11. februar 2012.14 god. comment_25611 [quote name='Kalouda' timestamp='1328989011' post='25565'] Sposoban je i Tim Howard, samo naš ljepotan nije. [/quote] cak i caroll uspije dat gol Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25620 Neka neko postavi trening utakmicu pa da vidimo kako Torres zabija?? Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25623 [quote name='Adis988' timestamp='1329000557' post='25620'] Neka neko postavi trening utakmicu pa da vidimo kako Torres zabija?? [/quote] uf ko ce nac taj jedini trening Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25652 samo ću ponovit ono što već neko vrijeme mislim MANEKENU, GONI SE IZ NAŠEG KLUBA, KAKO TE NIJE SRAMOTA GODINU DANA NE ODIGRAT NIŠTA, A PLAĆEN SI 50 MILJA!!!STVARNO JE DOSTA VIŠE Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25679 [quote name='Kalouda' timestamp='1328629787' post='24137'] Hahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahaha. Lampardom? Essienom? Meirelesom? Mikelom? Drogbom? Matom? [/quote] pogledaj sad svoj citat nakon utakmice sa evertonom... Ljudi nemojte jedan dan pisat jedno a za dva dana drugo.......sta su napravili ovi sa upitnicima izuzev mate??[quote name='chelseathebest' timestamp='1328634095' post='24160'] čudno ti meni zvučiš frende pa bez svih tih igrača koje si ti naveo mi bi se borili za opstanak i opet nemožeš uspoređivat Alexa i Aneklu sa Torresom, jer su oni puno puno više dali za ovaj klub od njega [/quote] nisam reka da ih triba potirat nego da iz nekog razloga ne igraju dobro, a to je trener.......[quote name='Adis988' timestamp='1328637766' post='24168'] Znaci Mata zasluzio nogu? [/quote] nemoj bit ka zadrti novinari pa izvlačit iz kontesta ono šta nisam reka,....... pročitaj dobro šta sam napisa pa onda komentiraj Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25687 [quote name='essien5' timestamp='1329042232' post='25679'] pogledaj sad svoj citat nakon utakmice sa evertonom... Ljudi nemojte jedan dan pisat jedno a za dva dana drugo.......sta su napravili ovi sa upitnicima izuzev mate?? [/quote] De druže, šta pričaš ti? Kad sam ja pisao jedno pa za dva dana drugo? Sigurno misliš na ovaj moj post iznad. [quote name='Kalouda' timestamp='1328983666' post='25535'] Ne znam šta ste toliko zapeli za Toresa? Pa šta ako nije dao gol samo godinu dana. Treba se priviknuti na stil igre. On je naš najljepši igrač i najbolje igra. Sačekajte još 3 sezone pa ako ne proradi poslaćemo ga na pozajmicu i vidjeti da li je kvalitet za CFC. I nije on kriv nego naš spori vezni red! Nijednu loptu ne dobija gdje želi. Zato, naprijed Fernando volimo teeee !!! [/quote] Kada upotrijebim sarkazam: [img]http://static.themetapicture.com/media/funny-how-people-react-sarcasm.jpg[/img] Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25706 [quote name='essien5' timestamp='1328629506' post='24135'] Sve stoji sta vi pišete ali mi nije jasno šta ste se toliko uvatili njega... Ima ih bar još 5 koji su puno prije njega zaslužili nogu u guzicu pa je nisu dobili... Šta je sa mikelom, meirrelesom, maloudom, bosingwom, alexom ( do prije misec dana ), anekom isto tako ( do prije misec dana ), lampardom, essienom koji je u zadnje 3 sezone odigra 20 utakmica??? Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu... Cili napad ukljucujuci torresa, matu, kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone.. To je sramota a o veznom redu ne želin trošit riječi i živce... [/quote] Pa ajde sad da ne budem kao zadrti novinar ti meni objasni tu recenicu u kojoj spominjes Matu. "[color=#696969][i]Cili napad ukljucujuci torresa, [u]matu[/u], kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone[/i].[/color]." - sta si htio reci u toj recenici pa si nabrojao par igraca, uglavnom, recenica ti ima pocetak ali nema kraj, ne znam sta si htio da kazes... [color=#696969][i]"Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu..." - [/i][/color]Znas za koliko novcica je kupljen Sturridge, da je Mata nase najbolje pojacanje u zadnjih 4,5 godina, za 7 miliona je klub kupio Cahilla, itd. Ako cemo govoriti o losoj kupovini onda je tu Torres jedan i jedini problem... Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25722 [quote name='Adis988' timestamp='1329047896' post='25706'] Pa ajde sad da ne budem kao zadrti novinar ti meni objasni tu recenicu u kojoj spominjes Matu. "[color=#696969][i]Cili napad ukljucujuci torresa, [u]matu[/u], kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone[/i].[/color]." - sta si htio reci u toj recenici pa si nabrojao par igraca, uglavnom, recenica ti ima pocetak ali nema kraj, ne znam sta si htio da kazes... [color=#696969][i]"Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu..." - [/i][/color]Znas za koliko novcica je kupljen Sturridge, da je Mata nase najbolje pojacanje u zadnjih 4,5 godina, za 7 miliona je klub kupio Cahilla, itd. Ako cemo govoriti o losoj kupovini onda je tu Torres jedan i jedini problem... [/quote] hehe, od kada ti pratis chelsea???? Šta je sa ševom??? šta je sa prodajama j.colea, bridgea, robbena, ševe, carvalha?? koliko smo zaradili? ne pričaj gluposti..[quote name='Adis988' timestamp='1329047896' post='25706'] Pa ajde sad da ne budem kao zadrti novinar ti meni objasni tu recenicu u kojoj spominjes Matu. "[color=#696969][i]Cili napad ukljucujuci torresa, [u]matu[/u], kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone[/i].[/color]." - sta si htio reci u toj recenici pa si nabrojao par igraca, uglavnom, recenica ti ima pocetak ali nema kraj, ne znam sta si htio da kazes... [color=#696969][i]"Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu..." - [/i][/color]Znas za koliko novcica je kupljen Sturridge, da je Mata nase najbolje pojacanje u zadnjih 4,5 godina, za 7 miliona je klub kupio Cahilla, itd. Ako cemo govoriti o losoj kupovini onda je tu Torres jedan i jedini problem... [/quote] i pogledaj početak posta ko triba dobit nogom u guzicu Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25725 [quote name='Kalouda' timestamp='1329051666' post='25724'] Da ti nisi slučajno onaj ESSIEN sa euronogomet.com ? [/quote] nisam, i napisa si u postu nakona evertona da su svi totalno loše odigrali osim već dva standardna mate i luiza... sve sta sam reka je da je cila momcad uzasna i da je trener kriv[quote name='essien5' timestamp='1329051808' post='25725'] nisam, i napisa si u postu nakona evertona da su svi totalno loše odigrali osim već dva standardna mate i luiza... sve sta sam reka je da je cila momcad uzasna i da je trener kriv [/quote] i nisam reka da treba potirat nikoga osim onih 5 na vrhu posta a da ovi ostali igraju katastrofalno ali to je sad nebitno Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25727 [quote name='Kalouda' timestamp='1328983143' post='25529'] Ne znam,brate. Bosingwa je bio na beku. Bolje bi bilo da je Bane bio na beku a Cahill štoper..ali - šta bi bilo kad bi bilo. Samo znam da su danas svi podbacili. Kreniću od najgoreg prema 'najboljem' ako ga je bilo. 1.Torres - apsolutni promašaj. Zamislite najgore riječi koje postoje i znaćete šta sam htio reći. 2.A.Cole - puno grešaka danas. Žao mi što se povredio ali tako je nekako i bolje. Bertnard će dobiti prostora (nemojte misliti da sam zao) 3.Meireles - danas je bio ispod svakog pristojnog nivoa. Loša igra skroz. 4, Bosingwa - Loše, veoma loše. Ne shvatam kako AVB ne kapira da ovaj momak veze nema. 5. AVB - skroz loša taktika. Primili smo gol u 5. minuti i on ništa nije promijenio, uradio da bi preokrenuli u sledećih 85 minuta. 6. Lampard - danas nije bio na svom nivou. Možda jer se tek oporavio. 7. Mata - Ne zamjerim mu ništa. Samo je lošu utakmicu odigrao u pogrešno vrijeme. 8. Ivanović - nije bio na svojoj poziciji, ali je ipak bio na nekom pristojnom nivou. 9. Čech -Nije kriv za golove. Imao je pogrešnih ispucavanja, dodavanja. Možda, možda je mogao bolje reagovati kod 2. gola 10. Essien - Bezidejna igra, ali je ipak bolji od većine. 11. Sturridge - veoma dobar ali nije imao sa kim surađivati. Bolje da je igrao CF, kad već ne daju Lukakuu. 12. Luiz - Najbolji danas, ali kakvi su ostali bili, mislim da se ne treba hvaliti tom titulom. _____________________________________________________________________________________________ 13. Lukaku - Premalo vremena. Trebao ga je već na poluvremenu ubaciti. 14. Malouda - nije ništa specijalno pokazao. Mislim da njega AVB nije trebao ni ubacivati. 15. Bertnard - odradio dobro posao. Premalo je igrao. To je neki moj zaključak. Prvi put ovo kažem: [b]Počinjem sumnjati u AVB-a.[/b] [/quote] Evo ti pa vidi. Ja nisam rekao da su SVI užasno odigrali. Ti si rekao da ih treba rasprodat ovo ono, a ja sam samo napisao kako su odigrali protiv Evertona, nevezano za prethodne utakmice !!! Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25735 [quote name='Kalouda' timestamp='1329052154' post='25727'] Evo ti pa vidi. Ja nisam rekao da su SVI užasno odigrali. Ti si rekao da ih treba rasprodat ovo ono, a ja sam samo napisao kako su odigrali protiv Evertona, nevezano za prethodne utakmice !!! [/quote] jasno mi je sta si napisa... Sa predhodnima si zadovoljan?? Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25738 Vreme je da Torresa prestanemo da gledamo kao golgetera i da ga AVB stavi na desno krilo. Ima bolji centarsut od Sturridge-a, a i dribling mu savrsen. Jebiga, kad vec ne daje golove da barem bude od malo koristi. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25740 [quote name='zulu' timestamp='1329054072' post='25738'] Vreme je da Torresa prestanemo da gledamo kao golgetera i da ga AVB stavi na desno krilo. Ima bolji centarsut od Sturridge-a, a i dribling mu savrsen. Jebiga, kad vec ne daje golove da barem bude od malo koristi. [/quote] Da, hajdemo i Cahilla staviti u napad, pošto tu već imamo Luiza i Terry-ja. Nek bude od neke koristi. Alo, momci od Torresa jedina korist može biti ako ga prodamo. Uzeti pare i oslobiditi CF mjesto Sturridgeu ili Lukakuu ! Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25745 [quote name='Kalouda' timestamp='1329054330' post='25740'] Da, hajdemo i Cahilla staviti u napad, pošto tu već imamo Luiza i Terry-ja. Nek bude od neke koristi. Alo, momci od Torresa jedina korist može biti ako ga prodamo. Uzeti pare i oslobiditi CF mjesto Sturridgeu ili Lukakuu ![/quote] Prodati da... ali poenta je sta uraditi sada? Da sedi na klupi kad je medju najboljim u dodavanje je glupost. Nek' on dobija asistencije a neka Sturridge bude u centru. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25760 [quote name='zulu' timestamp='1329055133' post='25745'] Prodati da... ali poenta je sta uraditi sada? Da sedi na klupi kad je medju najboljim u dodavanje je glupost. Nek' on dobija asistencije a neka Sturridge bude u centru. [/quote] Torres može samo biti najbolji u gađanju glinenih golubova. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25763 [quote name='Kalouda' timestamp='1329058066' post='25760'] Torres može samo biti najbolji u gađanju glinenih golubova.[/quote] Jel imamo boljeg krila pa da ne igra uopste? Kalou? Malouda? Barem kad Torres igra, dodaje kako treba, ima dobar link-up play i nesto moze da pruzi ekipi. Opet te pitam, Malouda/Kalou ili Torres? Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25764 [quote name='zulu' timestamp='1329058307' post='25763'] Opet te pitam, Malouda/Kalou ili Torres? [/quote] Jens Lehman. Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25767 [quote name='Kalouda' timestamp='1329058441' post='25764'] Jens Lehman.[/quote] Chris Sutton Prijavi
12. februar 2012.14 god. Autor comment_25773 however,i still believe in him [media]http://www.youtube.com/watch?v=6XsuXWn5hWk[/media] Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25774 [quote name='Quaresma' timestamp='1329061354' post='25773']however,i still believe in him [media]http://www.youtube.com/watch?v=6XsuXWn5hWk[/media][/quote]nisi jedini Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25785 [quote name='Kalouda' timestamp='1329054330' post='25740'] Da, hajdemo i Cahilla staviti u napad, pošto tu već imamo Luiza i Terry-ja. Nek bude od neke koristi. Alo, momci od Torresa jedina korist može biti ako ga prodamo. Uzeti pare i oslobiditi CF mjesto Sturridgeu ili Lukakuu ! [/quote] Samo cu ti jedno rec... Jadni mi ako nam lukakuu bude glavni špic... Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25787 [quote name='essien5' timestamp='1329062828' post='25785'] Samo cu ti jedno rec... Jadni mi ako nam lukakuu bude glavni špic... [/quote]Upravo to [b]premlad je i neiskusan [/b]da nam bude glavni spic Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25791 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329063081' post='25787'] Upravo to [b]premlad je i neiskusan [/b]da nam bude glavni spic [/quote] To je to Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.