Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Reko je Mou da ga nece rizikovati bez potrebe,tako da nam ostaje nada da mozda Demba pocne od pocetka.

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Nesrecniku cim si se vratio mi pocesmo kiskat ,jebo te onaj ko te doveo u klub i jebo te onaj koji te jos drzi u njemu .

Masina ce pokazati protiv Citya ko je i sta je.

Nego jeste los bio danas al nije ni mogao mnogo toga napraviti.

Smijali ste se kad eden nije "namjerno" dodao loptu torresu kako neki rekose :D

Ubjedljivo najbolje odigro protiv broma, i da napomenem da nije bilo torresa mi ne bi vidli klempu, a kamoli da ga osvojimo >-)

nije smia ni uc u igru

ocaj sve stae moga usrae 

jebote crve pocni pisat normalno :D po pola dana izgubim da desifrujem tvoju recenicu :D 

Sjajni kontakti glavom :D Mislim da nije primio loptu na nogu ni jednom 

Jel ovaj čovjek ima dcl krvi u sebi? Danas više vremena proveo pričajući sa sucem i protivničkim igračima nego kaj je napravil nekaj korisno za ekipu.

Ovom liku treba zabranit ulaz na Stamford Bridz .Lik je vise vremena proveu u ofsajdu i u svadji sa sudijom nego u pokusaju da postigne gol .

Ne znam o cemu pricas meni je doneo dosta svezine i po meni je uradio vise nego Eto za celu utakmicu.

Kaže komentator 19 golova u 100 utakmica u Chelseaju. Kako katastrofalno-očajna statistika. Veći bi broj golova Adilović postigao za Chelsea u 100 utakmica, evo glava ta ne bi. Teže mi je objasniti sam sebi koja je to sila koja drži ove silne tri godine Torresa u Chelseaju ovako očajnog, nego objasniti sam sebi koja to sila drži na okupu elektrone u atomu. Živa istina.

Covjek danas zivcan. Ono vidi se da zeli pobjedu. Zeli ta tri boda pa serucka na svaku odluku kad svira ili ne svira za nas.

Shvatio je da je zadnja sansa ova godina da klepi trofej premier lige.

Fernando Torres is wanted by the prospective new billionaire owner of Valencia. #CFC (Mirror)

Torres has been the subject of enquiries made on behalf of Singapore businessman Lim, who is attempting to take over Valencia. #CFC (Mirror)

If Lim does secure a controlling interest in Valencia, Torres will be one of the first names on his list of summer targets.

DOĐI I SPASI NAS [-O< [-O<

Roman Abramovich has finally conceded that Fernando Torres is never going to be a goalscoring success at Stamford Bridge.

DOBRO JUTRO KOLUMBO :-@

Chelsea know this summer will be the last window to recoup a significant sum for Torres who has an asking price of around £13m.

37 miliona bačenih u vetar + plata.

Trebalo bi uzeti 25 miliona za njega bar...ako je singapurski milioner,bilioner,treba ga izmusti na pocetku,samim tim i Torres ima jak uticaj na marketing,imali bi zaradu od dresova sigurno... ostalo nas ne interesuje.. Krenuti sa 25 minimalno u pregovore,bas ako nece onda daj sta das.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.