Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Što se mene tiče nek i protiv manče ovako odigra, nek ga nema, al nek zabije gol za 2:0 i ja dobar ;)  

dosta je meni vise i onih njegovih dobrih tekmi, kada radi šta hoce na terenu, bude najbolji pojedinac, a ne zabije. Ovako je bolje..

I iskreno, najmanje je loš od svih naših napadača i treba da igra svaku tekmu u ligi i LP. Ona dvojica nek se mijenjaju u kupu i ćao.

Ma covjeka nema bukvalno 75 minuta. Kasnije malo cesce i loptu dobijao, trazio i na kraju krunisao golom.

Haman je cuvao snagu pa kad se ovi umore da on nesto pokusa. Takticar je to :P

Dosta je bilo i njega, sad protiv Uniteda nek promasaj decenije napravi pa po starom da idemo.

Ovde se stvarno moze vidit svakakvih komentara. Kad je prije par miseci igra odlicno bija medju boljima na terenu a nije moga sa rive u more pogodit onda je njegov zadatak bija davat golove itd a sad kad igra losije zadnjih 2,3 utakmice i daje golove sad opet nevalja jer je nevidljiv itd.. Da se razumimo nije ni meni drag ali dajte bar malo objektivnog komentiranja jer da neznam sta napravi opet bi bija juda

Pa moj ess, naravno da ćemo davat takve komentare kad ne može spojit zajedno ta 2 segmenta, pa mora igrat dobro i zabijat, onda je pravi napadač i to mora radit konstantno

Kako je koristan ovaj covek na terenu :D Udje i za samo tri minuta se povrijedi .Sad ce svi da pricaju kolko je on pozrtvovan ,uprkos ''strasnoj'' povredi ostao je na terenu do kraja utakmice .

I ja ga stvarno ne volim i vec tri godine sam protiv njega jer je stvarno propalitet, jedan sam od prvih koji su izgubi nadu da ce ikada biti onaj stari ali stvarno ne razumijem navijace Chelseaja koji se raduju njegovoj povredi, Prvo to je jako ruzno sa nekog ljudsokg aspekta radovati se ljudskoj nesteci, jeba te ne radujem se ni kada se Aguero povrijedi iako je to dobro za Chelsea. Torres je parazitina teska, prima platu a igra ko frajla i sve smo mi to ustanovili stotinu puta ali radovati se njegovom neigranju jer je to za doborbit kluba je meni nezamislivo. Eto je danas odigrao prakticno prvu dobru utakmicu od kada je u klubu, Be nama nikako, ne cijeni ga Jose a i sigurno je van forme, tak sada bi mogli biti neefikaasni.

Momak taman zabije u dvije uzastopne utakmice  sto je ravno svjetskom cudu i evo sta se desi kao da je prokelet...

• Autor
niko se ne raduje toliko njehovoj povredi koliko njegovom odsustvu sa terena
valjda se covjek jednom moze opustiti i konacno zaboraviti kakvu flopcinu imamo u ekipi bar na jednu utakmicu?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.