Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1329136146' post='26015']
samo da opali koji put ne bi bilo lose
[/quote]

Kao protiv manche što je trebao....jbg..

Bit će valjda, ubrzo...Jes da to govorimo već godinu dana, al et ne prestajem vjerovati..
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Quaresma' timestamp='1329090578' post='25932']
lako je porediti [b]trenutnu formu[/b], ako cemo tako, Drogba je trebao napustiti Chelsea 08/09 sezone
[/quote]

trenutnu formu?
brate, ovo kod Torresa je sve samo ne trenutna forma...takav je otkad je došao kod nas i to je činjenica(ima preko godine dana)...

i kažete da bi torke bio bolji da ima bolje suigrače?
baš naprotiv,Torke je jedan od onih koje trebamo maknuti što prije
[quote name='how yes no' timestamp='1329144650' post='26083']
Da i Drogba ove sezone se nadavao golova, s ovim veznim redom. Hoćemol i njega maknuti, a??
[/quote]

Fernando Torres - 1922 minute / 4 gola
Didier Drogba - 1117 minuta / 6 golova

Jebale te tvrdnje te tvoje bez ikakve dokazne potpore.
[quote name='how yes no' timestamp='1329146854' post='26104']
Ja razlike. Drastične razlike (kao što bi djuro reko)...
[/quote]

Drogba nam puno više znači nego Torke...sjeti se samo Drogbe protiv Citya na kraju tekme i sve će ti biti jasno...dok Torke gleda samo kako da frizuru namjesti

a taman i da je Drogba nekim čudom lošiji od Torresa(iako je daleko bolji), svejedno je zaslužio završiti karijeru kod nas
Nisam ja rekao da se ne trudi da ne trci,nego kazem da bi trebali potrazit novog napadaca,ja tu vidim sjajnu priliku za Lukaku-a :)
Da rezimiramo,Torres je za mene razocarao,neznam da li sam ocekivao previse od njega ili nesto sasvim drugo..
[quote name='essien5' timestamp='1329051541' post='25722']
hehe, od kada ti pratis chelsea???? Šta je sa ševom??? šta je sa prodajama j.colea, bridgea, robbena, ševe, carvalha?? koliko smo zaradili? ne pričaj gluposti..

i pogledaj početak posta ko triba dobit nogom u guzicu
[/quote]

Ti izgleda nemas pojma zasto smo mi prodali J.Colea, pa covjek je zadnjih sezona vise sjedio na klupi (ako si primijetio)..
Znas li da smo [b]duplo[/b] zaradili na prodaji Robbena, koji je isto tako odigra pola sezone i do kraja sjedi na klupi povrijedjen...
Ševa je bio Romanov hir i niciji drugi, Mourinho ga za tvoju informaciju nije zelio u timu ali sta da radi kad je morao prihvatiti ono sta mu gazda naredi.
Sta smo igubili prodajom Carvalha, imali smo Alexa a i bilo je vrijeme da podmladimo odbranu a ni u Realu nije Bog zna sta, zali li ko za njim? Mozda mali broj takvi kao ti.
Bridge je sam izrazio zelju da ode jer pored A.Cole ni u snu nije mogao dobiti sansu... Jarane ti si iznio hrpu gluposti ne znas sta pises...
[quote name='Kalouda' timestamp='1329155206' post='26133']
Hahahahahahahha pa zar se neko usuđuje porediti velikog Didiera Drogbu sa Torresom ?
[/quote]
Pa zar ima takvih bisera ?
dečki moji na kraju krajeva mi nemožemo više ni vjerovat u njega samo se nadat a oče li nam nada il vjera donjet golove ?? NE za to je zadužen Torres jel on dosoni golo ??? opet točan odgovor NEEE!!!!!!
A i te asistencije ko to vodi taj veze o nogometu nema ovaj opali pogodi sttivu slučajno se odbije od Lampsa u gl i sad je to asistencija ?? pa po koojoj logici, ok možda sam ja fulao sport jer cijelo vrijeme mislim da je aistencija kad uposliš nekog i taj zabije gol a ne kad nekog pogodiš loptom od stative i uđe u gol (slućajno) , isto kad se lopta odbije od njeg pa dođe do nekog našeg igrača i taj zabije gol Torkeu se piše asistencija a on ni kriv ni dužan on bio u prlazu pa ga pogodila lopta... ma daj ajde ko kome tu baca krafne ???
[quote name='Vinko' timestamp='1329163735' post='26182']
dečki moji na kraju krajeva mi nemožemo više ni vjerovat u njega samo se nadat a oče li nam nada il vjera donjet golove ?? NE za to je zadužen Torres jel on dosoni golo ??? opet točan odgovor NEEE!!!!!!
A i te asistencije ko to vodi taj veze o nogometu nema ovaj opali pogodi sttivu slučajno se odbije od Lampsa u gl i sad je to asistencija ?? pa po koojoj logici, ok možda sam ja fulao sport jer cijelo vrijeme mislim da je aistencija kad uposliš nekog i taj zabije gol a ne kad nekog pogodiš loptom od stative i uđe u gol (slućajno) , isto kad se lopta odbije od njeg pa dođe do nekog našeg igrača i taj zabije gol Torkeu se piše asistencija a on ni kriv ni dužan on bio u prlazu pa ga pogodila lopta... ma daj ajde ko kome tu baca krafne ???
[/quote]

"jel on dosoni golo?" ahahahahahha, a moj dobri vinko...toliko dugo sam ti čitao post da dok sam došao do kraja sam i zaboravio što je bilo na početku, tako da ni ne znam slažem li se s tobom :D
A i te asistencije ko to vodi taj veze o nogometu nema ovaj opali pogodi sttivu slučajno se odbije od Lampsa u gl i sad je to asistencija ?? pa po koojoj logici, ok možda sam ja fulao sport jer cijelo vrijeme mislim da je aistencija kad uposliš nekog i taj zabije gol a ne kad nekog pogodiš loptom od stative i uđe u gol (slućajno) , isto kad se lopta odbije od njeg pa dođe do nekog našeg igrača i taj zabije gol Torkeu se piše asistencija a on ni kriv ni dužan on bio u prlazu pa ga pogodila lopta... [b]ma daj ajde ko kome tu baca krafne ???[/b]
[/quote]

hahaha care
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329165145' post='26194']

"jel on dosoni golo?" ahahahahahha, a moj dobri vinko...toliko dugo sam ti čitao post da dok sam došao do kraja sam i zaboravio što je bilo na početku, tako da ni ne znam slažem li se s tobom :D
[/quote]

hahahah sam sebi vrištim, hahah a stari kaj da ti velim viš da nisam svoj, sad još došo iz birtije, nije u redu da me prcaš , ak trebaš kaj prevest reci, hahah al baš sam ljenspa , hahah ma to je od snjega 100%
[/quote]

Ništa javi se FIFI, UEFI, pa stvori nova pravila, ako ti ta ne odgovaraju. ;) Možda ti dopuste.

Torres i kad je u najboljoj formi bio, opet nije bio bolji od Drogbe, jer je TITO najbolji napadač posljednjih nekoliko godina.

Trenutno nije velika razlika po broju golova, a što se tiče doprinosa igri Torres je ove sezone u prednosti nad Drogbom. Pazite rekao sam ove sezone. Imao je Drogba recimo najvažniju ulogu u tekmama protiv Citya i Valencie, ali Torres je u puno više tekmi doprinio.
[quote name='Adis988' timestamp='1329154720' post='26131']

Ti izgleda nemas pojma zasto smo mi prodali J.Colea, pa covjek je zadnjih sezona vise sjedio na klupi (ako si primijetio)..
Znas li da smo [b]duplo[/b] zaradili na prodaji Robbena, koji je isto tako odigra pola sezone i do kraja sjedi na klupi povrijedjen...
Ševa je bio Romanov hir i niciji drugi, Mourinho ga za tvoju informaciju nije zelio u timu ali sta da radi kad je morao prihvatiti ono sta mu gazda naredi.
Sta smo igubili prodajom Carvalha, imali smo Alexa a i bilo je vrijeme da podmladimo odbranu a ni u Realu nije Bog zna sta, zali li ko za njim? Mozda mali broj takvi kao ti.
Bridge je sam izrazio zelju da ode jer pored A.Cole ni u snu nije mogao dobiti sansu... Jarane ti si iznio hrpu gluposti ne znas sta pises...
[/quote]
hahaha stvarno si zanimljiv lik... chelsea je klub koji je u zadnjih 5 godina napravija najvise gluposti od svih klubova u europi sta se tice prodaje kupovine itd... nmoj da te netko cuje ali kad su mi dragi pa nemam izbora... go blues

[quote name='essien5' timestamp='1329171087' post='26242']
hahaha stvarno si zanimljiv lik... chelsea je klub koji je u zadnjih 5 godina napravija najvise gluposti od svih klubova u europi sta se tice prodaje kupovine itd... nmoj da te netko cuje ali kad su mi dragi pa nemam izbora... go blues
[/quote]
ispravi me ako grijesim... Jesi ovo usporedija carvalha i alexa??? hehe
[quote name='how yes no' timestamp='1329167567' post='26218']

Ništa javi se FIFI, UEFI, pa stvori nova pravila, ako ti ta ne odgovaraju. ;) Možda ti dopuste.

Torres i kad je u najboljoj formi bio, opet nije bio bolji od Drogbe, jer je TITO najbolji napadač posljednjih nekoliko godina.

Trenutno nije velika razlika po broju golova, a što se tiče doprinosa igri Torres je ove sezone u prednosti nad Drogbom. Pazite rekao sam ove sezone. Imao je Drogba recimo najvažniju ulogu u tekmama protiv Citya i Valencie, ali Torres je u puno više tekmi doprinio.
[/quote]

a mislim sve ok al nemožeš reć da nije malo gblesavo , mislim čovjek opali pogodi prečku , prečka Lamparda i Lamps gol i na kraju Torkeu ode asist, mislim meni dobrojer računa se u ukupnoj statistici kluba, raćuna se Torkeu ako ćemo ga prodavat , i to vrijedi , al skroz blesavo.
A i uzmi u obzir da je Drogba zadnje vrijeme bio desetkovan ozljedama i boleščinama. Bio je spreman nešto malo prije odlaska na Kup nacija, al nas je uspio provest kroz grupu LP i zabit par golova u prvenstvu, pa je sad pak u Africi najbolji strijelac turnira, možda i tragičar turnira al nečemo to uzet u obzir. Al da podsjetim sezona još nije gotova, ima se još puno za pokazat , zato GO NAŠI DEČKI GO CHELSEA!!!!
Šuta igrač loptu prema golu, pogodi u stativu i ode u gol aut. Dakle bude gol aut.

Šuta igrač loptu prema golu, ali lopta pogodi protivnika, pa u stativu, šta bude?? Korner.

Nadam se da me razumiješ. Jbg takva su pravila. I kad smo već kod toga, znam na koju situaciju misliš (onu protiv Sunderlanda), ono je stvarno grehota (grijeh) što nije ušlo i nakon toga makar je pripala mu asistencija. I da nisu takva pravila, ja bih mu je upisao. Ono je umjetnost bila. ;)

Dalje, Drogba jeste imao problema sa zdravljem, ali imao je i Torres dvije jbene povrede. Dugo je izbivao sa terena, malo se vratio, počeo igrati koju tekmu i onda prelazak u London. Pa onda haj se uklopi u ekipu, pa kasnije nemaš f(v)ajde od te ekipe. Slabo ti pomažu i tako dođeš u tu situaciju budeš tu gdje je i Fernando.

Na poziciji da te kude, psuju istjeruju iz kluba. A ustvari nisi ti to baš zaslužio.

I nemojmo više o tome, jer ispast će da ja Drogbu ne podnosim te da volim više Fernanda od njega. ;)
Torres je odličan napadač bija ali nikad bolji od didiera... Da stvar bude gora on je loš ,a uz to igra u trenutno po formi 10 momčadi premier league ako ne i niže...
Istna da je on dobiva šanse dok je i blues bija bolji ali ih budimo realni nije iskorištava,,... Samo se možemo nadat da proigra jer još nije kasno za iskupljenje, lp i fa cup jer ako ostanemo samo na didieru koji je uša u ozbiljne godine neće bit dobro..

Samo da proradi......................
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329152948' post='26126']

Koliko je puta Torres prosuo bodove svojim mrtvim promašajima, a koliko Drogba?
[/quote]
nebitno, asistencije su bitno koliko i golovi, nek asistira 1-2 puta na utakmic, to su 2 gola, naravno treba i on zabijati, al koliko god bude nastavljao asistirati, to je opet odlicno za nas
[quote name='how yes no' timestamp='1329178755' post='26293']
Šuta igrač loptu prema golu, pogodi u stativu i ode u gol aut. Dakle bude gol aut.

Šuta igrač loptu prema golu, ali lopta pogodi protivnika, pa u stativu, šta bude?? Korner.

Nadam se da me razumiješ. Jbg takva su pravila. I kad smo već kod toga, znam na koju situaciju misliš (onu protiv Sunderlanda), ono je stvarno grehota (grijeh) što nije ušlo i nakon toga makar je pripala mu asistencija. I da nisu takva pravila, ja bih mu je upisao. Ono je umjetnost bila. ;)

Dalje, Drogba jeste imao problema sa zdravljem, ali imao je i Torres dvije jbene povrede. Dugo je izbivao sa terena, malo se vratio, počeo igrati koju tekmu i onda prelazak u London. Pa onda haj se uklopi u ekipu, pa kasnije nemaš f(v)ajde od te ekipe. Slabo ti pomažu i tako dođeš u tu situaciju budeš tu gdje je i Fernando.

Na poziciji da te kude, psuju istjeruju iz kluba. A ustvari nisi ti to baš zaslužio.

I nemojmo više o tome, jer ispast će da ja Drogbu ne podnosim te da volim više Fernanda od njega. ;)
[/quote]

ma razumijem ja , ti nevoliš stative , o tome se radi PRIZNAJ!!!!!! :PP
Torke je napadač svjetske reputacije , a nada uvjek postoji, tako da se i ja još nadam da če proradit. Al i ti si u pravu baš ga nije išlo, sve se poklopilo i sve protiv Chelsija :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.