20. februar 2012.14 god. comment_28380 BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28407 Zar se i dalje treba raspravljati o ovome panju? meni je iskreno zao ali on nea vise sta raditi u Chelsea Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28446 @Hazard slažem se i siguran sam da je i to jedan od razloga zašto Torke ne radi jednostavno nema slobodu koju je imao, al gledaj na to ovako , slobodu moraš zaslužit da je on dokazao da on može opalit sa pozicije s koje poželi kad poželi i zabit gol njemu nitko nebi prigovorio što on pukne kad misli da može zabit i ofula, ali ovako kad on nemože pogoodit prazaan gol kad uopće ne opuca iz čistih zicera e onda bome i opsujem ga ako potrati loptu ono nemožeš zabit prazan gol al pukneš s 50 metara, dobro to je sad primjer nemoj doslovno shvatit nisam ga vidio još da je pukno s velike udaljenosti al ono što želim reć je da se povjerenje i sloboda moraju zaslužit ti moraš dokazat da ti nešto možeš, to je isto npr kad bi mi ti recimo ponudio da stavim 50 kuna da če netko npravit 50 sklekova a ja tog čovjeka nisam vidio da može preć 10, i naravno da neću to napravit jer neam povjerenja u njega tako je i s Torkeom ni on sam nema povjerenja u sebe inače bi pucao iz zicera kao što je bio onaj protiv Uniteda, što i potvrđuje ovu moju teoriju i ako on sam sebi nevjeruje kako da mu onda ja i sotali navijači vjerujemo ??? i ako se ne podržava on izjavi ja jednostavno nemogu zabit gol , pa vidim to!!!!! pratim gotovo svaku tekmu i vidim da nemožeš zabit gol nemoraš meni to pričat, natjeraj se da daš ako on sebe ne tjera i sebe ne ohrabrje i ne daje si podrđku tipa moram ga zabit ispričavam se bla bla kako d ga onda i ja podržavam ?? dobro sad je već malo kasno za to jer više od 5 mjeseci ne zabijenim golom nemošeš smirit navijače sa ispričavam se moram ustrajat i to... I mislim da si me krivo shvatio na onom jednom primjeru ja sam rekao da sve razumijem i da fulaš šansu i da igraš pod pritiskom nisam profesionalac al osjetim ga još i goreg kad igram s dečkima vani jer ja nemogu zažmirit i pomislit ajd boli me kurac poslje ču dobit 200 000€ nego se moraš nosit s tim, al baš da to sve traje godinu dana pa ja sam ovakav naspram njega loš igrač več promjnio formu 5 puta on je u jednoj lošoj već godinu dana, on je promašaj treba se pomirit s tim , probat izvuč najbolje iz toga i pazit da se takvo što ne ponovi lagat samog sebe nema smisla. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28459 Vinko, moraš da poradiš na dužini teksta, sve ovo može da se kompresuje u 4-6 rečenica. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28471 a zašto bi ?? ja volim filozofirat i volim pisat (nejde mi baš pisanje al ustrajem) ja sam zadovoljan kad napišem dobar post, a ti ako ti se ne čita nitko te ne tjera. Rađe ču napisat vaki post i nek jedan pročita i kaže Vinko slažem se bravo super post il nebi se složio i kaže zašto, nego da imam hiljadu lajkova po postu. Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28473 [quote name='Vinko' timestamp='1329778421' post='28471'] a zašto bi ?? ja volim filozofirat i volim pisat (nejde mi baš pisanje al ustrajem) ja sam zadovoljan kad napišem dobar post, a ti ako ti se ne čita nitko te ne tjera. Rađe ču napisat vaki post i nek jedan pročita i kaže Vinko slažem se bravo super post il nebi se složio i kaže zašto, nego da imam hiljadu lajkova po postu. [/quote] vinko slazem se ali ja kad vidim nesto veliko za citat meni je lose Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28474 ma čitam ja sve tvoje postove, ali kad se "zahukćeš" napišeš dosta i teško je za razumevanje, i zavoravi se početak i poenta rečenica, ali naviknuću se Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28477 Belaj je u tome što ti pišeš kao da pričaš uživo što naravno nije isto, ovako se živ sjebem dok te skontam. I fakat ne bi škodila koja tačka, veliko slovo na početku rečenice, odvajanje u novi red ... Prijavi
20. februar 2012.14 god. comment_28486 ma znam ja dečki kako je ni meni se ne čitaju postovi od kilometra , al onda ga ne proćitam dok nenađem vremena i volje idući il za 2 dana, mene zanima svačije mišljenje od vas i meni zanimljivo kad se vi raspričate pa čitata jasno dođem doma navečer kasno il popodne nakon jebenog posla neda mi se ni kožicu natezat a kamoli čitat al jbg mene to zanima i neću proćitat to podne nego navečer a i razumijem da nekom nisam zanimljiv pa mu se neda ćitat moj post i ja znam ljude koje nebi mogao slušat želim odglumit infarkt kad pričam s njim ,pa mu pogotovo nebi čitao post i to je ok bar po meni. @Wisey pre emotivan sam zahuktam se kao što enox veli i onda jednostavno pišem iscjedim dušu, inaće jako pazim na te pravopisne stvari i poštujem naime imao sam 2 u osnovnoj kod jene profke iz materinjeg jezika a znam da sam trebao vie i to me natjeralo da pazim na takve stvari al kao što kažem zanesem se pokušavajući vam dočarat svoje mišljenje :S Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28492 [quote name='Hojs' timestamp='1329750852' post='28280']Jesam li jedini koji je i dalje uz Torresa i želi da ostane u klubu?[/quote] Daleko od toga da si jedini. Ima nas još, nedamo se. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28501 [quote name='Zxenox' timestamp='1329777540' post='28459']Vinko, moraš da poradiš na dužini teksta, sve ovo može da se kompresuje u 4-6 rečenica.[/quote] Pa i napisao je u 5 recenica sve... Iako nikad duze recenice u zivotu nisam vidio.. Prijavi
21. februar 2012.14 god. Autor comment_28502 Hah, ko da gledam, Torres sutra sigurno zabija, http://www.youtube.com/watch?v=pmmJvtSgEg4 Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28503 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329767813' post='28380'] BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES BELIVE IN TORRES [/quote] Believe* Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28506 [quote name='Hojs' timestamp='1329797748' post='28503'] Believe* [/quote] je** ga Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28525 [img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/427140_10150575131811840_21785951839_9331787_379272476_n.jpg[/img] Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28631 Prije smo govorili torres ne dobija dovoljnu minutazu pa se ne pokaze a sad govorimo Lukaku.. Valjda ce se on pokazati kad dobije Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28785 nemojte previše dramatizirati oko toga da Torres nije dobio šansu, nije ni zaslužio šta god vi mislili Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28913 [url="http://www.youtube.com/watch?v=bfjCmjEDEk8&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=bfjCmjEDEk8&feature=related[/url] Place mi se Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29007 Proradit ce el nino uskoro imam taj "filing"...momak se trudi i vidi se da mu je krivo poslije svake izgubljene lopte i protracene sanse. Samo da vrati to samopouzdanje i mi kao navijaci da ga poguramo... Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29079 [quote name='makk' timestamp='1329921775' post='29007'] Proradit ce el nino uskoro imam taj "filing"...momak se trudi i vidi se da mu je krivo poslije svake izgubljene lopte i protracene sanse. Samo da vrati to samopouzdanje i mi kao navijaci da ga poguramo... [/quote] Kad je meni nestao taj FILING !!! Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29149 Jeste vidjeli sad reklamu na BHTV 1 vezano za Torresa i utakmicu united Chelsea ? Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29191 Ide ta reklama vec par dana, heh sramota za Torresa sta ces Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29231 ja od ovog trenutka ga ne volim. [url="http://www.youtube.com/watch?v=0LNJ7C3CWUI&feature=plcp&context=C380b406UDOEgsToPDskKpr_t3cSTO-y_sS9acWmJO"]http://www.youtube.com/watch?v=0LNJ7C3CWUI&feature=plcp&context=C380b406UDOEgsToPDskKpr_t3cSTO-y_sS9acWmJO[/url] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.