa se razbacuje parama. Torres je napadač, špic i naravno da zavisi od drugih igrača, koji će ga filovat loptama. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25861 Torres što je duže u našem voljenom klubu šteti i sebi i nama. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25886 Pa zasto jos nije postigao gol na "svoju ruku" mislim da nesto individualno napravi,neki prodor,skok nakon prekida i sl.? Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25891 [quote name='VahaCFC' timestamp='1329081977' post='25886'] Pa zasto jos nije postigao gol na "svoju ruku" mislim da nesto individualno napravi,neki prodor,skok nakon prekida i sl.? [/quote] jednostavno...dvoumi se kojim će šamponom oprati kosu poslje tekme, pa nema vremena razmišljati o nogometu Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25896 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329082404' post='25891'] jednostavno...dvoumi se kojim će šamponom oprati kosu poslje tekme, pa nema vremena razmišljati o nogometu [/quote] Moguce Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25902 [quote name='VahaCFC' timestamp='1329081977' post='25886']Pa zasto jos nije postigao gol na "svoju ruku" mislim da nesto individualno napravi,neki prodor,skok nakon prekida i sl.?[/quote] Pa u šta spadaju asistencije tolike?? I svaka je bila odlična, kakvo on još nije dobio.. Prijavi
12. februar 2012.14 god. Autor comment_25922 [quote name='how yes no' timestamp='1329086269' post='25902'] Pa u šta spadaju asistencije tolike?? I svaka je bila odlična, kakvo on još nije dobio.. [/quote] covjek ocekuje prodor sa centra prema golu, da prodje sviju i golmana i zabije gol, pa i da sebi nabaci i da zabije gol glavom Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25929 problem je u tome što Torres dobije šansu za gol al on nije da fula nego taj ni ne pukne po golu, i nemojte ga vadit na vezni red pogledajte samo Yakubua, Dembu,Cissea,Klasnića,Holta itd. to su va momčadi koje su u zoni ispadanja i dojučerašnji drugoligaši, sa lošim veznim redom a ovo su tek prosječni napadači a puno su više postigli od Torresa dobro možda je Demba sad iznad prosjeka al dok je došao u Newcastle bio je prosječan napadač. Istina da naš vezni red nema ni glavu ni rep, al dajte molim vas nemojte srat , s oproštenjem, isključivi krivac je on!!! Prijavi
12. februar 2012.14 god. Autor comment_25932 pa gdje su ti igraci prije bili kad je Torres bio u formi, dok je igrao u Liverpoolu? Atleticu? lako je porediti trenutnu formu, ako cemo tako, Drogba je trebao napustiti Chelsea 08/09 sezone Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_25936 pa svaka čast Torresu na uspjesima u Atleticu i Poolu al mene zanima isključivo Chelsea, a to nije trenutna forma koja ga drži par mjeseci to traje više od godinu dana, a kad napadač reputacije kao on (ono što si rekao Pool,Atletico) ne zabije godinu dana onda stvarno neznam o čem se tu još raspravlja. A možeš gledat i sa druge strane on je girao sve u TOP klubovima jer i Atletico i Pool pa sad i Chelsea to su sve puno bolji klubovi od Norwicha,Boltona,Burna,Freiburga itd. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_25939 Da je Torres kojim slucajem bio tragicar veceras kao Drogba uff kakvi bi tek komentari bili, Ljudi moji ruku na srce i nijo on toliko los koliko nema sporske srece.Vjerovati cu u njega dok je god u klubu jer za mene je bio masina i ostati ce. Prijavi
13. februar 2012.14 god. Autor comment_25952 [quote name='Vinko' timestamp='1329091549' post='25936']pa svaka čast Torresu na uspjesima u Atleticu i Poolu al mene zanima isključivo Chelsea, a to nije trenutna forma koja ga drži par mjeseci to traje više od godinu dana, a kad napadač reputacije kao on (ono što si rekao Pool,Atletico) ne zabije godinu dana onda stvarno neznam o čem se tu još raspravlja. A možeš gledat i sa druge strane on je girao sve u TOP klubovima jer i Atletico i Pool pa sad i Chelsea to su sve puno bolji klubovi od Norwicha,Boltona,Burna,Freiburga itd.[/quote] atletico i nije toliko jak klub kao sto ti govoris, mogu oni jer je slaba konkurencija u spaniji, i newcastle bi igrao u ligi sampiona da je slabija konkurencija kako god, da ne idemo u daljnju raspravu, nece nas dovesti ni do cega, ostaje da vidim kakva ce situacija biti do kraja sezone, zivi bili pa vidjeli Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_25954 [[quote name='how yes no' timestamp='1329086269' post='25902'] Pa u šta spadaju asistencije tolike?? I svaka je bila odlična, kakvo on još nije dobio.. [/quote] Sve to stoji,ali da li je on doveden da asistira ili zabija golove ? Trenutno gledano sa navijackog aspekta Torres je cisti prosjek. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_25994 Upravu si, on je doveden da daje golove. Ali kad tih golova nema, a ovamo skuplja mnoštvo asistencija, onda sam ja opet zadovoljan. Jer njegovim doprinosom su padali ti golovi. Ja bih pričao kao vi, kudio ga, jbevao mu sve, da se ne trudi, da ne trči, da ne asistira. Tad bi bila druga priča, a ovako mi paše, jer radi za ekipu što je najvažnije. Siguran sam da ima bolje saigrače, drugačije bi sve bilo. Al eto, šta je tu je. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26015 [quote name='how yes no' timestamp='1329132238' post='25994'] Upravu si, on je doveden da daje golove. Ali kad tih golova nema, a ovamo skuplja mnoštvo asistencija, onda sam ja opet zadovoljan. Jer njegovim doprinosom su padali ti golovi. Ja bih pričao kao vi, kudio ga, jbevao mu sve, da se ne trudi, da ne trči, da ne asistira. Tad bi bila druga priča, a ovako mi paše, jer radi za ekipu što je najvažnije. Siguran sam da ima bolje saigrače, drugačije bi sve bilo. Al eto, šta je tu je. [/quote] samo da opali koji put ne bi bilo lose Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26021 ma torres je igracina samo ga jebe nas vezni red da ce doci capello i igrati formaciju 4-4-2 on i drogba gore islo bi to sigurno ....ja samo sanjam to Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.