Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Kalouda' timestamp='1328629787' post='24137']
Hahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahaha.
Lampardom? Essienom? Meirelesom? Mikelom? Drogbom? Matom?
[/quote]
pogledaj sad svoj citat nakon utakmice sa evertonom... Ljudi nemojte jedan dan pisat jedno a za dva dana drugo.......sta su napravili ovi sa upitnicima izuzev mate??

[quote name='chelseathebest' timestamp='1328634095' post='24160']

čudno ti meni zvučiš frende

pa bez svih tih igrača koje si ti naveo mi bi se borili za opstanak

i opet nemožeš uspoređivat Alexa i Aneklu sa Torresom, jer su oni puno puno više dali za ovaj klub od njega
[/quote]
nisam reka da ih triba potirat nego da iz nekog razloga ne igraju dobro, a to je trener.......

[quote name='Adis988' timestamp='1328637766' post='24168']

Znaci Mata zasluzio nogu?
[/quote]
nemoj bit ka zadrti novinari pa izvlačit iz kontesta ono šta nisam reka,....... pročitaj dobro šta sam napisa pa onda komentiraj
[quote name='essien5' timestamp='1329042232' post='25679']
pogledaj sad svoj citat nakon utakmice sa evertonom... Ljudi nemojte jedan dan pisat jedno a za dva dana drugo.......sta su napravili ovi sa upitnicima izuzev mate??

[/quote]

De druže, šta pričaš ti? Kad sam ja pisao jedno pa za dva dana drugo?

Sigurno misliš na ovaj moj post iznad.
[quote name='Kalouda' timestamp='1328983666' post='25535']
Ne znam šta ste toliko zapeli za Toresa? Pa šta ako nije dao gol samo godinu dana. Treba se priviknuti na stil igre. On je naš najljepši igrač i najbolje igra. Sačekajte još 3 sezone pa ako ne proradi poslaćemo ga na pozajmicu i vidjeti da li je kvalitet za CFC. I nije on kriv nego naš spori vezni red! Nijednu loptu ne dobija gdje želi. Zato, naprijed Fernando volimo teeee !!!
[/quote]

Kada upotrijebim sarkazam:

[img]http://static.themetapicture.com/media/funny-how-people-react-sarcasm.jpg[/img]
[quote name='essien5' timestamp='1328629506' post='24135']
Sve stoji sta vi pišete ali mi nije jasno šta ste se toliko uvatili njega... Ima ih bar još 5 koji su puno prije njega zaslužili nogu u guzicu pa je nisu dobili... Šta je sa mikelom, meirrelesom, maloudom, bosingwom, alexom ( do prije misec dana ), anekom isto tako ( do prije misec dana ), lampardom, essienom koji je u zadnje 3 sezone odigra 20 utakmica??? Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu... Cili napad ukljucujuci torresa, matu, kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone.. To je sramota a o veznom redu ne želin trošit riječi i živce...
[/quote]

Pa ajde sad da ne budem kao zadrti novinar ti meni objasni tu recenicu u kojoj spominjes Matu. "[color=#696969][i]Cili napad ukljucujuci torresa, [u]matu[/u], kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone[/i].[/color]." - sta si htio reci u toj recenici pa si nabrojao par igraca, uglavnom, recenica ti ima pocetak ali nema kraj, ne znam sta si htio da kazes...

[color=#696969][i]"Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu..." - [/i][/color]Znas za koliko novcica je kupljen Sturridge, da je Mata nase najbolje pojacanje u zadnjih 4,5 godina, za 7 miliona je klub kupio Cahilla, itd. Ako cemo govoriti o losoj kupovini onda je tu Torres jedan i jedini problem...
[quote name='Adis988' timestamp='1329047896' post='25706']

Pa ajde sad da ne budem kao zadrti novinar ti meni objasni tu recenicu u kojoj spominjes Matu. "[color=#696969][i]Cili napad ukljucujuci torresa, [u]matu[/u], kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone[/i].[/color]." - sta si htio reci u toj recenici pa si nabrojao par igraca, uglavnom, recenica ti ima pocetak ali nema kraj, ne znam sta si htio da kazes...

[color=#696969][i]"Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu..." - [/i][/color]Znas za koliko novcica je kupljen Sturridge, da je Mata nase najbolje pojacanje u zadnjih 4,5 godina, za 7 miliona je klub kupio Cahilla, itd. Ako cemo govoriti o losoj kupovini onda je tu Torres jedan i jedini problem...
[/quote]
hehe, od kada ti pratis chelsea???? Šta je sa ševom??? šta je sa prodajama j.colea, bridgea, robbena, ševe, carvalha?? koliko smo zaradili? ne pričaj gluposti..

[quote name='Adis988' timestamp='1329047896' post='25706']

[/quote]
i pogledaj početak posta ko triba dobit nogom u guzicu
[quote name='Kalouda' timestamp='1329051666' post='25724']
Da ti nisi slučajno onaj ESSIEN sa euronogomet.com ?
[/quote]
nisam, i napisa si u postu nakona evertona da su svi totalno loše odigrali osim već dva standardna mate i luiza... sve sta sam reka je da je cila momcad uzasna i da je trener kriv

[quote name='essien5' timestamp='1329051808' post='25725']
nisam, i napisa si u postu nakona evertona da su svi totalno loše odigrali osim već dva standardna mate i luiza... sve sta sam reka je da je cila momcad uzasna i da je trener kriv
[/quote]
i nisam reka da treba potirat nikoga osim onih 5 na vrhu posta a da ovi ostali igraju katastrofalno ali to je sad nebitno
[quote name='Kalouda' timestamp='1328983143' post='25529']
Ne znam,brate. Bosingwa je bio na beku. Bolje bi bilo da je Bane bio na beku a Cahill štoper..ali - šta bi bilo kad bi bilo.
Samo znam da su danas svi podbacili. Kreniću od najgoreg prema 'najboljem' ako ga je bilo.
1.Torres - apsolutni promašaj. Zamislite najgore riječi koje postoje i znaćete šta sam htio reći.
2.A.Cole - puno grešaka danas. Žao mi što se povredio ali tako je nekako i bolje. Bertnard će dobiti prostora (nemojte misliti da sam zao)
3.Meireles - danas je bio ispod svakog pristojnog nivoa. Loša igra skroz.
4, Bosingwa - Loše, veoma loše. Ne shvatam kako AVB ne kapira da ovaj momak veze nema.
5. AVB - skroz loša taktika. Primili smo gol u 5. minuti i on ništa nije promijenio, uradio da bi preokrenuli u sledećih 85 minuta.
6. Lampard - danas nije bio na svom nivou. Možda jer se tek oporavio.
7. Mata - Ne zamjerim mu ništa. Samo je lošu utakmicu odigrao u pogrešno vrijeme.
8. Ivanović - nije bio na svojoj poziciji, ali je ipak bio na nekom pristojnom nivou.
9. Čech -Nije kriv za golove. Imao je pogrešnih ispucavanja, dodavanja. Možda, možda je mogao bolje reagovati kod 2. gola
10. Essien - Bezidejna igra, ali je ipak bolji od većine.
11. Sturridge - veoma dobar ali nije imao sa kim surađivati. Bolje da je igrao CF, kad već ne daju Lukakuu.
12. Luiz - Najbolji danas, ali kakvi su ostali bili, mislim da se ne treba hvaliti tom titulom.
_____________________________________________________________________________________________
13. Lukaku - Premalo vremena. Trebao ga je već na poluvremenu ubaciti.
14. Malouda - nije ništa specijalno pokazao. Mislim da njega AVB nije trebao ni ubacivati.
15. Bertnard - odradio dobro posao. Premalo je igrao.

To je neki moj zaključak. Prvi put ovo kažem: [b]Počinjem sumnjati u AVB-a.[/b]
[/quote]

Evo ti pa vidi.
Ja nisam rekao da su SVI užasno odigrali. Ti si rekao da ih treba rasprodat ovo ono, a ja sam samo napisao kako su odigrali protiv Evertona, nevezano za prethodne utakmice !!!
[quote name='Kalouda' timestamp='1329052154' post='25727']

Evo ti pa vidi.
Ja nisam rekao da su SVI užasno odigrali. Ti si rekao da ih treba rasprodat ovo ono, a ja sam samo napisao kako su odigrali protiv Evertona, nevezano za prethodne utakmice !!!
[/quote]
jasno mi je sta si napisa... Sa predhodnima si zadovoljan??
Vreme je da Torresa prestanemo da gledamo kao golgetera i da ga AVB stavi na desno krilo. Ima bolji centarsut od Sturridge-a, a i dribling mu savrsen. Jebiga, kad vec ne daje golove da barem bude od malo koristi.
[quote name='zulu' timestamp='1329054072' post='25738']
Vreme je da Torresa prestanemo da gledamo kao golgetera i da ga AVB stavi na desno krilo. Ima bolji centarsut od Sturridge-a, a i dribling mu savrsen. Jebiga, kad vec ne daje golove da barem bude od malo koristi.
[/quote]

Da, hajdemo i Cahilla staviti u napad, pošto tu već imamo Luiza i Terry-ja. Nek bude od neke koristi.

Alo, momci od Torresa jedina korist može biti ako ga prodamo. Uzeti pare i oslobiditi CF mjesto Sturridgeu ili Lukakuu !
[quote name='Kalouda' timestamp='1329054330' post='25740'] Da, hajdemo i Cahilla staviti u napad, pošto tu već imamo Luiza i Terry-ja. Nek bude od neke koristi. Alo, momci od Torresa jedina korist može biti ako ga prodamo. Uzeti pare i oslobiditi CF mjesto Sturridgeu ili Lukakuu ![/quote]

Prodati da... ali poenta je sta uraditi sada? Da sedi na klupi kad je medju najboljim u dodavanje je glupost. Nek' on dobija asistencije a neka Sturridge bude u centru.
[quote name='zulu' timestamp='1329055133' post='25745']

Prodati da... ali poenta je sta uraditi sada? Da sedi na klupi kad je medju najboljim u dodavanje je glupost. Nek' on dobija asistencije a neka Sturridge bude u centru.
[/quote]

Torres može samo biti najbolji u gađanju glinenih golubova.
[quote name='Kalouda' timestamp='1329058066' post='25760'] Torres može samo biti najbolji u gađanju glinenih golubova.[/quote]

Jel imamo boljeg krila pa da ne igra uopste? Kalou? Malouda? Barem kad Torres igra, dodaje kako treba, ima dobar link-up play i nesto moze da pruzi ekipi. Opet te pitam, Malouda/Kalou ili Torres?
[quote name='Kalouda' timestamp='1329054330' post='25740']
Da, hajdemo i Cahilla staviti u napad, pošto tu već imamo Luiza i Terry-ja. Nek bude od neke koristi.

Alo, momci od Torresa jedina korist može biti ako ga prodamo. Uzeti pare i oslobiditi CF mjesto Sturridgeu ili Lukakuu !
[/quote]
Samo cu ti jedno rec... Jadni mi ako nam lukakuu bude glavni špic...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329063081' post='25787']
Upravo to [b]premlad je i neiskusan [/b]da nam bude glavni spic :)
[/quote]
To je to

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.