Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='VahaCFC' timestamp='1329575526' post='27532']Nakon ove predstave danas zar ima jos neko da kaze da Torres treba ostat' ?[/quote]

Nakon današnje predstave nek neko kaže da treba iko ostat... Osim Davida i Ryana...
[quote name='how yes no' timestamp='1329577604' post='27562']

Nakon današnje predstave nek neko kaže da treba iko ostat... Osim Davida i Ryana...
[/quote]
Treba, sturidge,mata,bane,drogba.. etc
Vi, koji branite Torresa, nikako mi niste jasni. Shvatao bih da ga branite da je došao u klub prije 3-4 mjeseca, ali on je došao u klub prije više od godinu dana. I šta je za to vrijeme uradio ? Ništa.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1329578071' post='27574']
Vi, koji branite Torresa, nikako mi niste jasni. Shvatao bih da ga branite da je došao u klub prije 3-4 mjeseca, ali on je došao u klub prije više od godinu dana. I šta je za to vrijeme uradio ? Ništa.
[/quote]

sve si rekao. nema objašnjenja za to...to je znanstvena fantastika
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1329578071' post='27574']
[/quote]

A ostali su stvarno puno postigli..
[quote name='how yes no' timestamp='1329580496' post='27588']

A ostali su stvarno puno postigli..
[/quote]
luiz, mata jesu u svakom slucaju su postigli vise golova od njega
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1329582266' post='27595']
luiz, mata jesu u svakom slucaju su postigli vise golova od njega
[/quote]

osim njih ima još jedno 8 igrača koji su bolji od torresa ove sezone, pa i više
[quote name='chelseathebest' timestamp='1329586676' post='27627']

osim njih ima još jedno 8 igrača koji su bolji od torresa ove sezone, pa i više
[/quote]

Ma ja ba, 28 ih je, a ne 8....Frajer je u vrhu po broju asista, pa ti gledaj gdje je vedroo i govori kako ih je puno više boljih..
Malo sam ga opet zavolio kako je izjavio ovo za pogotke.. Ipak je posten i lijepo rekao nece i nece a i upravu je da slabo ima prilika jbg..

Ipak se trudi.. Ali nek ode na klupu pa neka ulazi sa nje jer Drogba zna cuvat rezultat ako nista.
koga ti zavaravaš?

jebem ti ja asiste
a kad pogledaš kolko je mrtvaca promašio dosad i katastrofalne igre već godinu dana i kad sve to zbrojiš i oduzmeš jasno je da je torke debeli promašaj
takvim partijama nebi bio dobar ni za dinamo

a ti samo nastavi biti subjektivan, vidi se da si zaljubljen u torresa
  • Autor
dobro, ne racunas asistencije, ne racunaj onda ni golove one kojima je asistirao, i tu zavrsavmo razgovor

kunaguro, drz se uz tebe sam :D

ja sam za Torresa uvjek, jedan od najdrazih mi je bio i prije nego sto je dosao u Chelsea, nisam onaj tip koji simpatisu igrace kako kad igra.
Zaljubljen pa šta, jel ti smeta možda...

Što se tiče zicera, zajebi jarane, ove sezone je imao dva protiv manche, te možda još jedan. Tu ga i ja krivim što nije iskoristio, a ostalo bgm i nije bilo baš prilika za njega, naravno zahvaljujući veznjacima koji se slomiiše da Ne daju loptu napadačima.

I Sturridge nebi imao 5 golova da nije sebičan, već sam probija, šuta pa padne koji gol. Dok to Torres ne radi, on izgleda voli asistirati, proigravati, igrati za tim..

I nemoj mrzit ljude, ne valja ti to.. ;)
Sto se tice Torresa, samo trebate da gledate kako se krece. On sada vec propada posto je poceo lose da se krece u zadnjih par utakmica. Ali pre toga, koliko puta je on usao u prostor, sam, samo da Malouda (koji je meni glavni krivac u celoj prici) da proba da prodribla 3 igraca da puca na gol iz jebanog ugla umesto da doda loptu Torresu?

Kaos to rekoh, u zadnjih par tekmi Torke se mnogo lose krece i ako tako nastavi neka putuje, ali bilo je 8 meseci gde je Malouda (i delom Kalou) bilo vise interesantno da driblaju i zajebavaju se nego da daju koju loptu Torresu. Mislite o tome.
Uglavnom treba fino reci ili ce te igrati ili ici u 3pm. Na ljeto raspustiti pola teama, cijelu sredu pola napada i bekove !
Mikela Meirelesa, Maloudu, Kalou, Torresa, Bosingwu, Colea pa i nase kako vi to kazete legende, jer ni oni nista ne pokazuju, samo to sto imaju veliku reputaciju medju navijacima !
Svaka cast na [url=http://chelseabalkan.com/index.php/item/730-vrijeme-je-da-prestanemo-kriviti-vezni-red-za-torresovu-neefikasnost.html]ovom[/url] tekstu gdje je sve receno i kada pogledate koliko smo mogli imati prilika za gol u ovoj utakmici da se je on bolje postavljao sigurno ne bi igrali opet sa Birminghamom.Naravno, nije on glavni krivac ali snosi 70% krivice zajedno sa Maloudom i Meirelesom za svoje kretanje na terenu te zbog toga su nam rezultati na kraju krajeva takvi kakvi jesu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.