11. januar 2014.12 god. comment_157232 Što se mene tiče nek i protiv manče ovako odigra, nek ga nema, al nek zabije gol za 2:0 i ja dobar ;) dosta je meni vise i onih njegovih dobrih tekmi, kada radi šta hoce na terenu, bude najbolji pojedinac, a ne zabije. Ovako je bolje.. I iskreno, najmanje je loš od svih naših napadača i treba da igra svaku tekmu u ligi i LP. Ona dvojica nek se mijenjaju u kupu i ćao. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157249 Ma covjeka nema bukvalno 75 minuta. Kasnije malo cesce i loptu dobijao, trazio i na kraju krunisao golom. Haman je cuvao snagu pa kad se ovi umore da on nesto pokusa. Takticar je to :P Dosta je bilo i njega, sad protiv Uniteda nek promasaj decenije napravi pa po starom da idemo. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157266 al goli nije ni los bas san se iznenadia kad ga je zabia Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157282 Ovde se stvarno moze vidit svakakvih komentara. Kad je prije par miseci igra odlicno bija medju boljima na terenu a nije moga sa rive u more pogodit onda je njegov zadatak bija davat golove itd a sad kad igra losije zadnjih 2,3 utakmice i daje golove sad opet nevalja jer je nevidljiv itd.. Da se razumimo nije ni meni drag ali dajte bar malo objektivnog komentiranja jer da neznam sta napravi opet bi bija juda Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157311 Pa moj ess, naravno da ćemo davat takve komentare kad ne može spojit zajedno ta 2 segmenta, pa mora igrat dobro i zabijat, onda je pravi napadač i to mora radit konstantno Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157316 2 gostovanja zaredom zabija1 El Tata NinoSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
16. januar 2014.12 god. Autor comment_158051 ako neko zna za Cosimo Frank Vanni, tj CV Productio, a morate znati https://www.youtube.com/user/CVPROHD/videos ziPa ovo Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158171 Treba postaviti ovo na fb stranicu i videti reakcije :D Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158526 Kako je koristan ovaj covek na terenu :D Udje i za samo tri minuta se povrijedi .Sad ce svi da pricaju kolko je on pozrtvovan ,uprkos ''strasnoj'' povredi ostao je na terenu do kraja utakmice . Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158528 Rekao je Jose da će biti out nekoliko sedmica sigurno, povreda laternih ligamenata koljena. Prijavi
19. januar 2014.12 god. Autor comment_158539 odlican danas, ukrao Unitedu nekoliko minuta vremena a pritom se i povrijedio respect Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158559 Nisam ni malo sretan ovom viješću. Kada su konačno počeli zabijati obojica, jedan se povrijedi... Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158568 Nisam ni malo sretan ovom viješću. Kada su konačno počeli zabijati obojica, jedan se povrijedi... Izgleda da smo nas dvojica par izuzetaka na forumu kada je u pitanju njegova povreda jer ni mene nije obradovala Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158573 I ja ga stvarno ne volim i vec tri godine sam protiv njega jer je stvarno propalitet, jedan sam od prvih koji su izgubi nadu da ce ikada biti onaj stari ali stvarno ne razumijem navijace Chelseaja koji se raduju njegovoj povredi, Prvo to je jako ruzno sa nekog ljudsokg aspekta radovati se ljudskoj nesteci, jeba te ne radujem se ni kada se Aguero povrijedi iako je to dobro za Chelsea. Torres je parazitina teska, prima platu a igra ko frajla i sve smo mi to ustanovili stotinu puta ali radovati se njegovom neigranju jer je to za doborbit kluba je meni nezamislivo. Eto je danas odigrao prakticno prvu dobru utakmicu od kada je u klubu, Be nama nikako, ne cijeni ga Jose a i sigurno je van forme, tak sada bi mogli biti neefikaasni. Momak taman zabije u dvije uzastopne utakmice sto je ravno svjetskom cudu i evo sta se desi kao da je prokelet... Prijavi
19. januar 2014.12 god. Autor comment_158577 niko se ne raduje toliko njehovoj povredi koliko njegovom odsustvu sa terenavaljda se covjek jednom moze opustiti i konacno zaboraviti kakvu flopcinu imamo u ekipi bar na jednu utakmicu?Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158579 Moze se radovati, boli me kurac za moralni aspekt... DaBogda da se nikad ne vrati na teren mamu mu retardiranu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.