Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Eto gledam na temi AVB niko ga vise ne zeli na klupi i ne vjeruje da moze uspjeti u Chelsea, a da sad pitam vezano za ovog kloca, da li ima jos onih koji vjeruju u njega? koji su zadovoljni ovim njegovim igrama? koje fascinira jedan dribling na utakmici i onda smatraju da je odigrao odlicno?
[quote name='Elao' timestamp='1328047051' post='22057']
Eto gledam na temi AVB niko ga vise ne zeli na klupi i ne vjeruje da moze uspjeti u Chelsea, a da sad pitam vezano za ovog kloca, da li ima jos onih koji vjeruju u njega? koji su zadovoljni ovim njegovim igrama? koje fascinira jedan dribling na utakmici i onda smatraju da je odigrao odlicno?
[/quote]

Ako ima, nek si traže psihića..
Ovaj covjek je dokazao da vise nikad nece biti onaj stari.Najgore sto ga vise nitko nece.
Kad bi mogli dobiti Falca za njega uhh.
Pa ne mogu da vjerujem onaj klokan Carroll zabio, a Torres ne moze da uputi sut na gol kako treba..
[quote name='mata10' timestamp='1328050834' post='22121']
Pa ne mogu da vjerujem onaj klokan Carroll zabio, a Torres ne moze da uputi sut na gol kako treba..
[/quote]

E to je veliko pitanje.
Ako iko nema pojma o fudbalu to je Caroll. Lik trči po terenu kao što je Džeko trčao prošle sezone, isto ovce da tjera. Al, eto, zabi ga prije Torketa. Sramota za Chelsea, sramota za cijeli Otočki fudbal. Sram nek te bude Nando!
In AVB I trust, ali bome u Torresa više ne, nije zaboravio igrat ali očito je da nam neće pokazat kako se to radi dok god je u nas u klub.. Hvala na skoro pa ničemu a na lito ga probat prodat za neke solidne pare..
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328055544' post='22157']
Izgleda da sam jedini koji jos vjeruje u ovog covjeka :huh:
[/quote]

Ja nakon večerašnje večeri ni u p***u više ne vjerujem!
Pa normalno da treba vjerovati. I ja vjerujem da on može zabijati, ali sa pravim suigračima. Sa Malamudom i Meirelesom kojima je strani pojam dodati loptu kako treba, sa Bosingwom koji od 10 centaršuteva uputi 11 na tribine ili u aut, s takvim nema njemu golova ni za 6.000 godina..

Ne odgovara mu ova ekipa, a i kome bi odgovarala? Tako da otprilike ništa ni do kraja sezone, a kasnije ko zna...
On ako ne zabije do kraja sezone, bice fino, uljudno ispracen iz kluba. Dobice od Romana nesto, za puta, da mu se nadje...

Vjerujem da se nije rodio losiji igrac od onog Carrolla. Koliko ga ne volim i citav onaj Lvierpool. Joooj ako oni ispred nas zavrse, pascu u depresiju.

A Torres bi trebao kod psihologa. Da ovaj poprica sa njim. Jer ima on psihickih tegoba, to je ocigledno.
meni je zao torresa nema ko s njim da igra u napaduuu cak i mata ko kita u zadnje dvij tri utakmiceee :///.ja mislim da ovo nije sve do torresa ,,znamo da je torres dobro igrao dok je imao gerrarda iza ledja u liverpoolu i razvaljivao covjek,a kod nas mu malouda iza ledja :D dati cemu malouda dobru loptu sigurno ili meireles :D mi nemamo prilike kako treba za 90 min i ovaj BOAS opet zadovoljannn bolje bi ja vodio CHELSEA od njega sto posto :))
Nije on toliko los koliko su drugi.
Jednostavno nema mu tko poslati dobre lopte i to je najveci krivac za njegove neuspijehe.
Ali ja sam siguran da nece igrati nista bolje od ovog sada jer pored onakvog Meirelesa,Maloude i Bosingve nikad nece pokazati se u najboljem izdanju.
Vise nejvjerujem ni u Torres-a ni u Andre-a . Na kraju sezone (ako ostane ovako) obadvojica pod rukicu i kud koji mili moji !!!
[quote name='Marchelo' timestamp='1328102871' post='22214']
Nije on toliko los koliko su drugi.
[b]Jednostavno nema mu tko poslati dobre lopte i to je najveci krivac za njegove neuspijehe.[/b]
Ali ja sam siguran da nece igrati nista bolje od ovog sada jer pored onakvog Meirelesa,Maloude i Bosingve nikad nece pokazati se u najboljem izdanju.
[/quote]
Zašto onda Yakubu ima 12, Steven Fletcher 9, Dempsey 9, Morison 8, Helguson 8, Graham 7, Holt 7, a Klasnić 7 golova.
Ma dosta je vise i ovog Torresa,dosta je prica nema mu ko lopte poslat'.Sinoc smo vidjeli u 93 min. kontra 4:3 Torres vuce loptu,Mata na jednoj strani,Dany na drugoj,Essien u sredini i frajer dodaje loptu stoperu protivnicke ekipe.Zasto Torres ne izgradi sam sebi neku priliku poput Sturidge-a zasto ne zabije gol nakon kornera jednostavno on je zavrsio sa fudbalom,nikad nece to bit' stari Torres..
TORRES je igrac o kojem se mnogo prica u zadnje vrijeme , al nije on kriv sto je tako los , nema idealnog igraca koji mu moze namjestit loptu da on iz adekvatne pozicije dadne go , isto tako zamjeram mu samo skok igru jer tu bi trebao da se on malo vise potrudi , kad bi dosao neki malo bolji vezista ili krilni igrac jer je STURRIDGE neda rođenom ocu , a MATA se trudi kolko tolko jbg nemoze ni on sam igrat , al eto nadamo se svi boljim igrama , bar sljedece sezone uz nove igrace , ako vec nista nemozemo u ovoj :P :D CFC <3

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.