Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Prije sam branio Torresa, pa sam prestao, jer vise nema smisla stvarno.. ali cinjenica je da covjek nema srece..
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Koliko ste nakukali da Torres zabije protiv ManUa ne bi bilo toliko cudo ni da zabije, ako zabije samo ga nemojte pocet dizat u nebesa i govoriti da se vratio :)
[url="http://www.youtube.com/watch?v=IrpYdBshcFE&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=IrpYdBshcFE&feature=related[/url]
Evo jedan o njegovim cuvenim asistencijama i dodavanjima.
[quote name='Blues_95' timestamp='1328441455' post='23304']
Budimo realni (Kazo) on je daleko od najkvalitenijeg napadaca danasnjice ... pa isti je Macheda i gdje je sam Macheda u QPR-u , tako ce i Chicarito zavrsiti ;)
[/quote]

Čičarito je itekako kvalitetan, brate.
Pa evo npr. vidi Džeku.. Koliko ga svi uzdižu a realno baja veze nema.
A Čičarito je jedan od najpotcijenjenih ove sezone. Pokazaće i sam. NIje slučajno onako odigrao prošlu sezonu.
A od Torresa je bolji 17 puta.
Napadac je mozda i jedina pozicija gdje je statistika govori sve, a Dzeko ima 12 golova a i nedobija preveliku minutazu kao Torres, a Torres je postao jedini napadac u historiji Youtubea koji ima video dodavanja i asistencija a ne golova omg :/
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328454484' post='23392']
[img]http://img718.imageshack.us/img718/9610/58146756.png[/img]
Statistika Džeke. I neko kaže da Džeko nema pojma.
[/quote]

Ja kažem da nema pojma i gotovo !
Ovo je tema o Toresu !
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328454484' post='23392']
[img]http://img718.imageshack.us/img718/9610/58146756.png[/img]
Statistika Džeke. I neko kaže da Džeko nema pojma.
[/quote]

bio mi je on zakon dok je s Grafiteom razvaljivao u Wolfsburgu, a sad mi nije nešto drag otkad je prešao u City, ali moram mu priznat ima dobre statistike :P

i Torres bi mu to mogao priznat

[quote name='mata10' timestamp='1328451521' post='23367']
Prije sam branio Torresa, pa sam prestao, jer vise nema smisla stvarno.. [b]ali cinjenica je da covjek nema srece[/b]..
[/quote]

e bogami tu si potpuno u pravu :P
Torres-u brate moj usminkani samo mi objasni zasto je nisi opucao poslije onako lijepog driblinga [b]ZASTO[/b] ???

Moram reci da je asistirao prelijepo za Matu ...
Jel treba vise sta reci za ovog mungosa u pravom smislu te rijeci, pa svojom "realizacijom" koci citavu ekipu, kao da ga i nema u napadu.
Ima li vise onih na forumu koji govore da ga treba cekat jos da bi nesto postigao?
Pa frajer nije uradio nista dobro za klub od dolaska.
Meni je patnja da ga gledam kako glumi veznjaka na terenu i kako svaki put useve dobru priliku.
[quote name='Marchelo' timestamp='1328442989' post='23310']
Kako to mislis da je pokazao vise od Torres.a?
Kada je on to pokazao?
Torres se nije pokazao u Liverpool-u i Spaniji?
Kako god on bio u losoj golgeterskoj formi meni je i sada bolji od Chicarita i jedan od boljih napadaca.
[/quote]

Mislio sam u trenutnim klubovima, a evo i danas mali ga zabi dok nas igracina, Torres bez muda ne suta po golu, pa njemu on frizura i ide na ruku, kad je ko pedercic osutati ne smije.. Bravo, Torres se pokazao svugdje a kod nas je NULA... ja sam prestao vjerovati da ce on zabiti jedan gol do Juna...
[quote name='Adis988' timestamp='1328467664' post='23613'] Mislio sam u trenutnim klubovima, a evo i danas mali ga zabi dok nas igracina, Torres bez muda ne suta po golu, pa njemu on frizura i ide na ruku, kad je ko pedercic osutati ne smije.. Bravo, Torres se pokazao svugdje a kod nas je NULA... ja sam prestao vjerovati da ce on zabiti jedan gol do Juna...[/quote]
Chicharito nije nista uradio na utakmici, normalno da ce ono zabiti, zabili bi svi mi, glavom trznes i to je to kad si sam prema golu. O tome ja pokusavam reci, on je nikakav napadac, samo sto moze je da se lopta odbije od njega u gol, inace su takvi golovi k'o danas evansov auto gol ili da bude sam sa praznim golom kao sto je dao danas. Torres nema tih prilika, torres mora sam praviti kada niko ne pravi za njega i dobro to radi, samo je jednostavno nesretan. Ja sam licno zadovoljan svakom tekmom dosad u kojoj je odigrao.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1328468067' post='23624']
Chicharito nije nista uradio na utakmici, normalno da ce ono zabiti, zabili bi svi mi, glavom trznes i to je to kad si sam prema golu. O tome ja pokusavam reci, on je nikakav napadac, samo sto moze je da se lopta odbije od njega u gol, inace su takvi golovi k'o danas evansov auto gol ili da bude sam sa praznim golom kao sto je dao danas. Torres nema tih prilika, torres mora sam praviti kada niko ne pravi za njega i dobro to radi, [b]samo je jednostavno nesretan[/b]. Ja sam licno zadovoljan svakom tekmom dosad u kojoj je odigrao.
[/quote]

Jadnik, pa bas mi ga je zao sto vec evo dvadesetu utakmicu zaredom ne zabija.. pa sta mozemo uraditi da ga usrecimo? Da sakupimo sta parica za njega mozda mu je ovo malo? Imas li ti kakvo rjesenje? Pa sto jadnik nesretni nije suta kad je mogao nego ide na driblinge neke...

Ne kazem ni ja da je Chicarito bolji ali iskoristio je priliku i svom timu donio bod a sta je Torres uradio?? Onakve prilike se moraju iskoristiti a ne cekati, jer ko zna kad ti opet moze doci cista lopta i eto nakon toga ga vise nismo vidjeli, izgubio se!!!
Eto Torres ipade najnesretniji napadac na svijetu u posljednjih 20 utakmica :huh: eeej pa samo kad cujes da nije zabio preko 20 utakmica znas da nesto nije u redu sa njim
[quote name='diablo_bih' timestamp='1328468067' post='23624']
Chicharito nije nista uradio na utakmici, normalno da ce ono zabiti, zabili bi svi mi, glavom trznes i to je to kad si sam prema golu. O tome ja pokusavam reci, on je nikakav napadac, samo sto moze je da se lopta odbije od njega u gol, inace su takvi golovi k'o danas evansov auto gol ili da bude sam sa praznim golom kao sto je dao danas. [b]Torres nema tih prilika, torres mora sam praviti kada niko ne pravi za njega i dobro to radi, samo je jednostavno nesretan. Ja sam licno zadovoljan svakom tekmom dosad u kojoj je odigrao.[/b]
[/quote]

PLS RECI DA SI POD UTJECAJEM ALKOHOLA!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.