6. februar 2012.14 god. comment_24005 Treba dati sansu Lukakuu jednu utakmicu od prve, nema se sta izgubiti jbte, sigurno da nece napravit manje nego sto Torres napravi, moze samo pokazati vise. Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_24045 ma Torresa se treba prodat zahvalit mu prije svega na parama od dresova što se zaradilo na asistencijama i pokojem golu što je zabio te unovčit 20-30 milja eura , vratit će se Drogba imamo Lukakua, doveli smo i onog iz Forresta, treba dobro proučit tržište kupit napdača za 2 godine kvalitetnog za one nedaj bože situacije ili za odmaranje drugi da bude pored Lukakua i Drogbe, ne previše dat, ima pozicija kreatora za pokrit moja želja Modrić i volio bi adama Johnsona vidjet. A ovog dok još ima ime i dok se mogu izvuć pare za njega kao što sam i rekao zahvalit mu i ćao đaci Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24118 mućnut glavom i skužit da je napravio skoro pa jedno veliko ništa za nas nema vremena za plakanje i žaljenje potrošenog novca vrijeme je da preseli na klupu, a ako se ne dogodi čudo, i da ode na ljeto Torres - Hvala i zbogom Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24135 Sve stoji sta vi pišete ali mi nije jasno šta ste se toliko uvatili njega... Ima ih bar još 5 koji su puno prije njega zaslužili nogu u guzicu pa je nisu dobili... Šta je sa mikelom, meirrelesom, maloudom, bosingwom, alexom ( do prije misec dana ), anekom isto tako ( do prije misec dana ), lampardom, essienom koji je u zadnje 3 sezone odigra 20 utakmica??? Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu... Cili napad ukljucujuci torresa, matu, kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone.. To je sramota a o veznom redu ne želin trošit riječi i živce... Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24137 [quote name='essien5' timestamp='1328629506' post='24135'] Sve stoji sta vi pišete ali mi nije jasno šta ste se toliko uvatili njega... Ima ih bar još 5 koji su puno prije njega zaslužili nogu u guzicu pa je nisu dobili... Šta je sa mikelom, meirrelesom, maloudom, bosingwom, alexom ( do prije misec dana ), anekom isto tako ( do prije misec dana ), lampardom, essienom koji je u zadnje 3 sezone odigra 20 utakmica??? Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu... Cili napad ukljucujuci torresa, matu, kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone.. To je sramota a o veznom redu ne želin trošit riječi i živce... [/quote] Hahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahaha. Lampardom? Essienom? Meirelesom? Mikelom? Drogbom? Matom? Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24160 [quote name='essien5' timestamp='1328629506' post='24135']Sve stoji sta vi pišete ali mi nije jasno šta ste se toliko uvatili njega... Ima ih bar još 5 koji su puno prije njega zaslužili nogu u guzicu pa je nisu dobili... Šta je sa mikelom, meirrelesom, maloudom, bosingwom, alexom ( do prije misec dana ), anekom isto tako ( do prije misec dana ), lampardom, essienom koji je u zadnje 3 sezone odigra 20 utakmica??? Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu... Cili napad ukljucujuci torresa, matu, kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone.. To je sramota a o veznom redu ne želin trošit riječi i živce...[/quote] čudno ti meni zvučiš frende pa bez svih tih igrača koje si ti naveo mi bi se borili za opstanak i opet nemožeš uspoređivat Alexa i Aneklu sa Torresom, jer su oni puno puno više dali za ovaj klub od njega Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24167 [url="http://www.youtube.com/watch?v=GHuPB8LO2UY&feature=g-all-lik&context=G2ba553fFAAAAAAAABAA"]http://www.youtube.com/watch?v=GHuPB8LO2UY&feature=g-all-lik&context=G2ba553fFAAAAAAAABAA[/url] Stvarno ne razumijem zasto nije pucao 04:51 -.-" Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24168 [quote name='essien5' timestamp='1328629506' post='24135']Sve stoji sta vi pišete ali mi nije jasno šta ste se toliko uvatili njega... Ima ih bar još 5 koji su puno prije njega zaslužili nogu u guzicu pa je nisu dobili... Šta je sa [b]mikelom[/b], [b]meirrelesom[/b], [b]maloudom[/b], [b]bosingwom[/b], [i]alexom[/i] ( do prije misec dana ), [i]anekom[/i] isto tako ( do prije misec dana ), [b]lampardom[/b],[b] essienom[/b] koji je u zadnje 3 sezone odigra 20 utakmica??? Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu... Cili napad ukljucujuci [b]torresa[/b],[b] matu[/b],[b] kaloua[/b],[b] drogbu[/b], [i]anelku,[/i][b] maloudu[/b] koliko je golova da do polusezone.. To je sramota a o veznom redu ne želin trošit riječi i živce...[/quote] Znaci Mata zasluzio nogu? Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24170 [quote name='essien5' timestamp='1328629506' post='24135'] Sve stoji sta vi pišete ali mi nije jasno šta ste se toliko uvatili njega... Ima ih bar još 5 koji su puno prije njega zaslužili nogu u guzicu pa je nisu dobili... Šta je sa mikelom, meirrelesom, maloudom, bosingwom, alexom ( do prije misec dana ), anekom isto tako ( do prije misec dana ), lampardom, essienom koji je u zadnje 3 sezone odigra 20 utakmica??? Loše posluje klub u tome je problem ,a ne u torresu... Cili napad ukljucujuci torresa, matu, kaloua, drogbu, anelku, maloudu koliko je golova da do polusezone.. To je sramota a o veznom redu ne želin trošit riječi i živce... [/quote] Lakse bi bilo da si napisao koga bi ostavio.. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24179 [quote name='Marchelo' timestamp='1328637127' post='24167'] [url="http://www.youtube.com/watch?v=GHuPB8LO2UY&feature=g-all-lik&context=G2ba553fFAAAAAAAABAA"]http://www.youtube.c...53fFAAAAAAAABAA[/url] Stvarno ne razumijem zasto nije pucao 04:51 -.-" [/quote]zato sto oce da zivce pogubim zbog njegove finte suta Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25131 On ne shvaća da neće igrati za Španjolsku na ljeto ako ovako nastavi, pa kakav motiv njemu više treba... Prijavi
11. februar 2012.14 god. Autor comment_25340 ja vjerujem u Torresa, znam se nekad naljutiti tokom utakmice ruku na srce, on ce odigrati jednu, dvije u vrh glave tri kvalitetne utakmice, u ostalim nigdje nece biti, on je sad postao prosjecan igrac, ne znam ni sta se desilo sa njim, vidis kakav je bio u Liverpoolu, a sad u Chelsiu ni upola nije takav, on je vec godinu dana u Chelsiu, i opet cekamo da proradi, ja se bojim da to toliko forsiranje i cekanje moze debelo nas kostati al dok god je u klubu, vjerujem da ce kad tad poceti zabijati golove, ja se bojim da zbog 50 mil on osjeca neki pritisak, pa mora paziti na sve greske, jednostavno kao da nema neku slobodu koju je imao u Liverpoolu Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25424 molim moderatore da promjene naziv ove teme u Fernandon't Scorres Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25453 Ma AVB će da ga brani.Takođe može da se pozdravi sa reprezentacijom. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25460 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328979762' post='25450']Ima li ko da ga i poslije današnje partije brani ?[/quote] Nije važno da li ga ko brani ili ne. Evo ja sam ga branio u većini slučajeva, nakon većine tekmi, jer je dobro igrao. Iako nije bilo golova. Danas ne mogu nikoga braniti, osim Luiza i Mate jer su ostali sramotno odigrali. Sramota je za ekipu da nemaš dva prava šuta na gol protivnika. Šta onda očekivati?? Ovako nikad nijedan napadač neće zabiti, sa ovakvom igrom. Niti jedan. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25463 Kaže Torres mami : "Hoću novu vilu." Mama : "Može, ali kada dadneš gol." Torres : "Ali nemamo treninga slijedećih mjesec dana." Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25469 Izgubio je svaku mrvicu povjerenja i podrske, bar kod mene, i zelim da sto prije napusti SB.. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25518 Dečko, kad ti porđu crni dani, vrati se u Chelsea, a do tada MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ! Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25535 Ne znam šta ste toliko zapeli za Toresa? Pa šta ako nije dao gol samo godinu dana. Treba se priviknuti na stil igre. On je naš najljepši igrač i najbolje igra. Sačekajte još 3 sezone pa ako ne proradi poslaćemo ga na pozajmicu i vidjeti da li je kvalitet za CFC. I nije on kriv nego naš spori vezni red! Nijednu loptu ne dobija gdje želi. Zato, naprijed Fernando volimo teeee !!! Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25564 Idemo ga zamjenit za Yakubua, Yakubu je sposoban dati gol! Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25565 [quote name='jakovf' timestamp='1328988814' post='25564'] Idemo ga zamjenit za Yakubua, Yakubu je sposoban dati gol! [/quote] Sposoban je i Tim Howard, samo naš ljepotan nije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.