Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Samo sto kaze Zola, pozicioniranje,, i zabije preko 30 golova u sezoni,,jedva cekam next match..:D

http://www.youtube.com/watch?v=w3zpu7KGGeE&feature=related

Aj hop so..;)
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ima da pocne busit mreze kao Piazon. :P :P :P
http://www.youtube.com/watch?v=njyym0tpRbI&feature=related
[quote name='Blues_95' timestamp='1326806529' post='18025']
Ovo od Piazona je do mreze ne do jacine suta !
[/quote]

Pa zezam se, jbte..
Hulk ne može da je podere, a da je može ovakav mršo, ko što je Piazon. Neg to je off topic...

Torres će zabiti u sljedećoj gol. Zaslužio je vala.
[quote name='Adis988' timestamp='1326822224' post='18143']
zabice ga do kraja sezone... :P
[/quote]
Ako nista makar u FA CUP-u :D

Malo pre sam gledao da je na nekom sajtu izabran u ideali team 22 kola :D
Kako jedva cekamo da ga i on zabije, ne bi bilo zanimnjivo da je drugacije..:D :P
[img]http://www.ofcelebrity.net/photos/fernando-torres-69.jpg[/img]

Ovakva frizurica i pramenovi su potrebni za golgeterski niz ;)
Torres treba otići nekome psihičkom iscjelitelju, nekom težem vraču, taman je mogo s Drogbom u Africu pa da si nađe nekog ^^
[quote name='Tinmar' timestamp='1327183347' post='19331']
Torres treba otići nekome psihičkom iscjelitelju, nekom težem vraču, taman je mogo s Drogbom u Africu pa da si nađe nekog ^^
[/quote]
upravo to
Nevjerovatno danas kako nije imao sreće.

Prvo onaj šut vanjskom, pa milimetar je falio da je golman ne zakaći i da uđe u gol. A drugo ona šansa sa 2-3 metra i ode pored stative. Pa ono bi stari Torres čunom zabio, al sad ga neće pa neće.

Ima našu podršku, pa valjda zabije nekad. Ne trebamo puno ni očekivati, pa se možda promjeni priča.
Samo da znate da Abramoviča neće zanimati to što Torres dobro igra, asistira i oni driblinzi. Abramoviča to neće zanimati. On ga je doveo i platio 60 milijuna funti isključivo da bude goalgater kakav je bio, da zabija golove i da poveća efikasnost/učinkovitost naše momčadi. On to nije uradio, čak šta više stagniramo uz njega. Ako nastavi ovako bez obzira na to što se trudi i što je fenomenalan kako neki kažu on će letiti iz kluba. Torres je napadač, špic napadač i od njega se očekuju golovi. Tu sva priča završava, htjeli mi drugačije ili ne. Ako Torres s ovim učinkom završi sezonu (a ja se nadam da neće) on na ljeto odlazi iz Chelseaja.
Svaki put se boji da udje u duel, uzasno je spor. Trudi se ali dzaba. Necemo cekat citavu sezonu da zabije, pa placen je 50 miliona. Mozda ima vasu podrsku ali moju podrsku nema, mislim da je bolje Drogbi produziti ugovor na 5 godina i zadrzat ga do kraja karijere, a Torresa uvaliti nekome za 20 mil. Zao mi je ali moramo se pomiriti da je Torres promasaj i da nikada nece zasjati u Chelseaju.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327185260' post='19353']
Svaki put se boji da udje u duel, uzasno je spor. Trudi se ali dzaba. Necemo cekat citavu sezonu da zabije, pa placen je 50 miliona. Mozda ima vasu podrsku ali moju podrsku nema, mislim da je bolje Drogbi produziti ugovor na 5 godina i zadrzat ga do kraja karijere, a Torresa uvaliti nekome za 20 mil. Zao mi je ali moramo se pomiriti da je Torres promasaj i da nikada nece zasjati u Chelseaju.
[/quote]
slazem se bilo bi bolje pustit lukakua da igra
Imaju jos dvije utakmice protiv ovih, nazovi, slabijih ekipa, pa eto imace priliku da konacno zabije..
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327185014' post='19347']
Samo da znate da Abramoviča neće zanimati to što Torres dobro igra, asistira i oni driblinzi. Abramoviča to neće zanimati. On ga je doveo i platio 60 milijuna funti isključivo da bude goalgater kakav je bio, da zabija golove i da poveća efikasnost/učinkovitost naše momčadi. On to nije uradio, čak šta više stagniramo uz njega. Ako nastavi ovako bez obzira na to što se trudi i što je fenomenalan kako neki kažu on će letiti iz kluba. Torres je napadač, špic napadač i od njega se očekuju golovi. Tu sva priča završava, htjeli mi drugačije ili ne. Ako Torres s ovim učinkom završi sezonu (a ja se nadam da neće) on na ljeto odlazi iz Chelseaja.
[/quote]
Pa i vezni red ima zadatak da proigrava, stvara šanse napadačima (ne samo Torresu), pa to ne rade. Šta ćemo s njima? Fin ih je broj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.