13. februar 2012.14 god. comment_26025 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1329136146' post='26015'] samo da opali koji put ne bi bilo lose [/quote] Kao protiv manche što je trebao....jbg.. Bit će valjda, ubrzo...Jes da to govorimo već godinu dana, al et ne prestajem vjerovati.. Prijavi
13. februar 2012.14 god. Autor comment_26065 da, to je ono sto u ovom trenutku svima treba, samo podrska i nista vise Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26080 [quote name='Quaresma' timestamp='1329090578' post='25932'] lako je porediti [b]trenutnu formu[/b], ako cemo tako, Drogba je trebao napustiti Chelsea 08/09 sezone [/quote] trenutnu formu? brate, ovo kod Torresa je sve samo ne trenutna forma...takav je otkad je došao kod nas i to je činjenica(ima preko godine dana)... i kažete da bi torke bio bolji da ima bolje suigrače? baš naprotiv,Torke je jedan od onih koje trebamo maknuti što prije Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26083 Da i Drogba ove sezone se nadavao golova, s ovim veznim redom. Hoćemol i njega maknuti, a?? Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26100 [quote name='how yes no' timestamp='1329144650' post='26083'] Da i Drogba ove sezone se nadavao golova, s ovim veznim redom. Hoćemol i njega maknuti, a?? [/quote] Fernando Torres - 1922 minute / 4 gola Didier Drogba - 1117 minuta / 6 golova Jebale te tvrdnje te tvoje bez ikakve dokazne potpore. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26104 Ja razlike. Drastične razlike (kao što bi djuro reko)... Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26107 [size=4]Drogba 1117 / 7 = 186.166667[/size] [size=4]Torres 1822 / 4 = 455.5[/size] Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26108 [quote name='how yes no' timestamp='1329146854' post='26104'] Ja razlike. Drastične razlike (kao što bi djuro reko)... [/quote] Drogba nam puno više znači nego Torke...sjeti se samo Drogbe protiv Citya na kraju tekme i sve će ti biti jasno...dok Torke gleda samo kako da frizuru namjesti a taman i da je Drogba nekim čudom lošiji od Torresa(iako je daleko bolji), svejedno je zaslužio završiti karijeru kod nas Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26126 [quote name='Marchelo' timestamp='1329147400' post='26109'] A koliko Torres ima asistencija a koliko Drogba? [/quote] Koliko je puta Torres prosuo bodove svojim mrtvim promašajima, a koliko Drogba? Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26128 Nisam ja rekao da se ne trudi da ne trci,nego kazem da bi trebali potrazit novog napadaca,ja tu vidim sjajnu priliku za Lukaku-a Da rezimiramo,Torres je za mene razocarao,neznam da li sam ocekivao previse od njega ili nesto sasvim drugo.. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26131 [quote name='essien5' timestamp='1329051541' post='25722'] hehe, od kada ti pratis chelsea???? Šta je sa ševom??? šta je sa prodajama j.colea, bridgea, robbena, ševe, carvalha?? koliko smo zaradili? ne pričaj gluposti.. i pogledaj početak posta ko triba dobit nogom u guzicu [/quote] Ti izgleda nemas pojma zasto smo mi prodali J.Colea, pa covjek je zadnjih sezona vise sjedio na klupi (ako si primijetio).. Znas li da smo [b]duplo[/b] zaradili na prodaji Robbena, koji je isto tako odigra pola sezone i do kraja sjedi na klupi povrijedjen... Ševa je bio Romanov hir i niciji drugi, Mourinho ga za tvoju informaciju nije zelio u timu ali sta da radi kad je morao prihvatiti ono sta mu gazda naredi. Sta smo igubili prodajom Carvalha, imali smo Alexa a i bilo je vrijeme da podmladimo odbranu a ni u Realu nije Bog zna sta, zali li ko za njim? Mozda mali broj takvi kao ti. Bridge je sam izrazio zelju da ode jer pored A.Cole ni u snu nije mogao dobiti sansu... Jarane ti si iznio hrpu gluposti ne znas sta pises... Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26133 Hahahahahahahha pa zar se neko usuđuje porediti velikog Didiera Drogbu sa Torresom ? Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26177 [quote name='Kalouda' timestamp='1329155206' post='26133'] Hahahahahahahha pa zar se neko usuđuje porediti velikog Didiera Drogbu sa Torresom ? [/quote] Pa zar ima takvih bisera ? Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26182 dečki moji na kraju krajeva mi nemožemo više ni vjerovat u njega samo se nadat a oče li nam nada il vjera donjet golove ?? NE za to je zadužen Torres jel on dosoni golo ??? opet točan odgovor NEEE!!!!!! A i te asistencije ko to vodi taj veze o nogometu nema ovaj opali pogodi sttivu slučajno se odbije od Lampsa u gl i sad je to asistencija ?? pa po koojoj logici, ok možda sam ja fulao sport jer cijelo vrijeme mislim da je aistencija kad uposliš nekog i taj zabije gol a ne kad nekog pogodiš loptom od stative i uđe u gol (slućajno) , isto kad se lopta odbije od njeg pa dođe do nekog našeg igrača i taj zabije gol Torkeu se piše asistencija a on ni kriv ni dužan on bio u prlazu pa ga pogodila lopta... ma daj ajde ko kome tu baca krafne ??? Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26194 [quote name='Vinko' timestamp='1329163735' post='26182'] dečki moji na kraju krajeva mi nemožemo više ni vjerovat u njega samo se nadat a oče li nam nada il vjera donjet golove ?? NE za to je zadužen Torres jel on dosoni golo ??? opet točan odgovor NEEE!!!!!! A i te asistencije ko to vodi taj veze o nogometu nema ovaj opali pogodi sttivu slučajno se odbije od Lampsa u gl i sad je to asistencija ?? pa po koojoj logici, ok možda sam ja fulao sport jer cijelo vrijeme mislim da je aistencija kad uposliš nekog i taj zabije gol a ne kad nekog pogodiš loptom od stative i uđe u gol (slućajno) , isto kad se lopta odbije od njeg pa dođe do nekog našeg igrača i taj zabije gol Torkeu se piše asistencija a on ni kriv ni dužan on bio u prlazu pa ga pogodila lopta... ma daj ajde ko kome tu baca krafne ??? [/quote] "jel on dosoni golo?" ahahahahahha, a moj dobri vinko...toliko dugo sam ti čitao post da dok sam došao do kraja sam i zaboravio što je bilo na početku, tako da ni ne znam slažem li se s tobom Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26195 [quote name='Vinko' timestamp='1329163735' post='26182'] dečki moji na kraju krajeva mi nemožemo više ni vjerovat u njega samo se nadat a oče li nam nada il vjera donjet golove ?? NE za to je zadužen Torres jel on dosoni golo ??? opet točan odgovor NEEE!!!!!! A i te asistencije ko to vodi taj veze o nogometu nema ovaj opali pogodi sttivu slučajno se odbije od Lampsa u gl i sad je to asistencija ?? pa po koojoj logici, ok možda sam ja fulao sport jer cijelo vrijeme mislim da je aistencija kad uposliš nekog i taj zabije gol a ne kad nekog pogodiš loptom od stative i uđe u gol (slućajno) , isto kad se lopta odbije od njeg pa dođe do nekog našeg igrača i taj zabije gol Torkeu se piše asistencija a on ni kriv ni dužan on bio u prlazu pa ga pogodila lopta... [b]ma daj ajde ko kome tu baca krafne ???[/b] [/quote] hahaha care Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26197 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329165145' post='26194'] "jel on dosoni golo?" ahahahahahha, a moj dobri vinko...toliko dugo sam ti čitao post da dok sam došao do kraja sam i zaboravio što je bilo na početku, tako da ni ne znam slažem li se s tobom [/quote] hahahah sam sebi vrištim, hahah a stari kaj da ti velim viš da nisam svoj, sad još došo iz birtije, nije u redu da me prcaš , ak trebaš kaj prevest reci, hahah al baš sam ljenspa , hahah ma to je od snjega 100% Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26218 [quote name='Vinko' timestamp='1329163735' post='26182'] dečki moji na kraju krajeva mi nemožemo više ni vjerovat u njega samo se nadat a oče li nam nada il vjera donjet golove ?? NE za to je zadužen Torres jel on dosoni golo ??? opet točan odgovor NEEE!!!!!! A i te asistencije ko to vodi taj veze o nogometu nema ovaj opali pogodi sttivu slučajno se odbije od Lampsa u gl i sad je to asistencija ?? pa po koojoj logici, ok možda sam ja fulao sport jer cijelo vrijeme mislim da je aistencija kad uposliš nekog i taj zabije gol a ne kad nekog pogodiš loptom od stative i uđe u gol (slućajno) , isto kad se lopta odbije od njeg pa dođe do nekog našeg igrača i taj zabije gol Torkeu se piše asistencija a on ni kriv ni dužan on bio u prlazu pa ga pogodila lopta... ma daj ajde ko kome tu baca krafne ??? [/quote] Ništa javi se FIFI, UEFI, pa stvori nova pravila, ako ti ta ne odgovaraju. Možda ti dopuste. Torres i kad je u najboljoj formi bio, opet nije bio bolji od Drogbe, jer je TITO najbolji napadač posljednjih nekoliko godina. Trenutno nije velika razlika po broju golova, a što se tiče doprinosa igri Torres je ove sezone u prednosti nad Drogbom. Pazite rekao sam ove sezone. Imao je Drogba recimo najvažniju ulogu u tekmama protiv Citya i Valencie, ali Torres je u puno više tekmi doprinio. Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26242 [quote name='Adis988' timestamp='1329154720' post='26131'] Ti izgleda nemas pojma zasto smo mi prodali J.Colea, pa covjek je zadnjih sezona vise sjedio na klupi (ako si primijetio).. Znas li da smo [b]duplo[/b] zaradili na prodaji Robbena, koji je isto tako odigra pola sezone i do kraja sjedi na klupi povrijedjen... Ševa je bio Romanov hir i niciji drugi, Mourinho ga za tvoju informaciju nije zelio u timu ali sta da radi kad je morao prihvatiti ono sta mu gazda naredi. Sta smo igubili prodajom Carvalha, imali smo Alexa a i bilo je vrijeme da podmladimo odbranu a ni u Realu nije Bog zna sta, zali li ko za njim? Mozda mali broj takvi kao ti. Bridge je sam izrazio zelju da ode jer pored A.Cole ni u snu nije mogao dobiti sansu... Jarane ti si iznio hrpu gluposti ne znas sta pises... [/quote] hahaha stvarno si zanimljiv lik... chelsea je klub koji je u zadnjih 5 godina napravija najvise gluposti od svih klubova u europi sta se tice prodaje kupovine itd... nmoj da te netko cuje ali kad su mi dragi pa nemam izbora... go blues[quote name='essien5' timestamp='1329171087' post='26242'] hahaha stvarno si zanimljiv lik... chelsea je klub koji je u zadnjih 5 godina napravija najvise gluposti od svih klubova u europi sta se tice prodaje kupovine itd... nmoj da te netko cuje ali kad su mi dragi pa nemam izbora... go blues [/quote] ispravi me ako grijesim... Jesi ovo usporedija carvalha i alexa??? hehe Prijavi
13. februar 2012.14 god. comment_26285 [quote name='how yes no' timestamp='1329167567' post='26218'] Ništa javi se FIFI, UEFI, pa stvori nova pravila, ako ti ta ne odgovaraju. Možda ti dopuste. Torres i kad je u najboljoj formi bio, opet nije bio bolji od Drogbe, jer je TITO najbolji napadač posljednjih nekoliko godina. Trenutno nije velika razlika po broju golova, a što se tiče doprinosa igri Torres je ove sezone u prednosti nad Drogbom. Pazite rekao sam ove sezone. Imao je Drogba recimo najvažniju ulogu u tekmama protiv Citya i Valencie, ali Torres je u puno više tekmi doprinio. [/quote] a mislim sve ok al nemožeš reć da nije malo gblesavo , mislim čovjek opali pogodi prečku , prečka Lamparda i Lamps gol i na kraju Torkeu ode asist, mislim meni dobrojer računa se u ukupnoj statistici kluba, raćuna se Torkeu ako ćemo ga prodavat , i to vrijedi , al skroz blesavo. A i uzmi u obzir da je Drogba zadnje vrijeme bio desetkovan ozljedama i boleščinama. Bio je spreman nešto malo prije odlaska na Kup nacija, al nas je uspio provest kroz grupu LP i zabit par golova u prvenstvu, pa je sad pak u Africi najbolji strijelac turnira, možda i tragičar turnira al nečemo to uzet u obzir. Al da podsjetim sezona još nije gotova, ima se još puno za pokazat , zato GO NAŠI DEČKI GO CHELSEA!!!! Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26293 Šuta igrač loptu prema golu, pogodi u stativu i ode u gol aut. Dakle bude gol aut. Šuta igrač loptu prema golu, ali lopta pogodi protivnika, pa u stativu, šta bude?? Korner. Nadam se da me razumiješ. Jbg takva su pravila. I kad smo već kod toga, znam na koju situaciju misliš (onu protiv Sunderlanda), ono je stvarno grehota (grijeh) što nije ušlo i nakon toga makar je pripala mu asistencija. I da nisu takva pravila, ja bih mu je upisao. Ono je umjetnost bila. Dalje, Drogba jeste imao problema sa zdravljem, ali imao je i Torres dvije jbene povrede. Dugo je izbivao sa terena, malo se vratio, počeo igrati koju tekmu i onda prelazak u London. Pa onda haj se uklopi u ekipu, pa kasnije nemaš f(v)ajde od te ekipe. Slabo ti pomažu i tako dođeš u tu situaciju budeš tu gdje je i Fernando. Na poziciji da te kude, psuju istjeruju iz kluba. A ustvari nisi ti to baš zaslužio. I nemojmo više o tome, jer ispast će da ja Drogbu ne podnosim te da volim više Fernanda od njega. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26310 Torres je odličan napadač bija ali nikad bolji od didiera... Da stvar bude gora on je loš ,a uz to igra u trenutno po formi 10 momčadi premier league ako ne i niže... Istna da je on dobiva šanse dok je i blues bija bolji ali ih budimo realni nije iskorištava,,... Samo se možemo nadat da proigra jer još nije kasno za iskupljenje, lp i fa cup jer ako ostanemo samo na didieru koji je uša u ozbiljne godine neće bit dobro.. Samo da proradi...................... Prijavi
14. februar 2012.14 god. Autor comment_26319 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329152948' post='26126'] Koliko je puta Torres prosuo bodove svojim mrtvim promašajima, a koliko Drogba? [/quote] nebitno, asistencije su bitno koliko i golovi, nek asistira 1-2 puta na utakmic, to su 2 gola, naravno treba i on zabijati, al koliko god bude nastavljao asistirati, to je opet odlicno za nas Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26372 [quote name='how yes no' timestamp='1329178755' post='26293'] Šuta igrač loptu prema golu, pogodi u stativu i ode u gol aut. Dakle bude gol aut. Šuta igrač loptu prema golu, ali lopta pogodi protivnika, pa u stativu, šta bude?? Korner. Nadam se da me razumiješ. Jbg takva su pravila. I kad smo već kod toga, znam na koju situaciju misliš (onu protiv Sunderlanda), ono je stvarno grehota (grijeh) što nije ušlo i nakon toga makar je pripala mu asistencija. I da nisu takva pravila, ja bih mu je upisao. Ono je umjetnost bila. Dalje, Drogba jeste imao problema sa zdravljem, ali imao je i Torres dvije jbene povrede. Dugo je izbivao sa terena, malo se vratio, počeo igrati koju tekmu i onda prelazak u London. Pa onda haj se uklopi u ekipu, pa kasnije nemaš f(v)ajde od te ekipe. Slabo ti pomažu i tako dođeš u tu situaciju budeš tu gdje je i Fernando. Na poziciji da te kude, psuju istjeruju iz kluba. A ustvari nisi ti to baš zaslužio. I nemojmo više o tome, jer ispast će da ja Drogbu ne podnosim te da volim više Fernanda od njega. [/quote] ma razumijem ja , ti nevoliš stative , o tome se radi PRIZNAJ!!!!!! :PP Torke je napadač svjetske reputacije , a nada uvjek postoji, tako da se i ja još nadam da če proradit. Al i ti si u pravu baš ga nije išlo, sve se poklopilo i sve protiv Chelsija :/ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.