Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

AWCn8IK.jpg

ZNAČI AJMO DOVIĐENJA. Znate li šta su ligamenti koljena i koliko je bilo koja ozljeda koljena, zgloba, ligamenta ili same kosti koje se spajaju tu problematična. Ovo se zna vući kao kronička ozljeda. Sličnu je ozljedu doživio Essien onda ono i nikad formu nije vratio. Idealna prilika da ga prodamo, ili bolje reći dovedemo napadača kako Bog zapovijeda da valja, a on može do ljeta ostati dok se opravi pa gonit. 

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

A bil volio jelde haha

Lateralni ligamenti su 'bezbolniji' od krucijalnih medijalnih ili kolateralnih ligamenata, ili od meniskusa. Essien je imao, koliko se sjećam problem s krucijalnim prednjim ligamentima.

Sad ne znam koliko je ozbiljna povreda Torresa.

A bil volio jelde haha

Lateralni ligamenti su 'bezbolniji' od krucijalnih medijalnih ili kolateralnih ligamenata, ili od meniskusa. Essien je imao, koliko se sjećam problem s krucijalnim prednjim ligamentima.

Sad ne znam koliko je ozbiljna povreda Torresa.

Znam imao sam i ja anatomiju na medicini. Nisam rekao da je u Torresa identična ozljeda u pitanju, ali svaka ozljeda zglobova i ligamenata koljena je zajebana u sportskoj medicini.

knee_joint.jpg

Essien je meni se čini imao problema sa lateralnim meniskusom - dolje lijevo. Ide iza medijalnog i temelj je stabilnosti čitave noge. Najlakše se ozljeda vraća. Sad možda sam nešto pomješao, jer ne znam jel kod medijalnog ili lateralnog.

Ali meni je legendaran! Uđe na 20min i povreda. Verujem da se nije dobro zagrevao.. Sve u svemu krivo mi dečka, nije mu suđeno u Čelziju.

• Autor

ja Torresa najvise volim, nikad me nece zabrinuti kao pojedinci, on je lojalan ovome klubu i to je spomenuo dosta puta, javno, pred kamerama i pred svima, jasno dao do znanja da mu je stalo do Chelsea, i kako da ga covjek ne voli, kako

legendo nasa, mi te volimo

LOjalan ? A ti nebi  bio lojalan za 175 hiljada nedeljno a da te pare ne zaslujes ni jednim pokretom na terenu .

Njegov dres je 9 najprodavaniji na svetu. Ne isplati se na terenu,a izgleda da se isplacuje van njega.

Davno smo mi to konstatovali.Zbog toga se i jeste ovoliko zadrzao u klubu.
Sent from my using Tapatalk 2

znalo se da je njegov dres najprodavaniji od svih nasih igraca,ali da je 9 u svetu od svih igraca,nisam znao :D

Odmaraj se ti legendo zasluzio si malo odmora .Ipak trebalo je dati onakav gol  u Audi kupu ,pa posle jos mnogo golova u prvenstvu cak 4 .Uzivaj u zivotu jebes fudbal :D 

toresu ovozemaljski brate nisi ni svestan kad odeš koliko će pojedinim navijačima čelsija trebati mnogo vremena da nađu novog dežurnog krivca

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.