1. februar 2012.14 god. comment_22249 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328103680' post='22220'] Zašto onda Yakubu ima 12, Steven Fletcher 9, Dempsey 9, Morison 8, Helguson 8, Graham 7, Holt 7, a Klasnić 7 golova. [/quote] slažem se... mislim jel sam ja napušen ili opet vidim da branite torresa???? pa torres nam je mogao donijeti pobjedu u 94-oj minuti...aloooooo pa cijela momčad je katastrofalna, a torres je jedan od najlošijih avb naravno glavni krivac ja sam 100 posto siguran da bi mi i sa maloudom i meirelesom pod mourinhom razvaljivali...avb nema jednostavno veze s nogometom[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328104802' post='22230'] Pustite babske priče, ko je kriv ako nije Torres, Lukaku je sinoć u 10 minuta napravio više nego Torres u 90, i to sa ISTIM IGRAČIMA. [/quote] potpis Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22256 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328103680' post='22220'] Zašto onda Yakubu ima 12, Steven Fletcher 9, Dempsey 9, Morison 8, Helguson 8, Graham 7, Holt 7, a Klasnić 7 golova. [/quote] Očigledno imaju bolje saigrače iza leđa. I ne moraš biti igračina, da pošalješ loptu napadaču kad je u prilici. Kod nas to nije slučaj, sve i jedan gledaju negdje na stranu da pošalju loptu ili je vrate nazad stoperima, golmanu. I tako bi cijeli susret Torres bio bez lopte, da se ne izvlači na stranu i na polovicu terena. Kako onda da zabije, stručnjaci, kako?? Torres nikad nije tako znao, već je dobijao lopte koje je ubacivao u mrežu. I ne pravite se da ste neki stručnjaci, kad niste. Drugo je to, što ga jednostavno ne simpatišete. I još nešto. Kad je u pitanju Torres (i ova njegova tema) vezni red nije toliko loš, a kad se komentariše tekma svi iz veznog reda ne valjaju, treba ih se riješiti. Ko je ovdje lud?? Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22258 da, Torres je uvjerljivo naš najbolji igrač, samo nema sreće što je ostatak tima smeće...stvarno... i jučer nam je isto tako donio pobjedu u zadnjoj minuti iz jedne kontre isto tako je i protiv Norwicha zabio iz dobre šanse kada je imao loptu unutar 16-erca dajte ljudi stvarno otvorite oči više... Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22271 Znaci sad ispade Gerrard zasluzan za sve golove Torresa? on mu sve servirao sve lopte? pa bio je jedan podatak prije mozda dvije sezone kako Gerrard i Torres u sezoni zajedno nisu odigrali ni 20 utakmica, a nezz zasto se jos uvjek uopste vodi rasprava kad lijepo na ovom klipu se mogu vidjeti golovi Torresa i da uvidite (ocigledno da ga niste gledali u Liverpoolu) da je to igrac koji kada dobije loptu na vrhu sesnaesterca napravi prodor i zabije a ne u petercu da dobija lopte i da ga se "hrani" konstanto loptama http://www.youtube.com/watch?v=Y0c6-a5NZuo Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22282 Nisam jos nikad sreo ljude koje mjenjaju misljenje k'o toalet papir u WCu, sad najbolji, sad najlosiji. AVB najbolji, pa najlosiji. Necu vise ni pokusavati se raspravljati sa likovima koji nemaju svoje misljenje o necemu, a da se ne mjenja kako vjetar puse. Smijesni ste. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22283 [u][b]Statistika Torresa u ovoj sezoni :[/b][/u] [u][b]Premier Liga :[/b][/u] UTAKMICA - 18 [b]GOLOVA - 2[/b] ASISTENCIJA - 3 ŽUTI KARTONA - 2 CRVENI KARTONA - 1 ULAZIO U IGRU - 7 PUTA IZLAZIO IZ IGRE - 4 PUTA [b]UKUPNO MINUTA - 1022[/b] [u][b]Liga Prvaka :[/b][/u] UTAKMICA - 5 [b]GOLOVA - 2[/b] ASISTENCIJA - 4 ŽUTI KARTONA - 1 ULAZIO U IGRU - 1 IZLAZIO IZ IGRE - 1 [b]UKUPNO MINUTA - 353[/b] [u][b]League Cup :[/b][/u] UTAKMICA - 1 [b]UKUPNO MINUTA - 90[/b] [u][b]FA Cup :[/b][/u] UTAKMICA - 2 ASISTENCIJA - 2 IZLAZIO IZ IGRE - 1 [b]UKUPNO MINUTA - 177[/b] [b]UKUPNO :[/b] [b]GOLOVA : 4[/b] [b]UKUPNO MINUTA : 1642[/b] Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22296 Pa jebote vi oćete da mu doslovno serviraju lopte, mogo bi i ja zabijat svaku utakmicu da dobijem 5 idealnih lopti kako vi očekujete.. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22302 Gledaj samo video ovaj pa on je ostavljao defanzivce ko kusur od 20kf. Nego, cojk ce rijesiti utakmicu protiv Manchestera.. xD Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22312 [size=4][font=arial, sans-serif]Fernando [/font]Torres[font=arial, sans-serif]'[/font]grandmother[font=arial, sans-serif] Maria de la Paz [/font]Torres died[font=arial, sans-serif] in a car accident today.[/font][/size] [size=4][font=arial, sans-serif]R.I.P.[/font][/size] Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22319 Jos mu je samo ovo trebalo Ali evo vidim pisu ljudi mozda ga to trgne i pocne zabijati golove za svoju baku... R.I.P. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22323 Taman sam mislio napisati jedan ne bas "hvaljiv" komentar kad vidim nana mu umrla . RIP !!! Kako samo boli gledati Torresa da ovako zabija Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22347 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328103680' post='22220'] Zašto onda Yakubu ima 12, Steven Fletcher 9, Dempsey 9, Morison 8, Helguson 8, Graham 7, Holt 7, a Klasnić 7 golova.[/quote] Mene bas zanima sta ti hoces time da kazes, ja cu opet navesti isti primjer od prije par dana... Benny McCarhty je u jednoj sezoni za Blackburn postigao vise golova od Didiera Drogbe... A taj Benny se ne moze ni porediti sa Drogbom niti se njihov vezni red mogao porediti sa Chelseaovim... Prijavi
1. februar 2012.14 god. Autor comment_22349 ma Torres je skroz u losoj formi, momak je zaboravio kako se igra fudbal, od onakvog igracine, sad je jedan prosjecan igrac tacno se nekad nadam da ce Torres zaista zaigrati, da ce zabijati golove, da ce opravdati ocekivanja, a on to upropasti za jednu utakmicu, sta nam jedan Drogba znaci, covjece Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22385 Gle ja njega ne branim preko veznog reda i istina da nas vezni red nije kriv za njegove "lose igre" ali ajde vi meni recite koliko su puta nasi veznjaci pa ukljucujuci i krila izbacila Torres-a iza zadnje linije??? Pratim ga jos iz Liverpool-a i vidim netko je spomenuo da on vecinom dobije loptu na šesnestercu i da zabije,i to je istina i to je vecinom bilo na nekim kontrama i 1vs1 sto kod nase igre dosta fali. Eh sad da vas pitam jos jedno.Da je Torres nekim slucajem u Barci da li bi igrao i zabijao kako to radi kod nas? Na sinocnoj utakmici nije bas pokazao nesto ali kod jedne situacije poslao je odlicnu loptu za Cola sto nas vezni red nije uradio u zadnjih mjesec dana 2 puta. Evo jos jedno nevezano pitanje za Torres-a,ali koliko nasi igraci izbacuju igrace kao sto to radi Barca!? Jednostavno taktika AVB.a i mentalitet nasih igraca dovodi do toga da igramo daleko najlosiji fudbal u Premiershipu. Sada ce se netko pametan naci pa reci kako Drogba zabija.Drogba ove sezone nije skoro pa nista bolji od Torres-a.Zabijo je 4-5 golova,ukljucujuci ona 2 protiv Valencije koja su nam bila od veceg znacaja. Pustite te price da Torres zaboravio igrati nogomet.To je isto kao da kazes da ste vi zaboravili hodati.Kako god drugi mislili on ovoj ekipi pokaze vise nego Meireles,Malouda i Bosingva zajedno. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22389 iz dubine srca se nadam da ce ostat na klupi sljedecu utakmicu Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22390 Pocinjem da mislim da on i dalje radi za Liverpool da je dosao u nas klub sa namjerom da nas unisti, a kako je izgleda da i uspjeva..hahahahahahah...oprostite puko sam.. Prijavi
1. februar 2012.14 god. Autor comment_22411 Marchelo mi sa Drogbom smo daleko vise sigurniji nek sa Torresom, eto pogledaj koliko ima Drogba dodira s loptom, koliko Torres, ovo nije ni T od Torresa kakav je prije bio Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22412 Ne znam kako to mislis sigurniji? Pogledaj ti doprinos Torres-a i Drogbe. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22450 [quote name='Marchelo' timestamp='1328133500' post='22385']Gle ja njega ne branim preko veznog reda i istina da nas vezni red nije kriv za njegove "lose igre" ali ajde vi meni recite koliko su puta nasi veznjaci pa ukljucujuci i krila izbacila Torres-a iza zadnje linije??? Pratim ga jos iz Liverpool-a i vidim netko je spomenuo da on vecinom dobije loptu na šesnestercu i da zabije,i to je istina i to je vecinom bilo na nekim kontrama i 1vs1 sto kod nase igre dosta fali. Eh sad da vas pitam jos jedno.Da je Torres nekim slucajem u Barci da li bi igrao i zabijao kako to radi kod nas? Na sinocnoj utakmici nije bas pokazao nesto ali kod jedne situacije poslao je odlicnu loptu za Cola sto nas vezni red nije uradio u zadnjih mjesec dana 2 puta. Evo jos jedno nevezano pitanje za Torres-a,ali koliko nasi igraci izbacuju igrace kao sto to radi Barca!? Jednostavno taktika AVB.a i mentalitet nasih igraca dovodi do toga da igramo daleko najlosiji fudbal u Premiershipu. Sada ce se netko pametan naci pa reci kako Drogba zabija.Drogba ove sezone nije skoro pa nista bolji od Torres-a.Zabijo je 4-5 golova,ukljucujuci ona 2 protiv Valencije koja su nam bila od veceg znacaja. Pustite te price da Torres zaboravio igrati nogomet.To je isto kao da kazes da ste vi zaboravili hodati.Kako god drugi mislili on ovoj ekipi pokaze vise nego Meireles,Malouda i Bosingva zajedno.[/quote] e tu se slažem i to je ono što ja već davni dana zagovaram ova ekipa je takva kakva je zato što se treneri mjenjaju ko gaće, i akademije se ne povlače igrači , nego se svake sezone dovede 2 nova igrača za bjesne pare koji onda "moraju" igrat i onda treba vremena da se ukope pa da proigraju da se naviknu na ligu pa par puta im nije dan bla bla.... i prođe sezona trofeja nigdje iz tog razloga se svi prave ljuti i pametni pa da bi smirili strasti među navijačima kupe 2 igrača za veliku lovu i tako se priča vrti u krug.... isto je i s trenerima mjenjaju se pre često.... definitivno ne opravdavam Torresa i ja i sad eto jedino mogu navest @chelseathebest tupimo da je Torres nije onaj gorostas ko Drogba da se hrva u šesnaestercu i da trpa sve živo, on je napadač od 50 milijona eura o bi sam trebao stvorit sebi koju priliku a on to ne radi. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22459 Najgore od svega sto se njega tice jeste da je on zabio vise golova protiv nas nego za nas. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22466 Pa jbt da li je moguce... Pored silnih povreda, desi se i ovo kao gratis na sav baksuzluk koji nas prati. Mikelu kidnapovali oca prije par mjeseci, sada ovome umrla baba... Sta je sljedece? Bosingwa ce igrati lijevog beka protiv Uniteda? Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22489 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328117504' post='22283'] [u][b]Statistika Torresa u ovoj sezoni :[/b][/u] [u][b]Premier Liga :[/b][/u] UTAKMICA - 18 [b]GOLOVA - 2[/b] ASISTENCIJA - 3 ŽUTI KARTONA - 2 CRVENI KARTONA - 1 ULAZIO U IGRU - 7 PUTA IZLAZIO IZ IGRE - 4 PUTA [b]UKUPNO MINUTA - 1022[/b] [u][b]Liga Prvaka :[/b][/u] UTAKMICA - 5 [b]GOLOVA - 2[/b] ASISTENCIJA - 4 ŽUTI KARTONA - 1 ULAZIO U IGRU - 1 IZLAZIO IZ IGRE - 1 [b]UKUPNO MINUTA - 353[/b] [u][b]League Cup :[/b][/u] UTAKMICA - 1 [b]UKUPNO MINUTA - 90[/b] [u][b]FA Cup :[/b][/u] UTAKMICA - 2 ASISTENCIJA - 2 IZLAZIO IZ IGRE - 1 [b]UKUPNO MINUTA - 177[/b] [b]UKUPNO :[/b] [b]GOLOVA : 4[/b] [b]UKUPNO MINUTA : 1642[/b] [/quote] Svaka cast druze, puno je to posla i dobro si se potrudio..i dobar posao napravio, a i nek imamo jednog statisticara i analiticara, volim se i ja tim bavit al nemam puno vremena..samo tako nastavi.. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22497 @Marchelo puste su to priče "da je torres u barci" torres nije u barci nego je u chelsea, i on se mora prilagodit nama, a ne mi njemu i kako možeš uopće uspoređivat nas i barcelonu?? to je frende totalno drugačiji nogomet i nije on zaboravio igrat nogomet, on ga jednostavno ne igra, koji su razlozi tome ja neznam Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22509 [quote name='Adis988' timestamp='1328128508' post='22347'] Mene bas zanima sta ti hoces time da kazes, ja cu opet navesti isti primjer od prije par dana... Benny McCarhty je [b]u jednoj sezoni[/b] za Blackburn postigao vise golova od Didiera Drogbe... A taj Benny se ne moze ni porediti sa Drogbom niti se njihov vezni red mogao porediti sa Chelseaovim... [/quote] Odlicno si to rekao,samo sto ovo kod Torresa traje 2 sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.