22. decembar 2013.12 god. comment_155072 jel prate ovi ljudi fudbal? Fernando Torres prema najnovijim statistikama je drugi najomiljeniji igrač Chelseajevih navijača, ispred njega je samo Lampard.Na utakmici protiv Crystal Palacea prije par tjedana svaki 5 navijač na Stamford Bridgeu je nosio dres od Torresa.Dok je Torres u Engleskoj ligi 6 najomiljeniji igrač! Zato sto su Celsijevi navijaci u 98 % plasticni navijaci . Jedini pravi navijaci Celsija su oni sto idu na gostovanja i mi sa Balkana :D Prijavi
22. decembar 2013.12 god. Autor comment_155139 Legendarne izjave o Torresu: "Želim da moj sin bude poput Torresa" - Frank Lampard "Nismo izgubili od dvije Španjolske, izgubili smo od dva Torresa." - Andrea Pirlo"U svijetu postoje dvije vrste napadača; Fernando Torres i ostali.." - Miroslav Klose "Vidio sam Boga. Igra za Chelsea i nosi broj devet." - Ryan Giggs "Vidim sebe kada vidim kako Torres igra." - Zidane pa vi nastavite trollati i pisati lose o njemu Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155142 Legendarne izjave o Torresu: "Želim da moj sin bude poput Torresa" - Frank Lampard Lampard ima dve ćerke. :D Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155167 Nocas oko 23 h pocinju da naviru pohvale za Torresa od strane Forumasa :D Tipa : Uvjek sam znao da je on masina ,sad je pokazao kako se igra . Daje golove kad su najpotrebniji nas Nando :) Prijavi
26. decembar 2013.12 god. Autor comment_155605 bilo bi stvarno glupo i nezahvalno od njega ako bude proslavio pogodak protiv Liverpoola Prijavi
26. decembar 2013.12 god. comment_155607 Prvo nek da gol na treningu i proslavi ga ,a posle cemo mi lako za utakmicu :D Vidim Partizan se raspituje za nekog napadaca iz Sjeverne Koreje ,mogli bi i mi tamo da pazarimo :D Makar bi uzeli nekog disciplinovanog igraca ,a Torresa poslat u rudnike dako svati sta je muka Prijavi
26. decembar 2013.12 god. comment_155613 Ne znam sto nije danas poceo ??? Mislim dobio je sansu protiv Arsenala al realno nije mogao nista mnogo ni pokazati kako smo "igrali". Mislio sam da nema goreg od njega al ko god dodje sve gori i gori. Prijavi
27. decembar 2013.12 god. comment_155648 Ne znam zašto,ali imam neki osječaj da ce odlično odigrati protiv Liverpoola.Isti osječaj sam imao i pred utakmicu protiv Citya.. Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155755 Nedaj se El FT9 Nino, legendo naša. http://www.youtube.com/watch?v=__MYtxwS1t8 To je bio dan koji je naznačio činjenicu da će Torres do kraja svoje karijere postati najveća legenda u povijesti Troll Footballa. Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155756 http://www.youtube.com/watch?v=7B5ftOV3FYA Jesi mislio Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156215 Zadovoljan sam njegovom igrom danas.Postigao vazan gol za vodstvo,u svakom pogledu pokazuje vise od ostalih napadaca. Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156239 Reakcija u stilu obrusenog drveta :D Jebote dribla i onda ko debil ne zna dat fino loptu u 16-erac .Kad dade gol poza ono ,tresem mrezu svakog vikenda ovo je lagano za mene , Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156265 Dobar bio danas i zabio gol =D> Ali čovjek prođe 2-3 igrača prosto ih izvoza i onda dođe do gola i onako hladno uništi sve što je dobro učinio. Torres je u ovoj godini dao više golova nego Ronaldo i Messi zajedno,bravo za našeg Nanda. ;)) Šalim se samo da on nastavi davat golove.. Prijavi
2. januar 2014.12 god. comment_156279 Nemaš se šta šaliti stvatno je u ovoj godini dao više golova od Messia i Ronalda zajedno. I onda ce neko doc i reci da je los, kakvog mi igrac imamo nismo svijesni. Prijavi
2. januar 2014.12 god. comment_156281 Ma treba ga ko bika svaku utakmicu nervirati pre pocetka.Kakav je bio protiv Totenhema nervozan,al je zato igrao ko Messi.Isti problem je imao i Azar sto nije konstantan pa evo popravlja se zasto nebi mogao i Torres. Prijavi
2. januar 2014.12 god. Autor comment_156284 Torres je ovakav bio u Liverpoolu, samo sto je tamo zabijao golove a kod nas ne. meni nema nista mrze vidjeti kad proseta 3 igraca i osuta nekakav sut koji je samo njemu poznatSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
2. januar 2014.12 god. comment_156311 Makar ga je lijepo vidjet kako prodje tri igraca ako nista :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.