Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Tinmar' timestamp='1327277733' post='19764'] Ma nijanse dijele Drogbu i Torresa ove sezone, Didier je jedino nešto konstantniji, DD je bolji od Torresa kad Torres ima loš dan a Torres kad ima svoj dan je bolji od Drogbe pa makar ne zabio gol. Ma kako ti znaš da Lukaku igra bolje od Torresa, ne baljezgaj, odigrao je par utakmica za prvi tim i to je to, vjerojatnije je da ipak nije bolji ni od ovakvog Torresa, istina, on bi se više trudio i vieš bi se davao na terenu ali ni to ne bi bilo dovoljno.[/quote]

Vec sam ti napisao Torres se vuce po terenu nije dao go 4 jebena mjeseca a placen je 50 milona. Nisam ga puno gledao ali siguran sam da je Lukaku kakav god bio u stanju da bar jedan go u 4 mjeseca.
Tako da nemamo sta da izgubimo ako ga Avb stavi u prvu postavu.
Uostalom i on je puno placen, ne moze na posudbu zbog Uefinih pravila tako da treba da igra da bi se razvijao pogotovo sad kad je Drogba odsutan.
Prosto mi nije jasno kako neko sad moze branit Torresa?

Prosto se vuce po terenu, nije u stanju igraca predriblat i nije dao go 4 mjeseca.
Hej pa sta vi brojite. Covjek je placen 50 milona kad on pogodi precku i napravi jedan dobar potez, svi kazete sjajan je bio. To bi moglo da smo ga platili 2 milona pa ga hvalit nakon jednog suta.
To se ne broji traze se za centarfora golovi.

Istina, nema srece ali ne mozemo ga vise cekati nismo mi neki nizeligaski klub.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='chelseafan97' timestamp='1327280377' post='19781']

Vec sam ti napisao Torres se vuce po terenu nije dao go 4 jebena mjeseca a placen je 50 milona. Nisam ga puno gledao ali siguran sam da je Lukaku kakav god bio u stanju da bar jedan go u 4 mjeseca.
Tako da nemamo sta da izgubimo ako ga Avb stavi u prvu postavu.
Uostalom i on je puno placen, ne moze na posudbu zbog Uefinih pravila tako da treba da igra da bi se razvijao pogotovo sad kad je Drogba odsutan.
Prosto mi nije jasno kako neko sad moze branit Torresa?
[/quote]
U njegovu obranu ide samo ovo što sam i napisao, nije on ni kriv što je toliko plaćen a nije ni vrijedan toliko. Drugi izgovor nema, nit ga branim samo kažem da ni ostali ne bi bili puno bolji. I slažem se da Lukaku treba igrati više ali ne bi ti to puno pridonijelo timu, jedino bi se on sam više razvio a tek tad bi Torres potonuo..
Torres vise od ovog ne moze potonut. Moramo se pomiriti da je promasaj i da nikada nece zasjati u Chelseaju, nek ode u Barsu tamo bi proradio kad bi mu xavi i Iniesta poceli asistirat.
Mozda je prerano govoriti o tome ali [b]ako nastavi ovako [/b]sta mislite da li je Torres [b]najveci promasaj u istoriji PL[/b]? :blink:
Ja nisam bas siguran s obzirom da ne pratim dugo fudbal tako da bi volio kada bi se ovi iskusniji ukljucili i rekli sta misle.
Definitivno je veci promasaj i od Sevcenka, sad je li najveci to ostavljan vama da odgonetnete.
Uz zadnjih 5, 6 godina ja se ne sjecam goreg transfera!
Oni koji misle da je prerano govoriti o tome neka ne pisu nista.
Ja sad idem a vi se raspravljajte SUTRA! :P

Da se zna ja ne mrzim Torresa, samo sam mislim da nece proraditi u Chelseaju ako mu godina dana nije dovoljna a ako nije dao go 4 mjeseca nema se tu vise sta nadat. Mozda sam se prije 3 mjeseca nadao ali sad vise ne vjerujem u njega.

Ali ko zna daj boze da se varam i da sledece sezone u ovo vrijeme on bude nas najbolji igrac.
B)
Ima uvijek veći promašaj od Torresa, a to je ovaj momak:

[img]http://images.footballfancast.com.s3.amazonaws.com/players/300px/liverpool/Andy-Carroll.jpg[/img]

Torres barem igra, a ovaj se vuče po terenu.
[quote name='Wisey' timestamp='1327273767' post='19719']
Može bolje, slažem se. Al ko ti garantuje da bi s ovakvim anemičnim i nezainteresovanim suigračima i jedan Messi sam rješavao tekme, nebitno koliko plaćen bio. A znamo i sami da Nando ovisi o loptama koje dobije i vlastitom samopouzdanju. Obje stavke trenutno su na veoma niskim granama.
[/quote]
ako je Torres na niskim granama onda se naši veznjaci nisu ni počeli penjat na drvo , on je dobar al treba pčet zabijat te golove i povuč ekipu kada je gusto pa bar protiv manjih klubova , jebemu miša pa povuko je Pool akd u protiv nas igrali s 2 gola a sad nas nemože protiv Norwicha pa jebemu miša. Pa on samo da skupi muda za puknut i da je više u šesnaestercu bio bi odličan e sad da su pametni ko što nisu i zadžali i dali priliku McEachranu možda bi sad napadači imali i kvalitetnije lopte al ne oni će sigurno kupit 50-omilijunskog veznjaka.
A što se odšteta za Torresa tiče da tu je Roman OPET zajebo jer je platio previše i to je sad Torresu na tere klubu koji se raspadao koji se borio za Europaligu za napadača koji ni tad nije bio u formi neg eto baš prije prijelaznog roka dao 2 Chelsiju, platit 50 milki je glupo i suludo al štaš to su sve nadimci mistera Abramoviča
[quote name='Blues_95' timestamp='1327307444' post='19817']
Ja ne znam vise sta da mislim o Torresu !
[/quote]

E to. Ja samo ne znam kako se neko može tako promijeniti ? Pa kako je prije mogao kidati boga oca, sad ne može ništa. Kako je to moguće? :/
[quote name='Vinko' timestamp='1327306842' post='19816']
ako je Torres na niskim granama onda se naši veznjaci nisu ni počeli penjat na drvo , on je dobar al treba pčet zabijat te golove i povuč ekipu kada je gusto pa bar protiv manjih klubova , jebemu miša pa povuko je Pool akd u protiv nas igrali s 2 gola a sad nas nemože protiv Norwicha pa jebemu miša. Pa on samo da skupi muda za puknut i da je više u šesnaestercu bio bi odličan e sad da su pametni ko što nisu i zadžali i dali priliku McEachranu možda bi sad napadači imali i kvalitetnije lopte al ne oni će sigurno kupit 50-omilijunskog veznjaka.
A što se odšteta za Torresa tiče da tu je Roman OPET zajebo jer je platio previše i to je sad Torresu na tere klubu koji se raspadao koji se borio za Europaligu za napadača koji ni tad nije bio u formi neg eto baš prije prijelaznog roka dao 2 Chelsiju, platit 50 milki je glupo i suludo al štaš to su sve nadimci mistera Abramoviča
[/quote]

Ja zaista ne kontam na kojoj osnovi ga branite, upisao je par asistencija i to je ok ali ne mogu da vjerujem da vi smatratae da treba cekat da on dobije idealnu loptu 4 mjeseca i nakon toga ga jos nayivate sjajnim. Nije ovo Stoke da se moze zezati i ocekivati da cemo ga cekati 4 mjeseca. On mora nesto sam uraditi, doprinjeti za ekipu a ne cekati vrhunsku loptu.

Da How yes no. Da, Torres se vuce po terenu. Uzasno je spor nije u stanju igraca da pretrci. Uzasno lako mu je uzet loptu, driblinzi su mu idiotski a tek prijem lopte tu je tek katastrofalan. Tu je Drogba za njega tata. Slazem se za Carolla on je zaista raspad.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327319513' post='19862']

Ja zaista ne kontam na kojoj osnovi ga branite, upisao je par asistencija i to je ok ali ne mogu da vjerujem da vi smatratae da treba cekat da on dobije idealnu loptu 4 mjeseca i nakon toga ga jos nayivate sjajnim. Nije ovo Stoke da se moze zezati i ocekivati da cemo ga cekati 4 mjeseca. On mora nesto sam uraditi, doprinjeti za ekipu a ne cekati vrhunsku loptu.

Da How yes no. [u][b]Da, Torres se vuce po terenu. Uzasno je spor nije u stanju igraca da pretrci. Uzasno lako mu je uzet loptu, driblinzi su mu idiotski a tek prijem lopte tu je tek katastrofalan[/b][/u]. Tu je Drogba za njega tata. Slazem se za Carolla on je zaista raspad.
[/quote]

Fino me nasmija danas.
[quote name='how yes no' timestamp='1327321549' post='19867']

Fino me nasmija danas.
[/quote]

Koji ti je glavni argument da je Torres sjajan da li je to onaj sjajan suta spoljnom u prosloj utakmici, ili stativa protiv Sunderlanda?
Sta od navedenih karakteristika njegovih igara u Chelseaju nije tacno, je li mislis da dobro pretrcava igraca, da dobro dribla, da je dobar u skok igri ili sta. Ne razumijem sta te je u mom postu nasmijalo.

Njemu moze samo jedan [b]vrhunski veznjak[/b] pomoc koji ce mu stalno hranit loptam i pomoci mu da vrati samopouzdanje. Ako ne dovedemo niti jednog pravog CM nemate se cemu nadati od Torresa do kraja sezone a samim tim mu se smijesi odlazak jer ga cekamo vec godinu dana, Roman definitivno nece vise cekti. Godina ipo je sasvim dovoljna, cak ga i previse cekamo!
Al reći da se vuče po terenu, je stvarno smiješno. Onda itekako je znao ove sezone predriblati igrača, trčati, utrčavati, proigrati. Sve je radio osim davanja golova, mada i njih je nekoliko uspio zabiti.

I ni blizu sporog nije. Brz je , ali što je najvažnije brzo igra. Ne pelja loptu.

Uglavnom nisi upravu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327287890' post='19807']
Ima uvijek veći promašaj od Torresa, a to je ovaj momak:

[img]http://images.footballfancast.com.s3.amazonaws.com/players/300px/liverpool/Andy-Carroll.jpg[/img]

Torres barem igra, a ovaj se vuče po terenu.
[/quote]
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327285816' post='19803']
Mozda je prerano govoriti o tome ali [b]ako nastavi ovako [/b]sta mislite da li je Torres [b]najveci promasaj u istoriji PL[/b]? :blink:
Ja nisam bas siguran s obzirom da ne pratim dugo fudbal tako da bi volio kada bi se ovi iskusniji ukljucili i rekli sta misle.
Definitivno je veci promasaj i od [b]Sevcenka[/b], sad je li najveci to ostavljan vama da odgonetnete.
Uz zadnjih 5, 6 godina ja se ne sjecam goreg transfera!
Oni koji misle da je prerano govoriti o tome neka ne pisu nista.
Ja sad idem a vi se raspravljajte SUTRA! :P

Da se zna ja ne mrzim Torresa, samo sam mislim da nece proraditi u Chelseaju ako mu godina dana nije dovoljna a ako nije dao go 4 mjeseca nema se tu vise sta nadat. Mozda sam se prije 3 mjeseca nadao ali sad vise ne vjerujem u njega.

Ali ko zna daj boze da se varam i da sledece sezone u ovo vrijeme on bude nas najbolji igrac.
B)
[/quote]
Carroll je dosta mladji i manje je placen od Torresa, za njega ima barem vremena da se popravi, a i statisticki je bolji od Torresa 31 utamica ukupno za Liverpool 6 golova. :)
Shevchenko spada u one igrace koji jednostavno nisu opravdali novac ulozen u njih i zabio je 22 gola u 77 utakmica.
Torres spada u [b]FAIL[/b] kategoriju i nema mu ravnog, sa svojih 5 golova u 42 utakmice, u prijevodu Torres je za sada najveci promasaj u historiji PL htjeli to ovdje neki priznati ili ne ;)
[quote name='Elao' timestamp='1327324957' post='19874']
Carroll je dosta mladji i manje je placen od Torresa, za njega ima barem vremena da se popravi, a i statisticki je bolji od Torresa 31 utamica ukupno za Liverpool 6 golova. :)
Shevchenko spada u one igrace koji jednostavno nisu opravdali novac ulozen u njih i zabio je 22 gola u 77 utakmica.
Torres spada u [b]FAIL[/b] kategoriju i nema mu ravnog, sa svojih 5 golova u 42 utakmice, u prijevodu Torres je za sada najveci promasaj u historiji PL htjeli to ovdje neki priznati ili ne ;)
[/quote]
Istina zna da boli ! :(
@chelseafan97 slažem se s tobom u vezi svega što si napisao za Torresa

stvarno nemogu vjerovat da neki od vas smatraju da je Torres odličan...

i nemojte više ni pokušavati braniti torresa s time "da je naš vezni red loš", nađite neke druge argumente...

uglavnom, ova statistika od 5 golova u 42 utakmice je stvarno razočaravajuća i poražavajuća,tolko golova i stoperi znaju zabit...
[quote name='Tinmar' timestamp='1327276999' post='19754']
Ma kakvih 5, treba mu na 20 godina produljit ugovor -.-[b] pa šta je to Drogba dobro ove sezone napravio toliko osim golova Valenciji, ostalih par golova i skromnog doprinosa timu? Ništa puno više od Torresa napravio nije[/b]... a njegova rotacija sa tinejđerom Lukakuom bi prošla možda u portugalskoj ligi.
[/quote]

s obzirom na to da su mu 33 godine, s obzirom na to da je stradao protiv norwicha i oporavljao se od toga dugo, s obzirom na vađenje vijaka iz ruke koju je slomio prije SP u africi, za vrijeme oporavka od ruddyevog nokauta, s obzirom da se ovog lapana torresa strašno gura od kada je došao samo zbog masne love kojom je doveden ja mislim da je drogba itekako PUNO više napravio od torresa..
laku noć
[quote name='drogba 11' timestamp='1327330812' post='19898'] s obzirom na to da su mu 33 godine, s obzirom na to da je stradao protiv norwicha i oporavljao se od toga dugo, s obzirom na vađenje vijaka iz ruke koju je slomio prije SP u africi, za vrijeme oporavka od ruddyevog nokauta, s obzirom da se ovog lapana torresa strašno gura od kada je došao samo zbog masne love kojom je doveden ja mislim da je drogba itekako PUNO više napravio od torresa.. laku noć[/quote]

istina je ovo

Drogba je ove sezone za nas napravio 30 puta više nego Torres

i Drogba je htjeli vi to ili ne, izmislio nogomet za Torresa

samo se sjetite onog gola protiv Valencije, majstorski

kada je Torres nešto takvo napravio otkad igra za nas?? da dobro mislite, NIKADA

u ovoj cijeloj priči najviše pati Lukaku koj nemože dobit priliku jer ipak 50 milja ima prednost u odnosu na 20 milja

i evo jednog zanimljivog podatka
ako je ovaj podatak točan da je torres zabio 5 golova u 42 utakmice za Chelsea onda pogledajte ove statistike:
Torres- 0,12 golova po utakmici
Cahill- 0,1 gol po utakmici

Cahillovi podaci su iz Boltona s wikipedije, neznam kolko je to točno
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327277579' post='19762']

Istina da Drogba nije postigao puno golova ove sezone ali mora se priznati da kada on igra da igra djeluje zivahnije. Njega su godine stigle i ne igra vise kao i prije ali i dalje kada je on na terenu, mnogo je veca opasnost po protivnka nego kada je Torres u ekipi. To je zato sto je on u stanju savrseno primiti loptu i uputiti savrsen pas ka protivniku. Torres jeste imao par asistencija ove sezone ali nije to bilo nista spektakularno, lagan pas za Mata ili Lampsa i go.

Zasto rotacija sa Lukakoum ne bi uspjela? Lukaku je perspektivan igrac i definitivno se vise isplati forsirati njega nego Torresa. Torres vise nije ni toliko mlad vec ima 28. Dok Lukaku ima 18 i opet igra bolje od njega. Ako nista treba isfurati citavu sezonu forsiranjem Lukakua jer je ocigledno da necemo uspjet u PL biti medju top 2, pa ako ne bude islo u Junu Lukaku na posudbu, Torres sto dalje to bolje a nama novi napadac.

Ionako nemamo sta izgubiti Lukaku ne moze biti gori od Torresa
[/quote]
.
Koja suplja... Dok je igrao Drogba vidjeli smo da i nam je tim i tada slabo funkcionisao, cak smo mozda i gore igrali, gubili smo vise utakmica a evo kada je Torres dobio priliku zaredali smo par pobjeda, ali opet ne funkcionise onako kako bi trebalo i moglo.
Torres ima sansu sada kada je Drogba na Africkom kupu da se dokaze i zabija, ako to ne uradi Drogba ce opet zauzeti mjesto u prvom timu a on ce na klupu... Kako Lukaku igra bolje od Torresa kad ga nismo ni gledali kako treba..

Brate, Drogba nije u stanju rijesiti utakmicu kako ti mislis, treba i njemu vremena i suteva vise nego prije.. Ovakav Torres i ovakav Drogba nam nikako ne odgovaraju...
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327319513' post='19862']

Da How yes no. Da, Torres se vuce po terenu. Uzasno je spor nije u stanju igraca da pretrci. Uzasno lako mu je uzet loptu, driblinzi su mu idiotski a tek prijem lopte tu je tek katastrofalan. Tu je Drogba za njega tata. Slazem se za Carolla on je zaista raspad.
[/quote]

ma ko ga brani to ti ja cjelo vrijeme govorim da treba više i da bi takav igrač sam trebo rješavat utakmice kako je to u Poolu radio.
samo bih dodao još 2 stvari vezane za Drogbu prvo da je kolega @drogba 11 zaboravio dodat malariju ovom nizu ozljeda/bolesti
i da htio bi pitat ako Drogba nemože sam rješit UTAKMICU biće ono protiv Valencije bila gay parada ??? recite vi šta očete al Drogba je u 3 utakmice za redom zabio golova kolko Torres u 42 (Swansea , Bayer ,Valencia)
[quote name='Vinko' timestamp='1327345636' post='19944']

ma ko ga brani to ti ja cjelo vrijeme govorim da treba više i da bi takav igrač sam trebo rješavat utakmice kako je to u Poolu radio.
samo bih dodao još 2 stvari vezane za Drogbu prvo da je kolega[b] @drogba 11 zaboravio dodat malariju ovom nizu ozljeda/bolesti[/b]
i da htio bi pitat ako Drogba nemože sam rješit UTAKMICU biće ono protiv Valencije bila gay parada ??? recite vi šta očete al Drogba je u 3 utakmice za redom zabio golova kolko Torres u 42 (Swansea , Bayer ,Valencia)
[/quote]

znam ja brate i za to, i za operaciju bruha iliti kile itd, ali sam navodio samo ono što ga je ove sezone udaljilo od terena ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327330779' post='19897']
@chelseafan97 slažem se s tobom u vezi svega što si napisao za Torresa

stvarno nemogu vjerovat da neki od vas smatraju da je Torres odličan...

[u][b]i nemojte više ni pokušavati braniti torresa s time "da je naš vezni red loš", nađite neke druge argumente[/b][/u]...

uglavnom, ova statistika od 5 golova u 42 utakmice je stvarno razočaravajuća i poražavajuća,tolko golova i stoperi znaju zabit...
[/quote]

Izvini molim te, a koji to napadač može bez veznjaka? A pogotovo onaj koji nije u formi, kojem trebaju šanse da bi se vratio u istu.

Onda, nemojte džaba pričati kako je Drogba više pružio ove sezone nego Torres. PO meni su podjednaki bili, do sada (naravno govorim samo za ovu sezonu).
Drogba je odigrao te dvije, tri tekme vrhunski, ali je i Torres u nekim bio glavni.

Meni je draži Drogba puno, najdraži mi je igrač u Chelsea-ju, ali treba biti realan.
Ja bi Torresa poslao na posudbu u neki engleski manji klub,ako se tamo ne pokaze,prodat,prodat i prodat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.