5. februar 2012.14 god. comment_23665 Danas je stvarno sjebao stvar sa onom prilikom. Ono je trebao žmireći šutat i pogodio bi. Ali opet, kakvu je asistenciju imao. Da recimo nije onako asistirao, nebi Mata pogodio, ko zna da li bi i dali gol kasnije. Mogli smo izgubit. A opet ovamo, dva penala šuge dobile i ide šansa da se opet vratimo u život, kad...... Nemože čovjek biti pametan nikakko u ovakvim situacijama. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23685 ali daj e Lukaku igrao umjesto njega zabili bi još 3 minimalno ovaj maneken je totalno izgubljen u vremenu i prostoru...1 ili 2 prodora dobra imao i tu asistenciju, ostalo vrijeme izgleda ko da je zalutao Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23691 Jebo majku pa vi mislite da je ovaj Lukaku Bog i batina da bi zabijao 6 golova po utakmici da bi Tamblinga prestigao u 2 sezone Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23693 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328471133' post='23691'] Jebo majku pa vi mislite da je ovaj Lukaku Bog i batina da bi zabijao 6 golova po utakmici da bi Tamblinga prestigao u 2 sezone [/quote] jedno je sigurno, a to je da bi zabijao miljama više od torresa Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23695 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328471215' post='23693'] jedno je sigurno, a to je da bi zabijao miljama više od torresa[/quote]zasto ste svi tako sigurni u to ? Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23698 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328471265' post='23695'] zasto ste svi tako sigurni u to ? [/quote] kako nebi bio kad Lukaku u 10 minuta pokaže više od Torresa u 90?? Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23701 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328471440' post='23698'] kako nebi bio kad Lukaku u 10 minuta pokaže više od Torresa u 90??[/quote] Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23706 [b]Lukaku ne moze biti gori od Torresa, moze biti samo bolji[/b]. Torres nije dao go 5 mjeseci, kako god igrao Lukaku bi siguran sam dostigao ucinak Torresa! Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23753 [media]http://www.youtube.com/watch?v=7wU15pWgH2w[/media] [left][left]Što učinio si tiii, od života moog [/left][/left] [left][left]Od života moog, od života moog [/left][/left] [left][left]Zašto dao si mi ti samo praznu bool [/left][/left] [left][left]Samo praznu bool, samo praznu bool... [/left][/left] Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23756 Treba dati priliku Lukaku i postiti Torres-a da ulazi ponekad sa klupe jer ovo ovako vise nema smisla. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23809 [quote name='Adis988' timestamp='1328468367' post='23630'] Jadnik, pa bas mi ga je zao sto vec evo dvadesetu utakmicu zaredom ne zabija.. pa sta mozemo uraditi da ga usrecimo? Da sakupimo sta parica za njega mozda mu je ovo malo? Imas li ti kakvo rjesenje? Pa sto jadnik nesretni nije suta kad je mogao nego ide na driblinge neke... Ne kazem ni ja da je Chicarito bolji ali iskoristio je priliku i svom timu donio bod a sta je Torres uradio?? Onakve prilike se moraju iskoristiti a ne cekati, jer ko zna kad ti opet moze doci cista lopta i eto nakon toga ga vise nismo vidjeli, izgubio se!!![/quote] Nesretan ne na taj nacin, vec nece ga gol, stativa, precka, nesto uvijek, nesretan na taj nacin. Dalje, sta je torres danas uradio, pa mislim kako nisi vidio sta je danas uradio, ili nisi htio da vidis sta je danas uradio? Da ti onda kazem, asistirao je mati na nacin beckhama, igrao je sjajno, passovi su bili uvijek na mjestu, driblinzi isto tako. Ali ne vi samo vidite jedinu gresku sto je uradio na utakmici, ne vidite nista drugo, tj ne zelite da vidite ostale stvari, strahota pricati. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23826 Pa sta cemo s njim ako ga nece golovi, ako je na taj nacin nesretan kao sto ti kazes??! U onakvoj situaciji u kakvoj je on danas bio je morao sutati, i kako ce ga golovi kad ne suta u 100%tnim situacijama... Vidim ja te driblinge svaka mu cast, ja sam jednom rekao i stojim pri tome da ima zavidnu tehniku ali jarane vec svima je dokurcilo cekati njegove golove. Ja sam mislio da ce on u ovom odsustvu Drogbe bljesnuti, nazabijati se golova ali nista.. I kad moze on usere, pravi potez viska. Svaka njemu cast i na asistenciji ja sam na chatu napisao da mnoge u Chelseau moze nauciti kako se centrira lopta u kazneni. On se vise ne moze zaliti na vezni red da su spori i to, dobio je u januaru dovoljno upotrebljivih lopti da postigne 4,5 golova... Nemoj mi o nikakvoj nesrecnosti, on treba rijesiti stvari sam sa sobom ili posjetiti nekog lijecnika, psihijatra ili sta vec, jer njegove odluke i osjecaj za gol su izgubljeni, pravi potez vise nego sto treba... Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23832 Da trebao bi, ali opet to nadoknadjuje sa sjajnim asistencijama. Slazem se treba da iskoristi onakve prilike, ali ako ce ispravljati svoje greske sa asistencijom, meni pase. Slazem se treba neko lijepo da sjedne sa njim da trenira intenzivno da mu objasni kako treba da se ponasa u tim situacijama, ali do tada neka nadoknadjuje golove asistencijama i trebali bi biti barem malo zadovoljni njegovim znojem. Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23852 F.Borini zabio dva gola za Romu protiv Intera a od ovog naseg slunte cekamo jedan gol vec 20 utakmica... Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23871 ma stvar je u psihi, čovjek nije zaboravio igrat i može opet postat ona mašina samo problem je u glavi. Ima tu krivice i u veznom redu ali ne može se sve svaliti na njih, pa jučer je imao čistu šansu za pogodak i imao je dosad još 4-5 takvih šansi koje je trebao zabit. Nek on posloži sebi stvari u glavi i nek raščisti neke stvari sam sa sobom a AVB će valjda riješit problem veznog reda i onda bi to trebalo funkcionirati, a do tada sam za to da se Lukakuu da veća minutaža, ako Torresu ne ide ubacit Romelua bar pola sata recimo ili tako nešto.. Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23876 Ma branio sam ga , jedan od najdrzaih u klubu mi je , ali prevrsio je svaku mjeru , pa u onoj prilici morao je osutati pa nek prebaci Bridge ali je morao sutati ... Na ljeto ga prodati nemoze vise ovako ... previse ispasta i Lukaku a i sam Chelsea . Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23893 Bože dragi, proklinjem 31. januar 2011. godine. I njega i Romanove hirove. Kud nam je dolazio koji k*****? Mislio sam da će kidati, zabijati svaku utakmicu. [b]Vjerovao sam u njega.[/b] Od same pomisli " Torres i Drogba u napadu" čovjeku dođe lijepo. A onda smo čekali tih 14 utakmica. Dao je gol slabašnom West Hamu uz pomoć bare. [b]I tad sa[/b][b]m vjerovao u njega.[/b] Pa onda opet do kraja sezone nije dao gol. Svi su krivili vezne igrače. [b]Još sam vjerovao. [/b]Onda je došlo ljeto, svi su čekali Modrića zbog koji će pomoći Fernandu da zabija. [b]I ja sam. [/b]Dao je gol amaterima, Wycombe Wanderersima. Dao je gol Aston Villi. [b]Vjerovao sam da će biti naš najbolji strijelac u novoj (ovoj) sezoni. [/b]Onda je protiv Stokea bio MoM. Bilo je tu još par dobrih utakmica i poteza. Onda je došao taj meč sa ManU. Dao je gol, ali i promašio nemoguće. Otišao sam u sobi i pretukao krevet. [b]Ne znam zašto ali sam i tad vjerovao u njega. [/b]Protiv Swansea je dao gol. Rekao sam sebi: 2 gola u 2 meča, vratio se. Onda je Genku dao dva gola. [b]Tada su svi vjerovali u njega.[/b] I od tad više nije dao gol. U svakoj sledećoj utakmici je imao asistenciju ili neki dobar potez, ali golovi su izostajali. [b]Počeo sam sumnjati u njega.[/b] A sada kada vidim da više štete nanosi nego dobrog - [b]ne vjerujem više u njega. A obožavao sam ga.[/b] [b]Samo ću mu reći - Jebi se Fernando. Oduzeo si mi 5 godina života, a volio sam te ko svog. Jebi se.[/b] elao svaka čast, jedini si ga prokužio, imamo isto mišljenje ali ti si davno prije mene nandu ustanovio dijagnozu Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23901 Vec davno sam na anketi odgovorio da vjerujem u njega dok god je u klubu i tako ce i da bude Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23916 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328521551' post='23863'] Nije dao gol 20 utakmica i govorite da nema sreće. [/quote] istina i ovaj se usuđuje uspoređivati Torresa i Matu -.- Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23934 Torres ce mozda zabiti par golova i poceti zabijati ali nikada vise nece biti onaj stari Torres kojeg smo gledali u Liverpool-u Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23946 [b] [size=3][font=arial,helvetica,sans-serif]Fernando Torres ima ukupno 10 asistencija ove sezone , što je više od bilo kojeg napadača u Englenskoj Premier ligi..[/font][/size][/b] Ali ipak to nije to... Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23983 [quote name='Rikky Luiz' timestamp='1328550863' post='23946'] [b] [size=3][font=arial,helvetica,sans-serif]Fernando Torres ima ukupno 10 asistencija ove sezone , što je više od bilo kojeg napadača u Englenskoj Premier ligi..[/font][/size][/b] Ali ipak to nije to... [/quote] Naravno da nije to to. Kupljen je da zabija golove, a ne da asistira. I da nema Torresa imao bi tko asistirati. Ali nema tko golove zabijati :/ Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23985 Torres je ogroman problem, kako za sadašnjost tako i za budućnost ovog kluba. Nevjerovatno loša kupnja, Roman počeo paničiti i napravio strašnu glupost njegovim dovođenjem. Tek se sada to dobro pokazuje. A čovjek više ne može biti pametan. Ne volim pričati o scenarijima 'da smo ovo, da smo ono' , ali stvarno da smo pričekali još samo pola godine pa doveli Falcaa i riješili sebi napad za narednih 5 godina... Mah, Roman i njegov novac. Šta dalje sa njim ? Staviti ga na klupu znači u potpunosti ga se odreći i prodati ga za mizeriju na ljeto. Ostavljanje u igri opet šteti našim rezultatima i samopouzdanju tima. Ultimatumi ne rade kod njega, jedino nam preostaje strpljenje i konjski živci. Veliko je i pitanje je li Lukaku spreman voditi napad tako velike ekipe kao što je Chelsea. Očito je da je i on nezreo i da mu treba dobra premijerligaška posudba nagodinu. Ako Drogba ode onda ništa od toga. A i njemu ne treba produživati na 2 godine. Sturridge je solidan na krilu iako se čini kako je nezadovoljan što ne igra na svojoj prirodnoj poziciji... Puh jebote, ovdje je veći belaj nego sa Maloudom i Bosingwom. Tamo smo makar sigurni da ih treba nabit nogom u guzicu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.