24. januar 2012.14 god. comment_20044 [quote name='jakovf' timestamp='1327358256' post='19968']Ma baš čemo igrače plaćene 50M i igrače s 28godina slat na posudbu [/quote] bacili smo, zapravo roman je bacio novac u vjetar, jbg treba se pomiriti s njim i nastaviti dalje [quote name='how yes no' timestamp='1327353589' post='19961'] Izvini molim te, a koji to napadač može bez veznjaka? [/quote] ajde ne melji gluposti, da ti nebi sad počeo nabrajat neke nižerazredne klubove čiji napadači imaju bolje statistike od torresa, makar imaju iza sebe 348 puta lošiji vezni red nego što mi imamo u Chelsea jasno je ko dan da bi torres u barci imao više prilika za zabiti, ali stvarno više prestanite krivit vezni red za torresovo nedavanje golova pa on nemože dati gol ni kada se nađe u čistoj šansi, eto bila je takva sad protiv norwicha lupajte minuse, kažite što hoćete, ali to je realnost Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20053 [quote name='chelseathebest' timestamp='1327415500' post='20044'] bacili smo, zapravo roman je bacio novac u vjetar, jbg treba se pomiriti s njim i nastaviti dalje ajde ne melji gluposti, da ti nebi sad počeo nabrajat neke nižerazredne klubove čiji napadači imaju bolje statistike od torresa, makar imaju iza sebe 348 puta lošiji vezni red nego što mi imamo u Chelsea jasno je ko dan da bi torres u barci imao više prilika za zabiti, ali stvarno više prestanite krivit vezni red za torresovo nedavanje golova pa on nemože dati gol ni kada se nađe u čistoj šansi, eto bila je takva sad protiv norwicha lupajte minuse, kažite što hoćete, ali to je realnost [/quote] slazem se stobom btw lupnit cu ti jedan minus kao sta si i reka da ti lupnemo Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20064 [quote name='chelseathebest' timestamp='1327415500' post='20044'] bacili smo, zapravo roman je bacio novac u vjetar, jbg treba se pomiriti s njim i nastaviti dalje ajde ne melji gluposti, da ti nebi sad počeo nabrajat neke nižerazredne klubove čiji napadači imaju bolje statistike od torresa, makar imaju iza sebe 348 puta lošiji vezni red nego što mi imamo u Chelsea jasno je ko dan da bi torres u barci imao više prilika za zabiti, ali stvarno više prestanite krivit vezni red za torresovo nedavanje golova pa on nemože dati gol ni kada se nađe u čistoj šansi, eto bila je takva sad protiv norwicha lupajte minuse, kažite što hoćete, ali to je realnost [/quote] Halo frajeru, ohladi malo.. Vidi se ko piše gluposti. Ako nije do veznog reda, zašto Drogba ne zabi više golova, već na istoj brojci kao i Torres... Zašto Kalou ne zabija kad dobije šansu, pa Anelka u početku sezone??' Sturridge jedini zabija, ali većina golova od njegovih individualnih akcija, prolaz po desnoj strani i šut.. I izgleda krivo ti za minuse, nemoj da ti bude.... Mislim da si sam kriv za to.. Kao i ja kad dobijem i svi drugi.. Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20067 ma glupost Drogba je samo u utakmici protiv Valencije napravio više nego Torres u cijeloj sezoni ja stvarno neznam šta je Torres napravio da ga tolko branite? kad je on nešto napravio čime bi zaslužio da ga ne napadamo? jel to neka sekta da vam je Torres bog? Drogba si čak i može priuštiti loše utakmice jer nas je tolko puta vadio Torres nikada frende, nikada nas nije izvadio Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20139 [quote name='soxx' timestamp='1327422893' post='20123'] Torres ce MUFC pogaziti za par sedmica.. [/quote] bilo bi to lijepo, ali ja se bojim da će se on još više usrat protiv njih Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20140 Ili ce se usrati ili ce biti igrac utakmice treceg nema ! Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20156 [quote name='chelseathebest' timestamp='1327417014' post='20067'] ma glupost Drogba je samo u utakmici protiv Valencije napravio više nego Torres u cijeloj sezoni ja stvarno neznam šta je Torres napravio da ga tolko branite? kad je on nešto napravio čime bi zaslužio da ga ne napadamo? jel to neka sekta da vam je Torres bog? Drogba si čak i može priuštiti loše utakmice jer nas je tolko puta vadio Torres nikada frende, nikada nas nije izvadio [/quote] Drogba je ranije nas vadio i donosio nam titule. To stoji, ali trenutno ne pokazuje više od Torresa. Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20159 [quote name='chelseathebest' timestamp='1327417014' post='20067']ma glupost Drogba je samo u utakmici protiv Valencije napravio više nego Torres u cijeloj sezoni ja stvarno neznam šta je Torres napravio da ga tolko branite? kad je on nešto napravio čime bi zaslužio da ga ne napadamo? jel to neka sekta da vam je Torres bog? Drogba si čak i može priuštiti loše utakmice jer nas je tolko puta vadio Torres nikada frende, nikada nas nije izvadio[/quote]I drogba je samo protiv Valencie nesto ove sezone uradio.. Kako god on je za mene kralj dosta je i uradio proteklih godina. Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20180 [img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/407563_2843024606085_1573465594_32487238_1049548155_n.jpg[/img] Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20193 sjest´ i plakat...[quote name='chelseathebest' timestamp='1327415500' post='20044'] bacili smo, zapravo roman je bacio novac u vjetar, jbg treba se pomiriti s njim i nastaviti dalje ajde ne melji gluposti, da ti nebi sad počeo nabrajat neke nižerazredne klubove čiji napadači imaju bolje statistike od torresa, makar imaju iza sebe 348 puta lošiji vezni red nego što mi imamo u Chelsea jasno je ko dan da bi torres u barci imao više prilika za zabiti, ali stvarno više prestanite krivit vezni red za torresovo nedavanje golova pa on nemože dati gol ni kada se nađe u čistoj šansi, eto bila je takva sad protiv norwicha lupajte minuse, kažite što hoćete, ali to je realnost [/quote] Sta hoces ovim da kazes??? Da je Torres prosjek i los jer nema golova?? Ako je Yakubu ili neko drugi dao vise golova onda je bolji od Torresa?? Prije par sezona Benny McCarthy kada je igrao u Blackburnu dao je vise golova od Drogbe a imao je deset puta losiji vezni red.... Uostalom, cijeli tim ne igra kako treba, ne treba se samo na Torresa svaljivati... Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20205 [quote name='how yes no' timestamp='1327416503' post='20064'] Halo frajeru, ohladi malo.. Vidi se ko piše gluposti. Ako nije do veznog reda, zašto Drogba ne zabi više golova, već na istoj brojci kao i Torres... Zašto Kalou ne zabija kad dobije šansu, pa Anelka u početku sezone??' Sturridge jedini zabija, ali većina golova od njegovih individualnih akcija, prolaz po desnoj strani i šut.. I izgleda krivo ti za minuse, nemoj da ti bude.... Mislim da si sam kriv za to.. Kao i ja kad dobijem i svi drugi.. [/quote] Ovdje si napisao mnogo toga protiv mene tako da moram reagirat. Kao prvo za minuse me iskreno nije briga. Ako se neko ne slaze sa mnom normalno je da mi da minus ako se slaze plus i to je u redu isto tako ja prema drugima... Ja i ti se neslazemo u vise slucajeva i to je tako ne treba da se zato mrzimo. Ima ovdje tipova na formu sa kojima se sve slazemo i nekih sa kojim se skoro nista ne slazes. Ne treba zbog toga da se ne volimo medjusobno i da ti mislis vidi onog Chelseafana97 glupana a ja vidi onog how yes now morona, lupa glupusti i onda da ja tebi stalno lupam minuse ili obrnuto. Ja dajem minuse ako se ne slazem s nekim, ako si to mislio da namjerno tebi dajem . Dao sam ti na postovima gdje samse slago plus a gdje nisam minus i to je sasvim normalno. S toga ne otvaraj vise polemiku oko toga. Ak ni zbog cega ne treba da se mrzimo iz razloga sto smo oboje fanovi istog kluba koji oboica nosimo u srcu. Sad o Torresu stina je da napadaci malo zabili i to definitivno nije slucajno. Nije istina da Kalou ne zabija, igra veoma malo (na srecu) ali kad udje cesto zabija go. On je najbolji i najdugovjecniji dzoker Chelseaja u zadnjih 5 godina definitivno. Ima 150 nastupa od toga oko 110 je usao kao dzoker( kod svakog menadzera koji je bio on je bio dzoker). Postigao je 36 golova sto nije slabo s obzirom na okolnosti. [b]Toliko ne bi Torres postigao golova sve da igra za Chelsea 10 godina. [/b] [b]Evo ja priznajem kad pogrijesim, svi ste me sa pravom napali. Izjava da smo ove sezone mnogo bolji kad igra Drogba umijesto Torresa definitivno nije bil na mjestu.[/b] T[b]o sam napisao jer me tores toliko razocarao( i konstantno me razocarava) tako da nisam bio objektivan.[/b] Moram priznati da sam se prenaglio kada sam to napisao da smo puno boji s Drogbom ove sezone. Proslih godina nas je Drogba vadio ove ne TOLIKO . Definitivno postoji neki razlog sto spicevi tako slabo zabijaju. Mozda je razlog to sto je vezni red[b] najgori u zadnjih 5 godina[/b]... To sto drugi igraju lose definitivno opravdava u nekoj mjeri Torresa ali to ne znaci da mi treba da cekamo 4 mjeseca da on da go. Pa on je Fernando Torres ako nista drugo! [b]On bi trebao biti u stanju da primi loptu na centru predribla dvojicu i onda poentira.[/b] Ako se How yes no ili bilo drugi ukoliko se ne slaze s ovim slobodno lupi minus, nece mi smetati niti cu se ljutiti! PORUKA ZA TEBE Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20206 [quote name='Adis988' timestamp='1327439845' post='20193'] sjest´ i plakat... Sta hoces ovim da kazes??? Da je Torres prosjek i los jer nema golova?? Ako je Yakubu ili neko drugi dao vise golova onda je bolji od Torresa?? Prije par sezona Benny McCarthy kada je igrao u Blackburnu dao je vise golova od Drogbe a imao je deset puta losiji vezni red.... Uostalom, cijeli tim ne igra kako treba, ne treba se samo na Torresa svaljivati... [/quote] naravno da Torres nije prosjek, ali on ne igra kako bi trebao i istina je da cijeli tim ne igra kako treba, ali ono što se događa je da vi Torresa najviše branite, a on to zapravo uopće nije zaslužio... trudi se on zadnjih par utakmica, ali vidi se da mu glava nije na mjestu još uvijek u tome ti je cijela spika [quote name='chelseafan97' timestamp='1327444149' post='20205'] Ovdje si napisao mnogo toga protiv mene tako da moram reagirat. Kao prvo za minuse me iskreno nije briga. Ako se neko ne slaze sa mnom normalno je da mi da minus ako se slaze plus i to je u redu isto tako ja prema drugima... Ja i ti se neslazemo u vise slucajeva i to je tako ne treba da se zato mrzimo. Ima ovdje tipova na formu sa kojima se sve slazemo i nekih sa kojim se skoro nista ne slazes. Ne treba zbog toga da se ne volimo medjusobno i da ti mislis vidi onog Chelseafana97 glupana a ja vidi onog how yes now morona, lupa glupusti i onda da ja tebi stalno lupam minuse ili obrnuto. Ja dajem minuse ako se ne slazem s nekim, ako si to mislio da namjerno tebi dajem . Dao sam ti na postovima gdje samse slago plus a gdje nisam minus i to je sasvim normalno. S toga ne otvaraj vise polemiku oko toga. Ak ni zbog cega ne treba da se mrzimo iz razloga sto smo oboje fanovi istog kluba koji oboica nosimo u srcu. Sad o Torresu stina je da napadaci malo zabili i to definitivno nije slucajno. Nije istina da Kalou ne zabija, igra veoma malo (na srecu) ali kad udje cesto zabija go. On je najbolji i najdugovjecniji dzoker Chelseaja u zadnjih 5 godina definitivno. Ima 150 nastupa od toga oko 110 je usao kao dzoker( kod svakog menadzera koji je bio on je bio dzoker). Postigao je 36 golova sto nije slabo s obzirom na okolnosti. [b]Toliko ne bi Torres postigao golova sve da igra za Chelsea 10 godina. [/b] [b]Evo ja priznajem kad pogrijesim, svi ste me sa pravom napali. Izjava da smo ove sezone mnogo bolji kad igra Drogba umijesto Torresa definitivno nije bil na mjestu.[/b] Moram priznati da sam se prenaglio kada sam to napisao da smo puno boji s Drogbom ove sezone. Proslih godina nas je Drogba vadio ove ne TOLIKO . Definitivno postoji neki razlog sto spicevi tako slabo zabijaju. Mozda je razlog to sto je vezni red[b] najgori u zadnjih 5 godina[/b]... To sto drugi igraju lose definitivno opravdava u nekoj mjeri Torresa ali to ne znaci da mi treba da cekamo 4 mjeseca da on da go. Pa on je Fernando Torres ako nista drugo! On bi trebao biti u stanju da primi lopru na centru predribla dvoicu i onda poentira. Ako se How yes no ili bilo drugi ukoliko se ne slaze s ovim slobodno lupi minus, nece mi smetati niti cu se ljutiti! PORUKA ZA TEBE [/quote] slažem se ovo što si rekao da kolko god vezni red bio loš, Torres si jednostavno mora sam ponekad stvoriti šansu i poentirati Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20226 @chelseafan97 To za mržnju, ne znam čemu ta priča. Mislim da ovdje niko nikoga ne mrzi, to je stvarno pregrubo. Također minusi i plusevi se daju ako se ne slažes odnosno slažeš s nečijim postom. Izvini što sam ti rekao za to, ne znam šta mi bi. Nije nikome stalo do toga, sigurno. E sad što se tiče ovoga drugog dijela posta, zbog njega sam ti lajko post. S većinom se slažem osim s tim da Torres treba uzeti loptu i sve sam napraviti. On to nije kako ja znam, nikada radio, tako da ne treba ni očekivati da radi. Na stranu to što je on plaćen 50 milki, nije on zbog toga kriv. Već uprava na čeu sa tata Romanom. Ostalo je uredu i imaš veliki pozdrav od mene, te zapamti ne mrzim ja nikoga, a niti bilo ko ovdje. Glupo bi bilo. Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20230 Kako sam vidio u zadnjih par utakmica Torres je u stanju predriblati dva igraca, ali jbga nema realizacije, kao da se boji sutati, pa doda loptu... Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20231 [quote name='Adis988' timestamp='1327451172' post='20230'] Kako sam vidio u zadnjih par utakmica Torres je u stanju predriblati dva igraca, ali jbga nema realizacije, kao da se boji sutati, pa doda loptu... [/quote] U potpunosti si u pravu. Ja ne znam kog si ti igraca gledao ako mislis da Torres dobro dribla.[b] Predriba u prosjeku l jednom u pet pokusaja.[/b] A ponekad pokusa kroz dvojicu stopera ( protiv Norwicha je u dva navrata to probao) ali naravno da ne moze da prodje. Prodje jednog, eventualno, al ne moze drugog. Tesko bi i Messi kroz dvojicu dobropozicijoniranih stopera prosao a kamoli ovakav Torres. To je ipak po meni dobar znak, ima zelju, nije se pomirio da ne moze. Ipak nije mu lako, mozda je cak upao u depresiji, nije to zajebancija. Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20303 Napisao sam da je u stanju da predribla dva igraca a ne da dobro dribla i to nisam samo jednom vidio ove sezone.. Ako sam dobro vidio protiv Norwicha je bas prosao kroz dvojicu, a utakmicu prije je sudija mogao da svira i penal... A naravno da bude i zaustavljen jer ne postoji igrac koji nije nezaustavljiv.. Uvijek vrijedi pokusati ako mislis da mozes.. Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20337 Uloženi novac se vratio klubu kroz dresove. Postoje sada dvije opcije - da Torres do kraja sezone proigra kako se od njega očekuje i da njegova visoka plaća bude opravdana - tako će ostati u klubu. Ako ne počne davati golove, Torres će otići jer ovom igrom ne opravdava svoju plaću. Ta nitko ne želi plaćati havu (zrak, vazduh). Klub nije oštećen, što se financijske strane tiče. Malo smo svi živce izgubili ali jbg. Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20349 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327515149' post='20337'] Uloženi novac se vratio klubu kroz dresove. Postoje sada dvije opcije - da Torres do kraja sezone proigra kako se od njega očekuje i da njegova visoka plaća bude opravdana - tako će ostati u klubu. Ako ne počne davati golove, Torres će otići jer ovom igrom ne opravdava svoju plaću. Ta nitko ne želi plaćati havu (zrak, vazduh). Klub nije oštećen, što se financijske strane tiče. Malo smo svi živce izgubili ali jbg. [/quote] I jedno 10 godina života Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20363 [quote name='Kalouda' timestamp='1327521097' post='20349'] I jedno 10 godina života [/quote] Znaci ja bih sad imao 26 godina ? Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20380 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327515149' post='20337'] Uloženi novac se vratio klubu kroz dresove. Postoje sada dvije opcije - da Torres do kraja sezone proigra kako se od njega očekuje i da njegova visoka plaća bude opravdana - tako će ostati u klubu. Ako ne počne davati golove, Torres će otići jer ovom igrom ne opravdava svoju plaću. Ta nitko ne želi plaćati havu (zrak, vazduh). Klub nije oštećen, što se financijske strane tiče. Malo smo svi živce izgubili ali jbg. [/quote] Gdje si nasao taj podatak, jesi li siguran u to??... 50 miliona za manje od godinu?? Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20396 [quote name='Adis988' timestamp='1327532293' post='20380'] Gdje si nasao taj podatak, jesi li siguran u to??... 50 miliona za manje od godinu?? [/quote] Istina je to, samo kad ti kazem jedan podatak i bide ti dovoljno. Omjer dresova Torres/Suarez 30:1, a Torres/Caroll 250:1 ! ! Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20402 [quote name='sisa01' timestamp='1327532899' post='20396'] Istina je to, samo kad ti kazem jedan podatak i bide ti dovoljno. Omjer dresova Torres/Suarez 30:1, a Torres/Caroll 250:1 ! ! [/quote] To znam, to je bilo negdje u sredini polusezone kad smo ga kupili, kasnije se to mozda i promjenilo... Bas me zanima koliko se dresova prodalo, jer 50 miliona vratiti za manje od godinu na dresovima nije mala stvar... ako je tako onda se on finansijski debelo isplatio, mozemo ga rahat prodati na kraju sezone, kao sto @Cae kaze da ne placamo havu.. ako se ne popravi.. Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20403 [quote name='Adis988' timestamp='1327533369' post='20402'] To znam, to je bilo negdje u sredini polusezone kad smo ga kupili, kasnije se to mozda i promjenilo... Bas me zanima koliko se dresova prodalo, jer 50 miliona vratiti za manje od godinu na dresovima nije mala stvar... ako je tako onda se on finansijski debelo isplatio, mozemo ga rahat prodati na kraju sezone, kao sto @Cae kaze da ne placamo havu.. ako se ne popravi.. [/quote] Pa kontaj ako jedan dres košta oko 50 funti, moralo se prodat bar milijun dresova što je vrlo realno i moguće. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.