Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

slažem se s caeom i chelseafan97...torres također nema moju podršku, kao ni neki drugi igrači

jebo me pas on bi trebao biti tu da nam donse pobjedu i kada igramo katastrofalno loše, ali njega nema...

kao ni nekih drugih igrača, eto sad nije bilo Lampsa da nas izvuče, ozljeda i trebao se naći netko drugi --->Torres

vi tu pričate torres dobar,fenomenalan, kako je dobro pucao woow

pa jebem ti to, neka povede momčad jednom ka pobjedi i neka prestane srati

nije Drogbi ni do koljena, ja sam uvjeren da bi Tito nas u ovoj utakmici odveo do pobjede, neznam kako ali sam uvjeren, Torres to nemože, on je propao totalno i mi nismo klub koji će njega čekati da počne zabijat, nek ode u Dinamo, tamo će vjerojatno biti sretni da ga imaju makar ne zabije gola 7 godina

rađe neka Lukaku igra od prve, mali bar ima MUDA za razliku od nekih...

uoči svake utakmice prognozirate gol torresa, ali ništa od toga, već smo ga dovoljno dugo čekali, i previše
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

mislim da je vrijeme da torke opet lagano preseli na klupu, a Lukaku u igru
nema smisla ga čekat da počne zabijat

uglavnom Lukaku mora igrati, a Toresa se može eventualno na krilo stavit, makar neznam kolko dobivamo s njim na krilu
ja sam rekao Torres igra odlično stvarno mu se nemože osporit i neću prigovarat dok momčad pobjeđuje e jučer momčad nije pobjedila i Torres mora dobit porciju kritika njegovo je da zabija i on kao tolko plaćen napadač mora vuč momčad, al on to ne radi i kao što kaže cae on je plaćen da zabija a ne da se igra playa i da se izvlači iz šesnaesterca nego da zabija otpatke kreirane šanse i da si ih sam kreira jer takav napadač to mora radit, a ovo ostalo kako trenutno igra bi trebalo bit samo urkas šlag na torti potvrđivat ga kao svjetsku klasu. Ja i dalje mislim da on nema muda okinut po golu on gnjavi tu loptu ko da mu je pare dužna umjesto da je opali po golu a ne ona namještanja pa nezna bi il nebi pukno pa uđe u dribling kako bi dobio vremena za razmislit i kao što sam rekao il da djeli minutažu s Matom jer playa igra odlično il da bude đoker s klupe Lukaku-u zamjena , mislim da bi tako puno više dobili nego s njim od prve minute.
Ja mislim, kume, da se i ti sam malo gubiš u tim postovima i mislima koje lutaju, variraju. Čas ti je Torres dobar, dobro se kreće, zadovoljan se sa njim a onda drugog trenutka pričaš totalno drugu priču. :unsure:
Torres danas ne valja a kad je precku skaricama pogodio dobar. Utakmica prije toga asistencija.
Bolan nerealni ste svi.. Nakon svake utakmice mijenjate misljenje o njemu.
[quote name='Wisey' timestamp='1327252207' post='19582']
Ja mislim, kume, da se i ti sam malo gubiš u tim postovima i mislima koje lutaju, variraju. Čas ti je Torres dobar, dobro se kreće, zadovoljan se sa njim a onda drugog trenutka pričaš totalno drugu priču. :unsure:
[/quote]

ako misliš na mene ja sam objasnio dok ekipa pobjeđuje ja mogu it zadovoljan Torresovom ovakvom igrom al kad nije tako mislim da je on taj igrač koji bi trebao prevagnut daj je on doveden kao taj kvalitet, vjerujem da znaš ima poslovica " ne mjenjaj ekipu koja pobjeđuje" isto tako je i to dok se pobjeđuje sve je dobro dok nije tako treba tražit razloge zašto je tako. Evo školki primjer on je doveden za prevelike pare i kao takav bi trebao bit odlikaš al kad ekipa pojeđuje nije tolko bitno što on odigra za 4 a kad se ne pobjedi treba krivicu tražit u njemu jer nije odigrao za 5 za što je plaćen , jebiga stari to je teret odštete koji mora nosit...
Ček, ček sekundu. Ti kažeš da je Torres zabio juče npr. 3 komada, a mi primili 4 i izgubili da bi ti njega krivio za taj poraz.
I u pobjedama postoje loše stvari, kao što i u porazima postoje dobre stvari. Jer da nije tako, fudbal ili ti ga nogomet bi bio dosadna igra, sve bi bilo ili crno ili bijelo. A toga u fudbalu nema. ;)
Ja ne krivim jos nikoga ni torresa ni AVB-a itd.
Ovu sezonu sam zadovoljan sa 3 mjestom ( ako nista i 4).
Ako sljedecu sezonu ne krene prvu polusezonu dobro onda treba mijenjati.. Uglavnom ne zurim nigdje ima vremena za sve :D
Ako Torres nastavi sa ovim ucinkom do kraja sezone, vrlo je moguce da ode... Ja cu ga podrzavati sve dok je nas igrac, jer on nije bezazlen on je vrsni igrac sa zavidnom tehnikom... Ali kod nas ga nikako nece, ima tu i do veze i ostalih igraca, cjelokupan tim ne igra bajno pa tako ni on, ali onaj promasaj me skroz razocarao tako da sam poceo biti skeptican... Imao je priliku koju je morao iskoristiti i poslije toga se skroz izgubio.. Ovaj nedostatak Drogbe mu je najbolja sansa da se dokaze, igra svaku utakmicu iz pocetka ali onakve sanse ni zmireci ne smije fulati... Ocekujem da se desi cudo i da nas Torres a i ostali igraci obraduju jednom dobrom igrom sa dosta golova kako smo to prije radili...
[quote name='Wisey' timestamp='1327258380' post='19623']
Ček, ček sekundu. Ti kažeš da je Torres zabio juče npr. 3 komada, a mi primili 4 i izgubili da bi ti njega krivio za taj poraz.
I u pobjedama postoje loše stvari, kao što i u porazima postoje dobre stvari. Jer da nije tako, fudbal ili ti ga nogomet bi bio dosadna igra, sve bi bilo ili crno ili bijelo. A toga u fudbalu nema. ;)
[/quote]
nemojmo pretjerivat krivo si me shvatio , evo gle ovako Torres je napadač koji je doveden za tolke pare za kolke i ja sam mišljenja da bi on kao takav trebao igrat odlične utakmice davat golove sam ih rješavat. Ali on to ne rad i daleko od toga da on opravdava uloženo ili da vraća , al evo on odigra za 4 ovako kako sad igra i ekipa pobjedi ja ću reć da sam zadovoljan , makar po meni treba pružit daleko više al dobro odigra i ekipa je pojedila pa nema razloga za nekim cjepidlačenjem i grđenjem Torresa e al kad je ekipa u škripcu i kad se ne igra dobro on opet ne napravi prevagu ne zabije i to je problem. Sve u svemu da on odigra dobro odigra, da bi trebao puno puno bolje trebao bi.
Može bolje, slažem se. Al ko ti garantuje da bi s ovakvim anemičnim i nezainteresovanim suigračima i jedan Messi sam rješavao tekme, nebitno koliko plaćen bio. A znamo i sami da Nando ovisi o loptama koje dobije i vlastitom samopouzdanju. Obje stavke trenutno su na veoma niskim granama.
Ne da moze bolje Torres definitivno mora bolje pa momak je placen 50 miliona.

Cesto kod sebe ima loptu onda krene u neki glupi dribling i usere sve.

Istina da ne dobija prave lopte ali on unatoc tome mora igrati bolje. Ne mozemo mi cekati 4 mjeseca da gospodin dobije dobru loptu i da da go. Mi smo Chelsea a ne Stoke City ili Norwich.

Slazem se da nam je vezni red los i da ne daje dobre lopte napadacima ali nije toliko los da igracu koji vrijedi 50 miliona ne moze da proslijedi upotrebljivu loptu. Stoga te lose lopte nisu neko opravdanje za njega.

Eventualni dolazak Hamsika ili Modrica( Nisam spomenuo Hazarda da se gospodin Dubrovcanin ne naljuti) bi mogao biti spas za njega!
Mislim da mi živimo u zabludi ljudi moji. Velikoj. Mi jesmo platili Torresa 50 milijuna ali to je isključivo naš problem. On je tada vrijedio 35 (po mišljenju ljudi upućenih u nogomet a ne nerealnog transfermarketa). I samim time očekujemo odlične partije i njegovo samostalno rješavanje utakmica što i priliči jednom igraču vrijednom 50 milki. Ponavljam, jedno je njegova stvarna tadašnja vrijednost a drugo je ovo što je Abramovič dao.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327274780' post='19729']Ne da moze bolje Torres definitivno mora bolje pa momak je placen 50 miliona. Cesto kod sebe ima loptu onda krene u neki glupi dribling i usere sve. Istina da ne dobija prave lopte ali on unatoc tome mora igrati bolje. Ne mozemo mi cekati 4 mjeseca da gospodin dobije dobru loptu i da da go. Mi smo Chelsea a ne Stoke City ili Norwich. Slazem se da nam je vezni red los i da ne daje dobre lopte napadacima [u][b]ali nije toliko los da igracu koji vrijedi 50 miliona ne moze da proslijedi upotrebljivu loptu[/b][/u]. Stoga te lose lopte nisu neko opravdanje za njega. Eventualni dolazak Hamsika ili Modrica( Nisam spomenuo Hazarda da se gospodin Dubrovcanin ne naljuti) bi mogao biti spas za njega![/quote]

Ali ipak tih lopti nema, pa nema.
[quote name='Tinmar' timestamp='1327275091' post='19733']Mislim da mi živimo u zabludi ljudi moji. Velikoj. Mi jesmo platili Torresa 50 milijuna ali to je isključivo naš problem. On je tada vrijedio 35 (po mišljenju ljudi upućenih u nogomet a ne nerealnog transfermarketa). I samim time očekujemo odlične partije i njegovo samostalno rješavanje utakmica što i priliči jednom igraču vrijednom 50 milki. Ponavljam, jedno je njegova stvarna tadašnja vrijednost a drugo je ovo što je Abramovič dao.[/quote]

Istina da je on pretjerano placen od strane ali to Opet to nista ne mijenja.Sjetimo se koliko je samo igraca Roman doveo a da ih je platio vise nego st vrijede. On je placen 50 miliona. Od njega se ocekuju golovi ( mnogo golova) ali to se ne dogadja.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327274780' post='19729']

Eventualni dolazak Hamsika ili Modrica( Nisam spomenuo Hazarda da se gospodin Dubrovcanin ne naljuti) bi mogao biti spas za njega!
[/quote]

Eto jesi u zagradi... ;)
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327275593' post='19739']

Istina da je on pretjerano placen od strane ali to Opet to nista ne mijenja.Sjetimo se koliko je samo igraca Roman doveo a da ih je platio vise nego st vrijede. On je placen 50 miliona. Od njega se ocekuju golovi ( mnogo golova) ali to se ne dogadja.
[/quote]
Naravno, ne negiram ja to, golovi se očekuju ali da sam samcat rješava utakmice baš i ne...
[quote name='Tinmar' timestamp='1327276162' post='19746'] Naravno, ne negiram ja to, golovi se očekuju ali da sam samcat rješava utakmice baš i ne...[/quote]

Rekao sam ja i prije Torresa treba uvalit nekome za 20 milona. Drogbu zadrzati i rotirati ga sa Lukakuom . Drogbi produzit ugovor na 5 godina, i on moze uvijek da odigra sjajno cak i ako nema dobrih lopti od veznog reda, a ne ko ovaj papak cekamo ga 4 mjeseca da da go i onda neko kaze da igra odlicno nakon utakmice sa Sunderlandom. Drogba je uvijek u stanju jednim potezom rijesit utakmicu ( pa cak i u 33). To je igrac
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327276777' post='19750']

Rekao sam ja i prije Torresa treba uvalit nekome za 20 milona. Drogbu zadrzati i rotirati ga sa Lukakuom r. Drogbi produzit ugovor na [b]5 godina[/b], i on ce nas moze spasavat a ne ko ovaj papak cekamo ga 4 mjeseca da da go i onda neko kaze da igra odlicno nakon utakmice sa Sunderlandom.
Drogba je uvijek u stanju jednim potezom rijesit utakmicu ( pa cak i u 33). To je igrac

Rekao sam ja i prije Torresa treba uvalit nekome za 20 milona. Drogbu zadrzati i rotirati ga sa Lukakuom . Drogbi produzit ugovor na 5 godina, i on moze uvijek da odigra sjajno cak i ako nema dobrih lopti od veznog reda, a ne ko ovaj papak cekamo ga 4 mjeseca da da go i onda neko kaze da igra odlicno nakon utakmice sa Sunderlandom. Drogba je uvijek u stanju jednim potezom rijesit utakmicu ( pa cak i u 33). To je igrac
[/quote]
Ma kakvih 5, treba mu na 20 godina produljit ugovor -.- pa šta je to Drogba dobro ove sezone napravio toliko osim golova Valenciji, ostalih par golova i skromnog doprinosa timu? Ništa puno više od Torresa napravio nije... a njegova rotacija sa tinejđerom Lukakuom bi prošla možda u portugalskoj ligi.
[quote name='Tinmar' timestamp='1327276999' post='19754'] Ma kakvih 5, treba mu na 20 godina produljit ugovor -.- pa šta je to Drogba dobro ove sezone napravio toliko osim golova Valenciji, ostalih par golova i skromnog doprinosa timu? Ništa puno više od Torresa napravio nije... a njegova rotacija sa tinejđerom Lukakuom bi prošla možda u portugalskoj ligi.[/quote]

Istina da Drogba nije postigao puno golova ove sezone ali mora se priznati da kada on igra da igra djeluje zivahnije. Njega su godine stigle i ne igra vise kao i prije ali i dalje kada je on na terenu, mnogo je veca opasnost po protivnka nego kada je Torres u ekipi. To je zato sto je on u stanju savrseno primiti loptu i uputiti savrsen pas ka protivniku. Torres jeste imao par asistencija ove sezone ali nije to bilo nista spektakularno, lagan pas za Mata ili Lampsa i go.

Zasto rotacija sa Lukakoum ne bi uspjela? Lukaku je perspektivan igrac i definitivno se vise isplati forsirati njega nego Torresa. Torres vise nije ni toliko mlad vec ima 28. Dok Lukaku ima 18 i opet igra bolje od njega. Ako nista treba isfurati citavu sezonu forsiranjem Lukakua jer je ocigledno da necemo uspjet u PL biti medju top 2, pa ako ne bude islo u Junu Lukaku na posudbu, Torres sto dalje to bolje a nama novi napadac.

Ionako nemamo sta izgubiti Lukaku ne moze biti gori od Torresa
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327277579' post='19762']

Istina da Drogba nije postigao puno golova ove sezone ali mora se priznati da kada on igra da igra djeluje zivahnije. Njega su godine stigle i ne igra vise kao i prije ali i dalje kada je on na terenu, mnogo je veca opasnost po protivnka nego kada je Torres u ekipi. To je zato sto je on u stanju savrseno primiti loptu i uputiti savrsen pas ka protivniku. Torres jeste imao par asistencija ove sezone ali nije to bilo nista spektakularno, lagan pas za Mata ili Lampsa i go.
[/quote]
Ma nijanse dijele Drogbu i Torresa ove sezone, Didier je jedino nešto konstantniji, DD je bolji od Torresa kad Torres ima loš dan a Torres kad ima svoj dan je bolji od Drogbe pa makar ne zabio gol.

Ma kako ti znaš da Lukaku igra bolje od Torresa, ne baljezgaj, odigrao je par utakmica za prvi tim i to je to, vjerojatnije je da ipak nije bolji ni od ovakvog Torresa, istina, on bi se više trudio i vieš bi se davao na terenu ali ni to ne bi bilo dovoljno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.