Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ako Malouda asistira, tjedan dana pišem status na fejsu da su Meireles-Bosingwa-Malouda trio fantastico!
[quote name='how yes no' timestamp='1328367570' post='23065']

hheheheh, dobar pokušaj, al zaista nemam frizuru kao on. Pokušavao sam al nemam dlaku za to.
A stvarno mu je dobra zurka (jesam navalio :P )..

btw. Torrke sutra dva komada zabija. Prvi gol će pasti nakon što predribla De Geu (kao prošli put), samo što će sad i ubacit loptu u gol. A drugi gol, će biti plod sjajne akcije, koju je pokrenuo Bosingwa, nastavio Meireles i onda Malouda asistira našem El Ninhu.
aaa, jesma dobar??
[/quote]
toliko dobar da pocnes pisat bajke :)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328407956' post='23258']Budimo realni, Hernandez je pokazao više dosad od Torresa i ima ga pravo izazivati, Chicharito je po meni jedan od najkvalitetnijih napadača današnjice..[/quote]
Thumbs down. Chicarito je veci kloc od Dzeke. Nema gola da se nije samo odbila od njega, ili da neko ne uradi sve i on dobije prazan gol :o
Ma ljudi mi od njega previše očekujemo. Sve govorimo "evo ga sad će ga dat" a hoće u *urcu, a kad ga ne dadne onda šta slijedi razočaranje za njegovu lošu igru. Ako ga dadne dadne, samo nek se bori i nek pokusa na sve načine pomoći svom timu. jer je to jedan od glavnih uspjeha "trud" !
[quote name='diablo_bih' timestamp='1328412862' post='23265']
Chicarito je veci kloc od Dzeke.
[/quote]
Ti mora da si pitar, pa uspoređuješ njih dvojicu. :lol:
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328407956' post='23258']
Budimo realni, Hernandez je pokazao više dosad od Torresa i ima ga pravo izazivati, Chicharito je po meni jedan od [b]najkvalitetnijih napadača današnjice..[/b]
[/quote]

U Unitedu :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328407956' post='23258']
Budimo realni, Hernandez je pokazao više dosad od Torresa i ima ga pravo izazivati, Chicharito je po meni jedan od najkvalitetnijih napadača današnjice..
[/quote]
Budimo realni (Kazo) on je daleko od najkvalitenijeg napadaca danasnjice ... pa isti je Macheda i gdje je sam Macheda u QPR-u , tako ce i Chicarito zavrsiti ;)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1328412862' post='23265']
Thumbs down. Chicarito je [u][i][b]veci kloc od Dzeke[/b][/i].[/u] Nema gola da se nije samo odbila od njega, ili da neko ne uradi sve i on dobije prazan gol :o
[/quote]

O cemu ti ovo??? Kakav kloc??

Sto se tice Chicarita, pokazao je vise od Torresa i sigurno da nije los igrac, Chicarito je itekako dobar igrac, htio ti to priznati ili ne, tvoja stvar...
[quote name='Adis988' timestamp='1328442441' post='23307']

O cemu ti ovo??? Kakav kloc??

Sto se tice Chicarita, pokazao je vise od Torresa i sigurno da nije los igrac, Chicarito je itekako dobar igrac, htio ti to priznati ili ne, tvoja stvar...
[/quote]
Kako to mislis da je pokazao vise od Torres.a?
Kada je on to pokazao?
Torres se nije pokazao u Liverpool-u i Spaniji?
Kako god on bio u losoj golgeterskoj formi meni je i sada bolji od Chicarita i jedan od boljih napadaca.
[quote name='Wisey' timestamp='1328444735' post='23321']Puca me neka suluda doza optimizma i vjere u njegov gol/ove večeras. Ajmo Nando, sad ili nikad ! Vrijeme je. :)[/quote]

da sam ja na njegovom mjestu i da ne zabijem danas, poslje utakmice bi se ošišao na ćelavo i ranio u lijevo stopalo
Ocekujem 2 gola, da se iskupi za onaj promasaj..;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328448240' post='23349']
zabije 3 komada i mi dobijemo 3:1
[/quote]

Ma moze i 2 da bude 2:0 :D
[url="http://www.youtube.com/watch?v=b0mtvWA1MEc&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=b0mtvWA1MEc&feature=related[/url]
Evo jedan interesantan video o Torres-u
[quote name='Marchelo' timestamp='1328450038' post='23358'][url="http://www.youtube.com/watch?v=b0mtvWA1MEc&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=b0mtvWA1MEc&feature=related[/url] Evo jedan interesantan video o Torres-u[/quote]svaka cast za ovaj video sto si nasao,a ovo nije ni pola od onoga sto je trebalo da upadne u gol kad je ovaj covjek u pitanju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.