2. april 2014.12 god. comment_169654 Neznam nek dodje taj dan da taj tores više umre i svi ti treneri nek se gone u kurac više koji mu daju šansu jebite si i ti i murinjo Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169668 Nakon tekme lik napisao. Božo Volarević ajde vi sete glupi svi umjesto da pruzate torresu podrsku vi ga vrjđate i ismjavate eto vs ko neki fanovi isee nije on kriv sto je chelsea izgubio danas -.- Like · 3 · 4 minutes ago Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169675 Pa ja ne znam koja je pička materina ovome klaunu više. Nek se goni u kurac više, lik ko da nije nikad nogometa igra, loptu štopa gore od Ramiresa... Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169680 Treba se organizirat odlazak na tekmu, upast na teren i ubit boga u ovom retardu. Da nikada više ne zaigra nogomet. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169697 Konj, bitanga, mimoza i majmun to je on! pa on mi nebi igrao u drugoj zupanijskoj, bolje da smo igrali sa deset igraca! Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169756 Jebem li ti dijete mrtvo na Božić ujutru, Bog ti jebo mater mrtvu konju, kretenu, idiote možeš li skontati da ako želiš da se OTKRIJEŠ DA PRIMIŠ LOPTU I DA DOĐEŠ U ŠANSU DA ZABIJEŠ GOL NE TREBAŠ da budeš u liniji sa odbranbenim igračem jer lopta NE MOŽE proći kroz čovjeka Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169760 on tak igra koda nije prosao skolu nogometa? :D pa ja sam naucio igrat mali na asfaltu z ekipom i veliki u skoli nogometa ali ok, nije nasa skola nogometa ista. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169762 Nikad nikom zlo nisam pozelio al Torres me dovodi u iskusenje. Zamisljam ga kako silne novce sto je nezasluzeno "zaradio" u Chelseaju trosi na rusku drogu krokodil i ubija se time. Znam, nije lijepo od mene al jbg. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169765 ma na Pluton sa njime, s NASI-nim svemirskim brodom! i neg tamo pase ovce! Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169771 Al mene vise ni ne cudi Torres koliko je los. Vise me cudi i vise me kopka sta se to Mourinhu desava u glavi kad uvodi Torresa u igru. Zasto to radi? Kad je Torres vcrs usao mi prema naprijed vise meda nismo mogli i uz to primili dva gola. Bili smo tim s 10 igraca. Mou, Mou sto li nam to radis? :/ Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169777 A koga da uvede, onaj Demba ni u mrtvačnicu ne može unjet živosti, jednostavno nije imao niti jedno pravo ofenzivno rješenje Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169779 Pa bolje da je ostavio onakvih prvih 11 kao u prvom poluvremenu. Bar tad igras s 11 igraca. Kad Torres igra to ti je kao s 10 da igras. Meni bi Schurrle uvijek igrao u napadu kad Eto'oa nema a Torres mi ni na klupu ne bi bio kolika je rupetina. Mou mora pokazati autoritet i pocet ga izostavljat sa spiskova za tekme ko sto je jednom vrijeme s Dembom radio. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169794 Gledam Cavania veceras. Kako Ibrahimovic izadje prebacise ga na mjesto napadaca. Covjek se jednom spetljao na nasu srecu, tu je sekunda falila da nam izbaci igraca i eto prilike. Kasnije opet odlicno van 16-erca bjezi igracima i dobija da je osuta. Mislim, nije nista specijalno al kad vidis kako napadac igra. Tu malo preciznosti da je bilo eto gola. Jos kad skontas da je covjek citavu tekmu trcao gore-dolje. Igrao beka i napadaca. a nas maneken ulazi po sata u igru glaba jaja Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169795 Gledam Cavania veceras. Kako Ibrahimovic izadje prebacise ga na mjesto napadaca. Covjek se jednom spetljao na nasu srecu, tu je sekunda falila da nam izbaci igraca i eto prilike. Kasnije opet odlicno van 16-erca bjezi igracima i dobija da je osuta. Mislim, nije nista specijalno al kad vidis kako napadac igra. Tu malo preciznosti da je bilo eto gola. Jos kad skontas da je covjek citavu tekmu trcao gore-dolje. Igrao beka i napadaca. a nas maneken ulazi po sata u igru glaba jaja Realno, Cavani je za kurac bio čitavu utakmicu. Odigro ko Torres inače. Milion lopti izgubio, pojeli smo ga u odbrani, pogotovo Dave. Dobijao je dobre pasove i od Zlatana i od pozadi ali ništa. Ovu je tekmu totalno loš bio. Mada je inače igračina. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169797 Rekoh, nije nista specijalno al opet napravi vise od naseg mamlaza. Nas nije ni u priliku dosao Mourinho on choosing Schurrle over Torres: "With Andre at least I know we have one more player to have the ball." Hahaha. Nece ovaj vise zaigrat Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169800 Moze li izvor ove izjave? Nadam se da nije Negrosport. Da je istina bilo bi lijepo. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169801 http://espnfc.com/news/story/_/id/1772776/jose-mourinho-fumes-ridiculous-chelsea-defending?cc=5739 Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169804 Jose Mourinho: "I thought that Fernando could give us [long pause, awkward silence] a bit more." (ESPN) Za stanje sa napadačima je i sam Murinjo kriv, ipak je letos ostavio dvojicu panja i doveo četrdesetogodišnjaka van forme... Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169808 Jose Mourinho: "I thought that Fernando could give us [long pause, awkward silence] a bit more." (ESPN) Za stanje sa napadačima je i sam Murinjo kriv, ipak je letos ostavio dvojicu panja i doveo četrdesetogodišnjaka van forme... Išao je po Rooneya, nije uspjelo. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169811 Išao je po Rooneya, nije uspjelo. kakav argument,i sta sad,sledeći rok,ne dodje kosta,šta radimo ostaje tores,lukaku ponovo na pozajmicu dovesti sledeće sezone samo milita možda kriv je murinjo i treba da preuzme krivicu a ne da se pravda sad,da je takva situacija bila prošle godine onda bi pljuvali onog jadnog emanela,kako se već zove a sad kad je murinjo tu,onda je to svetinja kad sjebe nešto oko prelaznog roka Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169819 Covek je dosao pokusao popraviti stvar,ali kao sto to obicno biva kad nesto ne moze da se popravi odlazi na leto :D Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169826 Moj prijatelju dat cu ti najgluplji moguci primjer upali novi football manager 2014 uzmi Chelsea i pokusaj dovesti svjetsku klasu od napadaca, vjerujem neces moci ako ne ponudis nenormalnu svotu novaca, ali opet u stvarnom svijetu taj igrac ne bi dosao u Chelsea. Realno na trzistu nema napadaca kojeg se moze kupiti jedino taj D. Costa, ali i on je tek ove sezone eksplodirao.Sent from my iPhone using TapatalkMoj prijatelju dat cu ti najgluplji moguci primjer upali novi football manager 2014 uzmi Chelsea i pokusaj dovesti svjetsku klasu od napadaca, vjerujem neces moci ako ne ponudis nenormalnu svotu novaca, ali opet u stvarnom svijetu taj igrac ne bi dosao u Chelsea. Realno na trzistu nema napadaca kojeg se moze kupiti jedino taj D. Costa, ali i on je tek ove sezone eksplodirao.Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.