Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1329688245' post='28110']
[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/402516_296782390381164_123568004369271_865066_242340418_n.jpg[/img]

Sprdnje ne prestaju :lol: :lol:
[/quote]
hahahahah
Meni to uopše nije smiješno, to je za Bogu plakat -.- žalosno da netko na ovaj način pljuje igrača, ponajprije našeg igrača, koji je do prije nekoliko sezona bio strah i trepet. :(
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329689233' post='28116']
Meni to uopše nije smiješno, to je za Bogu plakat -.- žalosno da netko na ovaj način pljuje igrača, ponajprije našeg igrača, koji je do prije nekoliko sezona bio strah i trepet. :(
[/quote]
hahahahahah ja govorim za ramseya
Sve jedno, da je taj Remsey killer toliki jebač sto nije to pokazao protiv Milana, bio je manji od makova zrna. Meni je žalosno, porediti igrača koji ima 21 godinu i koji nije bio ni spermić kad je Torres harao, u Atl.Madridu i Liv'pool-u.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329689506' post='28121']
Sve jedno, da je taj Remsey killer toliki jebač sto nije to pokazao protiv Milana, bio je manji od makova zrna. Meni je žalosno, porediti igrača koji ima 21 godinu i koji nije bio ni spermić kad je Torres harao, u Atl.Madridu i Liv'pool-u.
[/quote]
kralju ti ne kuzis za ramseya on kad zabije gol sutra dan umre neki poznati covjek
Kralju ja sam to obajvio na FB status odma nakon završetka utakmice kada je Arsenal pobijedio i kada je Remsey killer dao go, dan prije nego sto ce umijeti Whitney. Ma on je obična karina a ne killer. Toliko se ni Sturridge ne uzdiže koliko on, ali gdje je najtalentovaniji igrač engleske, Wilshere, buraz eno ga na infuziji. al idemo off. meni je žalosno to ismijavanje.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329689932' post='28125']
Kralju ja sam to obajvio na FB status odma nakon završetka utakmice kada je Arsenal pobijedio i kada je Remsey killer dao go, dan prije nego sto ce umijeti Whitney. Ma on je obična karina a ne killer. Toliko se ni Sturridge ne uzdiže koliko on, ali gdje je najtalentovaniji igrač engleske, Wilshere, buraz eno ga na infuziji. al idemo off. meni je žalosno to ismijavanje.
[/quote]
killer= ubijac on ubija u tome ti je caka
znam ba nisam đokac :D
Sve kontam, ali i prije toga samo citao razne gluposti oko Torresa, nesto kao "kako cu dati gol kad je golman na golu". To je ismijavanje jednog vrhunskog golgetera koji sada u ovom trenutku nema srece ili ne želi da pogađa. Žalost je to što postavljaju navijaci Chelsea i što ga oni ismijavaju, što je po meni greška. Al neka svakom svacije, valjda ce im doci iz guzice u glavu.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329690312' post='28128']

To je ismijavanje jednog vrhunskog golgetera koji sada u ovom trenutku nema srece ili ne želi da pogađa. Žalost je to što postavljaju navijaci Chelsea i što ga oni ismijavaju, što je po meni greška. Al neka svakom svacije, valjda ce im doci iz guzice u glavu.
[/quote]

Ne želi da zabija ? :o Na planeti Zemlji, osim potplaćenih, nema igrača koji ne želi da zabije gol.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329690312' post='28128']
znam ba nisam đokac :D
Sve kontam, ali i prije toga samo citao razne gluposti oko Torresa, nesto kao "kako cu dati gol kad je golman na golu". To je ismijavanje jednog vrhunskog golgetera koji sada u [b]ovom trenutku nema srece ili ne želi da pogađa[/b]. Žalost je to što postavljaju navijaci Chelsea i što ga oni ismijavaju, što je po meni greška. Al neka svakom svacije, valjda ce im doci iz guzice u glavu.
[/quote]
U ovom trenutku. Je li to u njega "ovaj trenutak" traje više od godinu dana ?
Pa bog te vidi onaj, koju rijec upotrijebit da bi njega mogao na neki nacin izvuci od ismijavanja ovih levata. da ne želi zabiti dobro si procita, NE ŽELI. da želi on bi je lijepo prinmio i pkljuno po njoj, ne bi je dirko i sam sebe izvaljivao.

A šta ti doktore Mengelo (Mata) ti bi ko bolje odigrao do njega ? Bi al kad na vrbi zasvrbi. Ljudi nemojte bez veze pricati, koji bi od vas pored onolikog pomašaja protiv Man U stao na noge hrabro i krenuo napred, NE BI NIKO! On je pod pritiskom i psihicki je opao, njemu sad samo dragi Bog može pomoci da se vrati na pravi put, nitko drugi pa cak ni tri AvB-a.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329694397' post='28160']
Ljudi nemojte bez veze pricati, koji bi od vas pored onolikog pomašaja protiv Man U stao na noge hrabro i krenuo napred, NE BI NIKO!
[/quote]
Jebiga kume, mi ono ne bismo promašili. :lol:
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329694397' post='28160']
Pa bog te vidi onaj, koju rijec upotrijebit da bi njega mogao na neki nacin izvuci od ismijavanja ovih levata. da ne želi zabiti dobro si procita, NE ŽELI. da želi on bi je lijepo prinmio i pkljuno po njoj, ne bi je dirko i sam sebe izvaljivao.

On je pod pritiskom i psihicki je opao, njemu sad samo dragi Bog može pomoci da se vrati na pravi put, nitko drugi pa cak ni[b] tri AvB-a.[/b]
[/quote]
tri AVB-a bi ga unistila do invalidskih kolica
@Hazard ruku na srce al ono je teže promašit nego zabit xD mislim to i najveći levat nebi fulao al eto mogu ti reć u žaru borbe sam i ja zno fulavat takve prilike jednostavno te zanese, jest da je "moj" gol bio jedno 5 metara manji al sam ga uspio ofulat praznog i bilo je dobacivanja od mojih suigrača budalo,od sad si u obrani papakk , pa kako si uspio bla bla, i nakn svega sam ja i dalje igrao i dalje zabijao golove makar igram stopera kad se okupi ekipa jednostavno uživam tamo i mogu se pohvalit bilo je par ljepih :D i sve se to razumij jednostavno nije ti dan dogodi se bože moj i najboljima, al baš da se događa godinu dana e to nemogu razumjet, i još on koji trenira svaki dan koji ima podršku suigrača i trenera pa i veće navijačke skupine nego što je zaslužio i svejedno nije zabio nego par golova u godinu dana.
Pohvalio bih ovaj članak, stvarno dobro dorašeno, mogu samo reć da je žalosno što smo platili 50 milja igrača koji se nezna kretat na terenu, možda je zabit gol ipak prevelik zalogaj za njega, on je fenomen u nogometu jebote jedino je on zaboravio igrat nogomet, nije u Poolu vezni red bio puno bolji, leiva rodrigez i mascherano ni jedan nijepuno bolji od Meirelesa akamoli Lamparda. A možda Torke jednostavno nije za engleski nogomet , možda to njemu jednostavno ne leži znam glupo je to reć za čovjeka koji je u Poolu zabijao kako je stigao al ipak tad je taj Pool vodio španjolac Rafa Benitez koji je prilagodio taj Pool svojoj filozofiji , i ipak je iza Torkea bio jedan Xavi Alonso koji je tad bio bog i batina.
Ja jednostavno ne razumijem. Daleko smo otišli sa njim. ja sam samo rekao da na taj način nevalja blatiti igrača i ismijavati se, a kome je to OK onda svaka mu čast, meni je to ružno i odurno. Pa jednostavno ne mogu svatiti onda te navijače, navija za Chelsea a blati igrača. Sve to stoji drug Vinko, on je to ofulao i da ni jedan od nas to ne bi mogao ofulati, ali bože moj, desi se i najboljima recimo Forlanu koji je bio veči promašaj u ManU, i šta sad to je prošlost. Jesam i stat ću iza toga, ja ne volim nikakva ponižavanja, boli mene kurac za druge klubove, ali igrače i ovaj klub kad se ponižava isto da mene ponižava. Jednostavno ovo što sam sad rekao bio je jedan od razloga zasto cijenim i volim ovaj klub, jednostavno živim za njega.

A Torres i njegovi nekakvi nesposobni startovi su za istraživanja, njega treba na Discovery posalti. Izgleda smotano, ali ja ipak volim svog igrača koliko toliko on bio loš ja ga cijenim i poštujem.

Eh sad ljudi, znam da ovo zvuči glupo, ali mislim i imam takav jedan stav, zbog čega je Torres ovakav kakav jest. To ja već pričam od kako je došao u klub. Jednostavno mislim da on u Chelseu nema autoriteta, dok ga je imao u Liv'pool-u. Sve je to jasno, iza njega u Liv'poolu su stajali Gerrard, Alonso, Kuyt i ostali momci koji su mu davali lopte, ali i on je ima tamo nekakvu slobodu koje ovdje nema. Tamo je mogao da primi loptu i da je pljune kad god hoće, dok kod nas je druga situacija. Tu je pored Drogba koji je dosta iskusniji i jači igrač od njega i on kad mu kaže da doda ovaj mora dodati, ili tipa Lampard. Dok u Live'poolu je mogao da radi u špicu šta hoce i kako hoce bez ikakvog pritiska i prigovora sa strane.

Znam, znam da ce te sad govoriti, nakon ovoga, tko mu je kriv on kad dobije loptu on ne puca nego glumi toplu vodu i pokusava da uđe u gol. Sve to stoji i jest tako, ali ipak mislim ako je on već u špicu, ja bi mu dao svu slobodu i rekao bi mu, ti drago moj šutaj sa koje hoces distanice ako mislis da možeš, bez ikakvog pritiska.
Ja mislim da je to jedan od mogućih razloga zasto naš lipicaner nemože dati gol.

;)
Svaka čast svima na vlastitom razmišljanju, sve poštujem, ali Torres bio kriv ili ne bio kriv (mislim da u ovom slučaju nije kriv) ne može imati podršku navijača dok ne proigra. To je tako jednostavno.
[quote name='Hojs' timestamp='1329750852' post='28280']
Jesam li jedini koji je i dalje uz Torresa i želi da ostane u klubu?
[/quote]

Nisi jedini brato, ali vas je pravo malo :P
Hojs drug nisi jedini i ja sam uz Torresa, i jedina mi je želja da on krene zabijati kao nekada i da zacepi usta ovim prvokatorima ;)
Stvarno kad je dao 2 gola protiv Genka cinilo mi se da je pun energije i da želi još, momak je stavrno ta dva gola majstorski odradio.
Ma i ja sam uz Torres-a i nadam se vec godinu dana da ce proraditi i nadat cu se dok god je u klubu .

Mirza nerazumijem sta ima veze sto se zezaju malo , pa kao da ce on tu sliku vidjeti , a i ako je vidi Boli ga *urac . I sam je rekao da nemoze zabiti a ne da [b][i]ne zeli[/i][/b] kao sto ti kazes ;) .

Znas sta bi ja za one pare radio na terenu ? [b]LETIO BI ; JEO BI PROTIVNIKE ! [/b](to je Torres i radio na pocetku sezone i onda je dobio crveni karton) .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.