14. februar 2012.14 god. comment_26427 Najbolji video koji sam vidio o njemu: http://www.youtube.com/watch?v=QP2ddDdfHJ0&feature=related Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26432 Pa kako je samo lik probijao , koliko se samo golova nadao . ZASTO ; ZASTO ; ZASTO nisi uspjeo u Chelsea-u . ( nadam se da ima jos nade za njega , ali ona je zaista veoma mala ) Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26440 [quote name='essien5' timestamp='1329171733' post='26242'] hahaha stvarno si zanimljiv lik... chelsea je klub koji je u zadnjih 5 godina napravija najvise gluposti od svih klubova u europi sta se tice prodaje kupovine itd... nmoj da te netko cuje ali kad su mi dragi pa nemam izbora... go blues ispravi me ako grijesim... Jesi ovo usporedija carvalha i alexa??? hehe[/quote] O cemu bolan ti? Najveca greska koja je napravljena je Mourinhov otkaz i te sve promjene trenera koje su se desile poslije.. O kakvim ti glupostima pises, pare koje su bacene na Torresa i Schevchenku su Romanov hir i slazem se da su to velike greske ali daleko da smo uradili najgore sto se tice prodaje kupovine, a mi itekako imamo dobrih transfera, samo sto ti ne zelis da vidis tu bolju stranu nego samo vidis ono sto tebe muci. Zar je los transfer ako prodas igraca i zaradis na njemu duplo? Zar je los transfer kupiti Sturridgea za siću? Zar smo pogrijesili sto smo kupili Lukakua? [i]"Sta smo igubili prodajom Carvalha, imali smo Alexa a i bilo je vrijeme da podmladimo odbranu a ni u Realu nije Bog zna sta, zali li ko za njim?"[/i] Gdje ti tu vidis poredjenje????? Alex nije ni blizu kakav je bio Carvalho to se zna, zar trebam i objasnjavati.. [b]Ja se izvinjavam sto je ovo off-topic, ali ako @essien5 hoce neka nadje prikladnije mjesto gdje ce objasniti to da smo najgori u evropi sto se tice kupovine i prodaje i ostalo vezano za transfer politiku kluba... ako se naravno usudjuje i ima dokaze i cinjenice[/b], [b]a ne da ovako napamet pise..[/b] Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26480 kako mi je ovo mrsko priznati, ali ovaj Sanchez je profesor doktor nogometa za Torresa Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26483 ma ja ga jos ne mogu prezaliti sto barem nismo ponudu poslali za njega.... Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26500 [quote name='Adis988' timestamp='1329255144' post='26483'] ma ja ga jos ne mogu prezaliti sto barem nismo ponudu poslali za njega.... [/quote] Nismo, kad je on javno reko da hoće Barcu i samo Barcu. Inače Andre je navodno bio zainteresovan i htio ga čak nazvati da ga nagovori na prelazak, ali ovaj se nije dao. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26508 nevjerojatno kako iz svake, ali baš svake prilike zabije, čak i iz poluprilika nešto zna napravit dok ova naša panjina kurca nemože Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26511 [quote name='Adis988' timestamp='1329245539' post='26440'] O cemu bolan ti? Najveca greska koja je napravljena je Mourinhov otkaz i te sve promjene trenera koje su se desile poslije.. O kakvim ti glupostima pises, pare koje su bacene na Torresa i Schevchenku su Romanov hir i slazem se da su to velike greske ali daleko da smo uradili najgore sto se tice prodaje kupovine, a mi itekako imamo dobrih transfera, samo sto ti ne zelis da vidis tu bolju stranu nego samo vidis ono sto tebe muci. Zar je los transfer ako prodas igraca i zaradis na njemu duplo? Zar je los transfer kupiti Sturridgea za siću? Zar smo pogrijesili sto smo kupili Lukakua? [i]"Sta smo igubili prodajom Carvalha, imali smo Alexa a i bilo je vrijeme da podmladimo odbranu a ni u Realu nije Bog zna sta, zali li ko za njim?"[/i] Gdje ti tu vidis poredjenje????? Alex nije ni blizu kakav je bio Carvalho to se zna, zar trebam i objasnjavati.. [b]Ja se izvinjavam sto je ovo off-topic, ali ako @essien5 hoce neka nadje prikladnije mjesto gdje ce objasniti to da smo najgori u evropi sto se tice kupovine i prodaje i ostalo vezano za transfer politiku kluba... ako se naravno usudjuje i ima dokaze i cinjenice[/b], [b]a ne da ovako napamet pise..[/b] [/quote] Ima bit da sam se namirija na nekog supermozga......Ako su tebi potezi chelsea ok onda stvarno moras počet pratit hokej ili badminton.... aj pozdrav Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26565 Torke je u posljednjih mjesec dana pravo ujebo stvar. Drogba je otišao na Afrički kup nacija i tada smo svi pomislili, ovo je njegovo vrijeme, sada ili nikada, vrijeme je da proradi. Nije proradio i tako se doveo u nezgodnu poziciju da opet preseli na klupu. Na AVB-u je da odluči ko će biti njegov prvi izbor a ukoliko ne proradi do kraja sezone vrlo vjerovatno ćemo posegnuti u kupovinu za novim špicom. Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26698 Kad bolje razmislim, ako se Barca odrekla Ibrahimovića za kojeg su dali nekih 85 mil. eura zašto mi ne bi ovog. Klub na prvom mjestu Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26727 [img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/421894_241705602579818_117337108350002_559397_233962239_n.jpg[/img] True. Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26738 hahahaha dobra dobra :DDD razlika između njega i Ibre je to što je Ibra zabijao golove ako me sječanje služi imao je u 40-ak nastupa 20-ak golova, što je zapravo odlična statistikaza igrača koji promjeni klub i ligu i to ostvari u prvoj sezoni (makar ako se mene pita to je dobro u svakom slućaju) dok ovaj nije zabio tolko u ovih godinu dana da se zbroje svi treninzi, utakmice i žene kojima je "zabijao gol" Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26773 [quote name='Vinko' timestamp='1329333823' post='26738'] hahahaha dobra dobra :DDD razlika između njega i Ibre je to što je Ibra zabijao golove ako me sječanje služi imao je u 40-ak nastupa 20-ak golova, što je zapravo odlična statistikaza igrača koji promjeni klub i ligu i to ostvari u prvoj sezoni (makar ako se mene pita to je dobro u svakom slućaju) dok ovaj nije zabio tolko u ovih godinu dana da se zbroje svi treninzi, utakmice i žene kojima je "zabijao gol" [/quote] Eto vidiš, Ibra je zabijao golove pa su ga se riješili, zašto se mi ne bi ovoga koji ne zabija Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26794 [quote name='essien5' timestamp='1329257912' post='26511'] Ima bit da sam se namirija na nekog supermozga......Ako su tebi potezi chelsea ok onda stvarno moras počet pratit hokej ili badminton.... aj pozdrav [/quote] Nisam ja rekao da su potezi OK. Ja sam vec odavno nezadovoljan trgovanjem i vodjenjem kluba ali sto se tice prodaje, prodati su oni igraci koji su se morali prodati (J.Cole, Robben, Carvalho, Deco, Alex, itd)... Ako su takvi igraci prodali onda su se morali dovesti bolja pojacanja. Postepeno, svake godine, jedno-dvoje jakih igraca kao sto to radi Barca... Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26821 [quote name='Adis988' timestamp='1329340337' post='26794'] Nisam ja rekao da su potezi OK. Ja sam vec odavno nezadovoljan trgovanjem i vodjenjem kluba ali sto se tice prodaje, prodati su oni igraci koji su se morali prodati (J.Cole, Robben, Carvalho, Deco, Alex, itd)... Ako su takvi igraci prodali onda su se morali dovesti bolja pojacanja. Postepeno, svake godine, jedno-dvoje jakih igraca kao sto to radi Barca... [/quote] Sad si prominija ploču gori si bija zadovoljan sa svime sad od jednom nisi....Ali sve 5[quote name='Adis988' timestamp='1329047896' post='25706'] Pa ajde sad da ne budem kao zadrti novinar ti meni objasni tu recenicu u kojoj spominjes Matu. "[color=#696969][i]Cili napad ukljucujuci torresa, [u]matu[/u], kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone[/i].[/color]." - sta si htio reci u toj recenici pa si nabrojao par igraca, uglavnom, recenica ti ima pocetak ali nema kraj, ne znam sta si htio da kazes... [color=#696969][i]"Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu..." - [/i][/color]Znas za koliko novcica je kupljen Sturridge, da je Mata nase najbolje pojacanje u zadnjih 4,5 godina, za 7 miliona je klub kupio Cahilla, itd. Ako cemo govoriti o losoj kupovini onda je tu Torres jedan i jedini problem... [/quote] pogledaj sta si napisa... TORRES JE KRIV ZA SVE Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26876 @Essien5 ; @Adis Mi poslujemo izuzetno loše što se tiče dovođenja igrača. Svaka čast na dovođenju Drogbe, Robbena, Essiena, Mate, Carvalha. Ali uzmite u obzir da smo doveli preko 50 igrača u zadnjih 8 godina, a prema zakonu fizike "i ćorava koka zrno ubode", od tih 50 mora valjati 10ak njih i tako je i bilo to su ovi nabrojani. ALI uglavnom imali smo većinu neoprostivih felerskih transfera kao što je ovaj s Torresom. Imamo toliko novca da možemo imati dvije odlične ekipe od po 11 igrača, a mi nemamo ni jednu da valja. Vidite li kako se danas posluje? Pustite City i tako to. Gledajte kako posluju u današnje doba Borussia Dortmund, Borussia M., još neki njemački klubovi, kako posluje Milan, Tottenham, Newcastle. To su sve klubovi koji igraju vrhunski, a dovode igrače za svega nekoliko milijuna koji su pravi pogodak. Ja ne znam znate li za Japanca Kagawu što momak razvaljuje u Dortmundu, a košta je svega 500.000 eura. Jedan od najboljih na svojoj poziciji u Europi 100000% trenutno. Treba se maniti ćorava posla i "marketing" kupovine astronomskim cijenama igrača kao što je Torres. To je bacanje novca. Mi smo njega doveli za 60 mil eura, eeej znate li vi koliko je to. Moglo se za to novce dovesti 10 igrača po 6 mil eura, a pogledajte danas šta tržišta nude, kako ima dobrih igrača do 6-7 mil eura koji su potcjenjeni. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26914 [quote name='Caeruleus' timestamp='1329365362' post='26876'] @Essien5 ; @Adis Mi poslujemo izuzetno loše što se tiče dovođenja igrača. Svaka čast na dovođenju Drogbe, Robbena, Essiena, Mate, Carvalha. Ali uzmite u obzir da smo doveli preko 50 igrača u zadnjih 8 godina, a prema zakonu fizike "i ćorava koka zrno ubode", od tih 50 mora valjati 10ak njih i tako je i bilo to su ovi nabrojani. ALI uglavnom imali smo većinu neoprostivih felerskih transfera kao što je ovaj s Torresom. Imamo toliko novca da možemo imati dvije odlične ekipe od po 11 igrača, a mi nemamo ni jednu da valja. Vidite li kako se danas posluje? Pustite City i tako to. Gledajte kako posluju u današnje doba Borussia Dortmund, Borussia M., još neki njemački klubovi, kako posluje Milan, Tottenham, Newcastle. To su sve klubovi koji igraju vrhunski, a dovode igrače za svega nekoliko milijuna koji su pravi pogodak. Ja ne znam znate li za Japanca Kagawu što momak razvaljuje u Dortmundu, a košta je svega 500.000 eura. Jedan od najboljih na svojoj poziciji u Europi 100000% trenutno. Treba se maniti ćorava posla i "marketing" kupovine astronomskim cijenama igrača kao što je Torres. To je bacanje novca. Mi smo njega doveli za 60 mil eura, eeej znate li vi koliko je to. Moglo se za to novce dovesti 10 igrača po 6 mil eura, a pogledajte danas šta tržišta nude, kako ima dobrih igrača do 6-7 mil eura koji su potcjenjeni. [/quote] upravo to.... Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26916 Raja, ide se potpuno van teme. Ovdje se držimo našeg Flopnanda i to je to. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26941 slažem se Cae , napomenuo bi recimo Ozila i Sahina, te Shaquirija mislim da su to najbolja pojačanja koja su se mogla dovest ni jedan preko 10 milja dobro Shaq milim da če bit 12 al ništa spešl, a mladi i več svjetske klase, ima tu još puno igrača koji su isplativi dobri al treba se dobro pogledat i znat. Recimo neznam kako bi s Valbuenom prošli al mislim da bi on bio extra pojačanje koje nas i nebi baš tolko koštao. Al moram ti reč d ti ona poslovica ne stoji ovdje (i ćorava koka ubode zrno) jer večina igrača je koštala preko 15-20 milja i velika večina bi trebala bit super a ne tražit par igrača od preko 20 milja koji su dobri , prije bi rekao da je naša koka nabadala loptu za jogu a ne zrno, sve u svemu trebalo je i moralo puno bolje poslovat. Wisey nemogu više muka mi je pričat o njemu ,tolko je prašine digao da to nije normalno sve mi u nos ušlo Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_27132 http://www.index.hr/sport/clanak/torres-ovo-je-svjetsko-cudo-osjecam-se-fantasticno-a-ne-mogu-zabiti/599628.aspx Zato što si ti idol nad idolima, ti si jednom riječiju endemska vrsta ! Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27210 [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"Dužnik sam Chelseaju" - itekako da jesi . Mi nadamo da ce krenuti od kako si dosao .[/font][/color] Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27243 Posluje se kao Lazio, dovede Lulica za 2.8 mil €, i onda nakon 6 mjeseci odbije ponudu od 15 mil € Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27385 http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFkAuAFEklTepICExs&tmpl=coranto_eng_news Ovo cu da komentarisem ovim: http://www.youtube.com/watch?v=J9IeGwNXjyg Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.