Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Vidit ces sad komedije kad opet u par kljucnih utakmica torres sašije par golova i opet ostane hehehehe

Sent from my iPhone using Tapatalk

Srecom sto ove sezone najbitnije meceve igra Eto'o :D 

Decko moze da igra u Kini fudbal,ali da je on najveci problem bilo bi dobro, koliko cezi kao ekipa izgra sporo,kretanje igraca na terenu je tragikomicno!

Danas jedan od najboljih ako ne i najbolji od svih igraca na terenu . 

Nisam odmah u prvi mah vidio ko je ono presjeko loptu pa kreno lobovati golmana.. Ne znam ni što sam se uopće na taj trenutak upitao ko je to bio.

• Autor
Zamisli zabije gol u zadnjoj utakmici s kojim cemo pobjediti i osvojiti pl
I ovi nasi mu produze ugovor na 5+godina hehe

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

Fernando Torres ima TALENAT to niko ne moze da kaze da nema,samo sto je picka u dusi nema muda da igra fudbal do otkaza to recimo ima nas buduci napadac Djego Kosta.

MOLIM plasticne navijace da CUTE . Gdje ste bili kad je Torres davao golove ? Gde ? Gde ste bili kada ga je Barsi metnuo a ? Kad je dao gol Bajernu u Audi kupu ? Fucking Plastic Bustards Fans !!! IN EL NINO  WE TRUST !!!

Zbog buducnosti ovog kluba treba biti prodat ili menjan dok jos mozemo izvuci nesto para od njega.

Ne serite! Torresu je potrebno još 245 pogodaka da bude najbolji strijelac u povijesti Premiershipa. Ajmoooooooo trpaj legendo!

Očekujem da uskoro dobije kip u prirodnoj veličini (makar toliki) na ulazu u Stamford Bridge zbog njegovog nemjerljivog doprinosa klubu od trenutka kad je došao.
Kada se umirovi i jednu tribinu nazvati po njemu, ako ovako nastavi možda čak i cijeli stadion.
Ipak je on već sad jedna od najvećih legendi kluba, neću pisati šta je sve napravio za klub, teško mi izdvojit od toliko dobrih stvari.
Naprijed, Fernando, samo tako nastavi!
In Fernando we trust!!!

Pričamo o tome kako je Primadoni ostalo svega nekoliko utakmica u plavom dresu...

Mogu ga u zvijezde kovati, sve što je imao pokazao je.

Mijenjali su se igrači, treneri, načini igre, sve što se moglo uraditi da bi on počeo zabijati se uradilo. Ali džaba.

On je ostao isti.

Očekujem da uskoro dobije kip u prirodnoj veličini (makar toliki) na ulazu u Stamford Bridge zbog njegovog nemjerljivog doprinosa klubu od trenutka kad je došao.

OVi  navijaci kakve su sline taman ce mu i napravit kip :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.